banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 01:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Avg 2011, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ja mislim da bi se mi trebali vratiti na temu, ako ovako nastavite, nekom od moderatora će pući živac pa će obrisati cijelu temu, a mora se priznati da ovdje ima zaista dobrih odgovora. (uz par bisera, naravno) :)

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 18:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Okt 2009, 17:52
Džontra je napisao:
Miodraže, jabuko, reci ti šta si ti do sad uradio za budućnost i prosperitet zemlje u kojoj živiš?

Radim, g. Džontra, radim, nisam još, ali biće vremena i za konkretne akcije.
Ali, nemojte se brinuti, siguran sam da će te Vi željno iščekivati svaki moj rad, da ga sa slašću omalovažavate ovdje po forumu.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Miodrag96 je napisao:
Citiraj:
Najobičniji malograđani koji nemaju pojma o SVEMIRU!

Ah, ali zar sam puno pogriješio?

Nisi pogriješio uopšte. Ni sam ih ne bih bolje opisao.

Džontra je napisao:
Miodraže, jabuko, reci ti šta si ti do sad uradio za budućnost i prosperitet zemlje u kojoj živiš?

Daj Džontra ne rise je li momak fino okačio par diploma i priznanja, gdje su tvoja priznanja Konane Barbarine!?!?!

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 18:55 
Pripravnik
Pripravnik

Danny ^_^ je napisao:
Ja mislim da bi se mi trebali vratiti na temu, ako ovako nastavite, nekom od moderatora će pući živac pa će obrisati cijelu temu, a mora se priznati da ovdje ima zaista dobrih odgovora. (uz par bisera, naravno) :)

Ja sam naravno za to, ali, na svako pitanje upućeno meni, bez obzira na temu ću odgovoriti.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Miodrag96 je napisao:
Džontra je napisao:

Radim, g. Džontra, radim, nisam još, ali biće vremena i za konkretne akcije.
Ali, nemojte se brinuti, siguran sam da će te Vi željno iščekivati svaki moj rad, da ga sa slašću omalovažavate ovdje po forumu.

Navedi jednu stvar šta ti to radiš

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Samo mi nije jasno sta dijete od 15 godina, koliko god napredno bilo jos uvijek je neformirana licnost, ima u glavi i kako planira da mijenja drzavu...
Prije svega, ocito nije svjestan sta je politika, ni kako bi ni sta bi promjenio, samo zna da bi nesto mijenjao. Vjerovatno roditeljsko forsiranje ostavlja danak.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Bez zezanja, covjek je stvarno bar prema onome sto se moze vidjeti iz njegovog pisanja, iznad prosjeka za svoje godine. I opet ga neki pitaju sta je uradio. Pa sta vi ocekujete da covjek sa 15 godina uradi? I nadjite nekog od sadasnjih predsjednika drzava da vidimo sta su oni to saq 15 godina, a mnogi cak i puno kasnije uradili znacajno, osim mozda par nekih izuzetaka.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:03 
Pripravnik
Pripravnik

[/quote]
Navedi jednu stvar šta ti to radiš[quote]

Član sam OSBL-a, i sa ostalim članovima konstantno razgovaramo o problematici koja je zadesila naše društvo.
S, obzirom da sam maloljetan, ne mogu još ići na medije preko kojih bih narodu poručio određene stvari i malo im razbistrio situaciju u kojoj žive i načine na koje možemo živjeti bolje.
Idem na gostovanja u Banski dvor gdje razgovaram sa raznim ljudima koji kažu da gradu i državi treba još ovakvih kao ja.
Trudim se da budem dobra osoba, prijatelj, komšija...

Zbog ograničenosti godinama, ne mogu više od toga, ali kada budem sve stariji, moje aktivnosti će biti veće i na višem nivou.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:05 
Pripravnik
Pripravnik

shakal je napisao:
Samo mi nije jasno sta dijete od 15 godina, koliko god napredno bilo jos uvijek je neformirana licnost, ima u glavi i kako planira da mijenja drzavu...
Prije svega, ocito nije svjestan sta je politika, ni kako bi ni sta bi promjenio, samo zna da bi nesto mijenjao. Vjerovatno roditeljsko forsiranje ostavlja danak.

Moji roditelji nisu tema, ali, oni me uopšte ne forsiraju ni na šta. Sve je stvar mog slobodnog izbora.
Ja ću se morati debelo namučiti da bih postigao bar dio onoga što su i što imaju danas.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znači miodraže ne radiš ništa. Ko na forumu, pričaš gluposti, samo ne na forumu već u Banskim dvorima...
Ajd da starice prevodiš preko ulice, ili da sadiš šumu, ti bi mjenjao da da ništ ne radiš...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Miodrag96 je napisao:
shakal je napisao:

Moji roditelji nisu tema, ali, oni me uopšte ne forsiraju ni na šta. Sve je stvar mog slobodnog izbora.
Ja ću se morati debelo namučiti da bih postigao bar dio onoga što su i što imaju danas.

Ja im cestitam na tebi. Al' nije to tema.

ti nisi nista konkretno napisao sta bi uradio. Samo laprdas o tome kako bi nesto ovo-ono, a onda kad te prozovu prica ide da si mlad bla bla...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:09 
Pripravnik
Pripravnik

Džontra je napisao:
Znači miodraže ne radiš ništa. Ko na forumu, pričaš gluposti, samo ne na forumu već u Banskim dvorima...
Ajd da starice prevodiš preko ulice, ili da sadiš šumu, ti bi mjenjao da da ništ ne radiš...

Ja ne znam kako Vama ne dosadi da pričate gluposti. Šta ste Vi radili sa 15 godina? Šutali loptu po livadi... Eh, jakog mi zanimanja.
Shvatio sam odavno da ne ne volite i ne poštujete moj rad i mene kao osobu. Nema potrebe za daljnjim "spamovanjem".

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Miodrag96 je napisao:
Shvatio sam odavno da ne ne volite i ne poštujete moj rad

KOJI RAD?

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

S 15 godina? Ništa posebno...Izlazio vani, zezao se i slično...Ali nisam kao ti palamudio da ću mjenjati svijet, i onda ništ' ne radio

Sa korita Ivanova

Vrh

Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:

Ja im cestitam na tebi. Al' nije to tema.

ti nisi nista konkretno napisao sta bi uradio. Samo laprdas o tome kako bi nesto ovo-ono, a onda kad te prozovu prica ide da si mlad bla bla...

Je l'? Da Vam napišem šta bih uradio, odmah bi me sasuli sa provokacijama. Taj film nećete gledati uskoro. Ja imam drugu taktiku.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:12 
Pripravnik
Pripravnik

Džontra je napisao:
S 15 godina? Ništa posebno...Izlazio vani, zezao se i slično...Ali nisam kao ti palamudio da ću mjenjati svijet, i onda ništ' ne radio

Pa da, tako sam i mislio. Ali, šta drugo očekivati od osobe poput Vas.
Što bi Šakal rekao : "Žalosno, ali istina."

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Miodrag96 je napisao:
Zbog ograničenosti godinama, ne mogu više od toga, ali kada budem sve stariji, moje aktivnosti će biti veće i na višem nivou.

To sam i ja mislio kad su cure u pitanju, al ne lezi vraže, što stariji to usamljeniji.

Sad bez zajebancije ostavite mi Miodraga milog da piše ima pravo da se bavi čim želi, valjda će kad dođe u neke godine shvatiti da je sve ovo sviranje qrcu...

Ja sam s 15 godina prvi put izašao u dvorište bez guvernante.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Bravo Miloševiću, samo čvrsto, da ti je striko bio čvršći, još bi Srbijom vladao.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
dobro kaze izzard sjasite s momka ako imate primjedbe na njegove stavove iznesite ih
nije mi jasno kako si dajete za pravo da ga provocirate samo zato sto smatrate da je mlad i nadobudan
a i ti miodraze da ti chils kaze ajde malo se aktiviraj u nekoj volonterskoj organizaciji cisto da upoznas druge ljude a usput da mozes da kazes radim nesto (posumljavam krcmarice, cistim vrbas, )
ja kad sam bio tvojih godina bio sam i u izvidjacima i u goranima malo poslije sam bio u sokolskom drustvu u KDM-u istovarao slepere za kolo seksi sestara laprdalo se ali se i radilo a i ti imas 15 mozda nisi jos za slepera ali nisi ni daleko (ja sam u srednjoj dzeparac na sleperima zaradjivao)

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja u prodavnici mješovite robe za glupe dinare (da dinare)

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]