banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 02:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Maj 2012, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
fijesta je napisao:
To je okupljanje nekih ljubitelja koznjaka i koze koji nemaju veze sa organizacijom LGBT osoba.

:lol: :lol: :lol:
Ma ja, kakvi ba pederi, to su ljubitelji rukotvorina od kože, ekološki osvješteni :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 19:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
U proslogodisnjoj paradi ponosa u Cirihu na paradi su ucestvovala i djeca, a i trudnice, poslovni ljudi te pripadnici oruzanih snaga. Istospolni poljupci bili su sasvim uobičajeni, kao i naglašavanje seksualnosti, ali sa tim u jednom kulturnom Cirihu nitko nije imao problema.
Na velikom druženju po ulicama cijelog grada provodilo se gotovo milion ljudi, a cijeli je spektakl prošao bez ikakvih incidenata.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 19:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sreća pa nismo u Cirihu.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 20:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Cirih ti je najbolji grad za zivjeti po licnoj sigurnosti i kvalitetu zivota! Puno ljudi odavde zivi gore!

Evo kako je izgledao Prajd Festival u Cirihu prosle godine:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GY_B-NZsGdQ[/youtube]

Nista strasno! :D

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma razguli u svoj jebeni Cirih i naguzi se nekom derpošu, šta si nama zaostalim balkancima došao sliniti beze :roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Rekoh li ja da je on lokomotiva i ovde traži čitavu kompoziciju.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 20:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo tebi nesmeta da napises ovakvu recenicu:
Ko god pljuje po Voždu i njegovoj stranci neka ode u neku opštinu gdje nisu Voždovi na vlasti, ima kada se vrati u BL da ga u dupe ljubi.

A onda se toboze necega gadis! Stvarno si kontradiktoran old fashion man! :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
fijesta je napisao:
U proslogodisnjoj paradi ponosa u Cirihu na paradi su ucestvovala i djeca, a i trudnice, poslovni ljudi te pripadnici oruzanih snaga. Istospolni poljupci bili su sasvim uobičajeni, kao i naglašavanje seksualnosti, ali sa tim u jednom kulturnom Cirihu nitko nije imao problema.
Na velikom druženju po ulicama cijelog grada provodilo se gotovo milion ljudi, a cijeli je spektakl prošao bez ikakvih incidenata.

:D :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

fijesta je napisao:
Cirih ti je najbolji grad za zivjeti po licnoj sigurnosti i kvalitetu zivota!

jebo ti ovakav grad i takvu sigurnost, može li iko zamisliti ovakve scene u sred BL u gradskom parku :-?

Slika

Slika

Slika

Zamisli izvedeš dijete u gradski parkić da se igra, i ti nam pričaš o sigurnosti :roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

OFM, to ti je poznati Needle park, e fazon je u tome što je to odvojeno od grada, ko želi da se bocka u venu može slobodno. To ti je daleko od centra, a tu ti ne zalaze djeca, budi siguran. Samo da znaš da je broj slučajeva muškaraca sa sidom (tu dnevno prođe 4000 ljudi) sa 50% pao na 5%.

Ne znam kako ti izvlačiš te stvari, što nisi postavio milion drugih parkova gdje se djeca bezbrižno igraju u najsigurnijoj zemlji Evrope? Vjeruj mi da mali Švicarci žive mnogo bolji i kvalitetniji život nego djeca ovdje. To se na kraju i pokaže, djeca iz baš tih zemalja postanu najzreliji ljudi.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danny ^_^ je napisao:
a tu ti ne zalaze djeca, budi siguran.

Pa naravno da ne zalaze, međutim lik pominje neku vanserijsku sigurnost u odnosu na nas, a ja ga pitam postoji li park u BL gdje ne zalaze djeca i gdje je to opasno po život i zdravlje?

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U svakom većem gradu postoji određen broj ljudi koji žive takav život, moramo se pomiriti sa tim, pobiti ih nećemo, zar ne? Najbolje riješenje je izolovati ih na neku lokaciju i neka se tu bockaju. Zar nije bolje švicarsko riješenje nego recimo 5 parkova i u svakom parku ujutro je prva stvar što vidiš po travi tamo kondomi i igle.

Švicarsku i bilo koju zemlju Balkana ne možeš porediti jer je to izuzetno glupo. Obično se porede stvari koje su približno blizu, pa da bi se pokazala neka razlika. Švicarska - Balkan = Nebo - zemlja.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 05:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
fijesta je napisao:
Cirih ti je najbolji grad za zivjeti po licnoj sigurnosti i kvalitetu zivota!

jebo ti ovakav grad i takvu sigurnost, može li iko zamisliti ovakve scene u sred BL u gradskom parku :-?

Nema potrebe da se zamisljaju takve scene u gradskom parku!
Vec imas takvih pojava u dvoristima osnovnih skola u Banjaluci koliko hoces!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 05:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
a tu ti ne zalaze djeca, budi siguran.

Pa naravno da ne zalaze, međutim lik pominje neku vanserijsku sigurnost u odnosu na nas, a ja ga pitam postoji li park u BL gdje ne zalaze djeca i gdje je to opasno po život i zdravlje?

A gdje žive bogataši?
U Cirihu, očigledno. Poznat je po svojoj supertajnoj švajcarskoj banci i najboljem kvalitetu života, sa predivnom prirodom, uglačanom kulturom i utopijskim sistemom gradskog prevoza.

Postoje i razne liste koje se prave na godisnjem nivou gdje se poeni dodjeljuju na osnovu lične sigurnosti, zdravstvenih ustanova, škola, javnog saobraćaja i drugih službi. Ako malo pogledas vidjeces da je Cirih varira izmedju 1 i 4 mjesta na tim listama. Prema istraživanju firme "Merser hjuman risors konsalting" Cirih je na prvom mjestu od 200 svjetskih gradova. Inace Londonski Fajnenšel tajms prenosi te rezultate.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 10:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Danny ^_^ je napisao:

Tako se negativna energija ne izbacuje. Odeš na selo, pomogneš baki i djedu na polju, izbaciš malo snage i bićeš pravi patriota. Mnogo veći od onih koji lome i ruše zarad nekih suludih ideala.

Morate znati nešto, biću jednostavan, danas kad se ubaci priča o gej paradi narod će da razmišlja o tome a neće o stvarnim problemima. Kad vlast uradi ono što je u njihovoj moći - smanji korupciju, postavi dobre temelje za male investitore, poveća benificije za seljake jer su to nosioci jedne države, a malo manje gura sebi u džepove, kad se srede uslovi za normalan život, e onda ćemo raspravljati o gejevima. Znaš koliko sjeverne narode boli patka za istospolnim brakovima? Već cca 20 godina toga ima, ali je skoro zvanično odobreno. Njihova stvar, jako mali broj ih je i onako. Znam ih par, gejeva, lezbejki, ja to ne podržavam, ali sa njima sasvim normalno komuniciram. Moraš znati to, zabole sjevernjake za LGBT populacijom jer je njima bitno kako žive, da li im je život dobar, jesu srećni u porodici. Kao što bi jedan znameniti član rekao, ja neću da odvajam od usta danas da bi "možda" živio "sutra" dobro, zajebi te ideale.

Ali džabe, kada je većina takva, hoćete tući pedere i tako "štititi srpstvo"? Tucite ih, borite se, šta me briga, a džepovi sve tanji i tanji u Balkanaca. Nije to problem, trebate se fokusirati na neke mnogo bitnije stvari. Ali nekako najviše su mi sumnjivi ovi što stalno ponavljaju kao papagaji: "Pederi ovo, pederi ono, treba ih tući, kako je moguće da to pederi rade, pa uništavaju nas..." Koliko samo razmišljaju o gejevima, svaka druga rečenica o njima. A kad o nečemu stalno pričaš, u pozadini se često krije da je to možda predmet tvojih maštanja (ne tvojih, govorim uopšteno za ove velike srbe koji bi tukli sve pred sobom). Veoma su mi sumnjivi, veliki dio njih.

Potpisujem u cjelosti.
I nek još neko kaže kako nam dijaspora ništa ne promišlja i da samo slušaju Stoju i Seku po onim gastarbajterskim halama ;) :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To vam je prva asocijacija? :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cVJZ3CargOc[/youtube]

Karta za Pearl Jam u Stockholmu je 45-XX eura, a za Cecu 50 eura.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 15:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Danny ^_^ je napisao:
To vam je prva asocijacija? :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cVJZ3CargOc[/youtube]

Karta za Pearl Jam u Stockholmu je 45-XX eura, a za Cecu 50 eura.

Deni, ti li si ovaj u prvom redu sa upaljačem što dočekuje srpsku majku? :P :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol:

Jok, nisam išao na ovaj koncert ali znam baš mnogo osoba kojima ovo predstavlja ispunjenje životnog sna iako u većini slučajeva pola riječi ne razumiju. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 19:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Je8o te koji krkanluk po toj dijaspori, odeš nekud pa te sramota reći ko si i odakle si :confused3: prošle godine sestra od halfice koja živi u Austriji pala u trans kad je čula da dolazi Džej mislim, ne sjećam se tačno, a u autu mi je pustila drive compilation takvog arlaukanja (sa remix modom :confused3: ) koji ne puštaju ni na ciganskim svadbama...od arlaukanja i neartikulisanih zvukova su mi se popalile sve lampice na cajgeru ko lajt šou, od kočnica do check engine :confused2: ko da ga je EMP spičio, a plejeru zaglupio displej....a snaše pojačaj, toooo, nareni :angry1: Izašao sam iz auta ošamućen ko od artiljerijske baraže :crazyeyes: Al sam im zato u povratku u sitne sate onako pripitim pustio do daske (za moju dušu) Rammstein i Sabaton...grebu po prozorima i skiče ko da brata žene :lol:
U Iranu to vrlo efikasno rade - čim ukebaju pedera okače ga na prvu kran dizalicu, za vrat naravno :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
nepokoreni je napisao:
od arlaukanja i neartikulisanih zvukova su mi se popalile sve lampice na cajgeru ko lajt šou, od kočnica do check engine :confused2: ko da ga je EMP spičio, a plejeru zaglupio displej....a snaše pojačaj, toooo, nareni :angry1: Izašao sam iz auta ošamućen ko od artiljerijske baraže :crazyeyes:

Spoiler:
Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]