banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 14:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2009, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
potpisujem.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 13:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Ne rekoh li ja ranije, od govana nikad ljudi.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Dust je napisao:
Ne rekoh li ja ranije, od govana nikad ljudi.

U nedostatku argumenata uvjek sljede uvrede. :fist: :fist: :fist:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 01:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Moji argumenti u apartheidu zvanom RS nisu prihvaceni.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 06:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Hoces li prestati da lajes? Tvoji "argumenti" nisu argumenti vec tvoje misljenje i misljenje tvojih istomisljenika.

A sto se tice teme- Bono neka se ponosi BH pasosem, njegova slobodna volja. :D
Meni cesto dodje da sa njim obrisem dupe.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 08:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dust je napisao:
Moji argumenti u apartheidu zvanom RS nisu prihvaceni.

Tvoji argumenti nisu prihvaceni zato sto su pogresni, a to ti je u tancine objasnjeno i zasto. A tvoj odgovor na to je bio da je neko govno. Zar je neko mjesto aperhejd ako ne prihvata takve argumente?
RS vise nikada nece morati da trpi takve kao sto si ti ma kakvim nas imenima nazivao! :fist:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 13:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Nastavak priče-II EPIZODA:

http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/090818061

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
evojedan interesantan text

http://www.bljesak.info/content/view/36615/160/

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
MILO je napisao:

Какве везе ово има са одузимањем пасоша тој персони?

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 13:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Čičak,

Posebno mi se sviđa zadnja rečenica teksta :lol:

shoole,

pa ima veze,ova nagrada će biti novi ponos Bona Voxa ako mu oduzmu bh pasoš. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Супер, нека му награда да се поноси, а нека му одузму држављанство!

Човјек је добио нешто што тада није постојало, тзв. "почасно држављанство БиХ". Значи, рахметли Алија је прекршио закон. И тада је постојао неки Закон о држављанству и у том закону је писало ко има право на држављанство БиХ (на примјер, по основи брака са држављанином БиХ и слично). Није постојало "почасно држављанство". И сад му то држављанство треба одузети јер је дато нелегално...

Какве везе има пребројавање крвних зрнаца, награде које је Боно добио, концерт у Загребу... са тим? И то на 8 страница ове теме...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 14:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jul 2009, 13:20
Oduzimati covjeku pasos koji vise nicemu ne vrijedi osim kao suvenir je bolesno i bezobrazno...
Kad treba oduzeti pasos Bonu onda je BiH zajednicka, a kada tu istu BiH treba popljuvati, onda ste prvi...

Licemjerno...

Ovdje nije stvar o Bonu ili pasosu, nego o necijim bolesnim zeljama da prkosi zemlji i narodu...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 14:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ako mu je dato nesto sto formalno ne postoji i ako to nije uradjeno legalno, onda je red da mu se isto oduzme. Druga je stvar sto se to sada koristi u politikantske svrhe.

I BiH jeste zajednicka ali ovakva kakva je( sa Republikom Srpskom u njoj)! Ako to neko negira onda nece biti ni drzave!
A o bolesnim zeljama i licemjerju mozes sa svojim ukucanima popricati!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 15:00 
Voajer
Voajer

vb87 je napisao:
Ako mu je dato nesto sto formalno ne postoji i ako to nije uradjeno legalno, onda je red da mu se isto oduzme. Druga je stvar sto se to sada koristi u politikantske svrhe.

I BiH jeste zajednicka ali ovakva kakva je( sa Republikom Srpskom u njoj)! Ako to neko negira onda nece biti ni drzave!
A o bolesnim zeljama i licemjerju mozes sa svojim ukucanima popricati!

Kako mislis "formalno ne postoji"??
Kako znam tada je postojala, taj isti pasos se koristio tih godina!?!
Kada sam rekao BiH mislio sam na Bosnu i Hercegovinu, nisam ni entitete, ni kantone, a ni narode spominjao.
Trebam li svaki put uz BiH dodati i RS da bi tebi/vama bilo prihvatljivo?? Ne kontam?!?

Ovo sa oduzimanjem pasosa Bonu je ispolitizirano, ocigledno je da je "nekoga" zabolilo to sto je Bono spomenuo BH pasos kao njemu vrijednu "nagradu".
To je vrlo ocito...

P.S nije Bono nikada pucao po Banjaluci kao neki ruski "umjetnici" po Sarajevu... :oops:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stone je napisao:
Oduzimati covjeku pasos koji vise nicemu ne vrijedi osim kao suvenir je bolesno i bezobrazno...
Kad treba oduzeti pasos Bonu onda je BiH zajednicka, a kada tu istu BiH treba popljuvati, onda ste prvi...

Licemjerno...

Ovdje nije stvar o Bonu ili pasosu, nego o necijim bolesnim zeljama da prkosi zemlji i narodu...

Aпсолутно је небитно шта ти мислиш, да ли је одузимање тог пасоша болесно или безобразно! Једино што је битно је да ли тај пасош добијен у складу са законом или није! А нисам чуо да је и један бранилац лика и дјела БВ рекао да је то урађено по закону...

И да, овдје јесте ствар у Бону и пасошу, а пркошење земљи и народу је толико глуп коментар да не заслужује реплику...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 15:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

@ Stone

Zakon o drzavljanstvu BiH ne poznaje institut pocasnog drzavljanstva!

Spomenuo sam Republiku Srpsku zato sto si poceo da trunis o licemjerju. Nije do mene ako ne mozes ili ne zelis da shvatis.
Zatim, nema potrebe da stalno dodajes RS jer me ne zanima sta ti mislis o tome! Ne vidim da sam to trazio od tebe. :wink:

I na kraju, zar ti stvarno mislis da je nekoga zaboljelo to sto je Bono spomenuo ovaj bijedni pasos?!
Normalno da nije, ali je zato lijepo leglo da bi se zapocela jos jedna politikantska igranka. Ako za svo ovo vrijeme nisi navikao na ta podbadanja izmedju politicara RS-a i FBiH onda mislim da ti nema pomoci. :D

P.S. Ako je Eduard ubio nekog Alijinog vojnika svaka mu cast. A ako je ubio civila lijepo dokazite pa neka se trazi izrucenje da bi mu se sudilo. :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 15:42 
Voajer
Voajer

vb87 je napisao:
@ Stone

Zakon o drzavljanstvu BiH ne poznaje institut pocasnog drzavljanstva!

Spomenuo sam Republiku Srpsku zato sto si poceo da trunis o licemjerju. Nije do mene ako ne mozes ili ne zelis da shvatis.
Zatim, nema potrebe da stalno dodajes RS jer me ne zanima sta ti mislis o tome! Ne vidim da sam to trazio od tebe. :wink:

I na kraju, zar ti stvarno mislis da je nekoga zaboljelo to sto je Bono spomenuo ovaj bijedni pasos?!
Normalno da nije, ali je zato lijepo leglo da bi se zapocela jos jedna politikantska igranka. Ako za svo ovo vrijeme nisi navikao na ta podbadanja izmedju politicara RS-a i FBiH onda mislim da ti nema pomoci. :D

Samo mi nadji gdje sam spomenuo RS ili Federaciju, ili gdje sam negirao RS?!
Ja sam samo napisao BiH, a ti si replicirao sa "ako vi ne priznajete RS, nema drzave" :roll:

Kada vec spominjes podbadanja izmedju "vasih" i "nasih", moram ti reci da mi je vise pun qrac toga, apsolutno nebitno ko koga prvi podbada. Hoce li nam zivot proci u podbadanju, a mi sve to odobravati?? Ja iskreno ne zelim...

Ako smo mi vec "navikli" na sranja u ovoj jebenoj drzavi, treba li da Bono, ni kriv ni duzan "ispasta" NASE maloumnosti...
Opet ponavljam, taj pasos je tako simbolicna stvar da je totalno bespotrebno pozivanje na oduzimanje pasosa nakon jedne njegove izjave, a SVI znamo u kakvim je PRAVIM govnima drzava.
To je politizacija i licemjerstvo...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MILO je napisao:

Pa mogu mostarci da mu daju kakvu god zele nagradu, to se nas ne tice, ali ni ta nagrada nece promjeniti cinjenicu da je on serator.
Stone je napisao:

Licemjerno...

Naravno da cu je pljuvati kada je nakaradna i kada je stvorena na silu. Ona nije zajednicka mojom voljom ili voljom srpskog naroda nego je zajednicka na silu, ali ako je vec zajednicka onda ne mozete bas raditi sta zelite bez da pitate Srbe za misljenje. Kada nam date da se odcjepimo onda mu slobodno dajte sto pasosa. Ja necu imati nista protiv. I ko je ovde licemjeran? Zalazete se za zajednicku drzavu a hocete sami da donosite odluke kome ce se davati drzavna priznanja. To nije zajednicka drzava.
Stone je napisao:

Ti si bolestan ako mislis da bi ja trebao da volim covjeka koji je kao prvo serator, a kao drugo, covjek koji je ucestvovao u antisrpskoj propagandi i satanizaciju mog naroda.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Sva vremena su u UTC [ DST ]