banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Okt 2010, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja mislim da je ova homosatanska parada ispunila svoj cilj. Srbija je zaboravila na Kosovo...ono je sad zauvijek izgubljeno...prokleti bili i pederi, i mi svi koji smo pored očiju slijepi...
A najviše od svih dva glavna (i jedina) pripadnika homoseksualne zajednice BL-a - dakako Elvis i Popokatepetl...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Znam, samo što smo se, i pored te "zajedničke linije", npr. Milanko i ja razilazili u mišljenju oko zabrane nacističke parade ili šta već. On bi im načelno zabranio, ja ne bih. Ja sam za to da se do kraja poštuje pravo jednakosti, bez obzira koliko pojedine ideje nekome mogu suludo izgledati. Mislim da je ovo jasan i dosljedan stav.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Džontra je napisao:
Ja mislim da je ova homosatanska parada ispunila svoj cilj. Srbija je zaboravila na Kosovo...ono je sad zauvijek izgubljeno...prokleti bili i pederi, i mi svi koji smo pored očiju slijepi...
A najviše od svih dva glavna (i jedina) pripadnika homoseksualne zajednice BL-a - dakako Elvis i Popokatepetl...

Znači i ti si skontao zašto na fuci uvijek uredimo da igramo u istoj ekipi - uvijek je jedan naprijed, i uvijek je okrenut leđima :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 17:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Биће пре да ти је понестало одговора на питања него времена за читање.

ako mislis da ces me ovako jeftinom taktikom natjerati da citam tvoj kilometarski post, varas se :D

Citiraj:
Jel te to Žarko Korać naučio politici e možeš da osnuješ ogranak njegove partije u BL samo javi na vrijeme adresu i datum da spremimo odbor za doček :snipersmile:

skrivas se iza grupe, a? mnogo si mi neki zeznut djecko :D

Citiraj:
The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don't have to waste your time voting

svaka cast. onda savjetujem da se podhitno odselis u sjevernu koreju. to je, kako kazu, posljednji bastion one prave, izvorne diktature. kako kaze njihova nacionalna pjesmica "kao sto cvijece moze rasti samo ako je okrenuto prema suncu, tako i narod moze zivjeti samo ako je okrenut velikom vodji"

Citiraj:
ер је познато да сам тотални анти-демората и да сматрам демократију за лоше уређење

pa zasto onda cvilis protiv tadica, dacica i kompanije? jebiga, oni su jaci od tebe, prema tome, cuti i trpi, jer se to uklapa u tvoja uvjerenja.
btw, kako vam idu pripreme za novi-peti-oktobar, koje su se najavljivale. nesto ste mi bili mirni na derbiju. jel to tek pripremate puc, il ste to samo manji od makova zrna kad vam se iole ozbiljnije priprijeti?

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 17:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Citiraj:
skrivas se iza grupe, a? mnogo si mi neki zeznut djecko

to sam mislio figurativno ne skrivam se ja iza neke grupe ne treba mi to vjeruj, a to da li sam zajeban dečko neka drugi kažu...
Vi demokrate što volite pedere ste mnogo nezgodni tipovi .....naročito kad ste otpozadi :laughing7:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
to sam mislio figurativno ne skrivam se ja iza neke grupe ne treba mi to vjeruj, a to da li sam zajeban dečko neka drugi kažu...

nista ti nisi figurativno mislio, mislio si tacno ono sto si napisao, omakla se istina :wink: ne brini se, tako je sa sivm anti-demokratama, vrlo su jaki kad su dio grupe i kad velike vodje misle umjesto njih :wink: ono, "mi uradili ovo, mi uradili ono, mi srusili slobu, mi jaki, mi zajebani". sve nesto "mi".

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jest tako je....u pravu si.
Odnosno Korać je u pravu a ti ga samo citiraš pih!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Odnosno Korać je u pravu a ti ga samo citiraš pih!

takodje, neofasistima je nepojmljivo da neko misli svojom glavom, otuda se uvijek zapitaju "a koga ovaj citira".

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja nisam fašista uopšte prezirem fašizam ja sam komunista eto kad te već interesuje, a ako ćemo se vrijeđati i podjebavati ti si u tom slučaju LATENTNA PEDERČINA što je gore od deklarisanog 100 puta.
Aj zdravo!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ja nisam fašista uopšte prezirem fašizam ja sam komunista eto kad te već interesuje, a ako ćemo se vrijeđati i podjebavati ti si u tom slučaju LATENTNA PEDERČINA što je gore od deklarisanog 100 puta.
Aj zdravo!

komunista? pa sto odmah ne rece. pa zato si ti operisan od pojmova "sopstveno misljenje" i "zdrav razum"

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
nepokoreni je napisao:
takodje, neofasistima je nepojmljivo da neko misli svojom glavom, otuda se uvijek zapitaju "a koga ovaj citira".

Šta, ako vjeruješ da je normalno da muškarac muškarca jebe u šupak onda misliš svojom glavom, a ako misliš da je to degenerično i izopačeno onda si fašista :-? :oops: :roll:
Svaka čast demokrato :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Svi koji se osjecaju uskraceni za odredjeno pravo, nek izvole na sud, domaci ili ako on to odbije, strani. Pod uslovom da priznaju evropske institucije i da im nije ispod casti ici do Strazbura.
Ona pomenuta parada u Moskvi koja nije dozvoljena, aktivista gej populacije Nikolaj Aleksejev je podnio tuzbu zbog krsenja svojih prava i naravno dobio slucaj. Sud je nalozio Rusiji da covjeku isplati 29.510 evra. Prvo sto sam pomislio, bas ce mu Rusija isplatiti pare, ali presuda Evro suda za ljudska prava je obavezujuca. Pa cemo da vidimo.
A inace, Moskovski gradonacelnik (od skora bivsi) je otprilike na istom tonu oko gejeva sa nasim Amfilohijem, tako da nije ni cudo sto parade tamo nije bilo.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
ma bjez... ljudi nemaju sta da jedu a on smizdri sto mu nisu odobrili paradu...
"Ovo je strasno"...

i ne treba im je dati, sta ce im parada???
de mi recite ima li ona ijedno svrsishodno znacenje? cemu?

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

eugene of savoy je napisao:
nepokoreni je napisao:

Šta, ako vjeruješ da je normalno da muškarac muškarca jebe u šupak onda misliš svojom glavom, a ako misliš da je to degenerično i izopačeno onda si fašista :-? :oops: :roll:

NISAM JA TO NAPISAO!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

ti jos nisi naso momka? pa sta cekas? vidis da te opasno hvata kriza

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Dok god ima igračaka, nema krize :D

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
cicak je napisao:
ma bjez... ljudi nemaju sta da jedu a on smizdri sto mu nisu odobrili paradu...
"Ovo je strasno"...
i ne treba im je dati, sta ce im parada???

Pored toga, bio je i otet nekoliko dana kako se navodi, a otmicari su zahtijevali da odustane od tuzbe...
Ali nije mi to bila poenta, da branim parade, licno mislim da ni u Beogradu ne treba vise parada, imali su ovu, privukla je golemu paznju, ono sto me navede da ih branim, a i ostale je to kada likovi zele nekoga da kolju na ulici zbog njihovog seksualnog opredjeljenja.
Poenta je bila da se ovi koji su kao zabranjeni da paradiraju imaju gdje zaliti ako smatraju da su im prava povrijedjena. Ali evo iskreno, tesko mogu da zamislim nekog obrazovca u Strazburu pa da me je..s :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ali evo iskreno, tesko mogu da zamislim nekog obrazovca u Strazburu pa da me je..s :D

"postovani sudija strazburski, ja sam lijepo i demokratski htio da premlatim one pedercine, ali mi moja zla drzava to nije dozvolila. mozete misliti! boga vam, uradite nesto po pitanju mog demokratskog prava da premlatim svakog ko mi se ne svidja"

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
nepokoreni je napisao:
eugene of savoy je napisao:
nepokoreni je napisao:

NISAM JA TO NAPISAO!

Nisi ti već Milanka,
nešto se sjebalo kod quotanja.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Tema privremeno ide pod kljuc

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64

Sva vremena su u UTC [ DST ]