banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 237 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2002, 19:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Apr 2002, 01:00
Americka vlada nije dobila podrsku cjelokupnog naroda. Mislim prvenstveno na sadasnju vladu. Sam predsjednik je igrom nekakvog slucaja dobio ovu poziciju, svi vjerujemo da su izbori bili namjesteni. Izdrsat ce mo ga jos dvije godine, a onda se nadamo da ce Al gore ponovo da se kandiduje za predsjednika i vjerujem da ce biti izabran. Za ono sto Bush radi tj. kakvu ogavnu politiku vodi, ne mozes kriviti kompletan narod.
Osim toga sta je sa Englezima. Mr. Blair pokusava da na sve nacine udovolji Bushu, uvijek je iza njega jedan koracic. Kritikuj malo njih, koliko su samo oni ratova poveli i podrzali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2002, 17:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Naravno, sta ti mozes poduzeti protiv svoje vlade, nista. Sto kaze Amila izdrzacemo ga nekako jos dvije godine. Busha zapravo niko ne voli i vecina Republikanaca uopste nije glasala za njega i opet se dokopao predcjednistva. Nesto kao kod nas prije mnogo godina, niko skoro nije glasao za SDS a oni su opet pobjedili u Bl,cak i u Budzaku gdje nikako nije bilo vecinsko srpsko stanovnistvo. Kada se to moglo kod nas namjestiti , zasto mislis da ne moze u jednoj USA???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2002, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Not now, John! je napisao:
Prije par dana sam gledao film JFK Olivera Stouna i saznao mnoge interesantne stvari. Da li ste vi gledali taj film?

Fenomenalan film, meni se mnogo svidio i na mene je ostavio jak utisak.

Amila reče da svi znaju da CIA stoji iza atentata, ne bih se sa tim složio. Mnogi se šokiraju kada im se kaže da su taj atentat organizovali ljudi oko Kenedija, teško im je u to vjerovati. Znam da su mene kao malog učili da je taj atentat organizovala mafija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2002, 20:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

E vidis, pogresno su te naucili.
Ovdje skoro svi znaju da je to djelo CIA. Zasto iznenadjujuce? Meni nije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2002, 20:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

To je vec odavno otkriveno i to ovdje svi znaju, jedino jos nisu objavili koja ga je osoba zapravo ubila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2002, 16:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Hajde recite vi meni koja je zemlja imala vise politickih i sex skandala ko
USA nijedna pa onda netreba ni komentarisati,a jedno je cinjenicno evo sad se pripremaju izbori za senat a nijednog indijanca nema.ZASTO?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2002, 17:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Otkuda ti znas da nema indijanaca u izborima? Zar mislis da ovdasnji indijanci i dan danas hodaju polu goli sa perjem na glavi kako bi se raspoznali?

A za politicke i sex skandale USA postaviti na prvo mjesto je smijesno. Zar si tako brzo zaboravio stanje u bivsoj Yugi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2002, 11:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Amila kakve su to afere bile u SFRJ,daj nemoj molim te a prekljuce je bila reportaza o Indijancima i niko nece glasati jer nema nijednog senatora Indijanca a za strance neglasaju i zato nemoj govoriti nesto sto neznas,a vjerujem da 90% nasih je dalo glas za zlocinca kakav je bush

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2002, 15:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Muamere, ti odgledao dokumentarni program vase drzavne televizije na prvom kanalu i odmah mislis da sve znas.
Raspitaj se malo o drzavi Colorado i ko je zastupa.

I da kad si vec toliko upucen u ovaj sistem, onda bi valjda trebao da znas da su predsjednicki izbori za dvije godine, tako da sve i da su htjeli nasi nisu mogli dati svoj glas predsjedniku Bush-u.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2002, 15:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Sep 2002, 23:13
"Nasa" vlada..."nas" predsjednik....evo ih, sad svojataju i USA....a predsjednik bi se,kako izgleda, umjesto Bush trebao prezivati "Bushatlic"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2002, 18:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

gestapo, za tvoju informaciju
drzavljanin sam ove predivne zemlje, ali sam isto tako i Bosanka. '

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2002, 20:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

MUAMER je napisao:
Amila kakve su to afere bile u SFRJ,daj nemoj molim te a prekljuce je bila reportaza o Indijancima i niko nece glasati jer nema nijednog senatora Indijanca a za strance neglasaju i zato nemoj govoriti nesto sto neznas,a vjerujem da 90% nasih je dalo glas za zlocinca kakav je bush

Muamere ne diraj nam predsjednika. Nije on nista veci zlocinac od ostalih , zapravo nije zlocinac uopste. Da je on kojim slucajem bio predsjednik u vrijeme kada je Srbija bila bombardovana vjerovatno bi ga dizao u nebesa i divio bi mu se. Ti to po sistemu sada mi ne odgovara ali da je ..... odgovarao bi mi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2002, 22:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Sep 2002, 23:13
Amerika i Engleska bice zemlja muhadzerska

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2002, 10:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BE daj malo se osvjesti sjebali su svu svjetsku ekonomiju a jadne Amerikance strpali u rezervate.Nelupetajte molim vas i razmisli te ko je taj VAS predsednik nabijem ga na stozinu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2002, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

11.11.2002
Etiopiji preti glad ogromnih razmera
Etiopiji zbog teške suše preti glad daleko veća od one koja je zemlju pogodila tokom osamdesetih godina, upozorio je danas etiopijski premijer Meles Zenavi pozvavši istovremeno međunarodnu zajednicu da preduzme hitnu akciju kako bi se sprečila katastrofa nesagledivih razmera. Po rečima ministra Zenavija, broj pogođenih velikom glađu u razdoblju od 1984. do 1985. godine iznosio je trećinu do polovine ljudi kojima danas preti smrt od gladi. Etiopijski ministar kaže da trenutno pet miliona ljudi zavisi od pomoći u hrani i da bi taj broj tokom nekoliko narednih meseci mogao da se utrostruči. Situaciju još težom čini epidemija side kojom je zaraženo više od tri miliona ljudi.(BBC)

12.11.2002
Oluje u SAD usmrtila 33 osobe
U nekoliko američkih država je proglašena opasnost od tornada, pošto je olujni vetar tokom vikenda usmrtio najmanje trideset troje ljudi. Najteže pogođene države su Tenesi i Alabama, a posledice oluje osećaju se i u Ohaju, Misisipiju i Pensilvaniji. Zvaničnici upozoravaju da bi broj poginulih mogao da bude još veći, pošto je veliki broj ljudi povređen, a mnogi se vode kao nestali. Izveštava se da su u pojedinim gradovima čitave zgrade sravnjene sa zemljom, putevi blokirani iščupanim drvećem, dok je hiljade ljudi ostalo bez struje. Zvaničnici opisuju ove olujne vetrove kao najgore u nekoliko proteklih godina. (BBC)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2002, 16:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vader je napisao:
11.11.2002

12.11.2002
Oluje u SAD usmrtila 33 osobe
U nekoliko američkih država je proglašena opasnost od tornada, pošto je olujni vetar tokom vikenda usmrtio najmanje trideset troje ljudi. Najteže pogođene države su Tenesi i Alabama, a posledice oluje osećaju se i u Ohaju, Misisipiju i Pensilvaniji. Zvaničnici upozoravaju da bi broj poginulih mogao da bude još veći, pošto je veliki broj ljudi povređen, a mnogi se vode kao nestali. Izveštava se da su u pojedinim gradovima čitave zgrade sravnjene sa zemljom, putevi blokirani iščupanim drvećem, dok je hiljade ljudi ostalo bez struje. Zvaničnici opisuju ove olujne vetrove kao najgore u nekoliko proteklih godina. (BBC)

Vader, hoces da kazes da i tornado ima veze sa naslovom ove teme. Tornado je fenomen koji se javlja vec godinama, godinama i godinama....

Svake godine se desi da neko strada od posljedica razaranja. Ali vjeruj mi da nema ama bas nikakve veze sa ekonomijom i odnosom USA prema ostalom svijetu. Ti kao da nisi nikada gledao ili barem cuo za " Wizard from OZ" ( Carobnjak iz Oz-a). Smijesno ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2002, 16:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

amila.j. je napisao:
Ali vjeruj mi da nema ama bas nikakve veze sa ekonomijom i odnosom USA prema ostalom svijetu.

Sve ima veze. Ako čitaš samo svjetovnu literaturu naravno da ti to zvuči čudno pa čak i ludo ali ako čitaš duhovnu literaturu vidjećeš da sve to ima veze i da je vrlo logično i pravedno što sve to ima veze.

Neko mudar je napisao:

"Od davnina narod vjeruje da kiše, suše, glad, plodne, neplodne godine, zdravlje, pomori, zavise od moralne čistoće naroda. Ovo je najstarija, najispravnija vjera drevnih naroda. Priroda se ravna prema ljudima. Prema ćudi čovjeka priroda udešava svoju ćud."

A ovde nije samo riječ o nekom tornadu (ovaj tornado sam po sebi nije ni mnogo bitan) već o tome da takvih nedaća u zadnje vrijeme ima sve više.

Slučajnost?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2002, 18:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sve vise? Sezona tornada je od aprila do novembra. Desava se ponekad i kasnije recimo u januaru, sve zavisi od "struja" sa meksickog zaljeva. Najvise ih ima u Oklahomi, Kansasu, Arkansas, Alabama, Tennesee, Kentucky, Texas, Mississippi, Misouri. Desi se da pogodi negdje drugo ali to je rijetkost.
Dakle, desavaju se veoma cesto i to ne odkako je USA na strani Izraela ili odkako je NATO napao Srbiju. Cesti su kao i kisa ili snijeg. Nista novo nista staro.
Potrudi se kad vec iznosis dokaze, da nadjes neki originalan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2002, 09:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sve prirodne nedace koje zahvataju USA su BOZIJA KAZNA,a bice ih jos nebrinite se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2002, 10:04 
eh da oce

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 237 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]