Citiraj:
Ono sto obojica niste ocigledno skontali je onih "12 puta vise".
1. da. i? ti si rekao da su pederi OBJEKTIVNO promiskuitetni, a heteroseksualci nisu. ja sam reko da, ako jedni jesu sa 60, a drugi nisu sa 5, kako odredjujes gdje je ta OBJEKTIVNA granica? mislim, ocigledno znas za neku granicu, ako je 60 vece od te granice, a 5 nije. to nije nikakva 'promasena logika', nego elementarno logicko pitanje na koje ti nemas odgovor.
2. otkad se to promiskuitet u nasem drustvu smatra za nesto uzasno lose? mislim, jesi nekad cuo neku musku osobu da je napala drugu musku osobu u razgovoru zato sto je imao 'previse partnera'? ili ce mozda, ipak, svako pokusati da broj svojih partnera pomnozi sa 5, ne bi li ispo neka zajebana faca i ne bi ispo 'picka'? dakle, u nasem drustvu se promiskuitet smatra za nesto bas ono kul, ali kod pedera je to, kao, neka velika mana? licemjerje, licemjerje
Citiraj:
prvo si rekao da je ono u vezi predloga od Stumpove glupost i da nije tacno, i tek onda si krenuo resersirati po internetu da potkrijepis svoj stav.
ne, ja sam najprije vidio da je senzacionalna vijest pod naslovom 'evropa ukida srbima naziv majka', koji si ti postavio, preuzet iz 'pravde', koja je to preuzela od 'bilda'. dakle, u pitanju je najzuca stampa koja postoj na bijelom svijetu. a nadam se da si makar toliko razuman da vijesti iz tabloida uzimas sa odredjenom dozom rezerve. potom sam, bivajuci skeptican, pitao za link na zakon, a potom da mi neko citira dio tog zakona koji se spomenuo kojim se 'ukida naziv majka'. sto niko nije uradio. potom si se ti bacio na citiranje nekih tekstova na njemackom, a posto njemacki ne znam, ubacio sam to u google translate, pa se ispostavilo da je sva frka nastala oko naziva za neki pjesacki prelaz (!).
Citiraj:
Uvidjas li promasenost i kontradiktornost tvog nastupa?
ne, u cemu je kontradiktornost?
Citiraj:
I povrh svega, krenuo si da dijelis psihijatrijske dijagnoze po forumu dok istovremeno pricas kako treba da budemo korektni i dobri i da ne osudjujemo nikoga...
ne, ja sam rekao da svako od nas ima pravo na svoje misljenje. moje misljenje je da si ti paranoik. naravno, ja te necu tuci zato sto si paranoik, niti bi ti zabranio da organizujes 'paradu paranoika', ako to zelis. tvoje apsolutno pravo je da budes paranoik. prema tome, to nije u kontradikciji sa bilo cim sto sam rekao.
i to su ti tvoji, kofol, argumenti?