banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Jul 2025, 10:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 598 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
bingolina je napisao:
Eto, a ja sam misljenja da ljepota tu nije presudna nego da se sa kompatibilnom osobom nadjes na pravom mjestu u pravo vrijeme :)

To je ono što se zove sudbina, a u šta sve manje vjerujemo. Problem je i to što se previše razmišlja, kombinuje, komplikuje... a tad postoji tendencija da nešto (ili mnogo toga) krene niz brdo.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
@ Nirvana Haha, pa ako je rijec o nekoj zeni koja je odbila 500 muskaraca prije tebe, normalna stvar je da joj neces prilaziti jer ce vjerovatno odbiti i tebe i poniziti te na taj nacin. Ako imas drugog izbora normalno da neces prilaziti takvoj koja sve odbija ili misli da je kraljica.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
jellyfish je napisao:
Pricao sam sa takvim zenama i ono sto sam vidio je izbirljivost. Ja razumijem da je neko izbirljiv kad je dobar, lijep, bogat, ali mi nije jasno da umislis da si toliko dobar da ti bas niko ne odgovara.

Kakve veze ima ljepota i bogatstvo sa izbrljivoscu? I kako to uopste mozes razumiti? Da li ovo znaci da ja ako sutra osvojim neki dobitak na EU lotu i budem tezak 100 miliona imacu druge kriterijume nego danas? Bicu izbirljiviji? Ili ako mi se desi da se udebljam 50kg i opadne mi sva kosa? Zar to nije licemjerno? Gdje je tu iskrenost? Sta nas onda razlikuje od Stanije ili Soraje, Mimi Oro ili Ave Karabatic?

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sad u petak bio na slavi i slusam sta pricaju zenske oko mene, dakle identicna prica, identicna tema kao iz naslova. Jel i kod vas tako? Gdje god da krenem u zadnje vrijeme, ova prica ubi. Mogu reci da su u pitanju previsoka ocekivanja jedan od glavnih razloga.

Kako bi to rekao svaki covjek ima svoju "vrijednost" koju nudi na trzistu. Ne moze biti isti muskarac koji je skolovan, radi dobar posao, ide u teretanu, brine o sebi, usavrsava se.. u odnosu na nekog muskarca kome sa 30 godina mama sprema dorucak, zivi na relaciji kladionica kuca, ceka tatu da dodje sa posla u 5 da mu da pare da moze otici na kafu i kladionicu i tako..
Ista situacija sa zenama. I normalno ako neko ima vise za ponuditi da ima pravo tako nesto jednako i traziti.

A malo je nerealno da zenska koja ima 30 godina, tek privodi fakultet kraju, u kuhinju udje samo da napravi kokice u mikrovalnoj, sve ostao kaze NIJE ZA NJU, prosjecnog izgleda, sada je vec malo nabacila kilograma, zivot provodi sa kafe na kafu od roditeljskih para.. malo je nerealno da takva zena trazi nekoga sa pocetka drugog pasusa ove teme.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
jellyfish Ta koja je odbila 500 pre tebe nije bas bazdarena,i def.ima problem sama sa sobom a ne sa muskarcima.
Covek treba da zna "gde mu je mesto" i kome moze a kome ne da prilazi i onda nema previse promasaja,da me ne shvatis pogresno.

Poslednji put menjao Nirvana dana 21 Dec 2014, 15:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
jellyfish je napisao:
Slazem se da je to znacajan cinilac, ali mislim da nije osnovni, jer znam mnogo muskaraca materijalno dobro stojecih, a neozenjenih. Osnovni cinilac je sto muskarci prekasno odrastaju, ponasaju se u tridesetoj kao u petnaestoj, neozbiljni, idu u kladionice, piju, neodgovorni itd, i normalno je da to zene odbija.

Ja sam hodao sa curom koja povalja frajere koliko može cugati, a i sestra joj je identična. I to zareda po nekoliko dana zaredom. Obadvije su lijepe, zgodne i pametne djevojke, čudi me što nemaju momke.....

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
skeva je napisao:
jellyfish je napisao:
Pricao sam sa takvim zenama i ono sto sam vidio je izbirljivost. Ja razumijem da je neko izbirljiv kad je dobar, lijep, bogat, ali mi nije jasno da umislis da si toliko dobar da ti bas niko ne odgovara.

Kakve veze ima ljepota i bogatstvo sa izbrljivoscu? I kako to uopste mozes razumiti? Da li ovo znaci da ja ako sutra osvojim neki dobitak na EU lotu i budem tezak 100 miliona imacu druge kriterijume nego danas? Bicu izbirljiviji? Ili ako mi se desi da se udebljam 50kg i opadne mi sva kosa? Zar to nije licemjerno? Gdje je tu iskrenost? Sta nas onda razlikuje od Stanije ili Soraje, Mimi Oro ili Ave Karabatic?

Mozda neces promijeniti kriterijume, ali ces moci priustiti da ih realizujes. :P

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
skeva je napisao:
jellyfish je napisao:

Joj brate skeva....Što bi izlazio sa prosječnima kada ti se počnu nuditi ekstra ribe? Što bi vozio Dačiu ako si možeš priuštiti Mercedesa. Druga je stvar što u podsvijesti znaš da je ekstra riba sa tobom samo zato što si dobio 100 milona.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
skeva je napisao:
jellyfish je napisao:

Joj brate skeva....Što bi izlazio sa prosječnima kada ti se počnu nuditi ekstra ribe? Što bi vozio Dačiu ako si možeš priuštiti Mercedesa. Druga je stvar što u podsvijesti znaš da je ekstra riba sa tobom samo zato što si dobio 100 milona.

Ne ne, sve je to u redu, malo umakati sponzoruse, ima se moze se, nije frka. Ovdje govorim o zasnivanju porodice i zajednickom zivotu sa nekim. Nema tu mijenjanja kriterijuma, uvijek su isti, bar kod mene.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:
Sad u petak bio na slavi i slusam sta pricaju zenske oko mene, dakle identicna prica, identicna tema kao iz naslova. Jel i kod vas tako? Gdje god da krenem u zadnje vrijeme, ova prica ubi. Mogu reci da su u pitanju previsoka ocekivanja jedan od glavnih razloga.

Kako bi to rekao svaki covjek ima svoju "vrijednost" koju nudi na trzistu. Ne moze biti isti muskarac koji je skolovan, radi dobar posao, ide u teretanu, brine o sebi, usavrsava se.. u odnosu na nekog muskarca kome sa 30 godina mama sprema dorucak, zivi na relaciji kladionica kuca, ceka tatu da dodje sa posla u 5 da mu da pare da moze otici na kafu i kladionicu i tako..
Ista situacija sa zenama. I normalno ako neko ima vise za ponuditi da ima pravo tako nesto jednako i traziti.

A malo je nerealno da zenska koja ima 30 godina, tek privodi fakultet kraju, u kuhinju udje samo da napravi kokice u mikrovalnoj, sve ostao kaze NIJE ZA NJU, prosjecnog izgleda, sada je vec malo nabacila kilograma, zivot provodi sa kafe na kafu od roditeljskih para.. malo je nerealno da takva zena trazi nekoga sa pocetka drugog pasusa ove teme.

Nije ni to crno-bijelo kao što misliš...ti školovani sa dobrim poslom i izgledom najviše problema imaju sa dilajlama od cura, koje ili love pare ili love udomljenje pod svjetlima grada. Ne svi, ali dosta ih ima...Tih kladionica-kuća ima najviše ali ne zato što su takvi, nego zato što živimo tu gdje jesmo. Nisu svi goli beteri i neradnici, silom prilika su takvi.....

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
_зока je napisao:

Ne ne, sve je to u redu, malo umakati sponzoruse, ima se moze se, nije frka. Ovdje govorim o zasnivanju porodice i zajednickom zivotu sa nekim. Nema tu mijenjanja kriterijuma, uvijek su isti, bar kod mene.

Najgore je sto u toj situaciji ni za prosjecne i ispodprosjecne ne mozes biti siguran da nisu s tobom samo zbog tih 100 miliona. Zajeban je zivot multimilionera...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jel ko gledao ovaj film: http://www.imdb.com/title/tt0388139/ E tu se može vidjeti kako se ide from hero to zero i kako to izgleda kad imaš pare i jare i svega nestane odjednom. I na kraju shvatiš pare ne mogu kupiti sreću....

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Timotic je napisao:
skeva je napisao:
_зока je napisao:

Najgore je sto u toj situaciji ni za prosjecne i ispodprosjecne ne mozes biti siguran da nisu s tobom samo zbog tih 100 miliona. Zajeban je zivot multimilionera...

Nosio bih taj teret :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto bi rekao jedan poznati pijanac i malo caknut lik iz mog sela:"Znas sta Vasilije, jebes mu mater, bolje imati nego ne imati."

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Cijeli svijet se vrti oko novca i sexa.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 16:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2013, 19:03
Žene obeshrabruju muškarce. To znam iz vlastitih i tuđih iskustava. Namjerno ili nemamjerno, svejedno. Tome dodaj još musku sebičnost, lijenost i pasivnost te osjećaj bezperspektivnosti. I eto ti muškaraca koji ne ašikuju. I onda naravno da ima mnogo starih cura i momaka.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Naizgled apsurdno, pored svih mogućih načina uspostavljanja kontakta ljudi se sve više otuđuju. Zatvaraju. Slično kao sa informacijama koje svakodnevno primamo. Tačnije, bombarduju nas. Onda je teško izvuči iz ogromnog prostranstva lažnih i poluinformacija, onu pravu. Vrijednu. Tako je i sa suprotnim polom. Neko nađe spas u istom polu, a neko u samoći, alkoholu i šetanju bespućima banjalučke zbilje.

Probudite se! Dodajte me na FB i ja ću vam reći gdje je problem. Za prvih pedeset žena savjet je besplatan. Neće biti lako probuditi u vama onaj dio koji je spreman za uklapanje. Treba biti uporan i spreman (spremna) na sve.

Jedno je sigurno. Nećete više biti ista osoba.

Napomena: Muškarci STOP! Ovo vrijedi samo za ženski dio populacije. Ako vas nakon prihvatanja kao FB prijatelja, izbacim iz liste istih bez ikakvih objašnjenja... prihvatite realnost. Pogledajte oko sebe ljude u vezama kako su nesrećni. Možete vi i bolje od njih.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 17:28 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
fino je to od tebe, samo Nova Varos vec ima FB bazu podataka...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 598 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]