To je sirovo receno (da bi imalo veci efekat), ali je ziva istina. Mozemo sporiti o nacinu na koji Mile govori stvari, ali on govori istinu. Svaka mu je na mjestu. Da se razumijemo, nisam ja Lemijev fan i sl, ali on govori ono sto ovi "multietnicari" (iz kojeg god naroda dolazili) ne vide. Kao sto je i Zoka napisao...lakse je sa Haretom nego "multietnicnim" Lagumdzijom (ako se uopste moze o nekoj saradnji pricati). Zalosna je cinjenica da mnogi u nesretnoj BiH ne zele da prihvate realno stanje stvari.
Bilo ko treba da se osvrne oko sebe i prihvati realnost. Koliko se RS uvazava (kao sto se ne uvazava) toliko ima osnova da ova nakaradna BiH opstane.
I smijesno mi je kad se pomene Bajic iz Rudog. Lik je u fokusu samo zato sto je Srbin. Covjek se ni po cemu ne razlikuje od plejade Sarajevskih politicara. Kao, evo ga...on je "mlad" i Srbin...pa daje za pravo BiH unitaristima da govore kako "velika vecina Srba u BiH podrzava istu (a ne genocidnu tvorevinu,republiku sumsku i sl) i da im kuca srce za tu "jednu jedinu".
A kada se tim istim ljudima spomene "njihov" Dzevad Galijasevic...onda krene prica "Milin covjek, placenik, mafijas...ovo-ono".
Mene upravo te stvari frustriraju i od ljudi koji zele suzivot (ali uz sagledavanje realnog stanja stvari i u koje sam sebe ubrajam ) i koji ukazu na to isto stanje stvari prave okorjele soviniste/nacionaliste/fasiste (ili kakve vec pogrdne nazive). Ja cu uvijek reci da mi nekad imponuje kada vidim ko "nas" sve smatra sovinistima/nacionalistima/fasistima. Samo mogu da odjebu u troskocima.

TO DIE for!!!