Druze Micelijuse, da li ti jos uvijek vjerujes u Deda Mraza?
Izvini, tako mi izgleda kada vjerujes u svakakva pisanija...
Tip koji je prosuo tu pricu u knjizi "Voodoo Spellbook" pise pod pseudonimom Doktor Zmija i sad mi treba da mu povjerujemo da je to sto je brljavio istina.
Ti si prije nekoliko mjeseci dosao sa pricom da Balasevic pusta svoju tastu da zivi ispod nekog mosta kao prosjak procitavsi to u "Skandalu", a na kraju se ispostavilo da je covjeku tasta umrla. Takvu informaciju ti pruza i Doktor Zmija.
Malo je mnogo tih tipova koji znaju sve o svima, a niko ne zna njihova imena. Ma, glupo je o njima i pricati...
Sad - da Angleina nije lijepa - to mozes pricati samo na osnovu predrasuda koje gajis prema njoj na osnovu njenih biseksualnih i homoseksulanih ponasanja i izjava koje to potvrduju i pravdaju. (Sto i ja, naravno, veoma osudjujem.)
Pamet cemo iskljuciti, jer cu ja reci da mozga ima taman toliko da se pokaze da u sebi ima dosta humanosti cim usvaja onoliku djecu, ali cu isto tako reci da mozga i nema, jer radi sve one stvari koje si ti nabrojao.
A njena gluma je posebna prica - negativna kritika o njoj je isto tako stvar predrasude i odgledanih njenih dva filma - Tomb Raider 1 i 2. A ne smijemo zaboraviti da je ta ista Angelina dobila Oskara za "Prekinutu mladost" i da je ostvarila jos niz dobrih uloga...
Ali, tako to biva...
I Leonardo di Kaprio je dobar glumac, ali se zajebao pa odglumio u "Titaniku" i sada ga vise niko ne moze gledati...
Micelijus je napisao:
(Моника Белучи је свијет измислила за Ангелину )
Aha... Al' u maunama...