banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 237 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2002, 19:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Potpuno si u pravu Blue , treba igrati i navijati za sebe , a sta ce neko drugi misiti o svemu tome to nije moja stvar. Amerikanci ce istina je sigurno sada malo drudacije gledati na Svijetska prvenstva i cijenice alo vise svoje protivnike.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2002, 19:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ne bih da produbljujem pa bih da na ovoj ne toliko sportskoj temi (mada i ovo spada pod dešavanja u svijetu, interesantna dešavanja :)) rekao da se potpuno slažem sa onim što je rekao blue. Ameri su došli da pobijede a ne da se zezaju. Drugo mjesto im nije bilo opciono a da im je neko rekao da će biti šesti crkli bi od smijeha. Oholi su oholi. I da, igrao je dream team, možda ne najbolji ali moguće najbolji koji su mogli dovesti jer neki su povrijeđeni, neki kako sam čuo imaju problema sa zakonom a nekima se jednostavno nije igralo, dakle doveli su najbolje ili skoro najbolje što su imali na raspolaganju. Kao što rekoh, ovo je još jedan od znakova kraja njihove dominacije, ne samo u sportu. A i da nije strogi dream team bilo bi dijelom u redu da su drugi ili treci ali oni su šesti :D a Novi Zeland koji je prvi put učestvovao na svjetskom prvenstvu je četvrti :D
Sorry ali USA puca po šavovima. Ne želim ovim da vrijeđam i provociram one koji žive u USA već to kažem zato što vjerujem u to. Vrijeme će pokazati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2002, 14:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Ahahahaha, e i ti me proroce znas nasmijati... Izgubili su u kosarci pa ce sad zemlja da im potone k'o atlantida? Ahahahahaha Pih... ti i tvoji znakovi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2002, 23:07 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2002, 09:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2002, 01:00
Micelijus je napisao:

U jednom trenutku utakmice (dok je Jugoslavija gubila 8 razlike) ja sam rekao :" Ako sada pobijedimo to ce biti cudo i nesto vise od utakmice, to ce biti znak."

.....to je dah naseg Nebeskog Oca, koji nas, jos uvijek, cuva i vodi.

Da, da pobjeda Yugoslavije u finalu je dar naseg jedinog . dragog i premilog Boga, koji se zove BODIROGAAAAAA !!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Bravo plavi!!!

A potpuno si u pravo za ono kad je svirala himna, svakom normalnom oko je zaigralo, a srce je bilo puno radosti bas zbog toga sto svira u njihovoj kuci, u kuci svjetskih hostaplera, koje smo pobijedili u svakom smislu te rijeci!! Ma ne postoje rijecii da iskazu koliko smo to znaci ya Yugoslaviju, Srbe, apogotovo ovaj nas region !!!

pozdrav :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2002, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Rosy je napisao:
Da, da pobjeda Yugoslavije u finalu je dar naseg jedinog . dragog i premilog Boga, koji se zove BODIROGAAAAAA !!!!!!

Samo se ti zezaj, nije ti to baš pametno.
Onaj koji je učinio da Bodiroga na kraju odigra fenomenalno je isto tako mogao učiniti da isti taj Bodiroga odigra loše kao što je Divac odigrao tu zadnju utakmicu i sad bismo svi cmizdrili. Bodiroga je bio samo alat preko koga je Neko djelovao. Ali ne samo Bodiroga.

A ima tu još nešto. Divac je finalnu utakmicu odigrao jako loše, da smo izgubili on bi vjerovatno bio glavni krivac ali...u produžetku je ima dve vrlo dobre intervencije u odbrani i jedan skok u napadu kad je uzeo loptu pod argentinskim košem. Dakle onaj za kojeg je djelovalo da je sve zabrljao se izvukao na samom kraju i time učinio dobro čitavoj Jugoslaviji. Ista stvar i sa Jarićem u utakmici sa USA, bilo loš cijelo vrijeme, davao Amerima lopte ali na samom kraju dao odlučujuća slobodna bacanja i izvukao čitavu Jugoslaviju.
Nadam se da će i sada na globalnijem planu oni koji imaju sudbinu ovih naših prostora uraditi pravu stvar kad već do sada nisu što je i izazvalo totalni pad standarda i sve ovo loše stanje i sekiraciju svih nas. Kao i na utakmicama.

Jugoslavija se na toj ali i na prethodne dve utakmice izvukla na samom kraju i to onda kad je to izgledalo nemoguće, kad je sve izgledalo izgubljeno. Nadam se da će se i sada izvući na kraju, nadam se da vrijeme još nije isteklo.

Lako se zezati i smijavati onima koji ne znaju koje su i koje će biti posljedice ako se ne uradi ono što se treba uraditi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2002, 11:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vader je napisao:
Jugoslavija se na toj ali i na prethodne dve utakmice izvukla na samom kraju i to onda kad je to izgledalo nemoguće, kad je sve izgledalo izgubljeno.

Daj, Vader , majke ti....
I ovde uplices duhovnost i vjerovanja.... :-? :-?
To da samo izvukli utakmice na samom kraju, govori da imamo prave borce, prave kosarkase, koji se nikad ne predaju i koji iznad svega imaju motivaciju i onaj pravi sportski inat :wink:
A to d a je Bodiroga bi alat u necijim rukama, mislimmmmm....bezveze ti je to!!! 8) 8) 8)
Bodiroga je vanserijski igrac, talenat, i pravi covjek iznad svega, kao i vecina nasig igraca.

Imamo borce i bogove nad bogovima, nase plave momke!!!! :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2002, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Rosy je napisao:
I ovde uplices duhovnost i vjerovanja.... :-? :-?

Ne uplićem ja duhovnost već se ona sama upliće u sve :) a to što ljudi danas misle da je duhovnost nešto samo na margini i da ima veze samo sa crkvom je njihov problem.

Da li ove utakmice imaju veze sa simbolikom dešavanja na nacionalnom planu ja ne znam. Moglo bi da ima a moglo bi i da nema. Tek ćemo vidjeti. Ja bih volio da ima.

Citiraj:
To da samo izvukli utakmice na samom kraju, govori da imamo prave borce, prave kosarkase, koji se nikad ne predaju i koji iznad svega imaju motivaciju i onaj pravi sportski inat

A zaboravila si "sreću" da protivničkim ekipama nije išlo u završnicama utakmica. Da im je u završnicama išlo upola onako kako im je išlo tokom utakmica izgubili bismo. A to što su oni loše odigrali završnice nema mnogo veze sa našom dobrom odbranom jer koliko god odbrana bila dobra protivnici mogu postizati koševe.

Citiraj:
A to da je Bodiroga bi alat u necijim rukama, mislimmmmm....bezveze ti je to!!!

Eh kad bi znala :roll:

Citiraj:
Bodiroga je vanserijski igrac, talenat

Jeste samo taj Bodiroga ako se ne varam nije uopšte šutao trice do finala a u završnici je dao dvije, isti taj Bodiroga nije bio ni približno tako dobar na ostalim utakmicama kako je bio u završnici finala, to su i komentatori rekli. Slučajnost?!

Citiraj:
Imamo borce i bogove nad bogovima, nase plave momke!!!!

Euforija te uhvatila više nego što treba

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2002, 16:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Vijest sa monitor.hr:
Citiraj:
Jedan od najuglednijih svjetskih političara, Nelson Mandela, je u intervjuu za američki Newsweek bez dlake na jeziku osudio mogući američki napad na Irak. Bivši južnoafrički predsjednik tvrdi da je glavni motiv Amerikanaca kontrola nafte i prodaja oružja. Mandela jasno argumentira svu kontradiktornost američke politike - dok Amerikanci još uopće nisu pružili dokaze da Irak ima oružje za masovno uništavanje, a UN inspektor tvrdi da ga Irak doista nema, Izrael bez problema posjeduje i razvija oružje za masovnu destrukciju, bez da se neko oko toga uzbuđuje. Nadalje, Amerikanci su pomogli puč kojim je šah Reza Pahlavi došao na vlast 1953. što je kasnije dovelo do islamske revolucije 1979. godine. Amerikanci su, dok je Afganistan bio u ratu s bivšim Sovjetskim Savezom, pomagali mudžahedine pa i samog Osamu bin Ladena među njima, a nakon sovjetskog odlaska iz Afganistana zbog nesuradnje s UN-om omogućili dolazak talibana na vlast. Kaže Mandela: "Ako tako gledate stvari onda dolazite do zaključka da je SAD prijetnja svjetskom miru. Mandela je rekao da su ljudi oko Busha, Cheney i Rumsfeld dinosaurusi koji ga zavode i ne daju mu da uđe u moderno doba. Mandela se prisjetio da je Dick Cheney svojedobno bio jedan od rijetkih u američkom Kongresu koji se suprotstavio puštanju Mandele iz zatvora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2002, 18:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

:)))))))))))))))))

Bas me dobro nasmija, Vaderu,necu vise komentarisati, nema svrhe, kad si zadrt , au ostalom ovo nije sporstka rubrika!
Ja cu smao ponoviti:
Mi imamoooo svoga bogaaaaa on se zoveeeeee Bodirogaaaaa!!!
:lol: :lol: :lol:

Cuj uhvatila me euforija previse....dajjjjj majke ti......
hahahahaha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2002, 00:56 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2002, 09:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Tu je još nešto vrlo interesantno, osobe koje ni ne vjeruju u Boga vole vikati "Bodiroga je bog".
To je ono "nema Boga al' eto, Bodiroga je bog" :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2002, 10:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ej ljudi, vi sada pravite srucni elaborat od jedne obicne navijacke parole, narod ne misli o tome, opusti se i navija ...ole oleee
:))))

Toliko o tome!

p.s. Vader si otvorio priv msg?
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2002, 21:29 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2002, 18:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
Zar je sada postalo lose opustiti se? :-? Mislim OK je to sto ljudi vjeruju u nesto, ali ne treba pretjerivati. I meni se cini da je ona pobjeda nad Argentinom djelo neceg viseg, ali ipak, plavi su ti koji su igrali utakmicu do kraja...
A nije ni ona navijacka parola "POMOZI BOZE" dzaba. ;) U nekim trenucima stvarno upali ;)
P...... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2002, 02:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Zasto ne mogu da se otmem utisku da 'sveznajuci' veliki vjernici ('izabrani') ne mogu da shvate jednu najobicniju recenicu - pred Bogom smo svi jednaki - a kamoli da vide vise,bolje,dalje...pa tako u svakom narodu ti 'izabrani sto znaju sta Bog zeli,a sta ne i koji tvrde da je samo njihovo poimanje Boga ispravno' proricu da je bas njihov narod izabran,da je njihov narod pod 'zastitom' Boga,da ce svi drugi propasti,a samo oni opstati...

U tome ima tako puno zlobe i oholosti,tako puno samoljublja,da ja to sa Bogom nikako ne mogu povezati...tj. sa svojim poimanjem Boga...

Ne vjerujem da ce nas Bog dijeliti prema boji koze,geografskom polozaju,pripadnosti odredjenom narodu...to je tako jadan kriterijum podjele,tako grozan nacin etiketiranja ljudi,takvo bezvezno uopstavanje dobra i zla,tako nepravedna klasifikacija,podjela,takva neravnopravnost...

I Hitler je imao teoriju 'izabranih',arijevske rase...

Ja sam kriva za svoja zla djela,a zasluzna za svoja dobra djela...ne zelim na sebe prihvatiti teret cak ni pogresnih odluka svojih bliznjih,a kamoli ne nekih koljaca,kao sto ne mogu za sebe traziti 'nagradu' zato sto je neko od mojih bliznjih zrtvovao sebe zarad necijeg dobra,zato sto je neko zrtvovao svoj zivot da bi spasao neko djete iako je pripadalo drugoj vjeri...

Sto se tice Amerike prenijela bih jedan clanak sa internet monitora:
"Američki kongresmen postavio pitanja o Iraku koja nitko neće htjeti odgovoriti
Ron Paul, američki kongresmen sastavio je popis od 35 važnih pitanja vezana uz američki napad na Irak, a na koja se najvjerojatnije nitko neće uopće ni usuditi odgovoriti upravo zato što bi SAD time samo izgubile argumente za napad. Među ostalima pita Paul: "Nije li istina da nismo bombardirali Sovjetski savez na vrhuncu Hladnog rata zato što smo znali da oni mogu uzvratiti; Nije li također istina da smo spremni bombardirati Irak zato što znamo da oni ne mogu uzvratiti, što samo potvrduje da ne postoji prava iračka prijetnja; Nije li istina da obavještajna zajednica nije uspjela povezati Irak s terorizmom, a još manje s terorističkim napadima prošle godine; Ne bi li napad na Irak samo potvrdio najgore sumnje Arapa o SAD - i nije li to upravo ono što je bin Laden htio?"."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2002, 16:16 
Veteran
Veteran

Za amilu.j i Balkan Express, koje toliko brane SAD:
Prije par dana sam gledao film JFK Olivera Stouna i saznao mnoge interesantne stvari. Da li ste vi gledali taj film? Film je rađen po knjizi glavnog lika filma. Ukoliko pogledate taj film vidjećete kako su SAD profitirale u ratu na prostoru bivše Jugoslavije. U filmu je opisan atentat na JFK, njegovog brata Roberta i Martina Lutera Kinga. Prema istraživanju glavnog lika i pisca pomenute knjige JFK je ubijen, jer je donio odluku o povlačenju vojske SAD iz Vijetnama (prije početka rata), jer nije odobrio invaziju na Kubu, jer je ukinuo ovlasti CIA-e, jer je odlučio da prekine hladni rat i svemirsku utrku saradnjom sa SSSR-om. Rat je najveći američki biznis. Znate li koliko je oružja bivše JNA uništeno nakon rata, da bi se kupilo američko oružje? Cijena je veća tim što od SAD moraš da kupuješ municiju za to oružje od sada pa za svagda.
Dok su SAD ovakve kakve su biće i rata u svijetu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2002, 16:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Cuti bolan uhapsice te.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2002, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Apr 2002, 01:00
I sta sad Oliver Stone otkrio toplu vodu. Pa svi znaju da CIA stoji iza tog atentata. Amerikanci , mislim na obicni narod kao sto smo to ti i ja, nemaju veze sa onim sto vlada radi. Za to oruzje koje je JNA upotrijebila protiv svog naroda, sad trebamo svi da placemo i "ljutimo" se na Amere. Ko ih je tjerao!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2002, 16:43 
Veteran
Veteran

amila.j. je napisao:
Pa svi znaju da CIA stoji iza tog atentata. Amerikanci , mislim na obicni narod kao sto smo to ti i ja, nemaju veze sa onim sto vlada radi.

I vama (Amerikancima) je svejedno što je to tako? Pa nemojte se onda čuditi što skoro cijeli svijet mrzi Amerikance. Američki narod finansira vladu sa kojom nema nikakve veze?

U vezi sa 11. 9. 2001. Da li je moguće da je američka vlada znala da će se desiti napad i nije poduzela ništa ili čak da je sama američka vlada izvela taj napad? Da li je moguće? Ko je najviše profitirao od toga? Nakon napada Kongres je odobrio preko $300 000 000 000 na ime nacionalne sigurnosti. Američka vlada je dobila bezrezervnu podršku naroda za sve ratove koji će se u budućnosti voditi.
Citiraj:
Rat je najveći američki biznis.
Prvo Afganistan, uskoro Irak, Iran, Kina...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 237 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]