banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Majlili, zasto bi im zabranila? Zato sto mu ne idu niz dlaku?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
jellyfish je napisao:

Opet isti pobjedjuju. Pa ovaj narod zaista zasluzuje da mu je ovako kako mu je :roll:

Moze li se izvjestavanje pratiti negdje na netu ?

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Feb 2009, 01:51
Da, mislim na ulaz ATV u izborni stab ( i sta znas o izbornom zakonu?)

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Poslednji put menjao klauss dana 03 Okt 2010, 21:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
ferdinand je napisao:
Evo vec optuzbe o izbornoj kradji...bice zanimljivo :)
PDP optuzuje SNSD da je pokrao u Krupi na V. glasove. Kako prica Borenovic valjda je po njihovim podatcima izlaznost 98% sto je po njima nemoguce.

Naravno :lol:
Kaze mi drug koji je prosle godine radio na izborima kao posmatrac - na jednom izbornom mjestu do 5 popodne izaslo 300 ljudi, a od 5 do 6 kada su se razisli posmatraci jedne koalicije, a ostali samo posmatraci druge (ovi prvi otisli da glasaju) izaslo 500 ljudi :banghead:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Ma mislim da će da bude 105% kao kod Sadama.

Čuj 98% ma malo je...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:08 
ne zato sto mu ne idu uz dlaku vec zato sto je to moj stav, pa sam i napisala da ni JA ne bih dala da udju... nije bitno zasto...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Japanese_rose je napisao:
jellyfish je napisao:

Opet isti pobjedjuju. Pa ovaj narod zaista zasluzuje da mu je ovako kako mu je :roll:

Moze li se izvjestavanje pratiti negdje na netu ?

Rekli su tek od ponoci da ce se znati prvi rezultati. Vjerovatno ce biti na CIK-ovom sajtu.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
ne zato sto mu ne idu uz dlaku vec zato sto je to moj stav, pa sam i napisala da ni JA ne bih dala da udju... nije bitno zasto...

Bitno je ako krsis zakon. U ovom slucaju - izborni zakon

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:10 
klauss je napisao:
majlili je napisao:

objasni sad ti.. :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Uskraćivanje informacija nezavisnim medijima je tako gestapovski.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
majlili je napisao:
klauss je napisao:
majlili je napisao:

objasni sad ti.. :-?

bilo na ATVu...nije krsenje zakona...prostorije u kojima su stranke nemaju veze sa izborima...privatne prostorije...
novinari mogu obilaziti glasacka mesta i tu im niko ne moze zabraniti ulaz(ali valjda ne smeju pitati za koga je neko glasao)

Poslednji put menjao anoniman dana 03 Okt 2010, 21:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Japanese_rose je napisao:
_zoka je napisao:
Pukla ljubav.......

Mislis njegova ? Kod njega je svasta moguce, ne bih se zaklela.

A sto se mene tice...nisi ni blizu.

Nego, za one koji jos nisu svarili blizu nam istoriju, preporucujem knjigu :

http://books.google.co.uk/books?id=SopQ ... &q&f=false

vidis, za razliku od sluga novog svjetskog poretka ja sam zivjeo ovde i njihove polufabrikovane istine me ne interesuju

za one koji nisu svarili nastanak bih: nastala u krvavom gradjanskom ratu zbog nelegitimnog odcjepljenja od sfrj preglasavanjem volje jednog KONSTITUTIVNOG naroda. zbog mnogih zlocina lideri srpskog naroda su osudjeni, zbog mnogih zlocina lideri muslimana su dobili odlikovanja, ulice, trgove. elem, da srbi nisu bili u pravu entitet ne bi postojao i u dejtonskom ustavu ne bi postojala institucija zastite vitalnog nacionalnog interesa. taj cudni kompromis medjunarodne zajednice je kazna za oba naroda i potvrdjuje da od pocetka raspada sfrj lutaju u politici (kao sto smo mi zrtve svojih mitova medjunarodna politika je zrtva u tom momentu rusenja blokovske podjele svjeta) a ovakve knjige i sl istorije raznih noela malcolma predstavljaju pokusaj pranja ruku koji se opet nece uklopiti u arhivsku gradju haaga (i koja ce dugi niz godina biti predmet izucavanja i potvrdjivanja ili osporavanaja). pravi istorijski sud doci ce za stotinjak ili vise godina. za nas i jos mnoge generacije prekasno ali svakako ne nebitno. za suzivot ovde veoma bitno i muslimani mogu ubrzati istoriju, ako hoce. do srba nije. samo, mnogima je mnogo oraha u dzepu i previse se lagalo

ps
zamisli kad ti meni preporucujes knjigu nekih engleskih bilmeza?? to ko onaj pajdo iz svedske koji kaze hag je rekao ko je cinio zlocine i samo priznajem presude. pa da, dudakovic je heroj ahahahhahah nisam ni mislio da mozemo lako naprijed

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 03 Okt 2010, 21:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:13 
nisu oni uskraceni za informacije filozofe, nek upale tv, nrp rtrs, ili svoju bratsku bn pa nek cuju sta se desava u stabu snsd/a

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Član 7.3
Kandidatima i pristalicama političkih stranaka, listi nezavisnih kandidata i koalicija, kao i nezavisnim kandidatima i njihovim pristalicama, te zaposlenima u izbornoj administraciji nije dozvoljeno:
1. nositi i pokazivati oružje na političkim skupovima, biračkim mjestima i njihovoj okolini, kao i za vrijeme okupljanja u vezi s aktivnostima političkih stranaka, koalicija, listi nezavisnih kandidata i nezavisnih kandidata u izbornom procesu;
2. ometati skupove drugih političkih stranaka, koalicija i nezavisnih kandidata, kao i podsticati druge na takve aktivnosti;
3. sprječavati novinare da obavljaju svoj posao u skladu sa pravilima profesije i izbornim pravilima;

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
laoce je napisao:
Ne kontam kako Hrvati nisu nista naucili u ove 4 godine, obicno je to odlika Srba. :wink:

pa jos uvjek vazu, nikako da se odluce. stalno misle kako ce silajdzic i njegova retorika izbrisati entitete. polako, za cetri godine popravni. dovoljno su jaki da izdrze i opstanu

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
klauss je napisao:
Član 7.3
Kandidatima i pristalicama političkih stranaka, listi nezavisnih kandidata i koalicija, kao i nezavisnim kandidatima i njihovim pristalicama, te zaposlenima u izbornoj administraciji nije dozvoljeno:
1. nositi i pokazivati oružje na političkim skupovima, biračkim mjestima i njihovoj okolini, kao i za vrijeme okupljanja u vezi s aktivnostima političkih stranaka, koalicija, listi nezavisnih kandidata i nezavisnih kandidata u izbornom procesu;
2. ometati skupove drugih političkih stranaka, koalicija i nezavisnih kandidata, kao i podsticati druge na takve aktivnosti;
3. sprječavati novinare da obavljaju svoj posao u skladu sa pravilima profesije i izbornim pravilima;

Jeste to dno dna sto su uradili ovi iz snsd-a...ali nije krsenje zakona, tako su i na atv rekli.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
majlili je napisao:
nisu oni uskraceni za informacije filozofe, nek upale tv, nrp rtrs, ili svoju bratsku bn pa nek cuju sta se desava u stabu snsd/a

A? ATV i BN imaju neku saradnju, jesam propustio šta? Ne čine mi se bš koncepcijski iste televizije, ono jest da i ne gledam nešto, tako da mi je ovo nova informacija.

Kakvi su zadnji procenti?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
АТВ најјача телевизија... они ударају по свима.

а познато је да их Додик не воли..
сјећам се једног снимка у вијестима, пита га маса новинара нешто, и сад један новинар пита неко питање које није баш Доди по ћеифу а Миле ће њему, је л`, јеси ти са алтернативне? :lol: :lol: :lol:

АТВ се укључује у пренос БНа кад извјештавају из СНСД

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SDA: Bakir izabran za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
klauss je napisao:
SDA: Bakir izabran za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH

Najmanje zlo, mislim...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]