banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 23:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Japanese_rose je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

ima jedan prekrasan film i zove se "tri karte za holivud" i u njemu treba da zivi milicja ( vi forumski pljuvaci nepismenog i neobrazovanog naroda) a narod treba mjenjati.
to je lako napisati na forumu i gledati na filmu ali u RL vaze neka druga pravila. prilagodite se ili odselite od nepismenog i ruralnog naroda. ili dajte guzice pa obidjite taj narod i objasnite mu da je napao svoju kucu, da mu je brat, otac poginuo na tri km od kuce vrseci agresiju na svoj plac a da je ujak lagao kad kaze da su muslimani imali logore jer zaboga, srbi uvjek lazu.

Nisi ti dobar nikako.

Da ja mrzim Srbe koliko ti mrzis Bosnu i Bosance
Pobjegla sam ja od takvih ( tj otjerana sam iz svoje zemlje ) davno. Cao.

hahaha retorika ti suplja, gdje pise da mrzim bosnu i bosance? samo nazovi prave stvari pravim imenom- to je osnova buducnosti (ako je ima) za bosnu
tebi su malo ovi izbori pomutili razum pa lutas, al ajd

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 04 Okt 2010, 15:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
poraz(krah?) koalicije sds/pdp/mihaljica na svim nivoima...
snsd ce imati opet vecinu u parlamentu rs.

sds gubi u bl i krajini,pdp ih je presao u jedinici 2...
ali pdp je jos malo pao...oni na svakim izborima gube po jednog ili dva poslanika...ako ne udju u vladu(a nece) mozda ih nece ni biti nigde 2014.

imamo jedno jaku stranku(snsd) ,jednu srednju(sds ) i ostale (pdp,sp ...).

tadic me razocarao izjavama...gubi po drugi put zaredom i ljuti se :lol:
mislim da mu se sds treba zahvaliti na saradnji i da trebaju gurati drugoga...

sp imaju veci procenat nego na proslim izborima...
seseljevi(od onog iz bijeljine) ulaze u parlament rs.

...ali to nisu konacni rezultati.

Poslednji put menjao anoniman dana 04 Okt 2010, 15:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
@TaškoBL

-Starom povecana plata, cirka 50%
-Dedi povecana penzija, ako ne i duplo
-Stipendije povecane
** Koliko su cijene porasle u isto vrijeme, dovoljno je samo hranu i piće spomenuti. Penzije jesu redovne i stabilne. Pitanje je do kada. Mnogo duže samo kada bi skresali onu silnu birokratiju u PIO. Ja šaljem u PIO Slovenije, ili kako se već kod njih zove, odgovore i pitanja za ono što bi trebao lokalni PIO da odradi. I iz SLO odgovaraju u roku od par dana, a ovi naši %#%() ne mogu da odgovore par mjeseci, i normalno u međuvremenu se izgube papiri..

-Stricu i strini isplacene plate zaradjene u Incelu, po 16-17 hiljada KM oboma.
** I moji su dobili davno zarađene plate u DI "Vrbas", ali u kojem procentu. 100%? 50%? 20%? Ili manje. Pogađaj. Ja sam od svojih 20 vaučera izvukao više novca nego što su oni dobili. E da, SNSD-u mogu da zahvalim za boom berze. Barem neko vrijeme dok ljudi nisu počeli da se zadužuju da kupuju akcije. Kako se moglo zaraditi na RNAF, kako je perspektivne bile akcije TE Gacko, Ugljevik. Kako su HE na Vrbasu bile skočile. Ali dođoše Rusi i zamalo Česi, a ostadoše ljudi sa akcijama kojima će školovati djecu i obezbjediti sebi mirniju starost. Kada bi se šalili.

-Krenuo se graditi Borcev stadion
** :lol: i samo :lol: Što se tiče SNSD-a i Borca uopšte, ja sam SNSD zbog Dodika prekrižio iz opcije za glasanje nakon utakmice Borac-Igokea. Jeste da je prošlo više od 10 godina, ali ... Pa kada vidim Dodik i Borac u istoj rečenici nešto mi nije dobro.

-Transfuzija je renovirana, eno je ko bombona... Bila je stra'otnja dati krv tamo.
** Ako i dalje radi ona prelijepih očiju sve im je oprošteno. I mogu da mi uzmu 2-3 litre krvi :) I jeste lijepo vidjeti u odnosu na prošlo s(t)(r)anje. Samo se nadam da i dalje ne mažu marmeladu i margarin skidajući prstima sa noža :lol: Kako su to bili teški zalogaji, ... Izgleda da manjak krvi me učinio nesposobnim da odbijem namazanu šnitu. Ili ostao omamljen pogledom one koja mi je uzimala krv :)

-Izgradjena zgrada vlade :lol:
**Da se to uradilo za manje KM, bio bi veliki + aliii samo se Integral ugradio min za još jednu zgradu. I ne kriju. I nikoše neki milioneri. Da je npr novcem koji je potrošen na namještaj oživljena proizvodnja u jednoj od fabrika drvne industrije. Da su kupljene nove mašine, i još važnije vraćeni radnici koji su se razbježali prema sitnim privatnicima. To bi bilo +++ Ali da li bi i za koliko bi Čubić kupovao fabrike DI. Onda bi sređena fabrika u krajnjem slučaju bila interesantna za SIMPO, ili što ne bi i IKEA došla... Ali onda ne bi bilo priča tipa:
-Šta ja da radim sa toliko gvožđe?

-Izgradjen Hram Hrista spasitelja
** Ovo je za rubriku vjerovali ili ne. Mogao si im pripisati i to što si, ako si, u zadnje 4 godine izgubio nevinost.

-Izgradjen most kod Toplane
** I meni bi bilo drago da naprave most kod Kastela da rasterete Gradski most. Ali fino od njih što su napravili most i podigli cijenu okolnom zemljištu. Svima će biti od koristi, naročito odabranim :wink: Mada nije bio onaj stari most toliko loš ako se uživiš da si Colin McRae :lol:

-Grad je kupio firmu "Aquana" i ponovno izgradio bazen na mjestu bivseg Incelovog
-Park Petar Kocic je potpuno izmjenjen, jest da se on mnogima ne svidja, ali meni je odlican
**Nekako mi je bilo draže dok su bili vojni tereni. Da su ga uredili za rekreaciju, a PPK sredili kako i jesu, to bi im bio kod mene veeeeliki +
A za Incel hvala bogu da su se sjetili.

-Proslo ljeto je u BL bilo odlicno... Od filmskih, muzickih pa do sportskih desavanja. Koncerata je bilo mali milion...
**:-? Samo da nije bilo onih poplava i bilo još bolje. :roll:
Hvala Dodiku na DFK, jer neko mora biti iza njih. Ako si mislio i na te koncerte. Ipak ETF ima veeeliku korist od njih. Mislim na moralnu, jer materijalne nema. Ili si mislio na Bregoviću :)

**Šaren odgovora na šaren komentar. Navodio sam bez posebnog reda, za neke stvari možda i nije odgovoran Lemi i SNSD. I meni je bolje nego prije četiri godine, i želim da bude još bolje za četiri. Ali ne zbog novog mosta, zgrade ili ...
Zlatnih jaja od prodaje Telekoma neće još dugo biti. Ne treba biti ekonomista pa vidjeti koliko je realno to da oni koji su na budžetu imaju veću platu od onih u privredi ... I da li je u ovakvom stanju privrede to održivo. Kada konačno na kraju zakolju zlatnu koku, vidjećemo koliko je supa bila vrela ela, ela, e, e, e. I ko će proći kao Rihanna u parodiji.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
hahaha retorika ti suplja, gdje pise da mrzim bosnu i bosance? samo nazovi prave stvari pravim imenom- to je osnova buducnosti (ako je ima) za bosnu

Slažem se.Samo to može i ljepše....Ja sam to uradio na nekulturan način jednom i morao sam da se izvinim :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Čović reče da je za hrvatske stranke glasalo 2/3 Hrvata što znači da je 1/3 glasala za jalijaša Komšića. Elem ja se zakačio sa rođenom sestrom. Poludila kada sam joj rekao da sam glasao za Borjanu Krišto a ne za Željka. Možda sam trebao i ja dopisati Miki Mausa i za njega glasati. SDP organski ne podnosim iz razloga što ih previše dobro poznajem i znam s kim imam posla.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41

Nemoj samo ti o pomucenom razumu, molim te.

Imao si 20 godina da shvatis sta se, kako i zbog cega desilo. Meni se zaista ne da da ti crtam, a ti ocigledno nista neces shvatiti ni za jos 20. Have a nice life.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35

Imao si 20 godina da shvatis sta se, kako i zbog cega desilo. Meni se zaista ne da da ti crtam, a ti ocigledno nista neces shvatiti ni za jos 20. Have a nice life.

ma nemoj :lol: :lol: napisah u vise postova sta se i kako i zbog cega desilo. i tako misli 99% srba. to sto smo mi tolernatni i sto smo ranije prihvatili katarzu ne znaci da kojekakva gamad poput silajdzica mogu pishati po nama.

nego, kad slozis "pravilno" hronologiju raspada sfrj i pocetka rata u bih postavi da ti ispravim nedostatke :wink:

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 04 Okt 2010, 15:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45

A ti mala kao kontaš! Šta kaže Bakir?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ево да се мало смире страсти једна музичка нумера. 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rbx2VBMXDuI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Kakva gungula ovdje. Sta izbori uradise, Tito dragi.
Bas je com.obojci-com.opanci. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne verujem koliko se prepirete i nervirate zbog izbora... Pa da su Siladzica izabrali za predsednika Republike Srpske, sumnjam da bi se nesto promenilo u drzavi i da bi bosnjaci bili zadovoljno... Isto vazi na sve tri strane

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36

Da ja mrzim Srbe koliko ti mrzis Bosnu i Bosance, ne bih isla na svirke u Federaciji pa da mi je za kruha potrebno. A o tvojoj 'undying love' prema meni i traktata o istoj, zbog koje sam vise puta bukvalno bjezala s foruma, da ne govorimo.

Pobjegla sam ja od takvih ( tj otjerana sam iz svoje zemlje ) davno
. Cao.

Mislis da si jedina koja je otjerana? Mnogima se desilo to i prije tebe.
Grad (ili selo ) koji si ti napustila se ne moze porediti sa onim odakle sam ja otisao, plus sto si ti otisla u bolje, a ja u gore. I ti se na svoje mozes vratiti i svoje povratiti (sigurno vec jesi) za razliku od mene. Samo je razlika izmedju nas sto ja nisam (p)ostao isfrustrirana stara cura, kojima su svi drugi(u tvom slucaju Srbi) kriva, a ona jadna nevina.I za razliku od tebe ja ne mrzim, meni je svejedno , zivo me se j... sta se desava tamo.
Nekima je rat stvarno dobro dosao jer nikad ne bi vidjeli svijeta.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

laoce je napisao:
Grad (ili selo ) koji si ti napustila se ne moze porediti sa onim odakle sam ja otisao, plus sto si ti otisla u bolje, a ja u gore. I ti se na svoje mozes vratiti i svoje povratiti (sigurno vec jesi) za razliku od mene. Samo je razlika izmedju nas sto ja nisam (p)ostao isfrustrirana stara cura, kojima su svi drugi(u tvom slucaju Srbi) kriva, a ona jadna nevina.I za razliku od tebe ja ne mrzim, meni je svejedno , zivo me se j... sta se desava tamo.

Ovaj post je dokaz da covjeka mozes izvesti iz ( mentalnog ) sela, ali selo iz covjeka nikada.

p.s. Mene i tebe i tebi slicne dijeli nesto sto se zove ljudsko dostojanstvo, pa ne bih licitirala mrtvima i izgubljenim nekretninama na forumu. Niti cu se spustiti na licno vrijedjanje ( sa izuzetkom manitua koji to svojim ogromnim licemjerjem itekako zasluzuje ).

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Ruzo, niko od 90% Srba danas ne spori da su u vrijeme rata cinjeni zlocini i stradali vecinom nevini,
problem je sto imas ogroman broj ljudi u federaciji koji ne zele priznati da je bilo zlocina nad Srbima.
Vrlo nezgodno ako se planira zajednicka buducnost.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
laoce je napisao:

Ovaj post je dokaz da covjeka mozes izvesti iz ( mentalnog ) sela, ali selo iz covjeka nikada.

p.s. Mene i tebe i tebi slicne dijeli nesto sto se zove ljudsko dostojanstvo, pa ne bih licitirala mrtvima i izgubljenim nekretninama na forumu. Niti cu se spustiti na licno vrijedjanje ( sa izuzetkom manitua koji to svojim ogromnim licemjerjem itekako zasluzuje ).

A ja bi da citiram jednu meni jako blisku osobu : selo je mnogo izgubilo tvojim odlaskom, a grad nije nista dobio. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ruza se rasula po svim frontovima :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Zozon je napisao:
laoce je napisao:
2006 1 L mlijeka 1,00 KM
2010 1 L mlijeka 1,60 KM ,podatak za one koji su tad bili premladi da idu u prodavnicu.

Sad konkretan podatak: 2006 od litre mlijeka ide seljaku 70-80 feningi, 2010 od litre mlijeka ide seljaku odnosno proizvođaču 40 fenigi. Ako kojim slučajem poskupe na 50 feningi tu je uvijek dobro oprobana metoda uvoza iz Mađarske. Joj, ja serem o ekonomiji...

70-80% од укупне цене млека у трговини ишло сељаку? То нема ни у ЕУ.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Ruza se rasula po svim frontovima :lol:

Blago tebi. Ni briga ni...vremena.
:lol: :wink:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Nisam u toku, je li Vlajki dobio dovoljno glasova da bude pp?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]