E ovako gospodo moja lijepa .. stvarno ne zelim nikoga da uvrijedim sa ovim sto cu sada napisati.. Licno poznajem Izeta.. Jako dobar covjek,uspjesan,voljen,pun ljubavi .. Covjek zeljan dobrog drustva i dobre zabave,sa druge strane,vrijedan,izgradio je ogromno bogatstvo. Jedan obican covjek koji naravno kao sto vidite i sam ne zeli da zivi u sredini gdje je primitivizam i dalje najjace oruzje koje imamo.. Samo zbog toga sto ima ono za cim vecina ljudi boluje.. Samo se preispitajte,koliko ste vi na ovom forumu ispali iskompleksirani i zavidni.. Bice mi cast da licno pokazem ovaj forum Izetu pa da se drugarski dobro nasmijemo na ovo sve.. A ako je Izet mafijas,ubica,samoubica ? sto mi nije jasno,jos je ziv .. znaci vecina od vas ce saznati licno da li je to .. mislim stvarno neke stvari morate prestati gledati kao takve.. Sa jedne strane ljudi poput Izeta koji su izgradili sebi ime i zivot u raskosi , sa druge strane malo manje bogati ljudi koji kupe svome djetetu auto i puste djete da pokaze svima sta ima ? Zar je to odma' znak da je mafijas,da je jadan ? kako god.. LJUDI , preispitajte sebe prije nego sto brukate ljude koji su uspjeli, samo zbog toga sto im zavidite.. Jadni su nasi bijedni mozgovi... I na kraju ,zakljucak,svi ste vi one tetke sto im se smijete kada se iskupljaju i tracaju.. obicne zenturace sto bi se u narodu reklo.. sram da vas bude