banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 14:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: vrli svijet
PostPoslato: 05 Dec 2012, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ovako je sve počelo :angry3:

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
A onda je fotograf orlušine izvršio samoubistvo.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 19:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Amerikanka Elizabet Meklejn (22) zgazila je džipom u teksaškom gradu Ostinu majku svog bivšeg momka Rajana Bojda (25), nakon što ga je tri meseca proganjala. Žena je uz teške povrede preživela, a Meklejnova je, prema navodima lokalnih medija, posle gaženja poslala SMS poruku Bojdu u kojoj je pisalo: "LOL" (Laughing Out Loud - na glas se smejem).

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti ... poruku-LOL

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2012, 00:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Farska Ostrva: Ubistvo poslije 24 godine

Na Farskim Ostrvima se prvi put nakon 24 godine dogodilo ubistvo, a ubica je 33-godišnji Hrvat Milan Konovrat.

Konovrat je na Farska Ostrva stigao 2009. godine, kada je emigrirao iz Hrvatske i zaposlio se u lokalnoj ribarskoj industriji.

On je juče osuđen na 14 godina zatvora zbog ubistva 42-godišnjeg Danjala Petura Hansena, koji je posljednji put viđen u novembru prošle godine, nedaleko od svoje kuće. Pretpostavlja se da ga je Konovrat bacio s litice, javljaju hrvatski mediji.

Hansenovo tijelo nikada nije pronađeno, a kod osumnjičenog Hrvata pronađeni su jastuk i tava s tragovima Hansenove krvi.

Ubistvo na Farskim ostrvima posljednji put se dogodilo 1988. godine, kada je muškarac hicem iz pištolja usmrtio svoju djevojku.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2012, 00:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odmah ga osloboditi!

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2012, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Bacio sa stijene, a našli jastuk i tavu?
Ja b' to oslobodila. Jel tako Haže? Jeste.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jest lud ali...

http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-s ... -raka.html

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2012, 05:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Danas, nekih 100 milja od mene!

24-godišnjak otvorio paljbu u osnovnoj školi u Connecticutu - 28 mrtvih

U pucnjavi u školi Sandy Hook u Newtownu, Connecticut, ubijeno je 28 osoba, od čega 20 djece. Napadač, 24-godišnji Ryan Lanza, je najprije ubio svoju majku-nastavnicu te djecu u dobi od 5 do 10 godina u njenoj učionici. Prije nego je ubio sebe, Lanza je ubio ravnatelja i psihologa. »

http://www.novilist.hr/Vijesti/Svijet/M ... zin-razred

Detaljnije:
http://www.nytimes.com/2012/12/15/nyreg ... ml?hp&_r=0
Citiraj:
NEWTOWN Broj žrtava u masakra u osnovnoj školi Sandy Hook u američkom Newtownu popeo se na 28 nakon što je nedaleko škole pronađena još jedna žrtva. U masakru u školi ubijeno je šest odraslih osoba, dvadesetero djece a na kraju je napadač presudio i sebi. Osim toga, kako javlja Reuteres, pozivajući se na CNN, u New Jerseyu pronađen je mrtav brat ubojice.

Napadač Ryan Lanza (24) je najprije ubio svoju majku-nastavnicu te 18 djece u dobi od 5 do 10 godina u njenoj učionici, a usput usmrtio šestero odraslih osoba te presudio sebi, javlja Times. Među ubijenima je i školski psiholog i ravnatelj škole, javlja CNN. Dvoje djece preminulo je kasnije u bolnici.

Lokalna policija pozvala je upomoć policiju države Connecticut, te blokirala područje oko svih škola u tom gradu. Provedena je evakuacija školaraca, kako javlja NBC Connecticut.

ZNAČI, NISU NORMALNI SA OVIM ZAKONOM O NOŠENJU ORUŽJA!
Ameriko, dokle više!? Ughhhh!

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2012, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
FLASH je napisao:

Iako ce sad ponovo da krene prica o zabrani oruzja, cini se da to nema puno veze sa ovakvim dogadjajima.

http://en.wikipedia.org/wiki/Number_of_ ... by_country (pogledaj ko je na drugom mjestu, posle SAD)

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... death_rate

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2012, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Evo upravo na tv pričaju o tome.
Kad neko pokaže problem ili promjenu u ponašanju svakoga boli dupe za to, hebe mu se, a kad se nešto desi svi pitaju - a jbt šta mu bi??

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2012, 22:01 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
juce je to bilo, nije Ryan vec njegov 20-nji buraz Andy..

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2012, 22:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Timotic je napisao:
FLASH je napisao:

Iako ce sad ponovo da krene prica o zabrani oruzja, cini se da to nema puno veze sa ovakvim dogadjajima.

http://en.wikipedia.org/wiki/Number_of_ ... by_country (pogledaj ko je na drugom mjestu, posle SAD)

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... death_rate

Ajde da se jednom složim sa tobom.Ne ubija oružije već ludaci koji ga upotrebljavaju.Ovaj događaj je još jedan dokaz koliko je Američko društvo bolesno i koliki uticaj na opšte stanje nacije imaju njihovi političari i mediji koji indukuju nasilje.Zabrane li vatreno orožije klaće se noževima i razbijati glave bezbol palicama.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2012, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Bi-Bi-Siju preporučeno da angažuje više gej prezentera na dečijem TV programu

Britanskoj televizijskoj mreži Bi-Bi-Si preporučeno je da angažuje više gej prezentera na svom dečijem programu, sa obrazloženjem da će se deca na taj način upoznati sa različitim seksualnim opredeljenjima. U izveštaju s preporukom navodi se i da će na taj način i ona deca koja su i sama gej dobiti potvrdu da su njihova osećanja legitimna, što je važno za mlade ljude u godinama u kojima se tek formiraju.

Pored toga, BBC je, iz sličnih razloga, preporučeno i da se u dramske i serijske programe ove televizije unese više gej likova, i zamereno joj je da u svom programu vesti previše vremena posvećuje “homofobičnim” stavovima.

U izveštaju o kom je reč se tvrdi da je LGBT populacija u medijim “relativno nevidljiva”, te da bi njena veća zastupljenost i prikazivanje pozitivnih iskustava i ishoda pomogli LGBT deci da se osećaju manje izlovanom, naročito ako žive u manjim sredinama i u seoskim prodručjima.

Stoga se u izveštaju, koji je naručila sama ova televizija, a koji je na osnovu anketa među publikom uradilo devet LGBT stručnjaka zaključuje da bi svi vidovi programa trebalo redovno da prikazuju i LGBT populaciju, ta da trenutno u tom pogledu najveći deficit postoji u dramskom programu i u programu vesti.

Kada je reč o programu vesti, televiziji se zamera da daje previše prostora homofobičnim stavovima, ali i da u debatama u kojima su zastupljeni ekstremni stavovi po tom pitanju “nema dovoljno kreativnosti i nijansi u prezentaciji”.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2012, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kakva je ovo debilana... Nadam se da ce nas meteor sravniti. Ako ne 21og, onda ubrzo.
To je najbolje sto nam se moze desiti.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2012, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spoiler:
danijell je napisao:
Citiraj:
Bi-Bi-Siju preporučeno da angažuje više gej prezentera na dečijem TV programu

Britanskoj televizijskoj mreži Bi-Bi-Si preporučeno je da angažuje više gej prezentera na svom dečijem programu, sa obrazloženjem da će se deca na taj način upoznati sa različitim seksualnim opredeljenjima. U izveštaju s preporukom navodi se i da će na taj način i ona deca koja su i sama gej dobiti potvrdu da su njihova osećanja legitimna, što je važno za mlade ljude u godinama u kojima se tek formiraju.

Pored toga, BBC je, iz sličnih razloga, preporučeno i da se u dramske i serijske programe ove televizije unese više gej likova, i zamereno joj je da u svom programu vesti previše vremena posvećuje “homofobičnim” stavovima.

U izveštaju o kom je reč se tvrdi da je LGBT populacija u medijim “relativno nevidljiva”, te da bi njena veća zastupljenost i prikazivanje pozitivnih iskustava i ishoda pomogli LGBT deci da se osećaju manje izlovanom, naročito ako žive u manjim sredinama i u seoskim prodručjima.

Stoga se u izveštaju, koji je naručila sama ova televizija, a koji je na osnovu anketa među publikom uradilo devet LGBT stručnjaka zaključuje da bi svi vidovi programa trebalo redovno da prikazuju i LGBT populaciju, ta da trenutno u tom pogledu najveći deficit postoji u dramskom programu i u programu vesti.

Kada je reč o programu vesti, televiziji se zamera da daje previše prostora homofobičnim stavovima, ali i da u debatama u kojima su zastupljeni ekstremni stavovi po tom pitanju “nema dovoljno kreativnosti i nijansi u prezentaciji”.

Milanko approves.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2012, 23:02 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
i jos im fali 9 pedofilicara da odradi anketu i fino na BBC emisiju da djeca koja imaju pedofilijske zelje izraze svoja osjecanja kako bi se i to legitimisalo..

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2012, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa to su imali, zato i traže novu programsku šemu :)

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2012, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zaječarac Dragan Milutinović (51) jedini je Srbin koji je u pritvoru proveo 1.164 dana, a na kraju je dokazano da je nevin za optužbu teško ubistvo. Država mu je, kako kaže, otela život, pa je posle izlaska na slobodu pet godina spavao na groblju. Bez doma i porodice, više gladan nego sit. Sada država pokušava da mu život nadoknadi tako što će mu dati novac.

Citiraj:
"Bio sam na parceli 35, kad odjednom troja kola, policija, pitaju me za ime, pa lisice na ruke. 'Što?', pitam ja, a oni me odvezli u stanicu. Mučili me dok nisam potpisao neki papir, a tek oko ponoći, kad je došla advokatica, doznam da sam potpisao kako sam ubio Mariju Topalović! I od onda kreće sve..."

Citiraj:
Uhapšen jer je održavao grob

Marija Topalović ubijena je i opljačkana decembra 2002. godine u svojoj kući u Zaječaru. Posle Draganovog hapšenja policija je na konferenciji za štampu saopštila da su danima pratili ko posećuje njen grob. Dragan je bio sumnjiv jer je više puta na njemu sadio cveće, pa su policajci pomislili da to radi jer ga grize savest. Dragan objašnjava da je samo radio svoj posao, kao i na svakom drugom grobu. Ubistvo Marije Topalović i danas je nerasvetljeno.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... o-milioner

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2012, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
"Beskucnik iz Zajecara postao milioner"

Nekoliko puta gledam jesi li ti postavio pogresan link ili sam ja pogresno kliknuo.

Taj je jos i dobro prosao. Ne znam koje pare mogu ovom nadoknaditi izgubljene godine: http://www.bet.com/news/national/2011/1 ... arges.html

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.nezavisne.com/zivot-stil/ziv ... 72006.html

Pa jeb'o te kru'.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]