banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 02:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Sep 2011, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Evil_Dead je napisao:
drinin vuk je napisao:
евил деде

Драго ми је да си схватио то што ти стоји у потпису,већ да ли би могао осталим људима,не сумњам да их има објаснити о чему се ради,јер немогуће да ти то не знаш?

Ово сам ставио у потпис јер је смијешно. Не стоји ни под разно. Ако ти се расправља о савремености, садашњости, временитости као могућем хоризонту одговарања... а ти или на пп удри или отвори тему на подфоруму филозофија. Има се ту шта рећи, само смориће остале форумаше... :D
Никакве везе с педерима нема, узгред буди речено... 8)

Аха, а да није случајно,а можда и намјерно извађено из контекста? Или можда намјерно се потенцира,да би се занемаривао битнији садржај поста?

Не желим отварат тему,јер не бавим се филозофијом. Питање се не односи на ту дисциплину,већ на социологију савременог друштва. А добро хоћеш ли појаснити шта је смјешно у поруци,дакле без субјективности и додавања приче о паради ;) Не сумњам да схваташ о чему се ради ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ne razumijem one u Srbiji (primjera radi forumaše na b92 forumu koju vlast u Srbiji nazivaju fašističkom zbog neodržavanja parade) koji bi žrtvovali nekoliko desetina ako ne i više razbijenih glava i polupane pokretne imovine građana Beograda zbog parade. S obzirom na dešavanja Kosovu i Metohiji i nemoći da se suprostaviš KFOR-u na paradi bi bilo možda i mrtvih glava jer bi se frustracije s Kosova prelile u Beograd. Zbog toga je potez gradskih vlasti Beograda da odlože paradu dobar. Treba uzeti u obzir sva dešavanja u protekla 2 mjeseca.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 30 Sep 2011, 22:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
drinin vuk je napisao:
Не желим отварат тему,јер не бавим се филозофијом. Питање се не односи на ту дисциплину,већ на социологију савременог друштва. А добро хоћеш ли појаснити шта је смјешно у поруци,дакле без субјективности и додавања приче о паради ;) Не сумњам да схваташ о чему се ради ;)

О томе се може расправљати, али није мјесто тој расправи овде. У сваком случају - изјава је под 1 у посту у ком се појавила отприлике као и танге на кози стајала, а под 2 невезано за пост не стоји 1/1. (1/4 или 1/3 евентуално, али не и 1/1) :)
Социологију много поштујем, али не и кад почиње да лупета а да не консултује филозофију. Филозофије је ствар да лупета, а не социологије! :D

Poslednji put menjao Evil_Dead dana 30 Sep 2011, 22:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Ne razumijem one u Srbiji (primjera radi forumaše na b92 forumu koju vlast u Srbiji nazivaju fašističkom zbog neodržavanja parade) koji bi žrtvovali nekoliko desetina ako ne i više razbijenih glava i polupane pokretne imovine građana Beograda zbog parade. S obzirom na dešavanja Kosovu i Metohiji i nemoći da se suprostaviš KFOR-u na paradi bi bilo možda i mrtvih glava jer bi se frustracije s Kosova prelile u Beograd. Zbog toga je potez gradskih vlasti Beograda da odlože paradu jako dobar potez. Treba uzeti u obzir sva dešavanja u protekla 2 mjeseca.

Херцеговац томе свему додај да је 2 октобра финале ЕП у одбојци за жене,да је тог дана и велики фестивал Дан Радости,долазе из цијелог свијета,дакле Борхан све ради из интереса,ал бар овај пут тај његов интерес је интерес 99% народа у Србији. Нико не каже да ће од сутра због одлагања овог смећа од манифестације обичном човјеку бит боље,ал макар ће знати да његово дијете неће бит ухапшено,глава разбијена,ребра сломљена итд итд.

А што се тиче поменутих форумаша (био сам и тамо мало) структура администрације ти је основа свега, причати о озбиљности њих је смјешно,геј блогови и остала срања су јасан показатељ да је за њих одржавање пропаганде педеризма сасвим нормалан културни догађај,док је за исте бомбардовање Србије - хуманитарна акција.

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Филозофије је ствар да лупета, а не социологије!

Прије свега ја скидам капу људима који се баве дисциплином званом - филозофија,али искрено имам доста предрасуда о истима (иако сам пацифиста у суштини) и нисам дошао на форум да филозофирам.

Слажем се да је донекле офф,али пошто видим да ти желиш мени објаснити наведени потпис изволи, ако никако другачије хипотетички покушај,па ћу ти рећи да ли си на путу,јер уколико ме убједиш шта је смјешно,шта не стоји, те шта је лупетање. Јасно ми је да знаш о чему се ради,па де у двије реченице колико је неки максимум објашњења објасни,не сумњам да још некима није јасно,ал бар изјаву не изврћу руглу и подсмјеху ;)

Уколико си на правом путу,схватићеш да не треба питат лупетајућу науку како ти кажеш ;)

Slika

Poslednji put menjao drinin vuk dana 30 Sep 2011, 22:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Полиција која се боји цвикераша под фантомкама?! Јбте, не треба им ни на знак стоп стајати на ауто-путу! Ја би их док су живи зајебавао! Препали се студената теологије? Буахахахххахахахаха...
Да живим у Србији, након овог нема шансе да бих се бојао полиције! Они су показали ко су прави педери! :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Дринин Вуче

Савремено је све што је у складу с временом; савремено је и оно што је диахроно, па и асинхроно; савремено је све што је актуелно, макар било 2.500 година старо, а застарјело све што није актуелно макар било 5 дана старо; Платон је савремен. Маркс је савремен. Али, Ролс или Квајн нису. Савремено је и оно заборављено, некад више и од оног што се памти.
Савремено је све што је са временом... а то никад није садашње, бивше или можебитно... Савремено је самосвојно. Савремено није у сваком случају садашње (мада то може бити).

Задовољан?
Остало на пп или Филозофија пдф-у. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Евил Деде

Ок. Нисам желио те омаловажити,не дао Бог ;)
Познајеш правац и свака част. Али исто тако ("савремено је све што је са временом"..... " савремено није у сваком случају садашње,мада то може бити" ) ?????

Када се ради о савременом друштву, потпуно је тачно да све што је садашње не мора бити и савремено,али истовремено све што је савремено је и садашње. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Евил Деде

Ок. Нисам желио те омаловажити,не дао Бог ;)
Познајеш правац и свака част. Али исто тако ("савремено је све што је са временом"..... " савремено није у сваком случају садашње,мада то може бити" ) ?????

Када се ради о савременом друштву, потпуно је тачно да све што је садашње не мора бити и савремено,али истовремено све што је савремено је и садашње. ;)

Као што рекох - или пп или пдф Филозофија.
ПС - не познајем правац, још мало па сам магистар филозофије, мада будимо реални то не значи ништа! Магистар филозофије је скоро па исто што и магистар сладоледарства :)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 06:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Hahahhahaha, koji manijaci :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
drinin vuk je napisao:
Не желим отварат тему,јер не бавим се филозофијом. Питање се не односи на ту дисциплину,већ на социологију савременог друштва.

Ijaooooo, sociologija drustva!

Jarane nisi ti vidio ni S od sociologije. To ti kaze neko ko je studira.

Poslednji put menjao Elvis Presley dana 01 Okt 2011, 10:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/280336/Na ... iv-pohlepe

Degenericne budale, samo hoce da budu vidjeni.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 10:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
hercegovac27 je napisao:
Ne razumijem one u Srbiji (primjera radi forumaše na b92 forumu koju vlast u Srbiji nazivaju fašističkom zbog neodržavanja parade) koji bi žrtvovali nekoliko desetina ako ne i više razbijenih glava i polupane pokretne imovine građana Beograda zbog parade. S obzirom na dešavanja Kosovu i Metohiji i nemoći da se suprostaviš KFOR-u na paradi bi bilo možda i mrtvih glava jer bi se frustracije s Kosova prelile u Beograd. Zbog toga je potez gradskih vlasti Beograda da odlože paradu dobar. Treba uzeti u obzir sva dešavanja u protekla 2 mjeseca.

Ponovo ista demagogija.. Lomljenje Beograda se nije dogodilo zbog parade i pedera u njoj, nego zbog huliganskih bandi koji će izabrati bilo koji događaj da pljačkaju i lome. Protesti povodom otcjepljenja Kosova valjda nisu imali veze sa pederima, pa je bagra opet palila i lomila..

Frustracije s Kosova?!
O čemu ti to molim te? Od čega da budu isfrustrirani - boli takve briga i za Kosovo, oni ne znaju 3 manastira na Kosovu nabrojati..

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
To što je parada degenerika otkazana ne mora odmah značiti trijumf zdravog razuma i normalnog svijeta, odgoda jednog takvog događaja koji je pravi vrući krompir u medijima može značiti samo da će politička scena u Srbiji biti užarena nastupajuće sedmice. Alo, sve je igra u današnjoj pro-EU Srbiji!

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
drinin vuk je napisao:
Не желим отварат тему,јер не бавим се филозофијом. Питање се не односи на ту дисциплину,већ на социологију савременог друштва.

Ја можда нисам видио ни р од социологије,али истовремено то нема никакве везе са мојом констатацијом ;)

Или се ти водиш логиком не могу ја бит сељак ја живим у граду?

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
drinin vuk je napisao:

Ја можда нисам видио ни р од социологије,али истовремено то нема никакве везе са мојом констатацијом ;)

Или се ти водиш логиком не могу ја бит сељак ја живим у граду?

Ja se vodim logikom da ti pricas o sociologiji drustva a nemas pojma o osnovnim aspektima sociologije.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ja se vodim logikom da ti pricas o sociologiji drustva a nemas pojma o osnovnim aspektima sociologije.

Лоша ти логика. Ја причам само о једном дијелу социологије везаном за савремено друштво,не студирам то,али итекако сам се наслушао разноразних социолошких теорија ( у ових 36 испита 9 имају везе са социологијом) што опет не значи да посједујем икакво знање. Али истовремено моја констатација у вези садашњег и савременог,је цитирање угледног београдског професора,а не мој вербални хир. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne pricam o toj polemici savremeno-sadasnje vec o tome sto ti pises generalno na ovu temu.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne pricam o toj polemici savremeno-sadasnje vec o tome sto ti pises generalno na ovu temu.

Јбг то је твоје мишљење,без обзира што је супротно мом,поштујем.

Ја своје ставове не заступам искључиво на социологији или психологији,већ приликом изражавања ставова водим се да заступим што више аспеката не модерног друштва,друштва у транзицији,већ апсолутно оних главних одредаба прије свега моралних норми и цивилизацијских токова ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Ја своје ставове не заступам искључиво на социологији или психологији,већ приликом изражавања ставова водим се да заступим што више аспеката не модерног друштва,друштва у транзицији,већ апсолутно оних главних одредаба прије свега моралних норми и цивилизацијских токова ;)

Onda bi trebao da znas da su iste podlozne promjeni (drustvene norme) i da se drustvene vrijednosti mogu razlikovati u 2 razlicita drustva. Eskimi imaju obicaj da svojim prijateljima ustupe svoju zenu preko noci dok ovaj boravi u njegovom domu. Za nas je to skandalozno (degenericno) ali za njih nije.

Tako da spika kako je nesto degenericno i nenormalno nema veze sa razumom. Ovdje se niko ne zalaze za prava pedera koliko se bori protiv razmisljanja koje iznosite ti i kolege gdje svoje subjektivno misljenje naturate kao nesto cinjenicno. A nije tako.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]