Evo primjera sa teme
viewtopic.php?f=9&t=42621&start=80:Elvis Presley je napisao:
Fino...ceracemo se.Kopirao sam post.Sad cu ga ponovo napisati.Napisacu ga i na novoj temi na Covjek i drustvo ali cu ga pisati i ovde dok god ne obrises post spotting scope1.
Pa nece mene neko ovde zajebavati.
Dakle gospodo moderatori,ili prebacite ova 2 posta u novu temu na drugom podforumu ili ih OBA obrisite!
Hertzog je napisao:
Elvis Presley je napisao:
Sta pokusavam postici...
Fino pise:
"Fino...ceracemo se.Kopirao sam post.Sad cu ga ponovo napisati.Napisacu ga i na novoj temi na Covjek i drustvo ali cu ga pisati i ovde dok god ne obrises post spotting scope1.
Pa nece mene neko ovde zajebavati."
Hertzog je napisao:
Pa da...veliki Hertzog koji ima 5000 postova moze zajebavati nekoga ko ima 70,i spamovati (pitam se otkud ti tih 5000 postova) ali ce naravno Elvis Presley dobiti ban...jer Elvis ne zna nikoga od modertora,Elvis nije clan od 1963,Elvis nema 1000 postova najmanje.Hajmo svi zajebavati Elvisa,i ne brisati postove u kojima ga nazivaju ovcom,a brisacemo svaki njegov post jer Elvis je niko i nista...
Junacine ste nema sta...jos da ste takvi u stvarnom zivotu a ne za kompom,bilo bi dobro...
Hertzog je napisao:
Pa da...veliki Hertzog koji ima 5000 postova
4967

Dajte mikrofon,palite reflektore,imamo stand up komicara ovde.
Kraljevi
Sve to otkucali za 15-ak minuta...
a na ovoj temi moderatori cijeli da brišu postove (dobro, zobg obaveza ne pratim baš cijeli dan, ali otvorio sam je par puta danas).