Elvis Presley je napisao:
Talija je napisao:
nego kažem da sam muško ne bih djecu rađala sa ženom koja je imala problematičan seksualni život i pri tom se ne kaje, što znači da istim tempom nastavlja isti način života.
A za sta ima da se kaje??
Dajte jebote razdvojite to glupo kajanje od prestanka bavljenja prostitucijom.
Pitanje je stvarno lose formulisano ali ovdje niko ne misli da bi bio u braku sa zenom koja se u isto vrijeme bavi prostitucijom vec koja se time bavila u proslosti.
A to da sad ja moram od nje traziti pokajanje da bih je mogao prihvatiti posto je ona drugorazredno bice a ja ovako sav cist i moralan (neka se prepoznaju pojedinci) - to je debilno!
Takva zena ne bi bila dobra u podizanju djece...
Fino, a ove moralne velicine koje osudjuju koga stignu i kako stignu ce biti dobre majke i ocevi...
Dajte bolan, gadite mi se ponekad, sve kao mi ne osudjujemo a svaka druga rijec je "moral", "kajanje" itd.

Kao prvo, jesi li pročitao uvodni post ili naslov? Ni meni ispočetka nije bilo jasno o čemu se
tačno radi pa sam pitala.
U naslovu stoji "bez kajanja", nisam ja izmislila kajanje, niti to ima ikakve veze sa religioznim tekstovima i ne prišivaj mi ono što nisam napisala.
Inače, čitajući i ostale komentare neki jednostavno pate da prošire priču na nemoguće teme, od visokog morala i humanosti, crvenog krsta, branja šljiva, čedomorstva, pedofilije i današnjih političara.
Šta koga briga za moj stav? Jesam li negdje iznijela da to mora biti uzor svima?
Moj stav je i dalje isti - ne bih (da sam muško) nikad oženila aktivnu prostitutku, jer uvodni post govori o aktivnoj prostitutki, ne o kajanju s religiozne tačke gledišta nego o nekome ko ne vidi ništa loše u tom modelu ponašanja.
Svakom svaka čast, al svako ima pravo na izbor, a takva osoba mi ne bi ni pod razno mogla odgovarati. Moj stav i tačka.