Miodrag96 je napisao:
Pa nema se sa Vama više šta raspravljati. Vi ste očito zaluđeni u Vašu "ideologiju" "jedna zemlja-jedna religija-jedan narod". Oprostite, ali ovo mi je više naci(onali)zam. Jer Vi niste spremni ni na kakve kompromise, a isključivost je najveće zlo u ljudskim karakterima. I još nešto, nemojte mi o kućnom obrazovanju, molim Vas, jer sam se nagledao "dupelizaca" kao Vi i to mnogo. Preko foruma glumite neku dobricu i podsvjesno širite neprihvatljivu ideologiju kao Šešelj, sram da Vas bude! Ja da sam htio, mogao sam da pišem svoje postove pod nekim drugim imenima i niko ne bi znao ko sam i koliko godina imam, ali to nije moj cilj. Ja punim imenom i prezimenom pišem svoje stavove i nemam straha, za razliku od nekih koji se kriju iza čudnih imena i zamaskiranih kukastih krstova.
Evo, Dodik konstantno maže oči narodu sa svojim pričama o nacionalnosti, i evo tražio je neki referendum. Al' kad Incko pritisne povlači se i ta mrcina i te kako, dakle nemojte biti patriote, jer su Srbi jako mali narod i nemaju aduta da budu isti. Ostatku svijeta izgledamo smiješno, vjerujte. Patrioti mogu biti (i već jesu) Amerikanci, Rusi, Kinezi, Nijemci... (a, imaju i zašto).
Mi već jesmo njihovi podanici i nema svrhe da pravimo otpor.
Нисам залуђен. Погледајмо наше комшије Словенце i њихову пољопривреду. Од када су ушли у ЕУ, словеначки пољопривредници имају веома мале субвенције у односу њихове Њемачке колеге, тако да нису конкурентни на тржишту. То ти је исто као да играш кошаркашку утакмицу са неким ко кошарку игра 20 година, а теби први пут лопта у руци, даћеш можда 1-2 коша и ништа више.
Према задњој анкети која је рађена на улицама Љубљане преко 50% људи жали што су ушли у ЕУ, а обећавали су просперитет те земље? Хмм Када приступимо ЕУ, радићемо као робови 15 сати дневно, за енормно мале плате. У осталом гледај на дуже стазе, да ли би западне земље дозволиле да се економски уздигне још једна земља, која ће им бити конкурент и која би могла бити проблем?
Како не разумијеш да је Додик човјек без идеологије (а још већа је туга када видимо да нико није спреман да му се супростави), исто као Томислав Николић, или можда Вук Драшковић, који се ни сам не сјећа колико је партија промјенио.
Чуо си мој коментар и нема сврхе да одговараш на њега, ти си остао код својих ставова, ја код својих, изгледа да се нећемо промјенити, све даље је чисто затрпавање теме.