banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 06:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 598 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Dec 2014, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Neudate iznad 33,35 nijedan normalan muskarac ne dozivljava ozbiljno. Mozda bi tu bila i poneka dobra zena&majka al to je vec kao kada trazis iglu u plastu sijena.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 22:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
Pa one nek traze cikice preko 45 godina,svaki lonac nadje poklopac.
Samo mi nisu jasni oni tipovi koji sa 40 godina sebe smatraju momcima i gledaju klinke a kad zena dodje u neke godine ona je baba devojka.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
tik tak tik tak tik tak

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nirvana je napisao:
Pa one nek traze cikice preko 45 godina,svaki lonac nadje poklopac.
Samo mi nisu jasni oni tipovi koji sa 40 godina sebe smatraju momcima i gledaju klinke a kad zena dodje u neke godine ona je baba devojka.

Ni meni nije jasno, nije da se babe ne trude uloviti piletinu al muskarci ubjedljivo vode. Inace, bas neki dan sa neudatom drugaricom pricam i imala je jos ostriji stav , mora biti savrsena ljubav, po mogucnosti do tri godine razlike -- ja joj tada govorio "nes se ti sreco udati ni za 15 godina" ev prodje 12, njoj 38 i ganja nekog od 48. Sta ti je zenski mozak...

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 22:42 
Veteran
Veteran

To je zato sto ti cika moze napraviti dete a teta posle 35-e se smatra beskorisnom masom.
Dobro ta tvoja trazi dlaku u jajetu bas.
Cini mi se da je nekada bilo mnogo lakse,jesu i tad bili teski uslovi ali su se ljudi lakse odlucivali za brak.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 22:47 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma zaletio bi se u tu beskorisnu masu (il si mislila napisati beskorisno meso) preko 35 god zvanu elizabeth hurley ko poljoprivrednici u kredit..al me elizabeth nista ne pita.. :(

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije to bas tako. Djecu treba odgajati u onom periodu kada si bezbrizniji i sa svojom fizikom komotniji. Muskarci se uglavnom izvuku ili se izvuku skoro skroz u toj fazi, trece nema. Ako zena ode da radi on moze izdrzati dva sata i vec je komiran, plus ne moze svaki dan. Znaci, njemu je u principu svejedno kada pravi to dijete, bitno je da radi i da moze obezbjediti egzistenciju toj porodici. Zene poslije 35, 37, 40.. isto mogu roditi i biti dobre majke ali je cijena po nju samu i njen fizicki izgled malo strasnija. To se ugl odrazi na psihu..i cao brak i zdravo samohranim roditeljima. Ovo je samo par zagrebanih faktora na povrsini a prica je mnogo slozenija. Zato kada vidis kolegicu od 22 koja se udala za 35 godisnjaka nemoj da joj se smijes, mozda je pametnija od tebe.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
kad je mama radila kao trgovac, udje stariji čovjek u prodavnicu sa malim djetetom a mama onako sva srećna što vidi slatko djete kaže " sluša li te deda ",, čovjek odgovori " ja sam mu otac" ... blam :)

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 22:59 
Veteran
Veteran

manitu@
Jeste kad ona bude imala 37 a on 50 onda ce zeninom ljubavniku da cisti cipele ispred vrata.Sve ima svoje,pre ili kasnije ;)

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Manitu, ti pricas o pomjerenim granicama za radjanje djeteta, ja se slazem s tobom. Ja sam prvo rodila sa 26 godina, drugo sa 28, trece planiramo dogodine, tad cu imati 31. Jedva cekam da prestanem prati dupeta i da zatvorim to poglavlje zivota. Sve manje snage i volje imam. A, sto se tice posljedica po zenu, jamogu reci samo o fizickim stranama, moje tijelo poslije trudnoce je izobliceno, stomak mi je konstantno kao da sam.trudna, visi i imam strije, i to mi ostavlja psihicke posljedice
Sreca, pa sam udata! :-D

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 23:06 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
sta sad, razlika u godinama je ekoloski indikator za kurvanje..ovi sa manjom razlikom il ako su parnjaci oni se ne kurvaju..

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 23:11 
Veteran
Veteran

404_forbidden je napisao:
kad je mama radila kao trgovac, udje stariji čovjek u prodavnicu sa malim djetetom a mama onako sva srećna što vidi slatko djete kaže " sluša li te deda ",, čovjek odgovori " ja sam mu otac" ... blam :)

Moje misljenje je da bolje da dobijes dete ikad nego nikad ako vec zelis decu naravno.Ne zivimo svi istim nacinom zivota..Lepo je biti mlad roditelj ali je jos lepse detetu osigurati neku egzistenciju i dati mu vetar u ledja.

Poslednji put menjao Nirvana dana 20 Dec 2014, 23:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nirvana je napisao:
manitu@
Jeste kad ona bude imala 37 a on 50 onda ce zeninom ljubavniku da cisti cipele ispred vrata.Sve ima svoje,pre ili kasnije ;)

Vidis sta je kod tebe problem? Mislis da znas tajnu zivota i onda si sarkasticna ;) Medjutim, ja imam druga koji je 11 god stariji od mene, dakle vise od 50, i ima sasvim uredan sexualni zivot sa jednom od 26, jednom od 32 i zenom od 42 koja je za ove dve lopata. Muskarci su tracare ko zene i ako je ne upoznas sa drugarima-kao da ih nisi ni iebo. Ako je dobra boris se da se ne zaljubis i znamo je, ako je lopata onda je normalbo da cutis.
A ljubav, e to je emocija, to se sanja :D

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

prasica je napisao:
Manitu, ti pricas o pomjerenim granicama za radjanje djeteta, ja se slazem s tobom. Ja sam prvo rodila sa 26 godina, drugo sa 28, trece planiramo dogodine, tad cu imati 31. Jedva cekam da prestanem prati dupeta i da zatvorim to poglavlje zivota. Sve manje snage i volje imam. A, sto se tice posljedica po zenu, jamogu reci samo o fizickim stranama, moje tijelo poslije trudnoce je izobliceno, stomak mi je konstantno kao da sam.trudna, visi i imam strije, i to mi ostavlja psihicke posljedice
Sreca, pa sam udata! :-D

To je sve na vrijeme i sve mozes stici :)

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nirvana je napisao:

Moje misljenje je da bolje da dobijes dete ikad nego nikad ako vec zelis decu naravno.Ne zivimo svi istim nacinom zivota..Lepo je biti mlad roditelj ali je jos lepse detetu osigurati neku egzistenciju i dati mu vetar u ledja.

naravno, druga su vremena ... mojoj mami su u 24-oj govorili da je stara cura, udala se u 26-oj, u fazonu uhvatila zadnji voz ... to se tad tako pričalo.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pazi, Nirvana je vec rekla, mozda je bolje ikada nego nikada, a mozda je dijete neplanirano.. U svakom slucaju, ja na roditeljskim sastancima srecem x muskaraca starijih deset i vise godina od mene a mame su ugl mladje. Nekako je lakse viditi tatu od 55 nego mamu sa 52 :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 23:22 
Veteran
Veteran

spavac ja to nisam rekla,samo mi je lepo kad vidim dvoje mladih a ne da nagadjas jel mu je zena,cerka,unuka il svalerka i obrnuto.

Manitu druzis se sa lazovima :D
Ljubav se ne sanja,ona se daje i dobija,ali je problem sto muskarci i zene realno imaju mnogo predrasuda jedni o drugima i ne shvataju da je svako jedinka za sebe i da se to ne moze generalizovati.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pravilo je da nema pravila, a koliko vidim sve više parova se ne vjenčava i dobijaju djecu ... nije ih briga šta okolina misli, jebo papir .. neka su djeca živa i zdrava :)

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hocu reci da vi koji nemate 12, 15 ili vise godina braka mozete bolje ili losije pokusati razumjeti sta je zivot i sta djeca donose, sta je ljubav, sta postovanje, sta je razlika, koliko su stereotipi&predrasude tacni, vazni, sta je sustina...dozivjeti I citati&gledati&slusati su dve jako razlicite stvari.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2014, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
manitu uci da svira je napisao:

Pazi, Nirvana je vec rekla, mozda je bolje ikada nego nikada, a mozda je dijete neplanirano.. U svakom slucaju, ja na roditeljskim sastancima srecem x muskaraca starijih deset i vise godina od mene a mame su ugl mladje. Nekako je lakse viditi tatu od 55 nego mamu sa 52 :lol:

Ja se fino zblenuo kada sam procitao da ides po roditeljskim sastancima, kad ono medjutim :lol:

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 20 Dec 2014, 23:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 598 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]