banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 02:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Avg 2011, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
OFM, respect, dok jos malo ja tebe preobratim svi ce ti stavovi biti ispravni kao ovaj

Moji stavovi uvijek jesu, sad su i uvijek će biti ispravni, znači postoje samo dva mišljenja, moje i pogrešno :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
ah ok, dobro u redu, ajd da mi cujemo sta ce Milanko dalje reci, zivo me interesuje :)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Ja se pitam gdje je Milanko

ju, nisi se valjda i mene sjetio u svojim latentnim gay fantazijama? razocaracu te : ja sam straight. prema tome, momka ces morati potraziti na nekom drugom mjestu. mozda da odes na paradu ;) ?

De bolan Milanko, može li se ikad igdje spomenuti riječ "gej" a da se ti istog trena ne javiš?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 18:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
http://www.igre123.net/akcijske-igre/igre-asshunter.php
Evo jedna igrica za nas koji ne volimo buljaroše :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
jesi ti ikad vidio da ti se starci poljube, pa makar ono "pljoske" samo usne na usne?
da li mislis da bi dijete koje odgajaju dva muskarca i sasvim normalno pred djetetom upraznjavaju laganu afekciju jedan prema drugome, sta mislis hoce li to dijete poceti da imitira roditelje i pokusati da poljubi druge djecake u vrticu?

druga stvar, meni se licno nikad nije desilo da uhvatim roditelje u sexu, ali vise od 50% ljudi koje poznajem jesu bar jednom naletjeli na starce koji se seksaju, (znas ono, roditelji stave 5ogodisnje dijete da spava i kad skontaju da je zaspalo, odu se malo sexati u svoju sobu, ali ne lezi vraze zna se dijete u tim silnim situacijama probuditi, a ponekad se desi da starci ne skontaju pa ih dijete vidi sta rade itd itd).
je l' treba sad klinac da ustane u sred noci i vidi kako ga Riki prima u usta ili dupe?
To je tebi normalno?

dakle, ocekivano, sva tvoja argumentacija se zasniva na tome da je najgora stvar koju dijete u svom zivotu moze da vidi to da se dva muskarca poljube. zato sto je tebi, kao homofobu, to valjda nesto najodvratnije sto mozes da vidis, automatski smatras da i svako dijete (pardon, svaki "iskreni i pravi srbin", kako jedan bolid gore rece) mora da razmislja na isti nacin. dakle, ono sto je tebi odvratno, mora biti odvratno i stetno svakom drugom zivom bicu na planeti jer je, zaboga, tvoj moral jedini ispravan moral. i sad se vjerovatno cudis i pitas "o cemu ovaj prica, pa TO JE VALJDA SVIMA JASNO"...

odgovoricu ti na to sto si napisao. postoji MILION mnogo gorih stvari koje dijete moze da dozivi od roditelja, nego sto je to da vidi da se "tata i tata" poljube. recimo, preko 30% brakova (a preko 99% brakova su jos uvijek straight brakovi) se zavrsi razvodom. ja mislim da razvod roditelja na djecu ima neuporedivo veci psiholoski efekat nego to da se "tata i tata poljube". pa onda ono kad tata tuce mamu, pa kad se tata vraca pijan od kuce, pa kad se tata i mama non stop svadjaju ili, jos gore, ne pricaju. sve su to neuporedivo gore stvari od poljupca "tate i tate". s obzirom da je mnogo vise straight brakova gdje se takve stvari desavaju, nego onih gdje je sve idilicno, da li to znaci da straight roditeljima treba zabraniti da odgajaju djecu?

kao drugo, neces vjerovati, djeca su aseksualna dok ne dorastu do odredjene dobi. djeca ne razmisljaju na nacin na koji ti razmisljas. ja sam, recimo, vidio kako mi se mama i tata "pljoskisu" i to mi je bilo vrlo odbojno, da ne kazem odvratno. roditelji i djeca ne shvataju jedni druge kao seksualna bica. a da ne pricam o "upadanju u spavacu sobu" (srecom, nije mi se desilo). djete koje "tati i tati" upadne u spavacu sobu sigurno nece stajati i razmatrati gdje je to kita od jednog tate i da li bas treba da bude tu gdje jeste, nego ce vjerovatno vristeci istrcati iz sobe i ispovracati se i potruditi se da tu scenu sto je moguce prije zaboravi. i sigurno nece otici u vrtic i mahati svojom kitom zato sto je to vidjelo od "tate i tate" u spavacoj sobi.
od roditelja se uce neke druge stvari, kao sto je, recimo, sklonost ka citanju, muzici, ucenju, vaspitanju, postovanju itd. no, tebi, OFMu i slicnima to uopste nije bitno. jebes sve to, ako dijete vidi "tatu i tatu" da se ljube, to dijete je zigosano i iskvareno do kraja zivota.

trece, djeca od g. riki martina ce imati sigurno mnogo bolje uslove i za zivot, studiranje, rad i bilo sta drugo od mnoge druge djece. a cisto sumnjam da ce g. riki martin da ih tjera da se jebu sa muskarcima. ne mogu biti siguran, doduse, jer ne znam kako funkcionisu gay brakovi, a ja za razliku od tebe i OFMa ne smatram da znam sve o svemu, pa da znam kako pederi vaspitavaju svoju djecu, sta oni traze, ne znam da li ce se parada pedera pretvoriti u svakodnevne cjelodnevne orgije (kako to OFM implicira). ali, nekako mi se cini logicnim da bi i g. riki martin nekad u zivotu volio da ima unucice, i da bi vise volio kad bi njegovo dijete bilo straight.

cetvrto, da se izrazim malo prostijim jezikom, ne serite da vas uopste boli tuki za djecu od riki martina ili bilo kojeg drugog pedera. kao oni sto su slavili sto je eltonu johnu odbijena molba da usvoji dijete, pa to isto dijete sad trune u ukrajinskom domu za nezbrinutu djecu. jebe se vas za djecu, vas je briga jedino da vasa licna iskompleksiranost dobije sto je moguce vecu potvrdu u vidu zabrane bilo kakvih prava pederima. djeca su tu samo kolateralna steta.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=up_y1czY87M[/youtube]

''Moderna'' ''demokratska'' Evropa gdje je ''sve'' ''moguće''.

:oops:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
kao oni sto su slavili sto je eltonu johnu odbijena molba da usvoji dijete, pa to isto dijete sad trune u ukrajinskom domu za nezbrinutu djecu.

Bolje i da trune u grobu nego u kandžama tih degenerika!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:

aha. vidis, to nisam znao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
omg,,,i???? :cry: :roll: :roll: sta ste zakljucli??? ocetel ic il necete???? :D :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 23:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
old fashion men je napisao:

:angry4: Premalo su nas bombardovali! :pottytrain3:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Izzard je napisao:
Sad se neka dva lika poljubiše na Starčevici... Života mi. :lol:
Da nisu alkibijad i Šajin.

ti si znaci onaj sto je virio iz zbuna sa dvogledom.....i da,nisam ja to bio, ja sam u to vrijeme bio u................gornjem milanovcu.
p.s. jel se u gornji milanovac trebalo slati kad popunis ninja kornjace album?
Talija je napisao:
De bolan Milanko, može li se ikad igdje spomenuti riječ "gej" a da se ti istog trena ne javiš?

vjeciti borac za parava manjina,ako pod manjinama podrazumjevamo samo pedercine.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

e moj milanko, poredjenja su ti za 5i razred osnovne skole.
kakve veze imaju razvodi brakova sa gej brakovima?
sta, je l' mozda tvrdis da su gej brakovi nerazvedivi? je l' se gej parovi mozda ne svadjaju? o cemu ti bulaznis?
pa gej populacija je najpromiskuitetnija populacija od svih kombinacija. gledao sam prije par godina emisiju o nekim hiv pozitivnim (obicnim ljudima) i neki momak navodi da je radio kao konobar u gej klubu i naveo je da mu je rekord 50 odnosa (tj. PRIMANJA U CMAR) za jednu noc.

tu promiskuitetnost mogu imati samo muskarci, i nikako ne moze drugi muskarac da bude taj faktor kontrolisanja ili djelimicnog kontrolisanja zivotinja u nama muskarcima mogu iskljucivo da vrse zene, a ne isto tako promiskuitetni muskarci.

I druga stvar, pogresan izbor partnera je samo to - pogresan izbor, i to ce naravno uticati na razvoj djeteta (svadje, razdvojenost, razvod) i POGRESAN izbor partnera nije nikakav argument pro-gej brakovi i pro-gej odgajanje djece.

Naravno da u brakovima ima problema, ali ih ima i dovoljno da bi se na pleca djece jos natovarila jedna takva NEPRIRODNOST poput zivota sa dva istopolna roditelja.

Milanko, toliko si plitak, a u jednom momentu mi je bilo cudno sto te citav forum odbacuje, sad mi je naravno jasno.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 00:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Kakve veze ima seksualna orjentacija roditelja sa time kakva će djeca biti po tom pitanju? U tom slučaju bi iz strejt brakova izlazile isključivo strejt osobe što nije slučaj.
A što se promiskuiteta tiče nije tačno da su muškarci više promiskuitetni od žena. Takva generalizacija je veoma glupa, sve zavisi od osobe do osobe. Nasuprot primjeru toga momka koji tvrdi da je bio sa 50 partnera ja ti navodim primjer moje poznanice ovdje u BL koja je na ekskurziji za 1 veče imala sex sa više od 10 ljudi, od toga sa četvoricom u isto vrijeme tako da...promiskuitet je stvar ličnosti ne generalno neke grupe ili populacije

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Eh, tek sad vidim sa kakvim sam se ja ljudima družio u školi, sa pogrešnim...

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Hercegovac je napisao:
za 1 veče imala sex sa više od 10 ljudi, od toga sa četvoricom u isto vrijeme

Huh, mašala.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hercegovac je napisao:
Kakve veze ima seksualna orjentacija roditelja sa time kakva će djeca biti po tom pitanju? U tom slučaju bi iz strejt brakova izlazile isključivo strejt osobe što nije slučaj.
A što se promiskuiteta tiče nije tačno da su muškarci više promiskuitetni od žena. Takva generalizacija je veoma glupa, sve zavisi od osobe do osobe. Nasuprot primjeru toga momka koji tvrdi da je bio sa 50 partnera ja ti navodim primjer moje poznanice ovdje u BL koja je na ekskurziji za 1 veče imala sex sa više od 10 ljudi, od toga sa četvoricom u isto vrijeme tako da...promiskuitet je stvar ličnosti ne generalno neke grupe ili populacije

nisi u pravu. muskarci su promiskuitetniji od zena i skloniji su varanju i mijenjanju partnera (nisam rekao da zene nisu promiskuitetne).
uostalom, mislim da je bilo vise istrazivanja u vezi npr. online dating stranica gdje ako se registrujes kao zensko, (a stranica je broji vise hiljada clanova) rizikujes da dobijes 10ine ponuda dnevno.
ako se registrujes kao muskarac, sansa da ti se javi neko zensko je 1/100, a broj gay muskaraca koji startuju straight muskarce na takvim stranicama se krece od par ponuda dnevno za nove clanove...
ima gomila slicnih istrazivanja, ali i bez toga je jasno da su muskarci generalno (gay ili hetero) jako promiskuitetni ako se porede sa zenama.
to sto je nekoj klinki koju su starci drzali na lancu kod kuce citav zivot, to malo slobode poremetilo rad hormona je samo izuzetak....

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 02:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
e moj milanko, poredjenja su ti za 5i razred osnovne skole.
kakve veze imaju razvodi brakova sa gej brakovima?
sta, je l' mozda tvrdis da su gej brakovi nerazvedivi? je l' se gej parovi mozda ne svadjaju? o cemu ti bulaznis?
pa gej populacija je najpromiskuitetnija populacija od svih kombinacija. gledao sam prije par godina emisiju o nekim hiv pozitivnim (obicnim ljudima) i neki momak navodi da je radio kao konobar u gej klubu i naveo je da mu je rekord 50 odnosa (tj. PRIMANJA U CMAR) za jednu noc.

tu promiskuitetnost mogu imati samo muskarci, i nikako ne moze drugi muskarac da bude taj faktor kontrolisanja ili djelimicnog kontrolisanja zivotinja u nama muskarcima mogu iskljucivo da vrse zene, a ne isto tako promiskuitetni muskarci.

I druga stvar, pogresan izbor partnera je samo to - pogresan izbor, i to ce naravno uticati na razvoj djeteta (svadje, razdvojenost, razvod) i POGRESAN izbor partnera nije nikakav argument pro-gej brakovi i pro-gej odgajanje djece.

Naravno da u brakovima ima problema, ali ih ima i dovoljno da bi se na pleca djece jos natovarila jedna takva NEPRIRODNOST poput zivota sa dva istopolna roditelja.

Milanko, toliko si plitak, a u jednom momentu mi je bilo cudno sto te citav forum odbacuje, sad mi je naravno jasno.

Јеси ли ти прочитао шта је Миланко написао или само лупаш онако офрље?
Ти завршио енглески језик и КЊИЖЕВНОСТ?! Ниси у стању разумјети ни шта неко говори у посту, не смијем ни мислити о Шекспиру или Мому...
Прво дефинишеш природу, потом из те дефиниције изведеш појам природног, а тек онда поредиш друштвене појаве с тим појмом. Ако ти није јасно како се то ради питај Миланка, он као математичар сигурно зна о чему говорим! ;)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 02:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dragi moj zli umrli :)
koji god argument da se da u prilog tome, na kraju se sve svodi na jednu jednostavnu cinjenicu: vrsi se eksperiment. a ja niposto nisam da se eksperimentise na nevinoj djeci na nacin da se daju nekome ko se ne ponasa na prirodan nacin. homoseksualnost nije prirodna i tacka! iz toga se kasnije moze granati novi niz problema i poteskoca, a to jednostavno nije za djecu.

Ok, homoseksualna zajednica, neka rade njih dvojica sta hoce u svojoj privatnosti, ali na taj nacin eksperimentisati sa djecom ne treba biti dozvoljeno ni po kakvu cijenu.
Jesam li sad bio jasan?
Naravno da sam procitao Milankov post, i skontao kud on zeli da skrene... Medjutim ovde su u pitanju djeciji zivoti, pa nakon toga citava zajednica koja bi se na takvim temeljima gradila, a to je jednostavno pogresno... I sreca na postojanju normalnih religija (iako ne vjerujem u boga) da mogu stanovnistvo koje je pod njihovim uticajem da cuvaju od takvih strujanja.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 07:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Šta bi ti RSBPBiH uradio kada bi npr. saznao da je tvoj sin ili ti drugi krvni blizak muški rod gay i da je cijelo vrijeme to krio od tebe i od ostatka porodice? Kakav bi bio tvoj stav prema njemu, njegovoj sexualnoj opredjeljenosti i koji bi bio tvoj sljedeći korak?

Volio bih iskren odgovor kako od tebe tako i drugi ko hoće

Evo ja bih svome nekome pokušao pomoći na sve načine, a ako vidim da je to stvarna njegova sexualna opredjeljenost, ne znam da li bih mogao to poštovati. Prihvatiti to sigurno ne bih mogao nikada

Sjećam se prije par godina na faxu, poslije predavanja mislim iz sociologije, da smo se skupili na kafi i poveli upravo ovu temu i da je većina tada rekla da bi se odrekla tog svoga. Ne znam kakva su im danas mišljenja i stavovi, da li su ista kao tada.

Ja se nikad ne bih mogao nekoga ko je moje krvi odreći šta god da uradi, ali ne bih mogao to prihvatiti nikada

RSBPBIH ako želiš odgovori

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 07:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Šta bi ti RSBPBiH uradio kada bi npr. saznao da je tvoj sin ili ti drugi krvni blizak muški rod gay i da je cijelo vrijeme to krio od tebe i od ostatka porodice? Kakav bi bio tvoj stav prema njemu, njegovoj sexualnoj opredjeljenosti i koji bi bio tvoj sljedeći korak?

Evo mogu ja odgovoriti,
za drugi muški krvni blizak rod me savršeno boli ona stvar neka budu degenerični ako to žele,
što se tiče mog sina, to se ne može desiti jer se to djeci odgajanoj u normalnim familijama sa odgovornim roditeljima ne može desiti.
Sve je uzročno posljedično, tako i to da neko postane degenerik, a najveći degenerici su oni koji tu degeneričnu pojavu smatraju kao nešto normalno i prirodno :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]