banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 00:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Mar 2012, 17:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Докторе питате за податке о миграцијама Санџаклија у Сарајево или податке везане за то колико их има у Санџаку? Што се тиче цг дијела, нисам мислио на њега кад су ови други подаци у питању,а што се Сарајева тиче дакако има и цг санџаклија ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma daj kojih 200 000, u tri pišane opštine raške su relativna većina, a NP im je najveći grad koji skupa sa Srbima nema 50 hiljada, gdje ih je stalo 200 000 u Sjenici i po Pešteru :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ОФМ јеси ти чуо да санџаклија може живјети и у БГу? :)

Дакле ја причам о рођеним санџаклијама,које је наравно прилика или неприлика одвела у неке друге крајеве (наравно не причам толико широко да се бавим санџаклијама ван СР и БиХ) ;)

НП има далеко више становника ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Bošnjaka ima nešto više od 180 hiljada ali ne samo u Raškoj Oblasti (sandžaci ne postoje više) nego na nivou čitave Srbije. Ne žive samo u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Prijepolju i Priboju nego ih ima i u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i još nekim većim gradovima Srbije.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Ne znam odakle vadite podatke ili bolje receno cupate, posto ja imam sluzbenu publikaciju vlade Srbije , popis 2001. Po njemu je u cijeloj Srbiji ( bez Kosova ) Bosnjaka 136 000 , a Muslimana 19 000.Novi Pazar kao grad ima oko 56 000 stanovnika. Od cega je u samom mjestu oko 16 % Srba, a u opstini oko 23 % Srba. Ostalo su Bosnjaci and Muslimani.Sad o kojih 140 000 Sandzaklija koji su dosli poslije 1995 u Sarajevo prica Drinski ? Meni je to fatamorgana, kao i nabudzeni broj stanovnika Sarajeva.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 20:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Drinin kao i obično dobro obavješten. K'o da mu je Koštunica brat rođeni.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

izgleda da je to po onoj rekla-kazala.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Drinin kao i obično dobro obavješten. K'o da mu je Koštunica brat rođeni.

Нећемо да се вријеђамо,опростио сам вам што нисте упућени у Сафаре,али ово превршава сваку мјеру. И да не видим што би ико вријеђао Војислава он јесте појео говно да се разумијемо 2000 с ДОС,али спада у ред најумјеренијих политичара када су Срби у питању свих времена.

И да што се сарајевских санџаклија тиче,дакле фино лијепо преузмете податке са кантоналног статистичког завода и биће вам неке ствари јасне, што се НП тиче по вашим прорачунима испаде он мањи град од Зворника,надам се да се не шалите :lol: И да ајде можда сам ја претјерао са санџаклијама,тј. том врстом муслимана,али свеукупно на територији Србије живи сигурно око 250 000. После Мађара друга највећа мањина.

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Alo burazeru, sto srljas ? Napisao sam jasno i glasno GRAD Novi Pazar , GRADD , ne opstina. Zvornik nema sigurno ni 20 000 stanovnika. Sto se tice muslimana u Srbiji , jedino ako nagovoris Rome muslimane da se izjasne kao Bosnjaci ili samo kao Muslimani, tad bi nagurao i preko 500 000 :D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Alo burazeru, sto srljas ? Napisao sam jasno i glasno GRAD Novi Pazar , GRADD , ne opstina. Zvornik nema sigurno ni 20 000 stanovnika. Sto se tice muslimana u Srbiji , jedino ako nagovoris Rome muslimane da se izjasne kao Bosnjaci ili samo kao Muslimani, tad bi nagurao i preko 500 000 :D

лијеп смисао за хумор. :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Ne znam odakle vadite podatke ili bolje receno cupate, posto ja imam sluzbenu publikaciju vlade Srbije , popis 2001. Po njemu je u cijeloj Srbiji ( bez Kosova ) Bosnjaka 136 000 , a Muslimana 19 000.Novi Pazar kao grad ima oko 56 000 stanovnika. Od cega je u samom mjestu oko 16 % Srba, a u opstini oko 23 % Srba. Ostalo su Bosnjaci and Muslimani.Sad o kojih 140 000 Sandzaklija koji su dosli poslije 1995 u Sarajevo prica Drinski ? Meni je to fatamorgana, kao i nabudzeni broj stanovnika Sarajeva.

Na popisu održanom 2011. godine jedini gradovi koji su imali povećanje broja stanovništva su bili Beograd i Novi Sad uslijed migracija i Novi Pazar zbog migracija ali i pozitivnog priraštaja stanovništva.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 13:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
drinin vuk je napisao:
Докторе питате за податке о миграцијама Санџаклија у Сарајево или податке везане за то колико их има у Санџаку? Што се тиче цг дијела, нисам мислио на њега кад су ови други подаци у питању,а што се Сарајева тиче дакако има и цг санџаклија ;)

Hajde ti reci nesto o Sarajevu sto nisi procitao negdje na internetu ili u nekim lokalnim novinama?

Kad si zadnji put bio u Sarajevu??? Prestani lupati k'o otvoren prozor.

Joj sto ne mogu suplje price....

I avatar ti je, ako ga dobro razumijem, sramota za svako civilizovano ljudsko bice.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

једини шупљак на форуму је твоја прича, додуше проконтали су те људе,показао си право лице,ја сам такав какав сам од почетка исти,а ти се мијењаш ко вријеме у Сарајеву.

Рођени сам Сарајлија (не поносим се тиме) у Сарајеву сам вјероватно више провео него ти. А задњи пут био прије тачно 10 дана. И да о подацима и самим Санџаклијама у Сарајеву ће ти рећи свак ко се иоле разумије у географско-политичке токове.

Што се аватара тиче да си га сконтао на прави начин не би се проваљивао.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 13:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
једини шупљак на форуму је твоја прича, додуше проконтали су те људе,показао си право лице,ја сам такав какав сам од почетка исти,а ти се мијењаш ко вријеме у Сарајеву.

Рођени сам Сарајлија (не поносим се тиме) у Сарајеву сам вјероватно више провео него ти. А задњи пут био прије тачно 10 дана. И да о подацима и самим Санџаклијама у Сарајеву ће ти рећи свак ко се иоле разумије у географско-политичке токове.

Што се аватара тиче да си га сконтао на прави начин не би се проваљивао.

Nemam ja suplje price, a sto se tice toga koj je koga prokontao - pa covjece tvoji postovi, potkovani neznanjem, su sprdnja vecine ljudi na ovom forumu!

Jedino budala se ne ponosi time gdje je rodjen, ali to ces skontati s vremenom.

U Sarajevu naravno da ima sandzaklija, to nije tajna, ali sto ga ti preseres sa ciframa i stavovima to ne moze ni pas s maslom...kao sto pretjerujes i u svemu ostalom.

A sto se tice avatara, vidio sam ono "anti romi" - pa ako ti se da objasniti, objasni - pa da vidim jesam li pogresno protumacio...ako jesam - posteno.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Но комент!

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 13:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Но комент!

Ok...i jeste mlacenje prazne slame...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
NFL fanatik je napisao:

Ја сам рођен у'сарај'ву 1967, отишао из истог 1969. Џебе ми се живо за мјесто гдје сам рођен. Не стиже ми плата одатле. Иначе, да не буде забуне, џебе ми се живо поприлично за све, најрађе бих да сам на неком острву у Пацифику тренутно...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 13:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
NFL fanatik je napisao:

Ја сам рођен у'сарај'ву 1967, отишао из истог 1969. Џебе ми се живо за мјесто гдје сам рођен. Не стиже ми плата одатле. Иначе, да не буде забуне, џебе ми се живо поприлично за све, најрађе бих да сам на неком острву у Пацифику тренутно...

Aaaa e to "rodjen" je nesto drugo....pa cijele prve dvije godine zivota si zivio u Sarajevu :lol:

Ne pika se u ovom kontektsu 8)

A sto se tice ostrva na pacifiku - ako imas kakvu dobru semu javi...

Novi vrh moje drzave:

Mijenjam ti ja mjesto prebivalista u Sarajevu, izmedju dvije opstine. Podnesem zahtjev u novoj opstini - kazu, treba 15-tak dana da se dokumenti procesiraju. Ok. Na osnovu tog zahtjeva, medjutim - u staroj opstini gdje sam zivio zadnjih 6 godina su me drito izbrisali iz baze podataka (pazi, kompletan znaci rekord).
Eh, sad - unutar tih 15 dana do novih dokumenata, zatreba meni dokaz prebivalista u Sarajevu zadnjih 6 mjeseci. Odem u staru opstinu - majmuni me izbrisali. Vratim se u novu - kazu (sto je mozda i logicno) - mi nemamo nikakve evidencije gdje si ti prebivao zadnjih 6 mjeseci.

Znaci ukratko, zadnjih 6 godina sam prebivao u p***i materinoj, ocigledno.

Nego, pacificka ostrva brale...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Birokratija je iznad nacije, svuda je to isto na brdovitom Balkanu (tj. ovdje kod nas).

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 14:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2012, 11:51
Talija je napisao:
Birokratija je iznad nacije, svuda je to isto na brdovitom Balkanu (tj. ovdje kod nas).

ma ajde Talijo od tebe se ni ne ocekuje da volis Bosnu.............ti si Hercegovka :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]