banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 12:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ne znam sta se i kako gleda - da li procenat glasova na cijeloj teritoriji RS ili je dovoljno prijeci cenzus od 3 % u jednoj glasackoj oblasti(ili kako se vec zove)?
Ako je pravilo ovo prvo onda Mihaljica ne ulazi u skupstinu, a Seseljevci ulaze(3 poslanika) i koliko sam primjetio, DNS je dobio vise glasova od PDP-a, a u skupstini bi mogli imati po 6-7 poslanika., Socijalisti i Cavic po 5 , NDS 2 , a po jednog SDP , SDA i NSP.
Za SNSD i SDS nisam ni racunao, jer ne znam sistem, ali onako odokativno SNSD 39, SDS 14, s tim da ce vjerovatno glasovi iz dijaspore donijeti jos eventualno po jedno mjesto za SDA i NHI.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
ferdinand je napisao:
Meni, kao i vecini na forumu, se povraca od tvoje retorike.

Nemoj tako, možda će ovog puta zastvarno otići od tvoje retorike.... :lol:

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
ferdinand je napisao:

Meni, kao i vecini na forumu, se povraca od tvoje retorike.

Ma da, vazno je naci krivca. Onda sve postaje lakse.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
SDA je nekada u NSRS imao i po 15 poslanika.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Japanese_rose je napisao:
Ma da, vazno je naci krivca. Onda sve postaje lakse.

Pa ti si nasla vjecitog krivca kao i citav tvoj narod....SRBE. ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Men se vala ne povraća, ja se napalim najstrašnije. :lol: :lol: :lol:
Što se teme tiče, nisam očekivao ovakav odziv birača, a očekivao sam da će Lemi da uzme ladno američki. Nisam očekivao ni da će Hare ovako grdno da na*ebe mada je to u principu isto ko god pobijedio.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Mos' mislit' promjena kad su im glavni nosioci pdp i sds.
Mislim u cemu je promjena, ljudi su vladali godinama i godinama i vec smo im vidjeli sav repertoar,
od rasprodaje firmi u bescjenje (kintu dobija stranacki kadar a narodu lakat) do rasprodaje nadleznosti.

Dajte ljudi, ako nema partije vrijedne glasa, napravite novu, samo nemojte vracati stare lopine.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
laoce je napisao:
Ne znam sta se i kako gleda - da li procenat glasova na cijeloj teritoriji RS ili je dovoljno prijeci cenzus od 3 % u jednoj glasackoj oblasti(ili kako se vec zove)?
Ako je pravilo ovo prvo onda Mihaljica ne ulazi u skupstinu, a Seseljevci ulaze(3 poslanika) i koliko sam primjetio, DNS je dobio vise glasova od PDP-a, a u skupstini bi mogli imati po 6-7 poslanika., Socijalisti i Cavic po 5 , NDS 2 , a po jednog SDP , SDA i NSP.
Za SNSD i SDS nisam ni racunao, jer ne znam sistem, ali onako odokativno SNSD 39, SDS 14, s tim da ce vjerovatno glasovi iz dijaspore donijeti jos eventualno po jedno mjesto za SDA i NHI.

pa mislim da je prvo u pitanju, da se treba preci prag od ukupnih glasova sa cijele RS, pa onda ide podjela mandata sa izbornih jedinica. cavic je iznenadio sa odlicnim rezultatom.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
izgleda da ce Vlajki biti podpredsjednik.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
WinstonWolfe je napisao:
izgleda da ce Vlajki biti podpredsjednik.

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
dok se narod svodi na prosjacki stap i drzi kao taoc na svim stranama.

Odvratno na n-tu. Ali birali ste, gledacete - u to nema sumnje.

Slazem se sa ovim. Narod je glup i tako mu i treba kad je glup. Zasluzio je i prosjacki stap i rat koji je bio, i eventualni buduci rat koji ce biti ako ostane nacionalisticka retorika i sve je zasluzio i treba mu tako. Uopste ne zalim narod jer je to njihova volja da im tako bude.
To je demokratski da na vlas dodu oni koje narod izabere i izabrali su i to je u redu.

Onog kog zalim jesu oni ljudi koji nisu glasali za nacionalizam i rat a trpe posljedice istog, a takvih je pokazuju rezultati vise od 50%.
Problem je znaci Ruzo sto preko 50% populacije koji nisu glasali za nacionalizam ili nisu glasali za nikoga moraju trpiti volju ovih 50% sto su im izabrali vodje. Konkretno, sad 70% ljudi koji nisu glasali ili koji nisu glasali za Dodika moraju trpiti Dodika zbog onih 30% od ukupne populacije sto su glasali za njega.
Znaci, meni ne smeta sto trpe oni koji su glasali za njega jer je to njihovo demokratsko pravo i njihova volja. Meni smeta sto 70% onih koji nisu glasali za njega moraju trpiti njega zbog onih 30% koji su glasali za njega.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
jellyfish je napisao:
Meni smeta sto 70% onih koji nisu glasali za njega moraju trpiti njega zbog onih 30% koji su glasali za njega.

Ovo apsolutno nema nikakvog smisla...njh 70%v trpi Dodika...pa što tih 70& nije smoglo snage i podiglo svoje ljene guzice i izašlo na izbore... Lako je reći "Dole Dodik" a nakon toga, "ko, ja, ne, nisam glasao"
Ako 70% trpi, trpi svojevoljno...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
manitu uci da svira je napisao:
hoce da kaze kako nema veze sto su tebe otjerali- ti si srbin. a i ako se mora to priznati onda ima druga verzija "srbi su krivi sto si ti otjeran"
jest, onaj manitu (pk) je stvarno licemjer- ima na onoj nejgovoj temi dosta pitanja a ne javlja se

Ne umisljaj si da mozes znati sta sam zeljela reci. I prestani se kaciti na moje postove, rekla sam ti sto sam imala.

ne kaci se ti na moje. i ti si umislila da znas sta sam ja htjeo reci i k tomu si jos krenula histericno tvrditi da ja mrzim muslimane zato sto ne mozes progutati da je ono sto ja kazem istina. a ja hocu samo istinu, apsolutno me nije briga ni koja je opcija na vlasti ni ko je predsjednik ni rs ni federacije ni bosne.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
jellyfish je napisao:
dok se narod svodi na prosjacki stap i drzi kao taoc na svim stranama.

Odvratno na n-tu. Ali birali ste, gledacete - u to nema sumnje.

Slazem se sa ovim. Narod je glup i tako mu i treba kad je glup. Zasluzio je i prosjacki stap i rat koji je bio, i eventualni buduci rat koji ce biti ako ostane nacionalisticka retorika i sve je zasluzio i treba mu tako. Uopste ne zalim narod jer je to njihova volja da im tako bude.
To je demokratski da na vlas dodu oni koje narod izabere i izabrali su i to je u redu.

Onog kog zalim jesu oni ljudi koji nisu glasali za nacionalizam i rat a trpe posljedice istog, a takvih je pokazuju rezultati vise od 50%.
Problem je znaci Ruzo sto preko 50% populacije koji nisu glasali za nacionalizam ili nisu glasali za nikoga moraju trpiti volju ovih 50% sto su im izabrali vodje. Konkretno, sad 70% ljudi koji nisu glasali ili koji nisu glasali za Dodika moraju trpiti Dodika zbog onih 30% od ukupne populacije sto su glasali za njega.
Znaci, meni ne smeta sto trpe oni koji su glasali za njega jer je to njihovo demokratsko pravo i njihova volja. Meni smeta sto 70% onih koji nisu glasali za njega moraju trpiti njega zbog onih 30% koji su glasali za njega.

Izvini, ali kako to da vi trpite samo Dodika, hoces da kazes da je on jedini problem u BiH... Niti jednom niste pomenuli vladajuce strukture u FBiH... Smarate vise sa tim pljuvanjem Dodika... U svakom slucaju ko god da je dosao vi bi i za njega nasli nacin da pljujete... A da se vi malo osvrnete na situaciju i federaciji i na politicare koji su doveli do bankrota taj entitet....

Ima li u vasim ustima ista osim Srba i Dodika :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:

gdje je bilo tih 50 ili 70 posto 92 na referendumu za odcjepljenje od sfrj? vjerovatno ni tada nisu glasali. znaci da ih nije interesovalo ni tad a ni sad? medjutim, ja se sjecam nekih drugih slika i vezanja zastava i ostrascene nacionalisticke euforije sto dva naroda mogu nadglasati jedan i jos mu se smijati u lice. tad je bilo posteno a sad nije? samo bi se slozio sa onim iz casopisa buka da "demokratija nije za ovaj narod" nego batina

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
klauss je napisao:
SDP: Dobili smo najveće povjerenje birača u BiH. Sada smo najjači.Proglašavamo izbornu pobjedu!

Iz tvoje tastature u Bozije usi.

Ako je ovo istina, drz'te se nacionalisti.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@Manitu i laoce

Kako vam se da sa Ruzom raspravljati!?

Mühsam sto bi rekli ovi moji ovdje... :wink:

Sto se tice izbora...manje vise ocekivani rezultati.

Zeljko Komsic je opet najHrvatskiji od svih Hrvata i to je to (zalost i tuga). Sto se tice muslimanskih predstavnika...isti qratz ko ce doci od njih. Stav o R.S. se definitivno nece promijeniti.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

p.s. Mene i tebe i tebi slicne dijeli nesto sto se zove ljudsko dostojanstvo, pa ne bih licitirala mrtvima i izgubljenim nekretninama na forumu. Niti cu se spustiti na licno vrijedjanje ( sa izuzetkom manitua koji to svojim ogromnim licemjerjem itekako zasluzuje ). [/i]

da ne zaboravim : to dostojanstvo ti je dozvolio da juce u potpisu imas "vratice se walter jebem vam mater" ? bas dostojanstveno, svaka cast

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Hoce li mi neko objasniti u cemu je razlika ponasanja i stavova SDP-a, SDA i Silajdziceve SBiH?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Ovi iz SDP-a su zajedljiviji i agresivniji.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Dobar onaj clanak iz "Buke", slazem se sa svim sto je napisano.

Nazalost demokratija je izgleda najbolje sto danas imamo u asortimanu, trebace jos vremena da evoluiramo do stepena kada cemo moci uvesti štreberkratiju :D

The hell where youth and laughter go.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]