Leona je napisao:
Aragorn je napisao:
Veronika ne sikiraj se, u Svetom Pismu lijepo i jasno piše da nećemo u EU.
U Svetom Pismu? Na kojem mjestu? Kako si dosao do zakljucka da se radi bas o SFRJ?

Evo ovdje:
Knjiga proroka Osije (Hošeje) 2 poglavlje
Осија, глава 2
5. Јер се мати њихова курва, срамоти се родитељка њихова; јер говори:
ићи ћу за милосницима својим који ми дају хљеб мој и воду моју, вуну моју и лан мој, уље моје и пиће моје.
Trčkaranje za EU zbog ekonomskih razloga...
6.
Зато ево ја ћу јој заградити пут трњем и зазидаћу зидом да не нађе стаза својих.
Kako neki rekoše (mislim glavni pregovarač BiH za pristup EU Igor Davidović: "put u EU će biti trnovit"

).
7.
И трчаће за својим милосницима, али их неће стигнути; и тражиће их, али их неће наћи; па ће рећи: идем да се вратим к првому мужу својему, јер ми бјеше боље онда него сада.
Evo gdje piše da nećemo u EU, i gdje piše da ćemo se vratiti u YU jer ćemo se napokon osvijestiti i shvatiti.
8.
Јер она не зна да сам јој ја давао жито и вино и уље, и умножавао јој сребро и злато, од којега начинише Вала.
A ovdje piše da je sve dobro što je SFRJ imala dolazilo od Boga, iako su ga u SFRJ zanijekali i blagoslov koji im je On dao, pripisali nekom ili nečem drugom (npr. Titu pa su njegovi kipovi bili na svakom ćošku, iako je Tito bio samo dobar Božiji sluga).
A otkud mi ideja da se ovo sve odnosi baš na SFRJ?
To je plod malo dužeg i opsežnijeg istraživanja i povezivanja događaja koji se zbivaju oko nas sa onim što tamo piše, i podudarnosti su za mnoge upravo zapanjujuće, iako su za mene već sasvim normalne.
Npr, na jednom mjestu je u detalje opisan grb SFRJ, na drugom mjestu piše da Radovan Karadžić neće biti uhvaćen (da ne misliš da se neko sada pravi pametan, kad je to već jasno, to otkriće datira iz 1994. kada je Karadžiću samo zaprijećeno Hagom), opisan je rat u Bosni i u vezi s njim sankcije Srbiji od 3 i pol godine...
Na sve strane u Svetom Pismu piše o YU i nije čudo kad se zna da ona nije ni masonska ni velikosrpska ni štatijaznamčija, nego Božija.