Citiraj:
Da, možda su i crnci izjednačeni sa bijelcima zbog jakog crnačkog lobija. Ona Oprah je nevjerovatno moćna osoba.
Osvijesti se, Dante. Samo paranoici svuda vide zavjeru.
Чињеница је да хомосексуалци држе јаке позиције у свету (пре свега у приватном сектору) и да се боре за нека своја права (што је и разумљиво). Није то никаква завера.
Citiraj:
A otkud im pare za tetovaže i put u Đenovu?
Какве везе има Ђенова и тетоважа са овом причом. Волео бих да ми то сад појасниш.
Citiraj:
Lično, meni ne bi prijalo da to gledam, ali koga briga šta bi meni prijalo? Zakon kaže da su homoseksualci normalni da imaju pravo da se balave, pa ako ti se ne sviđa, mijenjaj zakon.
I razumi da se ne zauzimam ja za pedere nego za sebe. Ako se dopusti rulji da uzima zakon u svoje ruke, ko meni garantuje da se ja neću jednom naći na udaru iste rulje, zato što nisam ošišan kako treba?
Није тачно. Закон чак забрањује неморално понашање у јавности.
Citiraj:
Parada još nije promijenila ništa značajno, ali je prvi korak bio identifikovanje i hapšenje huligana. Ako država ostane dosljedna u sprovođenju zakona i ne pogne glavu pred siledžijama, mislim da će se postići značajni rezultati.
6.000 хулигана? Па преко 80% тих је старости између 15 и 20 година. Већини похапшених се никада неће ни судити а онима којима се буде судило, судиће тако што ће се олакшавајуће околности узети у обзир. Иначе, српско судство је у штрајку тренутно.
Ухапшено је кажу око 250 људи. 6.000 је било на улици. Мисли и о томе.
Тих 6.0000 су у очима данашњих дванаестогодишњака краљеви. Мисли и о томе.
Била је и она прича када су осудили Мишића, као ево сад ће сви хулигани да виде шта их чека, какве су то казне... Боли бре клинце курац за затвор. Њему је исто, блејо у затвору или блејо напољу. Он нема шта да изгуби јер му режим ништа није ни дао.
Тако да ти тај аргумент о хапшењима и суђењима, не пије воде.
Citiraj:
Koliko djece žene rađaju UN podaci: Švedska 1,8 : 1,79 Srbija.
Koliko djece žene rađaju CIA podaci: Švedska 1,67 : 1,38 Srbija.
Ти показатељи не казују ништа. Ево и зашто.
а) У Шведској постоји велика маса миграната из исламских земаља који традиционално имају велики број деце
б) Шведска (као и све земље Западне Европе) нуди све услуге трудницама и породицама са више деце. Плаћено трудничко одсуство, дечји додатак (више деце - већи додатак), разни други видови суфинансирања када су деца и труднице у питању.
ц) Србија - Укинуто плаћено породиљско одсуство 2008 (а и пре тога је било како да га није било). Не постоји заштита права трудница на послу. Пример: Моја другарица ради у банци. Радо би да има дете али не сме да затрудни јер зна шта је чека на послу ако затрудни. Банка с њом стално потписује уговор о послу на три месеца. И тако га стално продужава. Ако затруди нпр., банка само сачека да уговор од три месеца истекне и не продужи га даље. Значи, нема апсолутно никакве шансе да се чак и законски тера са банком.
И има ту још маса ствари + наравно економска ситуација у Шведској и Србији је неупоредива.