Miodrag96 je napisao:
U Vašem potpisu stoji slogan "Očistimo Srbiju". Od čega samo me interesuje?
Pa od smeća. Ja ne volim smeće jer je jako prljavo i šteti nama. Ubuduće nemoj da me po*jebavaš na taj način, jel ti jasno?
Miodrag96 je napisao:
Najviše od svega mrzim takve kao Vi! Zatucane nacionaliste koji ne vide ispred svoje trobojke ! Jadno...
Evo, ne izlazim, vidite da sam nastavio odgovarati na poruke.
Ali, da se vratimo na temu.
Dakle, Vi se protivite ulasku BiH u Evropsku Uniju. Dobro, to je za nacionaliste opšte prihvatljivo. Ali, vi prihvatite ili ne, mi ćemo ući kad tad jer smo mi jako slaba država koja leži pod šapom imperatora. I mi smo već sada "njihovi podanici", zar ne?
Dakle, kad već jesmo, zašto se ne potrudimo da nam bude što bolje u toj situaciji umjesto da pravimo otpor.
I još nešto, Mile je protiv EU, ja sam za... tako da...

Ja sam Svetosavski nacionalista (jedan narod, jedna religija u jednoj državi) i zalažem se za srpske srednjovjekovne vrijednosti.
Dalje, meni pola porodice živi u Engleskoj i Njemačkoj, bio sam u obe zemlje i mogu zaključiti da smo mi jedno obično smeće za njihovu vlast.
Iste te zemlje koje nam sada pružaju pomoć su bombardovale nedužne civile 1999 godine. Ti si toliko zaslijepljen stvarima koje su ti oni poturili da ne vidiš prave njihove ciljeve. Hoće da budemo ništa više nego njihova kolonija iz koje će izvlačiti profit (Enlezi su dobro poznati po tome jer su u jednom trenutku držali 75% zemlje , mislim na kopno).
Uništiće nam privredu, posebno poljoprivredu (neda mi se sad pisati, ali ako hoćeš objasniću to i to). Dobićemo evre,cijene će se uduplati a plate će ostati iste. Mi im trebamo samo kao slobodno tržište za njihove proizvode i naša vojska da gine po svetu za njihove interese.
Mile je tamo gdje su pare, on ti je čovjek bez ideologije.

Mržnja ti je osjećanje koje proizilazi iz straha, ti se dakle bojiš desno nastrojenih grupacija? Auuu.
Da je Karađorđe mislio da nismo bili u trenutku kada bi trebali praviti otpor zoka bi se danas zvao Enes, ja bi se zvao Amar a ti Haris.
I jakoti je ružan taj nadmeni stav prema starijim forumašima. Kladim se da ti tata može biti a ti tako.. Ja se ne slažem sa pojedinim mišljenjima ali ih poštujem kao ljude jer su stariji, ali to je više stvar kućnog obrazovanja, kojeg ti nemaš.

@avatarx nemam komentar. Nisam za batine, ja sam napisao za šta sam ja, uživaj.
Pa nema se sa Vama više šta raspravljati. Vi ste očito zaluđeni u Vašu "ideologiju" "jedna zemlja-jedna religija-jedan narod". Oprostite, ali ovo mi je više naci(onali)zam. Jer Vi niste spremni ni na kakve kompromise, a isključivost je najveće zlo u ljudskim karakterima. I još nešto, nemojte mi o kućnom obrazovanju, molim Vas, jer sam se nagledao "dupelizaca" kao Vi i to mnogo. Preko foruma glumite neku dobricu i podsvjesno širite neprihvatljivu ideologiju kao Šešelj, sram da Vas bude! Ja da sam htio, mogao sam da pišem svoje postove pod nekim drugim imenima i niko ne bi znao ko sam i koliko godina imam, ali to nije moj cilj. Ja punim imenom i prezimenom pišem svoje stavove i nemam straha, za razliku od nekih koji se kriju iza čudnih imena i zamaskiranih kukastih krstova.
Evo, Dodik konstantno maže oči narodu sa svojim pričama o nacionalnosti, i evo tražio je neki referendum. Al' kad Incko pritisne povlači se i ta mrcina i te kako, dakle nemojte biti patriote, jer su Srbi jako mali narod i nemaju aduta da budu isti. Ostatku svijeta izgledamo smiješno, vjerujte. Patrioti mogu biti (i već jesu) Amerikanci, Rusi, Kinezi, Nijemci... (a, imaju i zašto).
Mi već jesmo njihovi podanici i nema svrhe da pravimo otpor.