Rosy je napisao:
I ovde uplices duhovnost i vjerovanja....
Ne uplićem ja duhovnost već se ona sama upliće u sve

a to što ljudi danas misle da je duhovnost nešto samo na margini i da ima veze samo sa crkvom je njihov problem.
Da li ove utakmice imaju veze sa simbolikom dešavanja na nacionalnom planu ja ne znam. Moglo bi da ima a moglo bi i da nema. Tek ćemo vidjeti. Ja bih volio da ima.
Citiraj:
To da samo izvukli utakmice na samom kraju, govori da imamo prave borce, prave kosarkase, koji se nikad ne predaju i koji iznad svega imaju motivaciju i onaj pravi sportski inat
A zaboravila si "sreću" da protivničkim ekipama nije išlo u završnicama utakmica. Da im je u završnicama išlo upola onako kako im je išlo tokom utakmica izgubili bismo. A to što su oni loše odigrali završnice nema mnogo veze sa našom dobrom odbranom jer koliko god odbrana bila dobra protivnici mogu postizati koševe.
Citiraj:
A to da je Bodiroga bi alat u necijim rukama, mislimmmmm....bezveze ti je to!!!
Eh kad bi znala

Citiraj:
Bodiroga je vanserijski igrac, talenat
Jeste samo taj Bodiroga ako se ne varam nije uopšte šutao trice do finala a u završnici je dao dvije, isti taj Bodiroga nije bio ni približno tako dobar na ostalim utakmicama kako je bio u završnici finala, to su i komentatori rekli. Slučajnost?!
Citiraj:
Imamo borce i bogove nad bogovima, nase plave momke!!!!
Euforija te uhvatila više nego što treba