banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 14:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: vrli svijet
PostPoslato: 26 Avg 2012, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Koji đavo?! Što ovaj drugi puca po ljudima?! A vid' ove krave, ostavi dijete, dijete ni ne zna da treba da bježi. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U zatvoru kao u raju

Citiraj:
Iako je zatvor "San Pedro" najveća kazneno-popravna institucija u bolivijskoj prijestonici La Paz i može da primi i do 1.500 zatvorenika, to nije ono što ga čini posebnim.
Za razliku od ostalih zatvora širom svijeta, ovo mjesto je samoorganizovana zajednica, koja ima sopstvenu tržnicu, restorane, frizerske salone, pa čak, vjerovali ili ne, i hotel. Nevjerovatno, ali ovaj zatvor nema čuvare, pa je i po tome jedinstven u svijetu.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/339630/Pr ... -vencanici

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja tražiće od Javnog servisa da obrazovanje dobije veći značaj i prostor u televizijskom programu, najavio je resorni ministar Žarko Obradović...

On je napomenuo da obrazovni program treba da vrati staru slavu i da, ako ne postoje sredstva za nove televizijske produkcije, treba emitovati stare serije, poput "Opstanka" ili serija Timotija Džona Bajforda.
- Tokom četiri godine na Javnom servisu nismo uspeli da dobijemo sat vremena za emisiju koja bi se bavila značajem obrazovanja i nauke za razvoj Srbije. To dovoljno govori samo po sebi - rekao je Obradović.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/339737 ... brazovanju

Vjerovqatno šuplja priča jer je na toj pozicija već četiri godine, ali nada umire nakon zore...

Nedavno, nakon 100 godina, ujutro upalio TV da vidim šta se prikazuje. Prebacio na RTS i ide najava, a bilo je oko devet sati, da program nije za mlađe od 14 godina... i počinje Varljivo leto '68.
I to je obrazovanje :) Ja se sjetio kako sam čekao da gledam Brankockicu, pa Opstanak, pa Metla bez drške, ...
Nadam se da će jednom ozbiljnije posvetiti obrazovanju i zrdavlju u jutarnjem programu. I kao stariji sam se trudio da mi ne promakne jutarnja gimnastika :) Mada, u "moje vrijeme" je bilo par kanala, pa je i bilo lakše usmjeriti djecu. Tek pred rat počeli da gledamo Sky i slično. A sada minimalno 50-60 kanala...

Možda se nakon pokušaja opet vrate na ovaj vid obrazovanja :D

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B9X-J1enbo0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Čini mi se da je Timoti Bajford režirao Nedeljni zabavnik. Šteta što i danas nema bar nešto slično toj emisiji.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... l?ITO=1490

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.mondo.rs/s257517/Info/Svet/H ... je_OK.html

O Dios mio...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bistar čovjek, nema šta.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
konacno politicar za koga bi glasao!

Vrh

Tema posta: Одг: vrli svijet
PostPoslato: 28 Avg 2012, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Kad sam ugledao holandski pomislih evo jos nekih baljezganja iz usta Gert Vildersa kad pojavi se neki novi.. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 09:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Je*em li vam mater pandursku! Sve ću vas zaraziti, imam sidu i hepatitis C! Ajde, priđite mi pi*ketine jedne ako smete!", uralo je Zoran Aleksić (32) u policijskoj stanici Voždovac u Beogradu, u koju je priveden zbog sumnje za otmicu i iznudu. Aleksić je u besu, potom, razbio nogom lavabo u toaletu i s krhotinama počeo da se seče po rukama, a zatim napao i policajca.

Drama se odigrala u subotu pošto je Aleksić uhapšen zbog sumnje da je oteo Predraga M. (28) u nameri da od njegovih roditelja iznudi 400 dolara! Naime, Aleksić je oteo Predraga M. i odveo ga u šumarak nedaleko od Ustaničke ulice. Potom mu je dao mobilni telefon i primorao ga da pozove roditelje i traži im novac kako bi bio pušten na slobodu.

Uplašeni roditelji su odmah alarmirali policiju, koja je ubrzo pronašla otmičara i žrtvu. Akcija spasavanja taoca se odvijala munjevito iako je Aleksić u operativce uperio oružje, a potom pokušao da pobegne. Međutim, policajci su ga sustigli na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića. Prema rečima našeg sagovornika, posle hapšenja Aleksić je bio "miran ko bubica".

"Oko 16 sati pritvorenik je zatražio da ide do toaleta, a tamo ga je odveo policajac. Čim je ušao, razbio je lavabo i s njegovim delovima se isekao po rukama. Kada je policajac pokušao da ga spreči, Aleksić je počeo da ga psuje i vikao da ima sidu i hepatitis C. Takođe je zapretio da će zaraziti sve policajce. Nastala je opšta pometnja u kojoj je jedan policajac posečen, a ostali su bili obliveni njegovom krvlju. Kada je savladan, Aleksić je prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari zašili rane, a odmah je obavešteno i odeljenje za zakonitost u radu beogradske policije, koje se bavilo time da li je poštovana procedura prilikom sprovođenja pritvorenika u toalet", priča sagovornik "Aloa".

"Dok je trajalo ispitivanje policajaca, Aleksić je opet počeo da pravi scene. On je zubima kidao konce sa svojih rana i sisao krv, kojom je pljuvao policajce, ponavljajući da će ih sve zaraziti. I pored neadekvatne opreme, policajci su intervenisali i opet ga vozili u Urgentni centar",dodaje sagovornik.

Aleksić je u dva navrata ponovio scenu, pa ponovo vođen kod lekara. Smirio se tek kasno uveče, kada je zaspao. Istovremeno, inspektori iz kontrole su se posle drugog incidenta uverili se da je Aleksić nepredvidiv i da su voždovački policajci reagovali najbolje što su mogli.

Napadnuti policajac u depresiji

Policajac kojeg je Aleksić posekao i isprskao krvlju zapao je u depresiju jer postoji šansa da se zarazio HIV-om. Naime, lekari su mu rekli da postoji šanse da se zarazio i da će uraditi test za šest meseci, a da će tek za godinu dana znati sigurno da li je zaražen ili ne. Do tada mora da živi u strahu da li je zaradio opasnu bolest.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 09:57 
Nesposobno sve u pm...umjesto da mu spucaju par metaka u noge i daju iglu za smirenje (ili odmah u njega ispucaju ono sto uspavljuje zivotinje) oni se jebavaju sa "procedurom"...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Nisu dzaba ameri uveli taser i pepper spray, pa ga drmne ili nasprica sa sigurne udaljenosti.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2012, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
NJEMAČKI farmaceutski div, proizvođač opasnog lijeka koji je prije 50 godina izazvao ozbiljne probleme kod djece čije su ga majke uzimale za vrijeme trudnoće, danas se po prvi puta ispričao za svoj "propust".

Lijek "thalidomide" uzrokovao je ozbiljne deformacije kod tisuće novorođenčadi, uključujući i kraće udove, a ženama se prepisivao kao lijek protiv jutarnjih mučnina. Uskoro je postalo jasno kako ima ozbiljne nuspojave, a neka su djeca rođena i s ozbiljnim problemima sluha i vida.

Lijek je s tržišta povučen 1961. godine, a javnost je ispriku tvrtke Gruenenthal dočekala punih 50 godina kasnije. Izvršni direktor tvrtke Harald Stock izjavio je kako ozbiljno žali zbog posljedica koje je lijek imao na tisuće novorođenčadi. Izrazio je i žaljenje zbog činjenice da je tvrtka više od pola stoljeća pokušavala zataškati cijeli slučaj.

Više od 10.000 djece rođeno je s deformacijama zbog djelovanja lijeka. Njih čak 7.500 preminulo je prije punoljetnosti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_BmneE3AcFM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2012, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanim ... cu-za-zenu

Težak posao...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Napadala po zabavama, nudila oralni seks

Fox News objavio je dio teksta optužnice, odnosno svjedočenje zlostavljanog Heyesa. Prema njegovim riječima, Barr je "žrtve" tražila na službenim zabavama. Zaposlenicima je nudila oralni seks i govorila im kako ih "želi u svom krevetu" te da "želi osjetiti nešto tvrdo u ustima", stoji u optužnici protiv zapovjednice Barr.

"Bilo je nepodnošljivo, provodila je nad nama teror. Barr je koristila svaku priliku za nabacivanje svojim muškim kolegama. Na proslavi povodom Noći vještica, koja je organizirana u središnjem uredu, prišla je s čašom pića jednom od kolega i pred svima mu rekla da je seksi. Potom mu se zagledala u međunožje i zapitala ga koliko mu je dugačak", ispričao je Heyes.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/tero ... 35549.aspx

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Eto sta se desi kad je firma puna pedera. Pu! Bando zapadnjacka, otjeraste postenu zenu, svako bi je za sefa pozelio.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali stvarno. Kažeš šefu... ma popuši mi q, a ona kaže... može :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 14:22 
shakal je napisao:
Eto sta se desi kad je firma puna pedera. Pu! Bando zapadnjacka, otjeraste postenu zenu, svako bi je za sefa pozelio.

x2

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zasto mi nemamo ovakve proslave Noci vjestica :(
A ne one pederske maskenbale u Domu Omladine...
Ako nam neko obeca da ce biti bar podjednaki uslovi i obicaji, siguran sam da bi pronasli tekstove iz osmog vijeka, kad smo slavili taj praznik.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]