_zoka je napisao:
TaškoBL je napisao:
[-Stricu i strini isplacene plate zaradjene u Incelu, po 16-17 hiljada KM oboma.
Mom tati u Čajevecu nisu.....
Citiraj:
-Dedi povecana penzija, ako ne i duplo
Opet,mom starom su skinuli 100 KM....a ima fol zaštićenu boračku penziju..
Citiraj:
-Krenuo se graditi Borcev stadion
Koji,ovaj što su mislili srušiti?Gle čuda,radi ga Niskogradnja....
Citiraj:
-Izgradjena zgrada vlade

Ekstraaaaa
Citiraj:
-Izgradjen Hram Hrista spasitelja
To pravi crkva,ne Vlada i država....
Citiraj:
-Grad je kupio firmu "Aquana" i ponovno izgradio bazen na mjestu bivseg Incelovog
Grad je prvo proda prostor na kome se rekreiralo dnevno par hiljada ljudi da bi se napravio prostor na kojem se tri mjeseca godišnje kupa 1000 morževa dnevno...
Citiraj:
-Proslo ljeto je u BL bilo odlicno... Od filmskih, muzickih pa do sportskih desavanja. Koncerata je bilo mali milion...
Al' zato će sledeće godine GP Jazavac da prestane da radi jer im je grad dodjelio samo 5000 KM....Al' kad treba za Severinu ima se para....
I dobro ti je Lao Ce napisao...plus....Nema više Banjalučkle mljekare......
Potpis. Ovako bi' i ja mogla stavku po stavku, dragi Taško...
Ja sam izgubila posao u martu ove godine.
Mom ocu je smanjena penzija.
Mojoj tetki je smanjena za 70%.
Mojoj sestri (koja btw. radi u državnoj firmi) je plata umanjena za 25%.
Stadion, crkva, zgrada Vlade... suvišan komentar, Zoka je već rekao.
Komšinica koja je sa maloljetnim djetetom izbačena iz stana od strane jednog idiota i kriminalca u povoju, koji je gle čuda, snsd-ovac, i dupe je naravno uvalio u državnu kasu, gubi godine na sudu, plaća kiriju, dok neko iz jebenog mup-a blokira slučaj, i izdaje stan koji bi trebao biti pod pečatom!
Ma mislim, uopšte mi se ne da više komentarisati... ako je vama dobro, super, drago mi je zbog vas. Ne kažem da smo na drugoj strani imali spasioce, sve su to ista govna, ali da mi je dosta ovih odvratnih seljobera kriminalaca, dosta mi je.