banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 17:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Dec 2009, 16:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Dec 2009, 02:12
Hristov je napisao:
Kletve i prijetnje nisu rijesenje, ako momak fino prica sa nama ne treba ga razapinjati ovdje.

LGBT, bolje je i za tebe da pises o tome ovdje ako hoces da te ljudi razumiju ili da barem razmisljaju o tome. Ako mislis da je nasa sredina zaostala kao sto si spomenuo onda bi bilo dobro da obaras predrasude. Ja stvarno ne mogu homoseksualnost da posmatram van nekih okvira cisto seksualnosti, zato te molim da mi objasnis kakav je emotivni zivot homoseksualaca. Prije toga te molim da mi odgovoris na pitanje: kako gledas na odnos dvoje homoseksualaca bez seksualnog cina? Da li je moguc emotivni odnos homoseksualaca bez seksualnosti? Koliko vremena prodje u prosjeku od uspostavljanja emotivne veze dvoje homosekusalaca pa do prvog seksualnog cina? Orijentaciono, ako moze.

Kakav je emotivni život?
Kakva su to pitanja?
Pa isti kao i kod osoba koje su heteroseksualne.
sve zavisi od slučaja do slučaja.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hristov je napisao:
Ma ok je, samo mi nije jasno zasto sam sumnjiv zato sto pokusavam da pricam normalno sa LGBT.

samo sam se salio...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 16:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Hristov je napisao:
skeva je napisao:
Sumnjiv si ti meni...pravo... 8)

Zasto? Valjda postoji alternativa za batinanje i proklinjanje.

Niti sam koga htio batinati ni proklinjati, samo sam rekao da bi mogli napraviti sebi neku kliniku i lijeciti se zato sto su bolesni...nisu oni krivi, zasto bih ih htio batinati???

Sve je to ok, ali opet kažem

Svjetski stručnjaci za mentalne bolesti izbacili su homoseksualnost iz popisa duševnih bolesti još davne 1973. godine!!!
Ovo je još malo 2010.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
To je ono sto je meni neshvatljivo, zbog cega se muskarac zaljubi u drugog muskarca i zele da imaju momente zajedno, neku romantiku i sl. Sta je recimo kod tebe odlucujuce da se zaljubis u svog partnera?

Ja se izvinjavam ako su moja pitanja nezgodna i ako sam indiskretan, ne moras odgovoriti ako ne zelis.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svjetski stručnjaci za mentalne bolesti izbacili su homoseksualnost iz popisa duševnih bolesti još davne 1973. godine!!!
Ovo je još malo 2010.[/quote]

Ocigledno sam ja zaostao :D .... Al prijatelju, biti peder, nekrofil, pedofil, zoofil ili sta vec, isto ti je to...Nisi normalan i gotovo, mogu najveci strucnjaci odluciti da svi trebamo biti pederi ali to ne znaci da je to ispravno....

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

[quote="Hristov"]To je ono sto je meni neshvatljivo, zbog cega se muskarac zaljubi u drugog muskarca i zele da imaju momente zajedno, neku romantiku i sl. Sta je recimo kod tebe odlucujuce da se zaljubis u svog partnera?

Ja se izvinjavam ako su moja pitanja nezgodna i ako sam indiskretan, ne moras odgovoriti ako ne zelis.[/quote

Pitaj sebe to pitanje, znaćeš odgovor. (samo zamjeni muškarca u djevojku)

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ovo je još malo 2010.

Ocigledno sam ja zaostao :D .... Al prijatelju, biti peder, nekrofil, pedofil, zoofil ili sta vec, isto ti je to...Nisi normalan i gotovo, mogu najveci strucnjaci odluciti da svi trebamo biti pederi ali to ne znaci da je to ispravno....[/quote]

koja je po tebi definicija normalne osobe?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

LGBT Banja Luka je napisao:
skeva je napisao:
Ovo je još malo 2010.

Ocigledno sam ja zaostao :D .... Al prijatelju, biti peder, nekrofil, pedofil, zoofil ili sta vec, isto ti je to...Nisi normalan i gotovo, mogu najveci strucnjaci odluciti da svi trebamo biti pederi ali to ne znaci da je to ispravno....

koja je po tebi definicija normalne osobe?[/quote]

heteroseksualna osoba...pricamo o seksualnosti.....nemoj mi sad neke zackoljice....

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
skeva je napisao:
Ovo je još malo 2010.

koja je po tebi definicija normalne osobe?

heteroseksualna osoba...pricamo o seksualnosti.....nemoj mi sad neke zackoljice....[/quote]

Ok. poštujem.

Ali zapitaj se šta ćeš jednog dana uraditi kada budeš čuo ili saznao da je neka osoba koju poznaješ bisex ili gay.
Dali ćeš prestati razgovarat s tob osobom, koliko god da je poznaješ ili šta.
Ja sam u svom kratkom životu 2 puta naišao na situaciju kada sam saznao za neke osobe.
Jedna mi se povjerila. dok sam drugu slučajno otkrio.
Pa ti vidi radi kako šta hoćeš.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlicno pitanje...Odgovor je jednostavan, ne mogu razgovarati sa osobom koja radi stvari koje mi se gade...Tako sto ne mogu biti prijatelj, sa ubicom, osobom koja koristi heroin, silovateljem, pedofilom, nekrofilom...tako ne mogu ni sa covjekom sa tom bolescu....

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ovako mozemo do sutra sa polemikom, mislim da nema svrhe. U sustini sam htio da razumijem odakle dolazi homoseksualnost i kako se osjecaju i razmisljaju ti ljudi, nisam htio nikoga da osudjujem. Naravno da sam zauzeo kontra-stav jer ne mogu da prihvatim to kao nesto prirodno, homo-par ne moze da ima potomke sam od sebe, znaci nema reprodukcije, priroda im ne omogucuje produzenje vrste. Nadam se LGBT da si svjestan toga, kao i cinjenice da mi danas ne bi postojali da stvari nisu tekle onako kako je priroda predvidjela. Zato ja ne vidim razloga da prihvatim to kao nesto prirodno jer to ne moze biti prirodno, jedino me mogu natjerati nekim kondicioniranjem da se naviknem na to, ali se bojim da ce od vec normalnog covjeka uciniti nesto drugo.

I da, i ja cu odgovoriti na gore postavljeno pitanje. Da mi je neko u porodici homo, i dalje bi mi se gadilo, samo bih ga tretirao i dalje kao clana porodice.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
opet da napomenem znam par likova iz bl koji su gay ( i muskih i zenskih) a sticajem okolnosti zivio sam u UK sa par gay ljudi u kuci godinu dana i izuzetno sam dobar s njima. ljudi ko ljudi kad ne neko paksu nije vazno jeli gay ili ne (znam da ce sad devetanestogodisnjaci da se napale na ironiju al man` te to)
Meni su gay parovi kao heteroseksualcu strasno smijesni nista vise jer je dinamika u njihovim vezama ponekad jako blesava.
LGBT samo naprijed sve naj u buducim uspjesima

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Odlicno pitanje...Odgovor je jednostavan, ne mogu razgovarati sa osobom koja radi stvari koje mi se gade...Tako sto ne mogu biti prijatelj, sa ubicom, osobom koja koristi heroin, silovateljem, pedofilom, nekrofilom...tako ne mogu ni sa covjekom sa tom bolescu....

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
skeva je napisao:

Захваљујући прејаком педерском лобију.
Мани се тих фора и фазона..

То је болест и као таква се треба лијечити.
Уосталом, сви ти педери изгледају сами по себи ретардирано..
Знам за двојицу из БЛ и на сами изглед се види да нешто није уредно са њима.
Што се тиче запада, њима је вез мозак испран, то је данас код њих чак и пожељно јер си тако "ИН".

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

XentoniX je napisao:
skeva je napisao:

Захваљујући прејаком педерском лобију.
Мани се тих фора и фазона..

То је болест и као таква се треба лијечити.
Уосталом, сви ти педери изгледају сами по себи ретардирано..
Знам за двојицу из БЛ и на сами изглед се види да нешто није уредно са њима.
Што се тиче запада, њима је вез мозак испран, то је данас код њих чак и пожељно јер си тако "ИН".

OK. poštujem.
Odredi dijagnozu i možda dobiješ Nobelovu nagradu.... Samo naprijed.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
skeva je napisao:

Znaci, vutra moze? :lol:

Bez zeze, ali raja jel vi stvarno mislite da ce to nase mjesto ispod sunca ostati postedjeno svjetskih pomaka i na ovom planu? Ja licno ne gotivim homo svijet, ali ziveci na zapadu, srecuci masu bijelih, zutih ,crnih i svakakvih, nazalost mogu primijetiti da toga stvarno ima, medju svim narodima, samo je razlika u tome ko koliko krije i pojavu smatra za bruku. Mislite da su druga drustva BILA manje konzervativna po pitanju homoseksualizma? Fazon je samo to sto smo mi nekoliko stepenica iz njih, ali kad dodje vrijeme, tj budemo mucili manje brige od danasnjih, doci ce i ova na red...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
shoole je napisao:
Могу ја уложити 20 КМ на незакључавање?
Мислим, у сукобу сам интереса, модератор, па могу утицати на одлуку.

U prvi mah pomislih da je sukob interesa u tome sto si i ti gej... :lol: ali onda procitah da mislis na to da si moderator :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
Hristov je napisao:
Ovako mozemo do sutra sa polemikom, mislim da nema svrhe. U sustini sam htio da razumijem odakle dolazi homoseksualnost i kako se osjecaju i razmisljaju ti ljudi, .

i jesi li saznao?
kao i svaka bolest odnosno virus tako i pederizam ima potrebu da se širi i inficira što više zdravih ljudi, što se više širi to taj virus ima bolje uslove za opstanak, odatle i potreba pederima za paradama i za reklamiranjem bolesnog i degeneričnog ponašanja kao zdravog, čisti satanizam.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
P.S
Izvinjavam se, bio je jedan prije nekih 50-60 godinica, imao je zelju da napravi "The perfect world", prvo uzeo one retardirane, pa pedere, pa cifute , te ih fino sklonuo u zicu, al kad je vidio koliko ih je skonto da ce morati tamaniti, pa bi sta bi... al da ne idem od teme ,on bi se garant slago s vecinom ovdje :D .

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 18:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ja samo hoću da kažem, da je tek sada došao na red i taj "problem"
na nama je samo u kom pravcu ćemo ići.

Tranzicija još uvijek traje
Možemo se opredjeliti ka istoku i ponašati se kao irak iran i totalno ugnjetavati maltretirati osuđivati vješanjem i slično
ili zapadu da civilizovanije pristupimo tome.
Uradimo neku paradu svi se malo glupiramo i nešto i zaradimo i svi veseli.

ovo gore je karikaturisano

na vama je samo da odaberete smjer u kome će ova mala grana da ide.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]