banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Sledeća

Ако би сутра неко организовао геј параду у БЛ, ја бих:
подржао тај хепенинг 20%  20%  [ 27 ]
отишао да их вербално (или чак физички) нападнем 19%  19%  [ 26 ]
ништа не бих урадио, јер их презирем 16%  16%  [ 21 ]
ништа не бих урадио, јер не мислим да је то нешто битно 45%  45%  [ 60 ]
Ukupno glasova : 134
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Sep 2009, 21:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Ali sa ovom paradom to vise nije stvar necije intime vec postaje otvoreno za javnost, prema tome nek se pripreme na "stav" javnosti...

OK .. mozda sam pretjerao sa poredjenjem ovog i Kotinog slucaja, al' je cinjenica da svako malo budali ili grupi istih pada na pamet da nekoga batinaju.

Ma kakav 'stav' javnosti prema ovome bio .. ne mozes pustiti masu divljaka da tuku narod .. to nije i ne moze biti rjesenje :confused3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Pa nekima je tako najlakse.....cim im se nesto ne svidja udri,zgazi da ga vise nema :confused2:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
V@nja je napisao:
http://www.imdb.com/title/tt0330251/ .. emituje se i na Fox Life (ili bi Crime .. nisam bas siguran) .. glavni akteri su svi gay .. al' su vecina (sve?) dobre ribe .. i nacija gleda .. bez da A kaze .. medjutim, jel' dodje do parade .. batinali bi one muskarce koji izadju na ulicu sve u 16 .. jer oni ce nas natjerati da budemo pederi .. al' prikazivanje pederluka svaki dan u 3 popodne na TVu naravno nece ..

Analogija ti je 0 poena. Kakve veze ima necija seksualna orijentacija sa njegovim talentom za glumu ? Vecina njih su egzibicionisti, pa se "nadju" u glumi, teatru, na TV-u, show business-u, naravno rade kao frizeri, sminkeri, modni kreatori i sl.

Sasvim druga stvar je stavljati tu orijentaciju u prvi plan ( obicno na najvulgarniji i najprovokatorskiji moguci nacin ), a onda cichati kako ih "dlakavi muskarcine" prebijaju. Ma fuj. Kad se samo sjetim sta rade ovdje gdje zivim ( da ti se zivot smuci bukvalno, i da jednostavno moras izgubiti svu liberalnost vlastitih stavova i postati extra konzervativan jer te oni cine takvim ). Npr. imaju party-ji na koje radi odnosa dolaze samo oni koji su HIV pozitivni...samo sto tu nekad naidje i neki mentalno neuravnotezeni gay koji ode da se tamo zarazi. Ma ne mogu vise, povraticu.

Ovo iznad ne znaci da ih treba marisati, ali ne treba im se dozvoliti da idu u krajnosti, a vecina njih upravo to rade, htjeli mi to priznati ili ne. Da ne govorimo o sudbini mladica tinejdzera koji se navuku na narkotike, pa onda vani ( a mozda i kod nas ko ce znati ) zavrse kao muske prostitutke debelim glavonjama koji kod kuce po defaultu imaju zenu i troje djece i spadaju u "ugledne" drustvene radnike.

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 16 Sep 2009, 10:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Analogija ti je 0 poena. Kakve veze ima necija seksualna orijentacija sa njegovim talentom za glumu ? Vecina njih su egzibicionisti, pa se "nadju" u glumi, teatru, na TV-u, show business-u, naravno rade kao frizeri, sminkeri, modni kreatori i sl.

Svi glavni likovi su gay .. ne glumci .. pogresno sam napisao .. a analogija je u tome sto smeta promocija po ulici .. ali promocija po TVu ne smeta. Da je neko toliko zagrizao da se bori protiv gay zajednice, smetala bi mu njena promocija u svakom obliku pa i u ovom. Ovako, ti koji izadju na ulice da tuku narod su samo gomila kretena, nista vise.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

Svi glavni likovi su gay .. ne glumci .. pogresno sam napisao .. a analogija je u tome sto smeta promocija po ulici .. ali promocija po TVu ne smeta. Da je neko toliko zagrizao da se bori protiv gay zajednice, smetala bi mu njena promocija u svakom obliku pa i u ovom. Ovako, ti koji izadju na ulice da tuku narod su samo gomila kretena, nista vise.

Pa ne znam...TV mozes iskljuciti, ali kad neko paradira ulicama to je ipak malo jaci "statement" i jasno je da ce to neki ljudi shvatiti kao provokaciju. Ako si ih ikada vidio na Paradi, izgledaju izuzetno provokativno i prave veliku buku i pompu, a onda se obracaju Drustvima za zastitu ljudskih prava kako ih neko zaBoga maltretira.

Samo sto njihov "glamur" ( nabildana tijela, garderoba itd ) nabrzaka izgubi sjaj kad ih vidis u nekim drugim situacijama. Uz to vecina koriste narkotike, pa su skloni nasilju i kojecemu izmedju sebe. Ma...
:pale:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
TV mozes iskljuciti, ali kad neko paradira ulicama to je ipak malo jaci "statement" i jasno je da ce to neki ljudi shvatiti kao provokaciju.

Upravo. Zato sam i napisao da se ovo dvoje ne moze porediti. Parada itekako ostavlja jaci utisak nego neko prikazivanje na TVu.

Citiraj:
Ako si ih ikada vidio na Paradi, izgledaju izuzetno provokativno i prave veliku buku i pompu, a onda se obracaju Drustvima za zastitu ljudskih prava kako ih neko zaBoga maltretira.

Zato ih i ne treba tuci .. cim se onakav incident kao u BG desi .. poeni automatski idu na stranu gay zajednice .. Pustiti paradu da prodje mirno - iskulirati .. i dovidjenja.

Citiraj:
( nabildana tijela, garderoba itd )

Slika

:lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 10:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Najjaci su mi oni transparenti sa parade iz 2001.:
"Zivela perverzija" i "Transrodno-narodno" :lol:

Koliko god ne podrzavam batinanje tih ljudi smatram da im takve parole zaista mogu donijeti samo batine i nista drugo.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
TV mozes iskljuciti, ali kad neko paradira ulicama to je ipak malo jaci "statement" i jasno je da ce to neki ljudi shvatiti kao provokaciju.

Upravo. Zato sam i napisao da se ovo dvoje ne moze porediti. Parada itekako ostavlja jaci utisak nego neko prikazivanje na TVu.

Zar nisi rekao da su ljudi "licemjeri" jer ima kao ne smetaju gays na TV-u, ali im smetaju na ulicama ? :roll:

Citiraj:
Citiraj:
Ako si ih ikada vidio na Paradi, izgledaju izuzetno provokativno i prave veliku buku i pompu, a onda se obracaju Drustvima za zastitu ljudskih prava kako ih neko zaBoga maltretira.

Zato ih i ne treba tuci .. cim se onakav incident kao u BG desi .. poeni automatski idu na stranu gay zajednice .. Pustiti paradu da prodje mirno - iskulirati .. i dovidjenja.

To je tacno, jer oni su ti koji su licemjerni, a ne drustvo. I ja tvrdim da ih treba ignorisati, jer im je to najveca kazna.

Citiraj:
Citiraj:
( nabildana tijela, garderoba itd )

Slika

Meni ovo nije smijesno, jer sam vidjela iste te nabildane kako izgledaju kad izgube facijalno potkozno masno tkivo, kad hodaju sa stapovima od 30-tak godina, itd, itd...postim i stvarno ne mogu dalje na ovu temu.

p.s. The cost of antiretroviral treatment in
Western countries where pharmaceutical companies
have patents is about $10,000 a year.( opaska aktivistima iz Drustva za "ugrozene" homoseksualce : ne boluju samo homoseksualci od HIV, ali je analnim seksualnim odnosom HIV najlakse prenosiv )

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 11:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Naletio na jednom forumu:
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 11:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Japanese_rose je napisao:
Da ne govorimo o sudbini mladica tinejdzera koji se navuku na narkotike, pa onda vani ( a mozda i kod nas ko ce znati ) zavrse kao muske prostitutke debelim glavonjama koji kod kuce po defaultu imaju zenu i troje djece i spadaju u "ugledne" drustvene radnike.

Japanese_rose je napisao:
Uz to vecina koriste narkotike, pa su skloni nasilju i kojecemu izmedju sebe.

Da, poznato je da hetero ljudi ne mogu postati zavisni od droga, kurvat se, imati analni sex i dobiti HIV. Naravno, sto su ljudi manje prihvaceni u drustvu, jasno je da ce se tako i manje drogirati i manje kurvat, jer normalno razlog drogiranja nije stres i neprihvatanje okoline, nego to tako gejevima dodje samo od sebe.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 11:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
hahahaha....mirdza.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Time trek nije stvar u tome sto su oni gay brate dragi neka rade sta hoce...ako je to tako da ti dodje i postanes to ok ali nemoj traziti kojekakva prava...radi te stvari kod kuce sa kim god hoces i gotova prica!!! Sta treba da narkomani prave droga paradu prolazeci ulicama sa spricama u venama vikajuci da hoce pravo na busenje na javnim mjestima i legalizaciju sve vrste droge!??

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 12:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

crni_bl je napisao:
Sta treba da narkomani prave droga paradu prolazeci ulicama sa spricama u venama vikajuci da hoce pravo na busenje na javnim mjestima i legalizaciju sve vrste droge!??

Jedna od osnovnih odlika demokratskog drustva je da gradjani imaju pravo na udruzivanje i na mirna okupljanja/proteste.

Poslednji put menjao Time trek dana 16 Sep 2009, 12:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
crni_bl je napisao:
Sta treba da narkomani prave droga paradu prolazeci ulicama sa spricama u venama
vicuci da hoce pravo na busenje na javnim mjestima i legalizaciju sve vrste droge!??

Slicna prava bi mogli traziti i oni koji to vole sa starcima, djecom, zivotinjama, biljkama.... jer je i to njihovo pravo.
Vrhunac bezumlja jeste cinjenica da se na zapadu pedofili vec okupljaju u udruzenja trazeci svoja prava,
a u planu im je cak da naprave i partiju koja bi vrsila politicki i medijski pritisak da im se ostvare odredjena "prava".

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 12:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jamesdin Kurtovic je napisao:
Slicna prava bi mogli traziti i oni koji to vole sa starcima

:lol: :lol: :lol:
Nisam znao da se to ne smije.
Glavna razlika izmedju gey, bi, trans itd. populacije i ovih koje ti navodis(osim staraca) je u tome sto je u prvom slucaju rijec o odnosu u koji obe osobe dobrovoljno stupaju, dok kod pedofilije, zoofilije, necrofilije, to nije slucaj.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Slicna prava bi mogli traziti i oni koji to vole sa starcima, djecom, zivotinjama, biljkama.... jer je i to njihovo pravo.
Vrhunac bezumlja jeste cinjenica da se na zapadu pedofili vec okupljaju u udruzenja trazeci svoja prava,
a u planu im je cak da naprave i partiju koja bi vrsila politicki i medijski pritisak da im se ostvare odredjena "prava".

Pa to već ima...ladies and gentleman N.A.M.B.L.A.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zar nisi rekao da su ljudi "licemjeri" jer ima kao ne smetaju gays na TV-u, ali im smetaju na ulicama ?

Iako uticaj na drustvo nije jednak .. isto kao sto TV mozes ugasiti mozes i ne otici na paradu. Bezveze je to sto se sa 'problemom' suocava selektivno .. ili posao radi kako treba .. ili ga ne radi nikako. Dobar dio njih koji ce na ulice izaci da batina pedere (i na taj nacin 'rijesiti' problem) ce sjesti kod kuce .. gledati TV program u kojem se dvije ribe zvalave .. i ne samo da mu nece smetati .. nego ce siljiti kitu na iste ..

Citiraj:
dok kod pedofilije, zoofilije, necrofilije, to nije slucaj.

Malo crnjaka .. al' otkud ti znas da druga strana nije bila za djidji-midji? Jel' je ko pitao? :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27

Беспотребно банализујете ствари...
Неко воли да има секс са старцима? ОК, шта ја има са тим? Хоће да парадира? Добро, није забрањено законом.
Пун град спонзоруша који "то" раде са старцима. Колико људи је отишло одавде у Њемачку и вратило се са ловом на тај начин што су нашли неку бабу и "удало се"?
Рахметли Ен Никол Смит се обогатила тако што је нашла мужа од 90+ година.

Неко воли секс са овцом или кактусом? Удри баја, ако није забрањено законом и ако те то пали! Ако можеш натегнути фикус, само уживај!

Секс са малољетним особама је забрањен. Некада није био. Некада су се цуре удавале са 15 година и рађале дјецу. То је била редовна појава. Сад је то законом забрањено. Ово друштво је напредовало и законом заштитило емотивно и физички незреле особе од сексуалног искоришћавања. Неко оснује удружење педофила и тражи...шта? Секс са дјететом да буде легалан? Немогуће, јер је управо поента да друштво штити незреле и слабе, а дјеца су то у сваком случају!

Poslednji put menjao shoole dana 16 Sep 2009, 12:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Рахметли Ен Никол Смит се обогатила тако што је нашла мужа од 90+ година.

Kazu zene .. idealne mjere za muskarca su 90 60 42 .. (prva : broj godina; druga: broj $ miliona na bankovnom racunu; treca : tjelesna temperatura) :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 12:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Demokratsko drustvo dopusta razna skupljana i mirne demonstracije, tu nema sta, ali jel to znaci da se mozemo skupljati i traziti nekakva prava koja vec imamo?Neka ih ima u drustvu nije problem uopste, neka rade sta hoce kod kuce svoje, ali ono sto oni zahtjevaju preko tih parada pocinje prelaziti razne granice...pa sad brak, pa usvajanje djece, pa ovo pa ono...to je ono sto smeta...oni su uvjek postojali i normalna je to stvar (ima onih koji vole zivotinje pa sta) i oni su normalna pojava u demokratskom drustvu ali zasto praviti cirkus po gradu da bi ih narod prihvatio? Sta hoce time da dokazu da smo mi hetero na pogresnoj strani?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
V@nja je napisao:
Kazu zene .. idealne mjere za muskarca su 90 60 42 .. (prva : broj godina; druga: broj $ miliona na bankovnom racunu; treca : tjelesna temperatura) :lol:

he he :P

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]