banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2010, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Zabraniti svima glasanje koji ne znaju popuniti glasacki listic. Tj. ne zabraniti im, nego ne objasnjavati im. Ispred mene u redu, troje ljudi, i zena im svima ponaosob objasnjava kako ispuniti glasacke listice. Ako ne znas za sto glasas, ni koji je princip, glas ti se ne treba ni uvaziti.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Vader je napisao:
ferdinand je napisao:
A sta bi ti...zabranio glasanje seljacima i starijima?

Ja bih zabranio glasanje svima.

:lol: :lol: :lol:

Kralju ! Potpuno se slazem. Da biras jednu osobu koja ce vladati drzavom po metodu slucajnog uzorka, rezultati bi bili bolji od ponudjenih. Najbolje bi bilo uzeti spisak stanovnika i krenuti redom - dati svima sansu da vladaju po mjesec dana. To je nedovoljno da se obogate, a dovoljno da pokrenu projekte. Uz to bi MOZDA shvatili znacenje rijeci odgovornost. Onda nastavlja slijedeci. Nase drzavno uredjenje je i tako eksperiment, pa dajte onda da ga dovedemo do potpunog paradoksa sto u sustini i jeste. Gore i tako tesko da moze biti ( iako ce vrli vladari pronaci put u gore, u to ne sumnjam ). Nadam se da ipak postoji nesto sto je dobro u svemu ovome, iako mi ovih dana tesko polazi za rukom da to i primijetim.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Meni je nevjerovatno da neki senilac sa jednom nogom u grobu ima pravo glasa i odlučuje o budućnosti, a neko ko ima 17 godina i pred kim je budućnost i život nema pravo glasa :oops:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
eugene of savoy je napisao:
Meni je nevjerovatno da neki senilac sa jednom nogom u grobu ima pravo glasa i odlučuje o budućnosti, a neko ko ima 17 godina i pred kim je budućnost i život nema pravo glasa :oops:

A on bi vjerovatno rekao:
Meni je nevjerovatno da neki balavac od 18 godine koji je tek zakoračio jednom nogom u život ima pravo glasa i da odlučuje o budućnosti drugih :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 10:37 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Šajin je napisao:
Jim Walsh je napisao:
Cuh da je Ivanic dobijao maksimalan broj glasova u mjestima sa dominantno bosnjackim stanovnistvom,

рече ми отац да је слушао Додика и да је он јавно рекао да ће Бошњаци вјероватно гласати за Иванића и да је обећао да ће провјерити резултате избора у свим мјесним заједницама гдје има пуно Бошњака и да им ништа неће помоћи у наредне 4 године уколико се покаже да су гласали за Иванића

dobro smo prosli ,bosnjaci umalo ne izabrase sva 3 clana predsjednistva :lol: :lol: :lol:

bosnjaci su najvise glasali za dp dragana cavica

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
danijell je napisao:

A on bi vjerovatno rekao:
Meni je nevjerovatno da neki balavac od 18 godine koji je tek zakoračio jednom nogom u život ima pravo glasa i da odlučuje o budućnosti drugih :lol:

Ili:
Senilac koji je već jednom nogom u grobu je vidio, a vjerovatno i učestvovao u bar jednom ratu. Vidio je kako ljudi ginu, kako žene bivaju silovane i kako djeca gladuju. Vidio je kako su ga napalili na ideale, a nakon toga naguzili, dok je on patio, za to vrijeme su oni koji su odlučivali o njegovom životu i smrti trpali pare u džepove trgujući tuđom bijedom.
17- godišnjak, na drugoj strani, rat je vidio samo na You Tube (ne daj bože da pogleda ozbiljnije vijesti) i igrajući Counter Strike na kompjuteru koji su kupili njegovi roditelji. Tamo samo pucaš i ubijaš neprijatelje, a ako sam budeš ubijen, onda samo kreneš iz početka. To je slika njegove stvarnosti.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 10:42 
Ne vjerujem da su djeca bas toliki idioti, al ajde...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 10:44 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Tek sad slijede problemi, SDP je najextremnija muslimanska stranka s kojom ni ostale muslimanske stranke ne mogu da nađu zajednički jezik zbog njihovog extremizma i ponašanja tipičnog za ljude sljedbenike jednoumlja.
Stoga ne vidim ni najmanju mogućnost dijaloga SDP-a sa drugim, odnosno sa dominantno srpskim ili hrvatskim strankama.
Bosna nakon ovih izbora se još brže kreće ako ne raspadu onda konačnoj federalizacij.

tu si u pravu ,ni hdz bih ni dodik nece sa muslimanskim ekstremistima iz sdp,nece doci do formiranja vlasti na nivou bih,bih ce se raspasti ko kula od karata

hrvati su bijesni zbog ponovnog izbora Zeljke Komsica i sad vise to nisu zahtjevi za treci vec se uveliko trazi proglasnje nezavinse herceg bosne,bar je tako razpolozenje na hrvatskim forumima

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Bošnjaci su podržali Ivanića i to nije ni tajna jer se o tome i javno govori, ustvari njihova logika iz njihovog iskustva koje imaju je "jak SDS, slaba RS", i u tome su definitvno u pravu.
@stratokastel
Ti što su već vidjeli rat i bili naguženi su izazvali i svaki slijedeći rat i time se ponose i vjerovatno vole da ih se guzi.
Ti stari ljudi tzv. ognjištari koji opjevavaju ratove i veličaju ih i zaslužuju da ih neko guzi.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 11:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Japanese_rose je napisao:
Nadam se da ipak postoji nesto sto je dobro u svemu ovome, iako mi ovih dana tesko polazi za rukom da to i primijetim.

Primjetim ja šta je dobro u svemu ovome.
Jedna od stvari koja je dobra (jer ih ima više) je ta što će oholi i bahati Dodik sada biti još oholiji i bahatiji. A isto tako i njegovi sljedbenici (svi smo ovde ovih dana mogli da vidimo oholost i bahatost dodikovca dolomita koji je banovan pa se registrovao kao azot pa je opet banovan). Dakle oholost, bahatost, nadobudnost će im samo rasti. Zbog toga će brže popunjavati svoju mjericu oholosti, a što je prije napune prije će doživjeti krah, jer postoji duhovni/kosmički zakon koji kaže "oholost ide pred propast". Krah će doživjeti možda i (dosta) prije nego što im istekne ovaj novi mandat. Šta i kako će se to tačno desiti ne znam, ali biće interesantno biti posmatrač.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WyQNBYg17Qw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KvLLzv6tA4c[/youtube]

I svi su oni isti .. pozicija i opozicija.
Bruka i sramota.
Napisao bih da ih treba sve redom streljati cim se skupi 1. zasjedanje ove nove skupstine, al' bi to valjda bila javna prijetnja pa bi me jos i 'apsili tako da cu to preskociti :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 11:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 09:34
Lokacija: BL dok me nisu izgurali kundacima, bajonetima, opancima...
tensSa je napisao:
Ne vjerujem da su djeca bas toliki idioti, al ajde...

Ne, ne samo djeca.....

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
V@nja os da te pukne torbom za takvu izjavu... Sram Vas bilo :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Vader je napisao:
Japanese_rose je napisao:
Nadam se da ipak postoji nesto sto je dobro u svemu ovome, iako mi ovih dana tesko polazi za rukom da to i primijetim.

Primjetim ja šta je dobro u svemu ovome.
Jedna od stvari koja je dobra (jer ih ima više) je ta što će oholi i bahati Dodik sada biti još oholiji i bahatiji. A isto tako i njegovi sljedbenici (svi smo ovde ovih dana mogli da vidimo oholost i bahatost dodikovca dolomita koji je banovan pa se registrovao kao azot pa je opet banovan). Dakle oholost, bahatost, nadobudnost će im samo rasti. Zbog toga će brže popunjavati svoju mjericu oholosti, a što je prije napune prije će doživjeti krah, jer postoji duhovni/kosmički zakon koji kaže "oholost ide pred propast". Krah će doživjeti možda i (dosta) prije nego što im istekne ovaj novi mandat. Šta i kako će se to tačno desiti ne znam, ali biće interesantno biti posmatrač.

Ja sam mislila da je azot Dodik licno. Ono, dosadjuje se iz Rezidencije sa nogama na stolu i cackalicom medju zubicima i kucka na Blackberry-ju direktno u bazu.

Nego, ja mislim da ce biti gore prije nego sto bude bolje. Imam jaku intuiciju, uvijek sam je imala i uvijek kad na nesto jako reagujem za to postoji razlog...koga nisam uvijek svjesna...a ovaj put sam svakim djelicem sebe osjecala ocaj...ne samo zbog Dodika, nego zbog tria Dodik-Komsic-Izetbegovic...mislim nadam se da nisam u pravu.

pozdrav

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ја се слажем са овим што је НФЛ фанатик рекао..
или да се бар уведе да не може гласат онај ко нема четверогодишњу средњу школу.
јебени сељаци доведоше сељаке на власт. (да се не увриједи онај поштен сељак што обрађује земљу, он и тако нема ништ` од те политике, он своју вечеру сам посије, обради, убере итд..)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
"dobro mi i zivimo koliko je narod glup"

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Tommy Vercetti je napisao:
"dobro mi i zivimo koliko je narod glup"

Ja sam uvijek govorio da je narod stoka, a na ovim izborima i na nekoliko prethodnih sam se u potpunosti uvjerio u to...
Da se mene pita i ja bih uveo obrazovni cenzus(osnovna skola) i smanjio bih dobnu granicu na 16 godina (Austrija ce to uskoro uraditi), i bas me briga sto to krsi Osnovna ljudska prava i slobode...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja znam jedno da više ni na jedne proteste neću ići. Jebe mi se za radnike, socijalno ugrožene kategorije, svi su oni imali priliku da promjene vlast na miran način, a ako i neko bude izašao na ulicu policija ima moj blagoslov da mu odvali bubrege.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 12:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
filozof sa vrbasa je napisao:
Ja znam jedno da više ni na jedne proteste neću ići. Jebe mi se za radnike, socijalno ugrožene kategorije, svi su oni imali priliku da promjene vlast na miran način, a ako i neko bude izašao na ulicu policija ima moj blagoslov da mu odvali bubrege.

Филозофе, свака ти је златна!
У потпуности се слажем!

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
A, ko zna, mozda narod i zasluzuje ovakvu vlast!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]