banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 08:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Sep 2011, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Milanko Djeric je napisao:
s tim sto, naravno, postoji mnogo dokaza da hranjenje na flasicu steti djetetu (u odnosu na dojenje), a nema ni jedan jedini dokaz da odgajanje djece u homo-brakovima steti. osim tvojih proizvoljnih naklapanja.

ja sam ti vec rekao kako se djeca vole obrusiti na djecu koja nemaju para nego donose hranu od kuce, a to je samo jedan potencijalni kompleks koji se moze stvoriti da dijete ne izraste u mentalno stabilnu osobu.
pomnozi taj rizik sa 10 i otprilike ces dobiti na kakvu reakciju djece (a i drustva iz naselja) ce dijete da nailazi ako potice iz takvog jednog braka.

da je hranjenje iz flasice toliko rizicno, do sad bi bio prisutan znacajan negativan rezultat istog i flasica davno ne bi bilo u upotrebi, a ovako, tu su koliko, 50ak godina?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...i s tim u vezi, homoseksualci treba prvo da promijene javno mijenje o sebi, pa tek onda da traze takva neka prava.
a gdje ces boljeg vremena za promjenu javnog mjenja, od turbulentnog i rizicnog vremena u kojem je Srbija sad. Nije dzaba ona "na muci se poznaju junaci"... Sto gay pride ne ponizi sva nacionalna udruzenja time sto ce Pride premjestiti na barikade? Ja ti garantujem da bi prvi homoseksualni brak bio sklopljen (i usvojeno dijete) za manje od dvije godine i to nigdje drugo nego na sjeveru Kosova.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
ja sam ti vec rekao kako se djeca vole obrusiti na djecu koja nemaju para nego donose hranu od kuce, a to je samo jedan potencijalni kompleks koji se moze stvoriti da dijete ne izraste u mentalno stabilnu osobu.

uzimas primjer svoje seljacke skole gdje krkani od roditelja vaspitavaju djecu da mrze. dakle, zato sto bi u tvojoj skoli dijete pedera bilo izlozeno podsmijehu, to znaci da pederima treba zabraniti usvajanje djece. a ne da roditeljima treba objasniti da djecu treba da vaspitavaju drugacije.
istom logikom bi trebalo zabraniti i djeci siromasnih da idu u skolu, i crncima itd itd.
ali vec vise puta smo analizirali to tvoje suludo rezonovanje.

Citiraj:
da je hranjenje iz flasice toliko rizicno, do sad bi bio prisutan znacajan negativan rezultat

znacajan negativan rezultat? npr. djeca koja se hrane preko flasice su mnogo podloznija raznim upalama i bolestima (jerbo mlijeko iz flasice ne sadrzi antitijela, kao sto sadrzi majcino mlijeko), mnogo cesce imaju problem sa stomakom, teze prihvataju cvrstu hranu, podloznija su alergijama, generalno nesigurnija, jer ne ostvaruju kontakt sa majkom kao dojene bebe. takodje, cot death (iliti SIDS) je dosta izrazeniji kod djece koja se hrane na flasicu. malo li je?
pa ipak, mnogo zena (po nekim statistikama, skoro 50%), koje su sasvim u stanju da doje svoju djecu, to ne rade, jerbo im je mrsko, nego im daju flasicu.
sta cemo sa tim eksperimentisanjem sa djecom? da zabranimo prodaju formule svim majkama koje su u stanju da doje?

cudi me da ti kao veliki zastitnik djece nisi malo obratio paznju na to.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
I poslije kažu gej parada glupa tema, a pazi molim te šta smo sve ovde razmatrali - Kosovo, studiranje u inostranstvu, junake iz stripa i evo sada različite metode ishrane novorođenčadi, a sve to samo u posljednjih nekoliko strana!

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=545889

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

uzimas primjer svoje seljacke skole gdje krkani od roditelja vaspitavaju djecu da mrze. dakle, zato sto bi u tvojoj skoli dijete pedera bilo izlozeno podsmijehu, to znaci da pederima treba zabraniti usvajanje djece. a ne da roditeljima treba objasniti da djecu treba da vaspitavaju drugacije.
istom logikom bi trebalo zabraniti i djeci siromasnih da idu u skolu, i crncima itd itd.
ali vec vise puta smo analizirali to tvoje suludo rezonovanje.

Imam rascjepkan fond casova, radim i na selu i u gradu. A stavovi prema siromasnoj djeci, pa zatim stavovi prema djeci drugih nacija, su manje vise istovijetni bilo da je "seljacka" skola ili gradska...

Citiraj:
znacajan negativan rezultat? npr. djeca koja se hrane preko flasice su mnogo podloznija raznim upalama i bolestima (jerbo mlijeko iz flasice ne sadrzi antitijela, kao sto sadrzi majcino mlijeko), mnogo cesce imaju problem sa stomakom, teze prihvataju cvrstu hranu, podloznija su alergijama, generalno nesigurnija, jer ne ostvaruju kontakt sa majkom kao dojene bebe. takodje, cot death (iliti SIDS) je dosta izrazeniji kod djece koja se hrane na flasicu. malo li je?
pa ipak, mnogo zena (po nekim statistikama, skoro 50%), koje su sasvim u stanju da doje svoju djecu, to ne rade, jerbo im je mrsko, nego im daju flasicu.
sta cemo sa tim eksperimentisanjem sa djecom? da zabranimo prodaju formule svim majkama koje su u stanju da doje?

cudi me da ti kao veliki zastitnik djece nisi malo obratio paznju na to.

Da je tako kao sto kazes, flasice jednostavno ne bi bile proizvodjene, i zene bi, htjele ne htjele, morale da doje djecu.
Ili bi to hranjenje nedojenjem bilo razgraniceno.
Mislim da je stvarno rizik toliki, pod br. 1 ne bi uopste mogao u slobodnoj prodaji da kupis sve te preparate, nego bi zena koja objektivno ne moze da konstantno doji morala kod doktora prvo da dobije odobrenje, pa sa receptom da kupije flasicu i odredjene doze.
To je sve lako rjesivo i zakonski primjenjivo da, opet ponavljam, postoji ogroman rizik za ljudski rod, davno bi se to uredovalo.

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 30 Sep 2011, 12:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
I poslije kažu gej parada glupa tema, a pazi molim te šta smo sve ovde razmatrali - Kosovo, studiranje u inostranstvu, junake iz stripa i evo sada različite metode ishrane novorođenčadi, a sve to samo u posljednjih nekoliko strana!

Zar smo ovde pricali o studiranju u inostranstvu?
Mislim, "studiranje" u inostranstvu i nije neko pravo studiranje, to je vise opijanje sa kolegama iz obliznjih soba, ili tako ta gastarbajterska druzenja.

PS
Kad smo vec kod toga, pitam ja jednog klinca koji se sav nesto bio slomio da nastavi skolovanje van Banjaluke, reko:"Daj mi par nekih SVOJIH razloga, sto se tebi ide vani"... I on kao: "Pa bolji je nocni zivot..."

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Da je tako kao sto kazes, flasice jednostavno ne bi bile proizvodjene, i zene bi, htjele ne htjele, morale da doje djecu.

hoces da ti postujem clanke koji ovo objasnjavaju? ili ces se poklopiti po usima i priznati da lupetas? tvoj izbor...

Citiraj:
Mislim, "studiranje" u inostranstvu i nije neko pravo studiranje, to je vise opijanje sa kolegama iz obliznjih soba, ili tako ta gastarbajterska druzenja.

klap klap klap klap klap! kakav velicanstven zakljucak!
prosto se divim ljudima koji iz price jednog klinca mogu da donesu zakljucke o kompletnom studiranju u inostranstvu!

valjda zbog toga banjaluckog univerziteta nema ni na jednoj listi od 500 najboljih evropskih univerziteta.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hoces da ti postujem clanke koji ovo objasnjavaju? ili ces se poklopiti po usima i priznati da lupetas? tvoj izbor...
.

Milanko, upravo sam ti objasnio da je situacija zaista tako alarmantna, flasice bi stavljene van slobodne prodaje (kao i lijekovi koje mozes dobiti samo ako ti doktor prepise) i to bi se tako regulisalo.

Citiraj:
valjda zbog toga banjaluckog univerziteta nema ni na jednoj listi od 500 najboljih evropskih univerziteta.

pa proglasavaju nas divljacima, zemljom treceg svijeta i sl.
i da onda na sve to priznaju da su nasi fakulteti jaki?
e moj Milanko...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Citiraj:
Slika

BEOGRAD - Dragan Davidović, poznat kao monah Antonije, najavio je da će i ove godine pokušati da spreči održavanje Parade ponosa koju je nazvao "paradom seksualnih izopačenika koji požudno žele sve ljude inficirati svojom duhovnom svebolešću".

Monah Antonije je kazao da će učestvovati u subotu u 16 sati u litiji od Saborne crkve do Hrama Svetog Save u organizaciji udruženja Istinoljublje, a da će u nedelju učestvovati u molitvenoj litiji koju organizuju desničarske organizacije na dan održavanja Parade ponosa.

On je naveo da će u nedelju ići u molitvenu šetnju, ali samo do Slavije odakle će se, kako je rekao, mirno uputiti ka zgradi Studentskog kulturnog centra u čijoj blizini je najavljeno održavanje Parade ponosa za koju je kazao da je "propagandno skrnavno veselje zabludelih gej-jadnika".

Prema njegovim rečima, na litiju koja će biti održana u subotu doći će i nekoliko sveštenika među kojima i otac Žarko Gavrilović, poznat kao predvodnik batinaša učesnika prvog pokušaja Parade iz 2001. godine, a učesnici će noć provesti ispred Hrama Svetog Save.

"Mi nećemo pozivati nikoga da naudi nekome, ali hoćemo svakoga po savesti i svojim moćima pokušati podstaći da se učini sve kako bi se sprečilo još jedno demonsko ismevanje suštine bića ovog naroda", kazao je monah Antonije.

Prema njegovim rečima, i nož i pogača - sve dobro rodne grude, u rukama su ministra policije Ivice Dačića.

"Ministre, hoćeš li raskomadati dušu narodnu zbog šake glasova i proklete fotelje ili biti vanvremeni Srbin", upitao je monah Antonije koji je Dačića zamolio da "ne bude više obična Marica sumnjivog morala nego da bude Ivica". On je izrazio protest ne samo zbog "parade srama" već i, kako je naveo, zbog "svih sramnih bezbožničkih programa mnogih elektronskih i štampanih medija masonima porobljene Srbije".

Davidović je naveo da ga mediji predstavljaju kao razmonašenog sektaša i fanatika, što, naveo je, nije tačno.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
e moj Milanko...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj, jesam naivan. ja uzo tamo neke kriterijume kao sto su broj objavljenih radova profesora, za kriterijume kvaliteta univerziteta.

umjesto da se jednostavno pozovem na teoriju zavjere, po kojoj nas citav svijet mrzi zato sto smo ljepsi, bolji i pametniji od njih.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
e moj Milanko...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj, jesam naivan. ja uzo tamo neke kriterijume kao sto su broj objavljenih radova profesora, za kriterijume kvaliteta univerziteta.

umjesto da se jednostavno pozovem na teoriju zavjere, po kojoj nas citav svijet mrzi zato sto smo ljepsi, bolji i pametniji od njih.

Ne bih isao toliko daleko da za sve kazem da je zavjera. Ali zapad se uvijek rukovodio interesom...
U svakom slucaju, jedna moja kolegica upravo magistrira (ili kako se to zove vec u Francuskoj) i tema, rad i istrazivanje su joj smijesni. A u pitanju je drustveni fakultet... Manje vise, sve sto joj treba moze naci i prepisati sa wikipedije...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Evo jedan primjer. Imam profesora koji je direktor instituta za savremenu istoriju u BG. Jedan je zahvaljujuci svom naucnom radu uznapredovao do mjesta ambasadora a nije politicki aktivan.

Nekolicina mladjih koji tek' treba da doktoriraju, doktorske studije rade u Austriji, Italiji.., zavisi od teme koju obradjuju. Hoces reci da su to nestrucni ljudi?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:

Читав свијет нас не мрзи (или и ти спадаш у ону шаку припадника про европске политике чији представници углавном бркају појмове заједница и унија,појмове држава и регија,појмове главни град и планина), дакле ја када кажем читав свијет мислим на 210 признатих земаља,а колико знам нас не мрзи бар 50% територије на планети земљи,ако ћемо у обзир узети и осталих седам планета и хипотетички ставит да и на њима живе нека жива бића и да нас на тих седам планета сви мрзе по том твом закључку да је то теорија завјере онда,опет се не ради о читавом свијету.

Или ћеш рећи како читав тај свијет (мада то нико од нас српских националиста никада није изјавио,да нас читав свијет мрзи,јер тиме би бацили љагу на двије супер силе Кину и Русију,и још пар врло важних гео-стратешких подручја како у Европи тако и у Африци и Азији) по твојој дефиницији је нормалан и здрав?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Читав свијет нас не мрзи (или и ти спадаш у ону шаку припадника про европске политике чији представници углавном бркају појмове заједница и унија,појмове држава и регија,појмове главни град и планина), дакле ја када кажем читав свијет мислим на 210 признатих земаља,а колико знам нас не мрзи бар 50% територије на планети земљи,ако ћемо у обзир узети и осталих седам планета и хипотетички ставит да и на њима живе нека жива бића и да нас на тих седам планета сви мрзе по том твом закључку да је то теорија завјере онда,опет се не ради о читавом свијету.

Или ћеш рећи како читав тај свијет (мада то нико од нас српских националиста никада није изјавио,да нас читав свијет мрзи,јер тиме би бацили љагу на двије супер силе Кину и Русију,и још пар врло важних гео-стратешких подручја како у Европи тако и у Африци и Азији) по твојој дефиницији је нормалан и здрав?

opet ti, govnaru?

Citiraj:
U svakom slucaju, jedna moja kolegica upravo magistrira (ili kako se to zove vec u Francuskoj) i tema, rad i istrazivanje su joj smijesni. A u pitanju je drustveni fakultet... Manje vise, sve sto joj treba moze naci i prepisati sa wikipedije...

'magistrira (ili kako se to zove vec)' :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
'u pitanju je drustveni fakultet' :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

pretpostavljam da to sto sam ja radio na univerzitetu kod nas i na univerzitetu u inostranstvu, sto sam posjetio podosta evropskih univerziteta nema nikakve veze, jerbo ti znas bolje? iako u zivotu nisi vidio strani univerzitet?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Evo jedan primjer. Imam profesora koji je direktor instituta za savremenu istoriju u BG. Jedan je zahvaljujuci svom naucnom radu uznapredovao do mjesta ambasadora a nije politicki aktivan.

Nekolicina mladjih koji tek' treba da doktoriraju, doktorske studije rade u Austriji, Italiji.., zavisi od teme koju obradjuju. Hoces reci da su to nestrucni ljudi?

Upravo zbog toga sto si naveo, a s druge strane ljudi koji imaju prelagane postdipl. studije, sam vec prije rekao da nemam formirano misljenje sto se tice postdipl. studija i doktorata vani. Ali o fakultetima nemam nikakvo dobro misljenje.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

'magistrira (ili kako se to zove vec)' ?

Ne vadi iz kontektsta, ne znam pravi prevod i naziv na francuskom pa nisam siguran koliko je to uporedivo sa nasom magistraturom, tj. masterom.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
opet ti, govnaru?

У мом селу кажу боље бит и говнар,нег педер.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Citiraj:
opet ti, govnaru?

У мом селу кажу боље бит и говнар,нег педер.

ajoj ne, sad ce ti on reci da je bolje da peder odgaja djecu, nego govnar... odoh offline malo.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Halpert je napisao:
Citiraj:
Slika

BEOGRAD - Dragan Davidović, poznat kao monah Antonije, najavio je da će i ove godine pokušati da spreči održavanje Parade ponosa koju je nazvao "paradom seksualnih izopačenika koji požudno žele sve ljude inficirati svojom duhovnom svebolešću".

Monah Antonije je kazao da će učestvovati u subotu u 16 sati u litiji od Saborne crkve do Hrama Svetog Save u organizaciji udruženja Istinoljublje, a da će u nedelju učestvovati u molitvenoj litiji koju organizuju desničarske organizacije na dan održavanja Parade ponosa.

On je naveo da će u nedelju ići u molitvenu šetnju, ali samo do Slavije odakle će se, kako je rekao, mirno uputiti ka zgradi Studentskog kulturnog centra u čijoj blizini je najavljeno održavanje Parade ponosa za koju je kazao da je "propagandno skrnavno veselje zabludelih gej-jadnika".

Prema njegovim rečima, na litiju koja će biti održana u subotu doći će i nekoliko sveštenika među kojima i otac Žarko Gavrilović, poznat kao predvodnik batinaša učesnika prvog pokušaja Parade iz 2001. godine, a učesnici će noć provesti ispred Hrama Svetog Save.

"Mi nećemo pozivati nikoga da naudi nekome, ali hoćemo svakoga po savesti i svojim moćima pokušati podstaći da se učini sve kako bi se sprečilo još jedno demonsko ismevanje suštine bića ovog naroda", kazao je monah Antonije.

Prema njegovim rečima, i nož i pogača - sve dobro rodne grude, u rukama su ministra policije Ivice Dačića.

"Ministre, hoćeš li raskomadati dušu narodnu zbog šake glasova i proklete fotelje ili biti vanvremeni Srbin", upitao je monah Antonije koji je Dačića zamolio da "ne bude više obična Marica sumnjivog morala nego da bude Ivica". On je izrazio protest ne samo zbog "parade srama" već i, kako je naveo, zbog "svih sramnih bezbožničkih programa mnogih elektronskih i štampanih medija masonima porobljene Srbije".

Davidović je naveo da ga mediji predstavljaju kao razmonašenog sektaša i fanatika, što, naveo je, nije tačno.

I onda me neko pokusava uvjeriti da su pederi veca prijetnja po drustvo od ovakvih budaletina...

Kru' te jeb'o!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]