banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 13:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Okt 2010, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Sreća, pa su samo zli Srbi bili plemeniti i puni ljubavi, te se samo Bošnjaci odmaraju, o, Svakomloncupoklopac.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ja dva ponistio dva iksiro!

Poslije izbora tj. vec sutra ocekujem mir, ljubav, prosperitet! :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Block out je napisao:

Hehe, i ja isto, ali sam na poništenim barem ispoljio svoj prefinjeni smisao za humor.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Popokatepetl je napisao:
Block out je napisao:

Hehe, i ja isto, ali sam na poništenim barem ispoljio svoj prefinjeni smisao za humor.

Ja nisam ponistavao nista. Za predsjednika izabrao covjeka za kog nikad cuo nisam, sad mu se ne sjecam ni imena. Jer su alternative bile Dodik i Tadic. Kazem, bolje bilo ko nego ova dvojica. :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
za milu ili goreg od mile, svejedno- uvjek za onoga koji ce reci u lice Sa licemjerima ono sto ih sleduje. znaci, nebitno je- mile def ima milion gresaka ali i najbolju politicki odgovor za gamad poput silajdzica. drugi to ne bi znali, ni smjeli

dok sam ja ziv boricu se protiv toga da moja djeca uce kako je alija bio dobar covjek a radovan los.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

i vader, nisi ti bas najbolji za brisanje postova- snalazis se ko konj medju staklenim casama. ovdje ti prolaze postovi u kojem se srbi posredno prozivaju da su genocidni, da su protjerali milion i po ljudi, da su agresori u svojoj zemlji, da je kriv milosevic itd. nekom nakaradnom logikom da uzroci i poslijedice nemaju veze i akcentualizacijom da istorije pocinje u aprilu 92. tom propagandom uspjevaju da dio srba zaboravlja, dio apologizira vlastito bjezanje u buducnost (koja svakako nece doci na ovaj nacin- jer pod pritiskom trazis opravdanje za gutanje). a dio su vec preselili (meni ovo sa tri opcije poznato, tebi nije?) mislim, ove koje su oni preselili pod zemlju i sirom svjeta se ne broje, srbi su, ko to gleda...blah

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Je li kod vas u RS-u na listama bila Stranka Kokuza? Umalo nisam za njih glasao. Ne bih se iznenadio da ljudi iz revolta glasaju za njih. Dužnost sam ipak obavio iako sam rekao da možda neću. Glasao sam jednu kombi stranku koja još uvijek nije bila na vlasti a ko zna možda im se i posreći. Što se tiče kandidata za člana predsjedništva zna se, za manje zlo!

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Popokatepetl je napisao:
Block out je napisao:

Ja sam crtao, sta bih drugo! :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 19:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Jun 2010, 22:09
Ono što na mene porazno djeluje poslije svakih izbora nije što ne pobijedi opcija koju sam ja birao, nego što je prosjek glasača koji izađu na izbore oko 60 godina.
Zanima me da li mlađi ljudi u ovoj kvazidržavi žele da ovakvi ljudi određuju smjer u kojem će se njihovo društvo kretati? Da li stvarno žele da svoj život i svoju budućnost daju u ruke ovakvim glasačima?
Tim ljudima je ostalo oko 20 godina života, pa zar misle da takvi ljudi imaju ikakav interes da unaprijede društvo, ako (realno gledano) neće ni doživjeti rezultate svog glasanja?

Najčešći razlog koji čujem od ljudi koji ne žele da glasaju je da nemaju za koga, da su im svi isti i sl. Pa ako su im svi isti, da li im je svejedno da li će u RS/BiH pobijediti SDA ili ekološka stranka? Sumnjam da bi ikome bilo svejedno.

I tako, svaki put poslije izbora se iznova čudim kako već nisam nagulio iz ove jebene države i pitam se želim li protraćiti svoj život?

Nekima je džaba govoriti...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Kako sam se lijepo osjecao prilikom glasanja...kao da biram smrt vjesanjem ili strijeljanjem. :)
Izabrao manje zlo.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
kliber je napisao:

одличан текст!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 19:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ja nisam glasao, i nije mi žao što nisam, moje je pravo da glasam ili ne. I kakve veze ima da li svi glasaju, to samo može da bude odraz ralne većine, ali nije nikakav parametar za uspješnost odabrane politike , jer većina veoma često zna da pogriješi.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
kliber je napisao:

Da, dobar tekst, posebno ovo:

...Kada sam za jednu radio stanicu, još kao tinejdžer, radio anketu "Šta biste uradili da ste jedan dan na vlasti", barem pola ljudi mi je iskreno reklo kako bi pokrali sve što bi mogli. U državi gdje bi pola ljudi pokralo sve što im padne pod ruku, ova vlast je sjajna, jer ima još resursa koje političari nisu uzeli...

...I neka vam bude gore, tako i treba biti, jer ste vi to tražili, direktno ili indirektno. Bolje ovaj narod ne zaslužuje. Nadam se da ćete se još četiri godine valjati u blatu raspravljajući o tome ko je Srbin, Hrvat ili Bošnjak, i čija je nacija / vjera bolja, ko je kome šta učinio i ko je koga zajeb'o. Nemojte gledati budućnost, nego živite i dalje u prošlosti, pozivajući se na istorijske mitove o kojima ustvari pojma nemate. Nemate tu sreću da živite u sistemu gdje ne možete birati, jer pošto možete, birate pogrešno, izlaskom ili neizlaskom na izbore. Birate pogrešno već 20 godina, od prvih demokratskih izbora, preko referenduma za otcjepljenje, pa sve do danas. I neka vam je tako loše, bolje vam još dugo neće biti!

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 19:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
ferdinand je napisao:
Kako sam se lijepo osjecao prilikom glasanja...kao da biram smrt vjesanjem ili strijeljanjem. :)
Izabrao manje zlo.

Ziva istina :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
kliber je napisao:

Da, dobar tekst, posebno ovo:

...Kada sam za jednu radio stanicu, još kao tinejdžer, radio anketu "Šta biste uradili da ste jedan dan na vlasti", barem pola ljudi mi je iskreno reklo kako bi pokrali sve što bi mogli. U državi gdje bi pola ljudi pokralo sve što im padne pod ruku, ova vlast je sjajna, jer ima još resursa koje političari nisu uzeli...

...I neka vam bude gore, tako i treba biti, jer ste vi to tražili, direktno ili indirektno. Bolje ovaj narod ne zaslužuje. Nadam se da ćete se još četiri godine valjati u blatu raspravljajući o tome ko je Srbin, Hrvat ili Bošnjak, i čija je nacija / vjera bolja, ko je kome šta učinio i ko je koga zajeb'o. Nemojte gledati budućnost, nego živite i dalje u prošlosti, pozivajući se na istorijske mitove o kojima ustvari pojma nemate. Nemate tu sreću da živite u sistemu gdje ne možete birati, jer pošto možete, birate pogrešno, izlaskom ili neizlaskom na izbore. Birate pogrešno već 20 godina, od prvih demokratskih izbora, preko referenduma za otcjepljenje, pa sve do danas. I neka vam je tako loše, bolje vam još dugo neće biti!

dobar

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 20:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Da li se zna ko je dobio ? Nasi ili njihovi ?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 20:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Izlaznost na Općim izborima 54,91% (nepotpuni podaci)

Prema posljednjim nepotpunim podacima Centralne izborne komisije BiH, odaziv birača na današnjim izborima do 19.00 sati iznosi 54,91%, saopćila je predsjednica CIK BiH Irena Hadžiabdić na prvoj press konferenciji nakon održanih izbora.

Naime, kako je saopšteno na press konferenciji CIK-a BiH u 20:30, izlaznost na Općim izborima 2010 iznosi 54,91%, ali još uvijek nisu zatvorena sva biračka mjesta i to Zenica, Tuzla, Zvornik, Tešanj, Nevesinje i Sarajevo Centar.

U FBiH izlaznost je 55,01% a u RS 54,34%, dok je izlaznost u Brčko Distriktu 63,58%.

Kompletnije podatke o izlaznosti CIK će imati u 23 sata.

Irena Hadžiabdić je istakla da je CIK zadovoljan odazivom na ove izbore i da će prema svemu sudeći to biti najveći odaziv od 2002. godine.

Istaknuto je da je CIK zadovoljan i kako je prošao izborni dan, da nije bilo većih incidenata te da izborni proces nije doveden u pitanje. Broj prigovora koji su pristigli od počekta izborne šutnje u CIK je 52, a od toga je zaprimljeno ukupno sedam. Prigovori su se većinom odnosili na dijeljenje propagandnog materijala, na konflikte sa promatračima ili izbornu promidžbu u blizini birališta.

Лоше, с обзиром на доста велику кампању очекивао сам већу излазност. :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
manitu uci da svira je napisao:
za milu ili goreg od mile, svejedno- uvjek za onoga koji ce reci u lice Sa licemjerima ono sto ih sleduje. znaci, nebitno je- mile def ima milion gresaka ali i najbolju politicki odgovor za gamad poput silajdzica. drugi to ne bi znali, ni smjeli

dok sam ja ziv boricu se protiv toga da moja djeca uce kako je alija bio dobar covjek a radovan los.

Tesko da ucitelj moze biti neko ko je sam malo / nista shvatio.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Japanese_rose je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

Tesko da nekoga moze uciti neko ko je sam malo / nista shvatio.

i ja kazem al se to u ovoj drzavi desava

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Vader je napisao:
kliber je napisao:

Da, dobar tekst

A zasto onda ti nisi glasao?
Ja znam da nema puno izbora, ali kao sto rekoh, zaokruziti radije nekog ko je tek poceo da se bavi nego nekog od ovih starih.
Jer tako im porucujemo da ima neko ko nije za njih.
Ako pola ljudi ne izadje, onih pola koji izadju su oni koji su za stare. I onda ispada da smo svi za stare. Oni koji zele promjene ne izlaze.
Kazem, bolje je glasati i za stranku osnovanu juce nego za njih ili za nikoga jer time pokazujemo da ima neko ko drugacije razmislja.
Ovako, pola vas nije glasalo, oni sto su glasali su oni koji podrzavaju aktuelnu vlast i sta dobijamo-isto jednoumlje.
Ovako glasajuci za bilo koga drugoga nego za njih pokazujete da ima neko ko drugacije razmislja i dovodite im konkurenciju u parlament da ne mogu raditi sta hoce.
Jer onaj ko ne glasa, posredno glasa za one iste protiv kojih je(u ovom slucaju za Dodika, Ivanica, Tadica, Mihajlicu i ostale koji su vec oprobani i nista nisu pokazali)

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 03 Okt 2010, 20:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]