Citiraj:
jedino sto, eto, opet ne primjecujete razliku izmedju protesta protiv pomjeranja granice za penziju i okupljanja huligana koji bi da mlate pedere. vama je to sve isto. i sto je, tebi, u ovom slucaju isto par polupanih izloga u francuskoj i 100 povrijedjenih policajaca u beogradu.
100 повређених полицајаца? Од тих 100 полицајаца ако их је 5 озбиљно било повређено ја сам спреман да положим главу на пањ.
То су повреде типа огреботина, модрица и убој. Повреде које свако понесе кући са рекреационог фудбала.
Него се они пријављују као повређени јер онда добијају бонусе и боловања.
И иначе, твој проблем је што не увиђаш да је геј парада била само повод да се изађе на улицу против режима. Био је покушај параде и 2001 па није изашло свега пар стотина демонстраната (тад је 05. октобар још био фришак а будућност светла).
Оно што је лицемерно с ваше стране је залагати се за геј парада као демократску тековину (у контексту права на изражавање мишљења) а истовремено забрањивати нешто зато што вам се не допада оно што то окупљање пропагира.
Ја да се залажем за такво нешто, то не би био проблем, јер је познато да сам тотални анти-демората и да сматрам демократију за лоше уређење али када се ви који се правите демократама залажете за такво нешто онда је то проблем.
Ако се позивате на закон и на право на слободу мишљења онда то треба да буде опште право на слободу мишљења а не селективно право на слободу мишљења. Или свима једнако или нека онда власт јасно каже, ми имамо наше организације које ћемо да подржимо а ви остали довиђења. И то је исправно, онда је свима јасно на чему су. Овако пуна иста једнакости, а у пракси једнакост за полтроне и истомишљенике, затвори и медијски линч за неистомишљенике (карактеристике диктатуре).
Миланко ти и даље ниси одговорио на постављења питања. Нестало аргумената.
Такође,
мислим да може калауз на тему.