banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 03:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Okt 2010, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
jellyfish je napisao:
skitnica je napisao:
ama ljudi bozji!
gdje su fabrike u koje su ti stranci ulozili te silne pare?
gdje su licencirani proizvodni pogoni velikih svjetskih korporacija?
gdje je poljoprivredna tehnologija?
gdje su turisticki ccentri?
u sta su ulozili?
mislite da oni ulazu tako sto ce dati kes Muji, Jovi I Ivi na povjerenje...a ovi, eto, spiskali, pokrali?

Pa oni su dali pare isto kao i Njemackoj. Samo sto su Nijemci gradili fabrike a nasi trpali u privatne dzepove. To je isto kao kad das siromahu pomoc. Jedan ce napraviti kucu i biznis, a drugi ce prokockati, drogirati se ili uloziti u alkohol.
Nasi su na zalost ovi drugi.
Znaci, oni su dali pare, samo sto su nasi pokrali i ulozili u neprofitabilne stvari kao zgrade, plate, stranke, privatne vile, jahte i slicno.

ne!
oni ne daju pare
oni ulazu pare
a kada ih ulazu, kontrolisu stvari, oni ne prepustaju savjesti tamo nekih da te njihove pare po volji ukradu ili od njih nesto naprave
oni su poslovni, oni razmisljaju ekonomski

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...izadjite i birajte...nemojte glasati...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 11:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ето, обавих своју грађанску дужност иако сам се овде на анкети изјаснио да нећу излазити. :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Najbolje da Kokuzima damo glas, ne treba nam članska karta, jer smo svi u BH (čast i zavist izuzecima) kokuzi. 8)

(još ne izađoh... imam vremena do 19h)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Tema ode u Izbori 1990.
A što se tiče ovih, ako izađe preko 60% glasača biće čudo. Ne zbog izlaznosti, nego koliko je fizički moguće to izvesti. Tamo gdje sam ja posmatrač, izašlo skoro 20% do 12:00. Da bi izašlo 100% ljudi, bilo bi potrebno da jedan čovjek glasa max za 2 min, tj da u svakoj minuti neko glasa. To bi bilo moguće da su svi psiho-fizički 100% zdravi, i da znaju kako i za koga će glasati. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Talija je napisao:
Najbolje da Kokuzima damo glas, ne treba nam članska karta, jer smo svi u BH (čast i zavist izuzecima) kokuzi. 8)

(još ne izađoh... imam vremena do 19h)

Neko je rekao da nece biti kokuza na spisku. Danas odoh na glasanje i vidjeh da su na spisku. Ipak, posto su neozbiljna, nepoznata i jos mala stranka mislim da nece ostvariti neki znacajniji uspjeh. Predlazem da glasate za njih ili za nsp jer to je jedini nacin da se nesto promijeni. Ovi ostali kandidati uglavnom imaju slican program tako da ne obecavaju neku promjenu na bolje.

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 03 Okt 2010, 12:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
sad sam pogledao rezultate ankete i ne mogu da vjerujem da je vecina za dodika :roll:
pretpostavljam kako ce se sve zavrsiti danas, ali bi za nas imidz bilo mnogo bolje da bude izabran tadic.

ruzo,
to sto si napisala su posljedice politickih odluka sda iz 90-92 i kljucno pitanje je zasto su to uradili? recimo, ako ima je bilo ok u yu (a to danas vecina kaze) sta je bio motiv rusenja ustava i razbijanja drzave???
ako su to radili za tudji racun (vrlo moguce) onda ste vi zestoko prevareni jer objektivno, onakva bosna nikada nije bila moguca.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
I ja obavio svoju "gradjansku duznost". :lol: Svoje "iksice" sam rasporedio tako da ni pozicija a ni opozicija ne mogu da kukaju da ih se nisam sjetio. :D

Tragedija je to da sam se 3 minute preznojavao pokusavajuci da se sjetim nekoga sa liste za koga se ne vezu kojekakve afere, ali na kraju sam nesto iskombinovao.
Naravno, stranke iz Federacije su od mene dobile sipak kao i obicno. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
jellyfish je napisao:
Neko je rekao da nece biti kokuza na spisku. Danas odoh na glasanje i vidjeh da su na spisku. Ipak, posto su neozbiljna, nepoznata i jos mala stranka mislim da nece ostvariti neki znacajniji uspjeh. Predlazem da glasate za njih ili za nsp jer to je jedini nacin da se nesto promijeni. Ovi ostali kandidati uglavnom imaju slican program tako da ne obecavaju neku promjenu na bolje.

ovo je krsenje izbornog cutanja

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Tema ode u Izbori 1990.
A što se tiče ovih, ako izađe preko 60% glasača biće čudo. Ne zbog izlaznosti, nego koliko je fizički moguće to izvesti. Tamo gdje sam ja posmatrač, izašlo skoro 20% do 12:00. Da bi izašlo 100% ljudi, bilo bi potrebno da jedan čovjek glasa max za 2 min, tj da u svakoj minuti neko glasa. To bi bilo moguće da su svi psiho-fizički 100% zdravi, i da znaju kako i za koga će glasati. :)

Zato na svakih 100m postoje glasačka mjesta tako da svako može da dođe na red.
Najredovniji glasači su penzioneri, a najmanje se odazove omladina koja je odnedavno stekla pravo glasa.
jellyfish je napisao:

Ja sam ih već vidjela jer su mi uredno (jedna stranka) zataknuli kovertu na kapiju sa obilježenim glasačkim listićima (ovako treba) :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
skitnica je napisao:

To ti ne vazi za privatna lica. Onda je danas i na auto pijaci krseno izborno cutanje jer su svi raspravljali o politici i kandidatima. Drugo, meni nesto govoris, a ovdje svi pricaju o svojim kandidatima.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ваљало би реактивирати ову анкету, да видимо колико се мишљење промјенило.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Talija je napisao:
danijell je napisao:
Tema ode u Izbori 1990.

Najredovniji glasači su penzioneri, a najmanje se odazove omladina koja je odnedavno stekla pravo glasa.

Na mjestu na kom sam glasao primjetan je bolji odziv mladjih ljudi u odnosu na prosle izbore, cak su se penzioneri u velikoj mjeri izgubili zbog velikog broja srednjovjecnih ljudi. :wink: Bio sam tamo oko 12 pa je moguce da su udarne penzionerske divizije svoje odradile ujutro. Ponavljam, u 12 je bilo najvise ljudi srednjih godina, zatim omladine i na kraju penzionera...

Poslednji put menjao Simpatizer dana 03 Okt 2010, 12:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ево и ја сам гласао. отишао глас за НДС :D

иначе сви посматрачи ће бити на гласању од отварања па до краја док се не проеброје гласови и мислим да ће добити по 50 КМ уколико се не варам, а само у мојој странци посматрачи се мијењају свака три сата 8) :lol:
за три сата ћу добити 30 КМ 8)

и само још да кажем да је страшно каквих све ликова има, неки не знају гдје гласају, неки не знају како треба гласати,има и оних који галаме и страшно су безобразни, а пензионери у 90% случајева најспорији и треба им највише времена за гласање. :D

код мене на бирачком мјесту за 4 сата 100 људи изашло

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
skitnica je napisao:
jellyfish je napisao:

Pa je li neko od administracije rekao da i ovdje vrijedi izborna cutna? Nije. Mislim da je dopusteno... Ne znam stvarno na koje sve medije se odnosi izborna cutnja, ali mislim da mi forumasi mozemo laprdati i dalje :)

Spoiler:
Elem,
Dodik,
Radmanovic,
Sandra Antonic-Socijalisticka Partija i
Lista kandidata SNSDa

A ovo za Tadica... Taj covjek mi je u rangu Mihajlice... Covjek je bio u radikalim, ako me sjecanje ne vara, i to je bio zakleti radikal. A onda odjednom demokrata... :lol:
Jos da se uclani u komunisticku partiju i skupice sve pokemone... Kakav crni Tadic... Ne bih ja za Dodika, ali brate mili... Tadic?!

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma to ćutanje je zbog onakvih kao ja, što se još nisu nakanili da odu i glasaju :)
Šalim se, predizborna tišina se odnosi na javna reklamiranja stranaka a ne na zabranu pričanja građana.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
danijell je napisao:
Tema ode u Izbori 1990.

Ne znam kako je kod vas, ali ovdje npr. na izbornom mjestu sa 700+ glasača, sa dva stola za glasanje. Za 12 sati...
Bojim se da će morati produžiti glasanje. Nadam se da neće :)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Ne znam kako je kod vas, ali ovdje npr. na izbornom mjestu sa 700+ glasača, sa dva stola za glasanje. Za 12 sati...

Pošto danas radim, a u firmi je jedna izborna jedinica vidim da imaju po tri glasačaka mjesta. 100m dalje je druga izborna jedinica daleko posjećenija nego ova ovdje.
Još malo, pa palim... za koga da glasam još nisam 100% načisto. :?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
danijell je napisao:

Pošto danas radim, a u firmi je jedna izborna jedinica vidim da imaju po tri glasačaka mjesta. 100m dalje je druga izborna jedinica daleko posjećenija nego ova ovdje.
Još malo, pa palim... za koga da glasam još nisam 100% načisto. :?

E zbog takvih kao ti i ide sporo :D
Dođu ljudi i sjede preko pet minuta i razmišljaju za koga glasati :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:04
TaškoBL je napisao:
A ovo za Tadica... Taj covjek mi je u rangu Mihajlice... Covjek je bio u radikalim, ako me sjecanje ne vara, i to je bio zakleti radikal. A onda odjednom demokrata... :lol:
Jos da se uclani u komunisticku partiju i skupice sve pokemone... Kakav crni Tadic... Ne bih ja za Dodika, ali brate mili... Tadic?!

Hahaha :D Komedija! Hoćemo li sad malo da analiziramo Milorada, da vidimo šta je sve bio i šta je ustvari danas :) Pa da vrištimo od smjeha zajedno :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]