Japanese_rose je napisao:
_zoka je napisao:
Pukla ljubav.......
Mislis njegova ? Kod njega je svasta moguce, ne bih se zaklela.
A sto se mene tice...nisi ni blizu.
Nego, za one koji jos nisu svarili blizu nam istoriju, preporucujem knjigu :http://books.google.co.uk/books?id=SopQ ... &q&f=falsevidis, za razliku od sluga novog svjetskog poretka ja sam zivjeo ovde i njihove polufabrikovane istine me ne interesuju
za one koji nisu svarili nastanak bih: nastala u krvavom gradjanskom ratu zbog nelegitimnog odcjepljenja od sfrj preglasavanjem volje jednog KONSTITUTIVNOG naroda. zbog mnogih zlocina lideri srpskog naroda su osudjeni, zbog mnogih zlocina lideri muslimana su dobili odlikovanja, ulice, trgove. elem, da srbi nisu bili u pravu entitet ne bi postojao i u dejtonskom ustavu ne bi postojala institucija zastite vitalnog nacionalnog interesa. taj cudni kompromis medjunarodne zajednice je kazna za oba naroda i potvrdjuje da od pocetka raspada sfrj lutaju u politici (kao sto smo mi zrtve svojih mitova medjunarodna politika je zrtva u tom momentu rusenja blokovske podjele svjeta) a ovakve knjige i sl istorije raznih noela malcolma predstavljaju pokusaj pranja ruku koji se opet nece uklopiti u arhivsku gradju haaga (i koja ce dugi niz godina biti predmet izucavanja i potvrdjivanja ili osporavanaja). pravi istorijski sud doci ce za stotinjak ili vise godina. za nas i jos mnoge generacije prekasno ali svakako ne nebitno. za suzivot ovde veoma bitno i muslimani mogu ubrzati istoriju, ako hoce. do srba nije. samo, mnogima je mnogo oraha u dzepu i previse se lagalo
ps
zamisli kad ti meni preporucujes knjigu nekih engleskih bilmeza?? to ko onaj pajdo iz svedske koji kaze hag je rekao ko je cinio zlocine i samo priznajem presude. pa da, dudakovic je heroj ahahahhahah nisam ni mislio da mozemo lako naprijed