@TaškoBL
-Starom povecana plata, cirka 50%
-Dedi povecana penzija, ako ne i duplo
-Stipendije povecane
** Koliko su cijene porasle u isto vrijeme, dovoljno je samo hranu i piće spomenuti. Penzije jesu redovne i stabilne. Pitanje je do kada. Mnogo duže samo kada bi skresali onu silnu birokratiju u PIO. Ja šaljem u PIO Slovenije, ili kako se već kod njih zove, odgovore i pitanja za ono što bi trebao lokalni PIO da odradi. I iz SLO odgovaraju u roku od par dana, a ovi naši %#%() ne mogu da odgovore par mjeseci, i normalno u međuvremenu se izgube papiri..
-Stricu i strini isplacene plate zaradjene u Incelu, po 16-17 hiljada KM oboma.
** I moji su dobili davno zarađene plate u DI "Vrbas", ali u kojem procentu. 100%? 50%? 20%? Ili manje. Pogađaj. Ja sam od svojih 20 vaučera izvukao više novca nego što su oni dobili. E da, SNSD-u mogu da zahvalim za boom berze. Barem neko vrijeme dok ljudi nisu počeli da se zadužuju da kupuju akcije. Kako se moglo zaraditi na RNAF, kako je perspektivne bile akcije TE Gacko, Ugljevik. Kako su HE na Vrbasu bile skočile. Ali dođoše Rusi i zamalo Česi, a ostadoše ljudi sa akcijama kojima će školovati djecu i obezbjediti sebi mirniju starost. Kada bi se šalili.
-Krenuo se graditi Borcev stadion
**

i samo

Što se tiče SNSD-a i Borca uopšte, ja sam SNSD zbog Dodika prekrižio iz opcije za glasanje nakon utakmice Borac-Igokea. Jeste da je prošlo više od 10 godina, ali ... Pa kada vidim Dodik i Borac u istoj rečenici nešto mi nije dobro.
-Transfuzija je renovirana, eno je ko bombona... Bila je stra'otnja dati krv tamo.
** Ako i dalje radi ona prelijepih očiju sve im je oprošteno. I mogu da mi uzmu 2-3 litre krvi

I jeste lijepo vidjeti u odnosu na prošlo s(t)(r)anje. Samo se nadam da i dalje ne mažu marmeladu i margarin skidajući prstima sa noža

Kako su to bili teški zalogaji, ... Izgleda da manjak krvi me učinio nesposobnim da odbijem namazanu šnitu. Ili ostao omamljen pogledom one koja mi je uzimala krv

-Izgradjena zgrada vlade

**Da se to uradilo za manje KM, bio bi veliki + aliii samo se Integral ugradio min za još jednu zgradu. I ne kriju. I nikoše neki milioneri. Da je npr novcem koji je potrošen na namještaj oživljena proizvodnja u jednoj od fabrika drvne industrije. Da su kupljene nove mašine, i još važnije vraćeni radnici koji su se razbježali prema sitnim privatnicima. To bi bilo +++ Ali da li bi i za koliko bi Čubić kupovao fabrike DI. Onda bi sređena fabrika u krajnjem slučaju bila interesantna za SIMPO, ili što ne bi i IKEA došla... Ali onda ne bi bilo priča tipa:
-Šta ja da radim sa toliko gvožđe?-Izgradjen Hram Hrista spasitelja
** Ovo je za rubriku vjerovali ili ne. Mogao si im pripisati i to što si, ako si, u zadnje 4 godine izgubio nevinost.
-Izgradjen most kod Toplane
** I meni bi bilo drago da naprave most kod Kastela da rasterete Gradski most. Ali fino od njih što su napravili most i podigli cijenu okolnom zemljištu. Svima će biti od koristi, naročito odabranim

Mada nije bio onaj stari most toliko loš ako se uživiš da si Colin McRae
-Grad je kupio firmu "Aquana" i ponovno izgradio bazen na mjestu bivseg Incelovog
-Park Petar Kocic je potpuno izmjenjen, jest da se on mnogima ne svidja, ali meni je odlican
**Nekako mi je bilo draže dok su bili vojni tereni. Da su ga uredili za rekreaciju, a PPK sredili kako i jesu, to bi im bio kod mene veeeeliki +
A za Incel hvala bogu da su se sjetili.
-Proslo ljeto je u BL bilo odlicno... Od filmskih, muzickih pa do sportskih desavanja. Koncerata je bilo mali milion...
**:-? Samo da nije bilo onih poplava i bilo još bolje.
Hvala Dodiku na DFK, jer neko mora biti iza njih. Ako si mislio i na te koncerte. Ipak ETF ima veeeliku korist od njih. Mislim na moralnu, jer materijalne nema. Ili si mislio na Bregoviću

**Šaren odgovora na šaren komentar. Navodio sam bez posebnog reda, za neke stvari možda i nije odgovoran Lemi i SNSD. I meni je bolje nego prije četiri godine, i želim da bude još bolje za četiri. Ali ne zbog novog mosta, zgrade ili ...
Zlatnih jaja od prodaje Telekoma neće još dugo biti. Ne treba biti ekonomista pa vidjeti koliko je realno to da oni koji su na budžetu imaju veću platu od onih u privredi ... I da li je u ovakvom stanju privrede to održivo. Kada konačno na kraju zakolju zlatnu koku, vidjećemo koliko je supa bila vrela ela, ela, e, e, e. I ko će proći kao Rihanna u parodiji.