banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 18:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 298 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2010, 01:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
zLo_krme je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Ona je ta koja sere, a ti joj pomažeš u tome, pošto djevojčica ne može sama. :)

U Rimu imaš jednu četvrt u fašisitčkoj arhitekturi sa tipičnom fašističkom kulturom u kome Musolinijeva unuka ima restoran urađen u tom stilu, prodavnicu suvenira u kome prosječan Italijan može na miru da drka prisjećajući se starih i slavnih vremena.

Maloj djevojčici nije "palo" na pamet, da to pomene, nego je kao indoktrinirana Anka partizanka, svoj antifašizam htjela iskazati napadom na jedan oslobodilački pokret.

Zašto nije kao svaki antifašista odletila do Rima pa tamo malo prosipala svoj antifašizam?

Patetično.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Filozofe, prejak si :D :lol:
Prvo, to što si me nazvao djevojčicom - zahvaljujem. Najvolim kad me podmlade... :lol:
Kakve veze ima Rim sa mnom? Objasni poveznicu. Kakve veze ima odakle ja pišem? Rođena sam u Bl i pišem na Bl forumu. Radi se o grofu. Znam čovjeka, odgovaram na temu.
Što se tiče Rima, bila sam 100 puta. Očito nisi nikad bio niti u Rimu niti znaš kakva je ovdje situacija, pa lupaš po običaju. Sad si naučio i par novih riječi, pa si odlučio da ih upotrijebiš na forumu. Dragiiii... Nemoj se miješati gdje ti nije mjesto. Nisi kompetentan i miješaš babe i žabe. Ako nemaš odg na temu, možeš da odstupiš, neće niko ni primijetiti da te nema. U stvari, možda i hoće - tolika količina gluposti ne ostaje neprimijećena. Biće 70% manje postova... :lol:

:lol:

Tebi lakše cm u guzicu uđe nego mm u tikvu.

Od tih 100 puta posjeta Rimu koliko si puta prisustvovala antifašističkim protestima i koliko si peticija potpisala za rušenje fašisitčke zaostavštine? Vjerujem da ti ja glava puna proevropskih ideja, koje jedva čekaš da primjeniš u BL, a tamo te nešto koči, iako si njihov student sa svim pravima i obavezama.

Ja ne znam Grofa, gledao ga jednom na @TV, znam za četnike i niko po njima neće pljuvati bez valjanog razloga. Kome smeta to na AU neka sjedne na drugi autobus i neka se vrati odakle je došao.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 01:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Da nije to isti lik koji piše i na forumu Nezavisnih novina? Tamo je bio neki lik sa nickom Grof koji je par puta prilično opleo po Srbima i RS-u.

Inače što se tiče turbo-folka to bih i ja zabranio. Međutim s obzirom na to da bi zabrana mogla proizvesti samo kontraefekat možda je bolji način jačom kampanjom promovisati alternativu toj "muzici". Tako bi se smanjio broj fanova turbo-folka.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 02:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QfUba2H4Y1g[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Inače što se tiče turbo-folka to bih i ja zabranio.

A ja bih zabranio tu muziku koju "Grof" svira.

Kakve veze ima turbo folk sa nacionalizmom?

I sad ce opet krenuti mrsimudologija o 'urbanoj' omladini i 'kvalitetnoj' muzici. Pa dokle jebote?! :confused3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
HugoLina je napisao:
Trifunovica finansira Helsinski odbor, nem're tu bit' nista Srpsko.

Hugolina, jel opet prica o placenicima i izdajnicima? Helsinski odbor - zastita ljudskih prava, zasto tu ne bi nista moglo biti srpsko. Todorovic iz odbora za RS, ne moze biti Srbin ako je u odboru?

A u vezi teme, o toj literaturi i znamenju sa autobuskih stanica gdje se prodaju razne istine o kalabicima, ovom ili onom, ili seseljeve zavjere vatikanske kurije ne mislim nista pozitivno, ali ti koji to prodaju ne krse u ovom momentu nikakav zakon, imaju sve dozvole i rade legalno.
Milion puta sam prosao kraj tog standa, iskuliro i aj zdrao.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
HugoLina je napisao:
Ma ta buka je postala totalno cool i multinacionalna. 8)
Trifunovica finansira Helsinski odbor, nem're tu bit' nista Srpsko.
A svi 'kolumnisti' pisu kao da su se okitili Pulitzerom. :lol:
Takav skup humanista i bistrih umova, ne mozes naci nigde na drugom mestu.
a sve neki ne-srbi pisu o stanju u RS.

U DFK sam bila ravno 3 puta i ne planiram opet, u skorije vreme.
Sve raja iz HKC, a i muzika je takva. Pusta ko sta 'oce!

Svako tamo more bit DJ, VJ, MC... sta god 'oce!
Sve neki mudraci, filozofi, a DJ-evi iz hobija, pa ponekad pocaste siroti puk svojim glazbenim opusom. :lol:

@google lazarevic, batali ti to i ajde s nama slusati Knindzu, pa onda pricaj o cetnicima. 8)

Šta tačno znači kad je neko Đ ja tražio na googlu nema... Obožavam DFK i prijekorne poglede mladih i ne tako mladih alternativaca... Čemu sav taj hejt???

Jes mi drago što nisam urban. :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 11:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Mene isfurava nesto drugo. Prvo je dugi niz godina bilo "in" biti nacionalista, a sada ako zelis da budes urbani cova-buraz moras du budes ultra tolerantni multinacionalilsta koji pljuje na sve nacionalne simbole :confused3:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 11:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ako si Evropejac, to te onda vakcinise od negativnih kritika. Mozes biti totalni promaseni pateticni idiot, ali ako si Evropejac, svaka eventualna kritika na tvoj racun, udar je na Jevropu, toleranciju, slobode, i neshvatanje tvog talenta.

A u 90% slucajeva, Evropejci su oni koju su ti istu Evropu iskusili preko razglednica, Travel kanala, ili maximum apsolventskog putovanja po Presvetom Sengenu.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 12:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
Jedinica za svijetlost postoji "cd" odnosno kandela.Jedinica za mrak ne postoji već se mrak tretira kao nedostatk svjetlosti.
Eh tako i socijaldemokratske ideje postoje već odavno dok je fašizam,šovinizam i nacionalizam nedostatak socijaldemokratije.
Ako sad opada popularnost šovinizma i nacionalizma to znači da jača svijetlost socijaldemokratije koja je jedna od najvećih tekovina današnje civilizacije!

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06

Od tih 100 puta posjeta Rimu koliko si puta prisustvovala antifašističkim protestima i koliko si peticija potpisala za rušenje fašisitčke zaostavštine? Vjerujem da ti ja glava puna proevropskih ideja, koje jedva čekaš da primjeniš u BL, a tamo te nešto koči, iako si njihov student sa svim pravima i obavezama.

Ja ne znam Grofa, gledao ga jednom na @TV, znam za četnike i niko po njima neće pljuvati bez valjanog razloga. Kome smeta to na AU neka sjedne na drugi autobus i neka se vrati odakle je došao.

Filozofe, glup si ;) Al to nikad nije ni bilo dovedeno u pitanje.
Znaš šta si ti u stvari: "nisam jeb'o al sam gled'o" 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Walker je napisao:

Prezirem taj izraz. :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qnPZy3vHmsA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
zLo_krme je napisao:

Filozofe, glup si ;) Al to nikad nije ni bilo dovedeno u pitanje.
Znaš šta si ti u stvari: "nisam jeb'o al sam gled'o" 8)
..il si bio jeban :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 14:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
MuskoBre je napisao:
Ako si Evropejac, to te onda vakcinise od negativnih kritika. Mozes biti totalni promaseni pateticni idiot, ali ako si Evropejac, svaka eventualna kritika na tvoj racun, udar je na Jevropu, toleranciju, slobode, i neshvatanje tvog talenta.

A u 90% slucajeva, Evropejci su oni koju su ti istu Evropu iskusili preko razglednica, Travel kanala, ili maximum apsolventskog putovanja po Presvetom Sengenu.

Mene zabrinjava me činjenica da se kod nas svaka, pa i najmanja opravdana(!) kritika bilo čega evropskog, doživljava kao atak na eurotalantske integracije i automatski proglašava antiveropskom.

Kao da je Evropa savršena, a, u stvari, isto... samo drugo pakovanje :lol: :lol: :lol:
I u nekim stvarima su gori od nas :wink:
Al' jebi ga, toga nema na travelu, nit' na proeuropski orijentisanim portalima.

amidža je napisao:
Jedinica za svijetlost postoji "cd" odnosno kandela.Jedinica za mrak ne postoji već se mrak tretira kao nedostatk svjetlosti.
Eh tako i socijaldemokratske ideje postoje već odavno dok je fašizam,šovinizam i nacionalizam nedostatak socijaldemokratije.
Ako sad opada popularnost šovinizma i nacionalizma to znači da jača svijetlost socijaldemokratije koja je jedna od najvećih tekovina današnje civilizacije!

Pogotovo Federalna socijaldemokratija sa Komšićem i Lagumdžijom na čelu koja je je primjer prave socijaldemokratije. I to Jevropske! :lol: Al' u qurtzu

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 14:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovoga pedera treba odvesti jedno mjesec dana da vidi kako je zaraditi hljeb stojeci po cijeli dan na -15/20 ili na +40!!!
kako mu ne smeta sto se godinama na pijaci prodaju dresovi sa ljljanima ili cd-ovi MI HRVATI, to naravno urbanima ne smeta.

a on je vjerovatno tatin sin konji se na nekakav cudan nacin naklepao para za vrijeme rata pa sad sere po svima ostalima,kako svaki dan isplivavaju ovi sto bi reko kusturica iz druge lige,prije su bili niko i nista a sad su odjednom urbani

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 15:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Flavoure-Flave je napisao:
Ima Buka odlicnih tekstova...no nadje se i po koji tipa "Zbanic" ovo-ono.

Mnogi pisu za Buku pa je shodno tome broj tekstova veliki...a nadje se i dosta dobrih teskotova.

Kvantitet=>Kvalitet 8)

Da drže do sebe ganjali bi neki nivo kvaliteta, ali Buka, koja više nije bučna, stvarno objavljuje svakakve tekstove. Mnogi od tih tekstova ne bi prošli u iole ozbiljnom mediju. Ali, kao što napisah, buka više nije bučna...
Napucavenjem broja tekstova ne dolazi se do kvalitetnih tekstova, nego selekcijom autora. A pitanje je da li bi se iz te hrpe moglo izdvojiti nekoliko ljudi koji kvalitetno pišu, i što je najvažnije, objektivno sagledavaju činjenice.
Jednostavno, upitna je vrijednost tog portala...

HugoLina je napisao:
A svi 'kolumnisti' pisu kao da su se okitili Pulitzerom. :lol:
Takav skup humanista i bistrih umova, ne mozes naci nigde na drugom mestu.
a sve neki ne-srbi pisu o stanju u RS.

Apsoluno se slažem!
Jednostavno buka, osim što nije bučna, je presmiješna!

A ono sa Pulitzerom :lol: :lol: :lol:
J.bi ga, kao što napisah, kod nas svako može biti kolumnista....

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 15:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zLo_krme je napisao:
Walker je napisao:

Prezirem taj izraz. :lol:

A što??? Meni je baš drag... Bio jedan papa zvao se tako... Papa to ti je onaj što to živi u komšiluku i tvrdi da ja božiji izaslanik... A nema dokaze, osim što nosi šiljati šešir i ogrtač.... Al zato smo mi zatucani :D

Da li je papa Urban bio urban i nosio majicu s likom Chea?

mandrak je napisao:
ovoga pedera treba odvesti jedno mjesec dana da vidi kako je zaraditi hljeb stojeci po cijeli dan na -15/20 ili na +40!!!
kako mu ne smeta sto se godinama na pijaci prodaju dresovi sa ljljanima ili cd-ovi MI HRVATI, to naravno urbanima ne smeta.

a on je vjerovatno tatin sin konji se na nekakav cudan nacin naklepao para za vrijeme rata pa sad sere po svima ostalima,kako svaki dan isplivavaju ovi sto bi reko kusturica iz druge lige,prije su bili niko i nista a sad su odjednom urbani

Pa i ja čisto sumnjam da mu je njegovo piskaranje primarni izvor prihoda...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Muziciranje sigurno nije jer da jeste .. davno bi umro od gladi :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mene samo zanima otkud potreba uzvišenih urbanih ljudi u BL da konstantno pljuju po tekovinama turbo folk (ne)kulture vlastitog naroda i istovremeno svršavaju na taktove plemenske muzike afričkih crnaca koji su igrom slučaja dospjeli na američki beton...

Kako to društvo puno turbofolka, nacionalizma i ko zna čega još, utiče na sputavanje kreativnosti Grofa konkretno? Njemu neko brani da ispolji svoj talenat? Neko mu prijeti?

Što se mene tiče turbofolkeri su najveći alternativci... Apsolutno ih zabole uvo što okolina ne shvata šta oni vide u onom govnetu od muzike... A i multinacionalni su... Nije važno zove li se pjevač Halid, Miroslav, Slavko ili pak Sejo važno je da dobro zavija....

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 16:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
ja odavno govorim da je turbofolk andergraund ali mislim na onaj pravi treš tipa zoka kulina, slaja i takva ekipa to je punk njihovi koncerti su nered živi sve ono što je nekad bio rock sad je turbofolk, takozvana urbana kultura je anemična, dosadna, lažna, nikakva sve sami pozeri.
TF je najjači, iako moj muzički ukus je dijametralan ali TF odajem priznanje.
:lol: ima čak i termin urbani folk, e ti su mi najveći seljoši i najodvratnije njuške, brrr sav se naježim kad ih vidim i čujem, za povratit.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 298 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]