banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2010, 08:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Oopozicija nije imala nikakav program, samo pljuvacina, pljuvacina i pljuvacina. Ovi na vlasti su pametno iskoristili resurse za podmirivanje stoke, odnosno naroda, tako da je vjerovatno to bilo presudno, uz naravno retoriku o RS i kako je oni cuvaju. Narodu ce biti isto, cekace socijalu i kenjace kao su ga drugi sjebali, a on vrijedan i pametan u tri PM. Neorganizovani smo , i to ti je !

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 08:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Okt 2010, 14:11
cudno do juce ste drugacije pricali....

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 08:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Azot,

Skup u Aquani nije bila neka privatna rodjendanska zabava pa da se nekome zabrani ulazak. Tamo je bio entitetski politicki vrh, dosadasnji ali i buduci. Tamo je bila vlast koja odlucuje o mom i tvom zivotu. Dakle, tamo je bio izvor informacija, a novinari ATV-a su sprijeceni u obavljanju svog posla. SNSD je javna institucija i kao takva podlijeze Zakonu o slobodi pristupa informacijama koji je sinoc grubo prekrsen. Sljedeci put se malo informisi prije nego udjes u neku diskusiju.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 08:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Acrobatico je napisao:
Azot,

Skup u Aquani nije bila neka privatna rodjendanska zabava pa da se nekome zabrani ulazak. Tamo je bio entitetski politicki vrh, dosadasnji ali i buduci. Tamo je bila vlast koja odlucuje o mom i tvom zivotu. Dakle, tamo je bio izvor informacija, a novinari ATV-a su sprijeceni u obavljanju svog posla. SNSD je javna institucija i kao takva podlijeze Zakonu o slobodi pristupa informacijama koji je sinoc grubo prekrsen. Sljedeci put se malo informisi prije nego udjes u neku diskusiju.

Na ATVu su rekli da SNSD pritom nije prekriso nikakav zakon.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam ih cuo da govore kako jeste. Ali kako god, Mile ce ih svakako pokusati zgaziti u narednim mjesecima, kako bi medijska tisina bila jos dublja.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 08:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
srs dr vojislav seselj presla cenzus u vise izbornih jedinica ima ce bar 2 poslanika u narodnoj skupstini rs i jednog u parlamentarnoj skupstini bih.....raduje me sto ovi krembili iz nase stranke i zdravko krsmanovic nisu dobili glasova ni za 2 autobusa

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Acrobatico je napisao:
SNSD je javna institucija i kao takva podlijeze Zakonu o slobodi pristupa informacijama

:roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:02 
apsolutno nije prekrsen zakon o pristupu informacija, jer njima niko nije uskratio informacije.. to si pomijesao babe i zabe.. sinoc je to bio skup snsd a ne premijera ili predsjednika drzave... na tom skupu su mogli da prihvate koga se htjeli ili da zabrane ulazak.. oni su sebi platili zurku i ne vidim zasto bi tu dolazili oni koji kvare slavlje... a informacije im nisu uskracene, postoje saopstenja za javnost, postoje druge televizije pa nek se informisu tamo..

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Postoje druge televizije???? :lol:
Pa oni su televizija, zaboga!!!
Izgleda da su kod Mileta dobrodosli samo mediji iz Kopanja grupacije!

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:09 
Acrobatico je napisao:
Postoje druge televizije???? :lol:
Pa oni su televizija, zaboga!!!
Izgkleda da su kod Mileta dobrodosli samo mediji iz Kopanja grupacije!

hahahah.. ajd ti malo procitaj [post pa dodji.. kao sto sam napisal prije ni ja ih ne bi nikada pustila da udju gore.. a nist drugo ni ne zasluzuju nego da upale tv pa gledaju na drugim kanalima sta se desava u stabu snsd..
i ne lupetaj molim te, da je prekrsen zakon o pristupu informacijama

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
јан_де je napisao:
Ко ће бити потпредсједници РС?
И како прођоше СНП, ДП, СзДС на републичком и државном нивоу?

bice onaj turcin izstranke za bih murselovic i emil vlajki ......cavic dobro prosao,kalinic i krsmanovic pukli

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
azot je napisao:
Acrobatico je napisao:
Dogadjaj sa ATV-om slika je i prilika medijskog mraka u kojem zivimo. Usudjujem se reci da je situacija ista, ako ne i gora, u odnosu na period SDS-ove vlasti. Dodik je poklopio gotovo sve pisane i vecinu elektronskih medija. Slijedi obracun sa neposlusnima u novom mandatu.

Sta je problem sa ATV-om??? pa SNSD-na svoju zabavu i u svoj izborni stab ima pravo pustati koga hoce.....jel ti u svoju kucu pustas svakoga???

Nije ti poređenje u redu. Stotine hiljada građana je glasalo i tih nekoliko hiljada građana ima pravo da gleda rezultate ili svoje miljenike u "njihovim kućama" na bilo kojoj tv.
A na kraju krajeva daleko od toga da je Akvana privatna kuća nego javni ugostiteljski objekat.

Uskraćivanje bilo koje tv je kršenje prava na informisanost.

Najžalosnije u svemu mi je slijedeća situacija:
Dok je bila jedinstvena BH (prije rata) bilo je "mi" i "oni", kada smo nakon rata dobili RS, opet postoji "mi" i "oni" (na opštinskom nivou), pa onda i po gradovima i naseljima "mi" i "oni", pa po partijama "mi" i "oni", pa dokle više uvijek neke podjele?!

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
ozna je napisao:
raduje me sto ovi krembili iz nase stranke i zdravko krsmanovic nisu dobili glasova ni za 2 autobusa

Нешто нам нема нашег Пеђе Којовића да паламуди сада.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Majlili ... Sta si ti, Dodikov pionir ili mozda radis u Vladi? :lol:
Imas li crvenu maramu oko vrata?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Zanimljivo je da je velika razlika u procentu glasova za Dodika i Radmanovića, iako je Dodik imao mnogo više protivkandidata. Znači li to da je dobar broj ljudi glasao za Dodika kao predsjednika i Ivanića za predsjedništvo? Može biti i varijanta da je ljudima Tadić totalno antipatičan :D
Naravno, teško da je to u pitanju, jer se zna da iMperator ima veliku podršku, ali izgleda da se ljudi nisu ograničili na slijepu stranačku podršku, bar u određenoj mjeri.
Možda je i bolje što Ivanić nije dobio, sasvim je moguće da bi više napada trpio od vlasti RS nego iz Federacje, jer je predizborna kampanja pokazala da jedino njega doživljavaju kao ozbiljnu prijetnju za vlast. Vjerovatno su rezonovali da bi njegov povratak na važnu funkciju značajno digao procenat PDP-a na sledećim izborima i da bi mogli imati probleme oko održavanja vlade.
Vidjećemo šta će napraviti Naprednjaci u budućnosti, imaju jaku zaleđinu u Srbiji, Vučića i Nikolića.
Eto, a sad, idemo naprijed, nema stajanja.. čekaj, to je sa prošlih izbora :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:16 
nije istina talija, ljudi koji su glasali imali su priliku pratiti desavanja na tv, ako nista bar drzavnu tv.. a atv je svakako informisao se preko bratske bn tako da su imali svoje ljude i u aqani

ne brini ti sta sam ja, ovde svako ima pravo na svoje misljenje, a tebi to ocito smeta? btw, nisam clan ni jedne partije

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tebi je RTRS relevantan izvor informacija? :lol: :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja npr. gledam ATV, a rijetko kad RTRS iz prostog razloga što vjerovatno naši lokalni novinari iz RTRS daleko slabije obavljaju posao nego jedan jedini novinar iz ATV.
Šta god da se desi u Trebinju ATV daleko bolje i kvalitetnije prenese vijest, dok npr. na RTRS-u objave malo ili često ništa.
Samo iz tog razloga više volim da gledam ATV. Takođe signal RTRS je slabiji nego signal ATV.
Iz tog razloga hoću mogućnost da gledam sve sa tv stanice koju ja izaberem.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:29 
pa nije atv uskracen za program, samo je uskracen uci u aqanu.. a izvjestaj iz staba snsd preuzimali su sa drugih kanala.. tako da ne vidim sta je tu problem..

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije nikakav problem, nego mi je krajnje neumjesno praviti razliku između raznih medija, ovaj može a ovaj ne može. Dešavalo se i prije da jednoj tv bude uskraćen ulazak u Narodnu skupštinu što mi je takođe opet krajnje besmisleno i mizerno.
Našta bi ličilo kad bi se samo puštale "podobne" novinske i tv kuće da prenesu neki događaj "nepristrasno"?
Jednostavno kao građanin hoću da čujem kako zvuči jedan događaj prepričan iz tri ugla posmatranja ako treba, da bih donijela bilo kakav zaključak i kraj.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]