google lazarević je napisao:
Romeo88 je napisao:
da, ali su onda shvatili da uzrokuje mnogo vecu stetu nego korist...mozda su zdraviji za pluca, ali razaraju mozak, jetru, zeludac, zube...
stvarno? ajde nadji mi studije koje to potkrepljuju..i znas li u kojoj se koncentraciji koristi LSD? jednu kap stavis u vodovod i citav grad je high

kako tako mala koncentracija moze uopste da utice i na sta? do sada nije dokumnetova ni jedan slucaj stete po neki organ pri upotrebi LSD-ja.
ostecenje jetre,zeludca,zuba se odnosilo na ekstazi...sto se tice studija, bas sam skoro gledao na tv-u o tome kako se ekstazi koristio u med. svrhe kod lijecenja depresije i ptsp-a ali su shvatili da previse ostecuje mozak i izaziva drugu vrstu depresije uslijed toga sto mozak pojacava navalu euforije i srece koja ga previse iscrpljuje......pronaci cu to i na internetu kad stignem...uostalom, poznajes li osoba koje konzumiraju ekstazi?...ne treba meni studija kad na zivim primijerima ljudi gledam sta radi, sta ostecuje i kako utice na njih..sto se tice LSD...pa ne zovu ga bezveze droga ludila...reci da ne ostecuje ni jedan organ je glupost, posto su nerijetko uzivaoci LSD postali psihijatrijski pacijenti, a kad pricas sa njima vidis i zasto je to tako...tripovi od uzimanja mogu se javiti covjeku i nekoliko mjeseci nakon sto ga je konzumirao, a postoje i slucajevi gdje su ljudi zauvijek ostajali u tom "svijetu tripa" jer je mozak pregorio...
- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.
http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related