banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 20:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
vim je napisao:
XIX century je napisao:
čast izuzecima, ali nisam vidjela ljude sujetnije od doktora...

Ovo je tacno. Ja stvarno ne znam zasto su oni toliko napucani. 90% ljudi nebi htjelo raditi njihov posao, a oni misle kao da su u najmanju ruku atomski fizicari i da su popili svo znanje ovog svijeta. To najvise lezi mozda u cinjenici da treba vise godina da se zavrsi medicinski fakultet prosjecno nego neki drugi i onda kad ga zavrse misle da su bolji od svih ostalih. A nemaju pojma da ljudi koji idu na druge fakultete bi mogli isto to zavrsiti ali nece da im babe prde u lice. I onda misle, ko smo mi smo, zavrsili smo to, pametniji smo i bolji od svih. :angel:

prosjecno skolovanje doktora specijaliste, da sve polaze u roku

medicinski faks 6 godina ( o tezini necu )
specijalizacija 4-6 ( zavisi koja )
suspecijalizacija 2 godine
staziranje izmedju...

14 godina ucenja = 4 godine ekonomije + 2 godine magisterija + 4 prava + 2 godine mag plus doktorat po izboru i pravosudni ispit...

ja bi nosom parao nebo da sve to zavrsim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Mr.Dreamy je napisao:

Mozda bi, ali oni nisu tu da paraju nebo nosom nego da pomazu pacijentima. Osim toga cak i medicinske sestre paraju nebo nosom u klinickom centru mozda i vise od doktora specijalista. A o doktorima opste prakse da i ne govorim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 20:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Mr.Dreamy je napisao:

Neznam zasto tako razmisljas, svaka profesija zahtjeva obrazovanje i iskustvo, neka manje godina neka vise, ali to nikoga od nas ne cini boljim od drugih. Ono sto nas cini boljim je nacin na koji obavljamo taj svoj posao, i kako tretiramo sve ljude oko nas.
Nepojmljivi su mi ljudi koji sebe uzdizu zato sto su advokati, doktori, farmaceuti, itd, a isto i oni, koji uzdizu ljude koji eto, imaju tu neku "visoku skolu".

Sto se tice cijelog slucaja u KC, to sto je covjek bio pod anestezijom bez operacije je uzas, neodgovornost doktora se mora ispitati, nazalost ta korupcija koja kod nas vlada tesko da ce se iskoreniti ikada. Zao mi je sto ajkulina porodica prolazi kroz sve ovo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
ja bih nosom parala oblake da otkrijem lijek protiv raka ili side.. al od sreće, ne od ponosa

ovo sve drugo što drigi nabaci nije vrijedno ni komentarisanja :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 21:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
ja bih nosom parala oblake da otkrijem lijek protiv raka ili side.. al od sreće, ne od ponosa

ovo sve drugo što drigi nabaci nije vrijedno ni komentarisanja :-?

objasni mi kako god hoces zasto ne treba biti ponosan na to da si zavrsio/la faks ? Bilo koji. Mislis li da to je nesto tek tako? Da ne zahtjeva odredjena odricanja, po tebi covjek bi se trebao sramiti skolovanja ( al ajd oprastam ti , u BL si tu je bitnije biti politicar-mafijas )...

gledam prvo po sebi i ostalima koji studiraju sa mnom. Vecina nas je zaposlena, radimo 8-9 sati dnevno pa onda trcimo na predavnja navece i vikendom...Zar zaista mislis da petak vece nebi mogao bolje iskoristiti nego da slusam predavnja ili da radim vjezbe? I hvala bogu doveo sam sve pred kraj i jeste bilo potrebno odricanja i ucenja i jesam ponosan na to da sam to uradio :roll:

i jos kontam meni je super, nemam porodicu ( mislim na podmladak ) sa mnom studira par mladih majki kojima se zaista divim ( ustajanje u 5 ujutru, pripreme djecu za vrtic/skolu ) pa na posao u 7 pa po poslu na faks i onda jos navece sa djecom se treba druziti. Ajd njoj reci da je to sto radi tek tako nesto/usputno? da ne treba biti ponosna na to :roll:

ne kazem da su ljudi koji su zavrsili faks bolji od drugih, bitno je i znati i voliti to sto radis ali omalozavati neciji rad nikad nisam niti cu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 21:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Apollonia je napisao:
Mr.Dreamy je napisao:

Neznam zasto tako razmisljas, svaka profesija zahtjeva obrazovanje i iskustvo, neka manje godina neka vise, ali to nikoga od nas ne cini boljim od drugih. Ono sto nas cini boljim je nacin na koji obavljamo taj svoj posao, i kako tretiramo sve ljude oko nas.
Nepojmljivi su mi ljudi koji sebe uzdizu zato sto su advokati, doktori, farmaceuti, itd, a isto i oni, koji uzdizu ljude koji eto, imaju tu neku "visoku skolu".

apillonia kod vas u USA je to jako dobro izdefinirano, ako imas vise skole vise si placen ( neko sa faksom ne radi za istu lovu kao neko ko nema ni srednju skolu ). Postoje razlike medju firmama naravno, treba se znati i snaci , postoje razlike i kod toga koji faks si zavrsio ali meni su pricali da ipak postoji jedna granica ispod koje neko koji zavrsi faks nece primiti manju platu. U USA je vrednovano i iskustvo, sposobniji sto si i vredniji vise zaradis, zato i jeste tu gdje ste, velesila.

a sad imas BL gdje plata doktora specijaliste ( znaci sa iskustvom ) sa 5 dezurstava je jedva preko 1000km i pripravnika u banki koji ima 4 godine faksa i blage veze sa poslom i platu 1200km te konobara u nocnom klubu koji zaradi i vise od toga...

i ljudi jesu isfurani ali to nije problem naroda vec politike i drzave...

U sloveniji 92-e kad su se odvojili prvo sto su uradili su dali najvece plate doktorima i sudijama i poceli ih nadgledati, zato su imali jako malo korupcije i sad su tu gdje su.

A Dodik ulozi 240miliona maraka u zgradu vlade a pusta KC da se rusi i onda ocekuje neku uslugu...Ko je tu lud? Riba smrdi od glave

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 21:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Dreamy, u pravu si ti sto se tice svega gore navedenog, pogotovu to u vezi korupcije i placanja.
Ja sam vise mislila na to da jedan doktor nema pravo da tretira pacijente kao nizu vrstu ljudi samo zato sto je on eto zavrsio doktorat, a njegov pacijent je npr, frizer. Na to sam asociarala onu tvoju izjavu "da bi nosom parao nebo".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 22:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Apollonia je napisao:
Ja sam vise mislila na to da jedan doktor nema pravo da tretira pacijente kao nizu vrstu ljudi samo zato sto je on eto zavrsio doktorat, a njegov pacijent je npr, frizer.

a ako si dr house ? :lol: :lol: :lol: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Mr.Dreamy je napisao:
Apollonia je napisao:
Ja sam vise mislila na to da jedan doktor nema pravo da tretira pacijente kao nizu vrstu ljudi samo zato sto je on eto zavrsio doktorat, a njegov pacijent je npr, frizer.

a ako si dr house ? :lol: :lol: :lol: :wink:

Или доктор Албан, познат као доктор Албанац :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
laoce je napisao:
XIX century je napisao:
laoce je napisao:
Imam jedno pitanje;gdje je bio doktor koji je trebao tog dana da operise pacijenta?Ako neko treba da se kazni,to je onda on,naravno,ako nije bio opravdano odsutan.

i po meni. jedino opravdanje koje ja vidim tu je da je bio kidnapovan sa krpom u ustima i zavezanim rukama i nogama, pa nije baš nikako moga doći

a jel ti ne vidiš da oni ne pričaju o tom dr već spominju ove neke druge.. a znaš li zašto? pa da preusmjere pažnju javnosti dok ovome ne nađu, tj. izmisle dobar alibi :wink:

Zato mi i nije jasna sva ova zavrzlama,kaznjeno par doktora,a mozda jedini,koji je trebao da,eventualno,bude kaznjen,nije ni spomenut.
Isto tako mi nije jasno,ako se znalo,da taj doktor nije tu,zasto je pacijent pripremljen za operaciju?
A to da je operacija odgodjena,nista novo ni cudno,to se desava i desavace se,samo hitni slucajevi ne mogu da budu odlozeni,sem ako ne dodju neki jos hitniji.

Operacije su i prije tog cetvrtka bile zakazivane. Ali se isto tako bez ikakvog razloga i otkazivale. Nekih sedmicu prije toga su ga zakazali i citav dan do 20h navece je lezao u sobi, cekao, nije nista ni jeo ni pio citav dan, da bi mu sestra tek tada rekla da od OP nema nista :-? Da li ste svjesni psihickog stanja, covjeka koji je ostao bez nogu, koji se svaki put psihicki spremao na tu operaciju. I tako iz dana u dan iz dana u dan :-? Dr. Dimitrijevic mi je rekao da se do tog cetvrtka oko 8 puta zakazivalo i otkazivalo. ZASTO?!?! Za taj cetvrtak je operaciju zakazao Bojic da bi potom rekao Dr. Pusac da on nece biti tu. Ona ga pitala: "Pa ko ce onda operisati D?" Da bi joj on odgovorio: " Eto Curlika pa neka operise on."
A'looooo, Curlik je stazista!!! :roll: Kako mozes zakazati operaciju u tudje ime?! :roll: Zasto su mog oca IPAK odvezli u OP ja ne znam. Zasto je doslo do svega toga - ne znam ni to niti me interesuje. Ja znam da je moj tata u licu bio ZELEN kada se probudio i kad sam mu rekla da ga nisu operisali. U momentu su mu oci bile pune suza a na licu ocaj. Pa koji je vama qrac?! Kod zubara kad idete pripremite se psihicki a kamo li na takvu operaciju :-?

O simplicitynom sranju i nestetnosti anestezije necemo :roll: Svako, ko iole ima mozak ZNA sta je anestezija, kakve posljedice moze da dovede i koja je kolicina u pitanju jer je moj otac DVA SATA bio pod anestezijom!! Taj dan!!! A sutradan, kada su ga operisali je bio TRI sata!!! MALO LI JE??? :fist: :fist:

O tome kako ja ganjam pogresne ljude a ne one zbog kojih moj otac ostade bez nogu - Draga gospodjice sveznajuca: Onog dana kada saznam ( a to ce biti na sveto Nikadarevo ) ko stoji iza toga ja znam sta cu :wink: A ti ako znas - a vidim da SVE znas :roll: uputi nas neupucene i kazi mi na koga da se okomim :fist: :fist:

Ako ne znas - onda imaj grama razuma i ne pljuj svojim trulim komentarima po mom ocu jer mi se lagano penjes uz kicmu i mogla bi ti zaljepiti samarcinu vrlo brzo!! Jesam bila dovoljno jasna????

A i ti janezu, prestani da smrdis po ovoj temi. Tri godine seres, izmisljas i lazes i dosta te je vise :fist: :fist:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 23:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Zaista je čudno o čemu pojedinci pričaju na ovoj temi.

Kakvo je stanje u bolnicama, kako se ide na operacije brže ili sporije, pažljivije ili sa manje pažnje, sa boljim ili lošijim tretmanom svako zna. To je jedna od javnih tajni koja se prećutkuje i stalno izbjegava. Zato ne treba da čudi što su svi stali iza doktora koji je kriv za ovaj slučaj o kojem govorimo čitavo vrijeme, jednostavno mafija se počela osjećati ugroženom.Jer svi oni vrlo dobro znaju šta svako od njih radi, i kad se neki od njih nađu na udaru ostali se počinju osjećati nesigurno zbog svojih "plemenitih djela" pa požure da stanu u zaštitu kolega. Bilo je ljudi koji su naveli konkretne primjere, evo da dam i ja mali doprinos. Junak ove priče je niko drugi do predsjednički kandidat, dr. Krsto Jandrić. Da bi teško bolesnog čovjeka primio stručnjak sa drugog kliničkog centra, bilo je potrebno platiti 1000 KM. U takvim momentima o takvim stvarima se ne razmišlja, pare se bukvalno izmišljaju, a "mafija u bijelom" to dobro zna i obilato koristi. Jednostavno dobiješ ucjenu, ako nećeš čovjek nikad neće otići na bolju kliniku koja može još nešto pokušati, a vrijeme je dragocjeno. Bilo je slučajeva ljudi koji su javno optuživali doktore za traženje mita, čini mi se da je bio u pitanju načelnik Bilbija. Neki jadnici su ga optužili tek kada im je sin umro, on je sve demantovao i rekao da se radi o "lošim ljudima spremnim na sve", tako nešto. Ne znam kako se završilo. Kada sam vidio da je Krsto kandidat za predsjednika, pomislio sam sigurno je njegov slogan "Poštenje prije svega". Ipak njegov slogan je bio nešto kao "Narodni čovjek", ja bih rekao "Niko ne otima pare od naroda kao on".
Ima onih doktora koji mijenjaju modele Mercedesa svakih par mjeseci a rade sa teško bolesnim ljudima, malen je ovo grad i sve se to zna i ne može se sakriti. Tačno se znaju cijene za neke stvari.
I zato kada čujem jadikovanje studenata medicine, "Znaš li ti kolika je plata doktora početnika", Pa "Znaš li ti da ima XX dežurstava a plata oko 650 KM", pomislim u sebi "Ništa ne brini, brzo će te starije kolege uputiti u sve "tajne posla" ako se zaposliš u KCu.
A tako je i na fakultetima, dobar primjer je profesor Kravarušić. Takvih profesora koji imaju malu prolaznost ima na svakom fakultetu nekoliko, ali oni su imali sreće pa nisu nabasili na Špirićevog sina. A dekan stari lopov Kondić.
Pa kod zapošljavanja, zna se koliko košta pojedino mjesto i ko je "čovjek od povjerenja".
Imate na sajtu patriota izjavu ministra policije "da bi jedno zataškavao stvari koje su u interesu RS, jer svi smo mi prolazni a Rs je veća od svih nas". Sve je autentično, izjavu je snimio jadnik koji je poginuo u slučaju u kojem je ajkulin otac stradao. Je li potrebno govoriti kakav bi odjek imala takva izjava u normalnom svijetu? A od naših smrdljivih medija jedino je Patriot objavio tu izjavu. Ministar koji je bio niko i ništa odjednom je napravio kuću od par miliona maraka u centru grada. Imate na sajtu Vlade biografiju njegovu, radio čovjek u izdavačkom preduzeću "Vuk Karadžić", ogranak Banjaluka. Od sada tražim posao u izdavaštvu, nisam znao da tolike pare tu leže. :lol: :lol: Ali ipak čovjek ima kvalifikacije, on je kadar original "Made in Laktaši".
I zbog tih stvari uvijek ćemo biti crna rupa Evrope, necivilizovani divljaci greškom zalutali na starom kontinentu. Pasoš nam služi da brišemo dupe sa njim jer putovati sigurno ne možemo, a kad nam se posreći da nam neko udijeli vizu smiju nam se carinici kada vide iz koje smo zemlje. A moramo lagati odakle smo, jer ako kažeš iz Bosne očekuju da izvadimo kalašnjikov i sve ih pobijemo. A to je sve radi takvih stvari i ljudi koji ih rade i podržavaju.

Poslednji put menjao fantomacan dana 25 Dec 2007, 00:12, izmenjena 3 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 00:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
Kako mozes zakazati operaciju u tudje ime?! Rolling Eyes Zasto su mog oca IPAK odvezli u OP ja ne znam. Zasto je doslo do svega toga - ne znam ni to niti me interesuje.

Ja mislim da upravo to treba da te interesuje,da se bez razloga ne optuzuju oni koji nisu nista krivi,dok oni koji jesu prolaze bez posljedica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 00:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ma jad i čemer, evo šta su uradili u Brčkom po pitanju tužilaca, niko nije zaposlen iz BiH, na konkurs su se mogli javljati samo stranci i stranci su zaposleni!

Tako bi trebalo i sa doktorima, raspisati konkurs i dovesti strance!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 01:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
simplicity je napisao:
Svaki prijateljski pokusaj rijeci ostaje bezusjesan. Srdnja , srdzba unistava, a nerazumijevanje josh gore. Samo sam zeljela da ukazem da u ovom slucaju ima precih stvari, da ne gubite vrijeme.
No kako to obicna biva, udari onog ko prica stalozeno i pljuj, jer on pojma nema ni ocemu....
boze boze.
.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 03:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Helena je napisao:
simplicity je napisao:
Svaki prijateljski pokusaj rijeci ostaje bezusjesan. Srdnja , srdzba unistava, a nerazumijevanje josh gore. Samo sam zeljela da ukazem da u ovom slucaju ima precih stvari, da ne gubite vrijeme.
No kako to obicna biva, udari onog ko prica stalozeno i pljuj, jer on pojma nema ni ocemu....
boze boze.
.

Očigledno to tvrdi neko ko ima više iskustva sa takvim stvarima. Ipak je ona na "izvoru informacija" i tamo gdje se odlučuje o većini stvari. Bez obzira što ima prečih stvari nama ostaje da se borimo protiv njih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 03:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
simplicity je napisao:
... a ni sama anestezija nije "smrtno stanje", ...

kako te samo nije sramota javljati se na ovoj temi posle svega sto si napisala???
fakat mi se gadis!!!
ako je anestezija toliko neskodljiva po zdravlje coveka, draga doktorice, ´ajde da tebe malo "uspavamo", ha? pa nije "smrtno stanje", kako ti rece!
ne mogu da verujem kako nemas ni trunke obraza! da li bi isto reagovala da je u pitanju tvoj otac? da su ga, eto, malo "uspavali"???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
u cijeloj ovoj priči previše je slučajnosti da bi povjerovao u slučajnost...
sve je to dogovoreno, sprega vlasti i ljekara ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 12:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Feb 2006, 11:34
cijenjena doktorice ... da mi samo "uspavas " (ti ili tvoja "sestrica" ) zub a ne izvadis ga iako imam zakazan termin kod tebe ...pa ne znam da li bi ti imala svoje poslije .

to sto se kod nas desava je sramota ... a ti brani svoje kolege koliko hoces ... meni je nacelnica jednog odjela lijepo rekla da ne mogu primiti moju majku ponovo na lijecenje jer su je vec lijecili ( to sto je nisu izlijecili nema veze :roll: ... to izgleda i nije cilj ) ...na moja pitanja sta da radim ...kako dalje itd. je samo mrtvo hladno rekla " pa vi znate ovog i onog ... a i vani ste ... pa pogurajte malo!" .... ostala sam par min. bez rijeci pa je upitah "a bez guranje ne moze nista ? " i teta ce ti meni..." ne moze "
otisla sam bez guranja ali nadam se da ce joj ga neko dobro "pogurati "

:evil:

kako te nije sramota pricati ovdje sta ajkula treba da radi ...koga da ganja ...divim se toj zeni koja i pored te silne tragedije koja je zadesila njenog oca /ni krivog ni duznog / pokusava bar nesto uraditi ....
ja nisam imala ni snage , ni zivaca boriti se sa vjetrenjacama

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
laoce je napisao:
Citiraj:
Kako mozes zakazati operaciju u tudje ime?! Rolling Eyes Zasto su mog oca IPAK odvezli u OP ja ne znam. Zasto je doslo do svega toga - ne znam ni to niti me interesuje.

Ja mislim da upravo to treba da te interesuje,da se bez razloga ne optuzuju oni koji nisu nista krivi,dok oni koji jesu prolaze bez posljedica.

Nema toga koji nije nista kriv :-? Ja sam na samom pocetku rekla da je smjena Dr. Prostrana samo farsa. Sve te kazne od 30% su jos vece farse da bi se zamazale oci. Zna gospodin direktor zasto je to ucinio :roll: Ko od vas je upucen u svadje i podjelu na dva klana?! Pohlepa, zavist, ljubomora... a sve preko ledja pacijenata :evil: I opet da ponovim - ja ne idem ni na jednog pojedinca, ja sam se uhvatila u kostac sa KC!! Na kome ce se kola polomiti to neka odluci sud. Pa kad jedan dobije po nosu onda ce se drugi zapitati kako ce dalje.. Cak i ako ne uspijem nista napraviti mozda cu dati snage nekom drugom da odreaguje isto kao i ja. A to je vec nesto. Niko na ovom svijetu sebi ne moze dozvoliti da ga se stalno blati i provlaci kroz medije.

A vi se zapitajte da je u pitanju neko vas da li bi vam bilo svejedno da ga malteretiraju mjesec dana, da ga svaki drugi dan cimaju: " Sutra je operacija" a onda corak.. Da nekog vaseg odvedu u salu, uspavaju 2 sata a onda IZBACE NA HODNIK!!! Jer to se vise nigdje ne spominje da je moj otac lezao na hodniku ( na drugom spratu) oko sat vremena jer navodno ni u jednoj smjeni nije bilo mjesta :evil:

I trebam da sagnem glavu, da cutim i da ( kako rece vrla nam simplicity) se ne zamjeram doktorima kojih ce moj otac vjecni pacijent biti. A-ha. Evo samo sto nisam!!! 0X

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
stigmata je napisao:
simplicity je napisao:
... a ni sama anestezija nije "smrtno stanje", ...

kako te samo nije sramota javljati se na ovoj temi posle svega sto si napisala???
fakat mi se gadis!!!
ako je anestezija toliko neskodljiva po zdravlje coveka, draga doktorice, ´ajde da tebe malo "uspavamo", ha? pa nije "smrtno stanje", kako ti rece!
ne mogu da verujem kako nemas ni trunke obraza! da li bi isto reagovala da je u pitanju tvoj otac? da su ga, eto, malo "uspavali"???

ono sto sam ja u zivotu propatila, dozivjela i prosla..nadam se da niko nece.
Voljela bih da malo razmislite o svojim rijecima , iako je ovo obicna internet diskusija, treba paziti na rijeci. hvala.
p.s. a kolicinu uvreda , prijetnji necu komentarisati jer su ispod svakog nivoa, samo cu zamoliti da neko ko se poziva na Boga, treba razmsiliti o ancinu kako komunicira sa drugim ljudima. Ja nikad nsiam rekla niti jednu uvrednu rijec, nikad , nigdje niti ovdje, niti ikome.
No mene to uospte ne zanima, niti cu pisati ovdje vishe, niti imam skim diskutovati, jer vecina ljudi koji shvataju poentu citaju uglavnom ovaj forum pasivno, od kojih dobijam poruke i pohvale. No to vishe nije ni bitno.Samo mi je zalosno da omladina, mladi ljudi sa ovih podrucja mogu tako da vrijedjaju, a da nisu ni svjesni koliko grijese.
No nek je svakome na cast. Kazem opet, sve najbolje svima, svako radi po svojim nahodjenjima, a vrijeme je tu da nam sudi. Zivjeli!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]