Evo malo da ubcim tekstova sa mog foruma koji govore o domacim sektama, ne masonima, vec sektama. Uvoj zemlji jedino egzistiraju sektaske loze, masona ovde jos uvek nema...
Jeste tacno da sam odrasta u Beogradu i da sam u Beogradu ziveo do 1999g. Te 99te sam se preselio u prigradsku opstinu Grocka, mesto Grocka koja je u sutini selo ili unutrasnjost. Poznat mi je mentalite i beogradske kaldrme i unutrasnjosti u potpunosti. Tacno je da se sve desava u Beogradu zato sto je najveci broj intelektualca u samo Beogradu a to su oni koji prepoznaju sta se desava u zemlji i da ne budu uceni. Sistematski se i u Beogradu smanjuje broj intelektualca i uvecava broj nepismenih i neobrazovanih, nemam nista protiv izbeglica, ali ih je ogroman broj koji se sa svojom sudbino bore do poslednjeg daha, te su na taj nacin kontrolisani da ista nauce ili vide iz drugog ugla. Takvo stanje deprimira one koji nesto mogu da ucine (beogradske intelektualce).
Sve je to tacno, ali ako zelimo pesimisticki sve to da gledamo onda smo ga zaista uprskali.
Ajde to da gledam na drugi nacin odnosno sutinski i sa najvise tacke, jer detalja ima mnogo nema godina koje to mogu ispravljati detalj po detalj;
Sva ova losa zbivanja u zemlji se sistematski sprovode u poslednjih 100g, mislim da smo se u tome slozili...
Ako je to tako, onda se to proizvodi iz jednog centra moci, a to su tajna udruzenja koja u potpunosti kontrolisve u ovoj zemlji od institucija do racunarskih centara. Dakle, sve sto se desava kontrolisano je jednom nevidljivom rukom.
Kao sto sam vec objasnio cilj takvog delovanja je da se unisti narod kako bi se Karadjordjevici pojavili kao spasitelji tog naroda i ponovo postavili na tron. E, posto za vreme Tita ova danasnja nevidljiva ruka nije mogla da deluje (bila je u stanju mirovanja) ona se danas i te kako povampirila i ucinila sve da ucini to sve sto je ucinila i da na kraju kada postave onu svinju Aleksandra Karadjordjevica na tron da zatraze mesto odnosno prijem kod velkih u svetu. Taj plan je trebalo da bude realizovan 2005g. Naravno, nije... i to je jedan od dobrih pokazatelja. Taj njihov neuspeh si i sam prepoznao pisajuci kroz tvoje tekstove (kostunica-vidovdan i to...)
Dakle, sta hocu da kazem... posmatrajmo stvari kako se odvijaju u vrhu piramide a ne na dnu. Sto se tice dna piramide (detalji) to se sve moze ispraviti za kratak vremenski period kao sto je Dinkic preko noci uveo jasan i precizan sistem oporezivanja, znaci sve se moze kada se hoce, ali to nam je svima jasno.
Sustina je da vrh srpske piramide promeni boju koju svet prihvata. Boju menjaju gradjani na izborima, to je jedino sto svet prihvata.
E, sad, posto plan te nevidljive sektaske ruke nemoze da se realizuje, a u kontekstu iste te ruke koja je stvarala i cinila zla da bi je drugoj strani pripisala (primer Djindjic) ostavljena je da deluje do kraja i da se bori za goli opstanak i da ispravi sve sto je stvarala destruktivno godinama. Sami su se upetljali u gordijev cvor koji su sami mrsili. Sad moraju da kaznjavaju sve one koji su im pomagali u realizaciji plana. Jako tesko, za njih... jako tesko... No, to je proces koji neumitno melje sve destruktivno.
Dakle, sta sada...? Treba biti mudar i pustit pse da se pokolju medjusobno. Jeste nama svaki dan mucan i tezak, naravno mesec i godina, ali veruj to je mali period za onaj koliko su se oni spremali. Mozda necemo biti dovoljno mladi da bi uzivali u blagodetima onogo sto dolazi, ali sam siguran da cu uzivati u uzivanju moje dece.
Djindjic nije bio vodja, mozda na mitinzima, ali on je bio drzavni sluzbenik u sluzbi naroda i zato je imao toliku vrednost i kod nas i u svetu.
Ne trebaju nama vladari, jer ce svaki vladar kad tad pogresiti na stetu naroda, ma koliko god on zeleo narodu dobro. Nam trebaju sposobni ljudi u sluzbi naroda koji ce odgovarati za svoj posao, to svet trazi.
Napredak civilizacije ne trpi nove vladara, jer se kad tad pretvaraju u diktatore.
Da se vratim,,, ova dansanja srpska piramida vise nema sanse da promeni boju vec glavu, dakle pricamo o vladarima iz senke, ne o vodjama. Njihovo ponasanje nam ukazuje da glava te piramide visi jos samo na jednoj zilici i da pokusava i nogama i rukama da odrzi tu zilu celu kako se glava nebi survala na dno u raju. Ali ta zilica uskoro puca i sve postaje drugacije veruj mi. Sve ostalo je domino efekat.
Uzgred, moji sajtovi i tekstovi egzistiraju 3g uz moje konstantno upoznavanje javnosti. Budi siguran da su ih procitali svi ministri i poslanici. Jer sam im moje tekstove salo kako preporuceno tako i putem e-maila. Budi siguran da za moje tekstove znaju i domace i strane obavestaje sluzbe, budi siguran da za moje tekstove znaju i veliki vladari iz senki u svet i ja sam siguran da je sve to uzrokovalo da ovoj nasoj piramidi visi glava o koncicu koji uskoro puca. Jer svet jos nije progutao ubistvo Kneza Mihaila i Aleksandra Obrenovica, a ubistvo Djindjica je prelilo casu gorcine.
Dakle, treba biti strpljiv, i sto vise informisati druge, ne verbalnom komunikacijom, vec pisanjem, jer kada citaju imaju vremena da razmisle.
Nova istorija se pise na internetu.
Sto se tice onih koji nemaju pristup internetu, vremneom ce verovati onima koji ih uce svojim delima, a ne pricama.
ili na adresi:
http://www.armbell.com/obrenovic/viewtopic.php?p=99#99