banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 11:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Avg 2009, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Milo, ti znas da sam ja otvorenih pogleda. Ali bilo da si Musliman ili Srbin iz Bosne, nije ni vazno jer ja ne gledam ljude kroz naciju, zar onda nije logicno da govoris ijekavski. Kako da govoris ekavski? Vjerovatno zato ljudi misle da si Sandzaklija.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 12:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
vim,

Evo da pokušam odgovoriti na ijekavici:

Zato što sam '95 završio u Požarevcu te kasnije prošao nekoliko izbjegličkih centara gdje sam usko sarađivao sa komesarom za izbjeglice u Srbiji g-dinom Dragišom Dabetićem kojem sam napisao toliko dopisa,zahtjeva,molbi isl na ekavici da sam naprosto tako progovorio.
I dalje živim na relaciji Srbija-BiH te mi ekavica i dalje služi :wink:

Živ bio :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izvini na pitanju. Samo sam bio radoznao. Hvala na odgovoru. Poz

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
MILO je napisao:
Besparica,

Itekako ima veze:
Video bi da postoje Srbi koji ne razmisljaju kao ti tj.koji dobro znaju da šovinizam i fašizam nikom dobra doneo nije!
Isto tako bi se uvjerio kako Bošnjaci i Srbi sasvim normalno zajedno žive i sarađuju i dele iste muke i probleme.(nezaposlenost,loša infrastruktura isl)
Na kraju krajeva,ucinio bi dobru stvar....pomogao bi sirotinju :wink:

Pa nema veze. Opet nikakve veze sa mojm postovima.
Kakve ja veze imam sa sovinizmom i fasizmom? A to da bi me put u tvoje selo obrazovao u pogledu zivota i stanja u ovoj drzavi je bezvezna tvrdnja.
Lupas nasumicne stvari bez ikakvog osnova.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
MILO je napisao:
Jao momci,provalili ste me,,,,ja sam vehabija-selefija,zovem se Ševal Tucaković iako me svi zovu ŠEVAC :lol: :lol:

Nego,,jedno pitanje za ove prave,velike Srbe poput „besparice“ i „cetnika sa Vrbasa“:
Kako bi bilo kad bi ja organizovao jednu akciju u svom selu gde inace ima 9 povratnicki porodica a da vi dokazani veliki Srbi dođete i konkretno pokazete i dokazete svoj patriotizam i srpsku humanost i solidarnost tako sto bi pomogli mojim komsijama kod skupljanja sena,građevinski radova isl.
Recimo,u kuci pored moje zivi bolesna starica koja ima kcerku s blazim oblikom retardacije a krov im prokisnjava.Mislim da imate sansu da dokazete svoje srpstvo na delu!
Svakako da cu kao pravi domacin potruditi se da imate klopu i pive celi dan.
Eto ideje a sad da cujem vas!?

p.s.cicak,ne brini,,,,ima jos normalni ljudi na svetu!

Ako razmišljaju tako kao ti i gaje bratstvo i jednistvo zovi Mensura sa Teheran X foruma. Biti Srbin na papairu i osjećati se kao Srbin su dvije različite stvari. Nemoj me pogrešno shvatiti, ne bih ni tebi pomogao, jer ti imaš od koga da taržiš i moliš (Mensur, Fikret, Mirza...)

Imam ja komšija Bošnjaka u zgradi, jednom sam na divlje razveo kablovsku, jer čovjek ne može od svoje penzije da to priušti. Svima se nađem pri ruci iz jednog razloga, jer su mi u lice rekli da vole Republiku Srpsku, i djeca su im bila u VRS dok nisu zapalili za inostranstvo.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Ako razmišljaju tako kao ti i gaje bratstvo i jednistvo zovi Mensura sa Teheran X foruma. Biti Srbin na papairu i osjećati se kao Srbin su dvije različite stvari.

Hajde nam ti reci sta to znaci osjecati se kao Srbin? Jel to znaci ponasati se kao ti i ispoljavati na svakom koraku "srpstvo" u sto ekstremnijim oblicima?

Imam ja komšija Bošnjaka u zgradi, jednom sam na divlje razveo kablovsku, jer čovjek ne može od svoje penzije da to priušti. Svima se nađem pri ruci iz jednog razloga, jer su mi u lice rekli da vole Republiku Srpsku, i djeca su im bila u VRS dok nisu zapalili za inostranstvo.

Pa on ti je rekao da voli RS jer te se prepao kao sto i Srbi u federaciji moraju reci da vole BiH jer se boje. Drugo, sadasnje vlasti su ogadile RS i Srbima, mogu misliti Muslimanima, ali utjeha je sto ni u federaciji nije nista bolje, ako je to utjeha.
Drugo, ta njihova djeca su bila u VRS jer su morali, isto kao sto smo i mi morali i pola nas nebi islo da nas nije Karo natjerao, a oni pogotovo nebi. Ti da si bio u ratu u VRS vidio bi da vise od pola(od kojih su 99 posto bili Srbi) bi reklo da je natjerano silom kad bi smjeli u to vrijeme, a smjeli su jedni drugima reci. Ako ne vjerujes izadji na ulicu danas i pitaj bivse borce bi li isli opet ratovati za Karu. Znaci, u pitanju je sila i strah. A gdje se ljubav postize strahom to nije prava ljubav, a ti naivan pa mislis kako oni crkose za Rs. Ponavljam slicno je stanje i s federacijom, ili kako ti zoves pederacijom sto je i postala sa politicarima na vlasti :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vim je napisao:
Ako razmišljaju tako kao ti i gaje bratstvo i jednistvo zovi Mensura sa Teheran X foruma. Biti Srbin na papairu i osjećati se kao Srbin su dvije različite stvari.

Hajde nam ti reci sta to znaci osjecati se kao Srbin? Jel to znaci ponasati se kao ti i ispoljavati na svakom koraku "srpstvo" u sto ekstremnijim oblicima?

Pa on ti je rekao da voli RS jer te se prepao kao sto i Srbi u federaciji moraju reci da vole BiH jer se boje. Drugo, sadasnje vlasti su ogadile RS i Srbima, mogu misliti Muslimanima, ali utjeha je sto ni u federaciji nije nista bolje, ako je to utjeha.
Drugo, ta njihova djeca su bila u VRS jer su morali, isto kao sto smo i mi morali i pola nas nebi islo da nas nije Karo natjerao, a oni pogotovo nebi. Ti da si bio u ratu u VRS vidio bi da vise od pola(od kojih su 99 posto bili Srbi) bi reklo da je natjerano silom kad bi smjeli u to vrijeme, a smjeli su jedni drugima reci. Ako ne vjerujes izadji na ulicu danas i pitaj bivse borce bi li isli opet ratovati za Karu. Znaci, u pitanju je sila i strah. A gdje se ljubav postize strahom to nije prava ljubav, a ti naivan pa mislis kako oni crkose za Rs. Ponavljam slicno je stanje i s federacijom, ili kako ti zoves pederacijom sto je i postala sa politicarima na vlasti :lol:

Samo izgubljeni ljudi poput tebe će reći nebuloze tipa da su ratovali za Karadžića, ti i slični tebi ste davno trebali prosvirati sebi glave i ne biste bili više opterećeni problemom zvani Karadžić. Ja vjerujem da on tebi dolazi i u snovima.

Srpstvo se sigurno ne brani debilnim izjavama, koje je svojevremeno na ovom mjestu izjavljivao MILO prije nekih par mjeseci.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[Samo izgubljeni ljudi poput tebe će reći nebuloze tipa da su ratovali za Karadžića, ti i slični tebi ste davno trebali prosvirati sebi glave i ne biste bili više opterećeni problemom zvani Karadžić.

U tom slucaju 99 posto svijeta je trebalo prosvirati sebi glave, i 99 posto svijeta govori nebuloze a vas par hiljada koji ga branite ste kao u pravu. Pa razmisli malo bolje kakve su sanse da si u pravu. Ti da znas kako je on korumpiran i za Srbe bio nebi to govorio. Biljana Plavsic svjedoci da je rekao "da mu se jebe za (Srpski) narod". I ti takvog branis. Da znas kako si jadan sakrio bi se ispod jorgana.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vim je napisao:
[Samo izgubljeni ljudi poput tebe će reći nebuloze tipa da su ratovali za Karadžića, ti i slični tebi ste davno trebali prosvirati sebi glave i ne biste bili više opterećeni problemom zvani Karadžić.

U tom slucaju 99 posto svijeta je trebalo prosvirati sebi glave, i 99 posto svijeta govori nebuloze a vas par hiljada koji ga branite ste kao u pravu. Pa razmisli malo bolje kakve su sanse da si u pravu. Ti da znas kako je on korumpiran i za Srbe bio nebi to govorio. Biljana Plavsic svjedoci da je rekao "da mu se jebe za (Srpski) narod". I ti takvog branis. Da znas kako si jadan sakrio bi se ispod jorgana.

Nemoj da trpaš čestiti srpski narod u svoj autsajderski koš. Nebuloze jedne obične srpske fufe me ne zanimaju nimalo. Ne branim Karadžića, a za nju me još više zaboli.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 23:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 21:25
Stvarno ovog filozofa treba maketi sa foruma.Ama covjece ti bas svaku temu upropastis .Hajde tamo na politiku pa mlati koliko hoces ako ti dozvole moderatori.Zaboli nas za Karadzicem i za tvojim busanjem u prsa kako si samo ti branitelj srbstva.Popusti cestiti srbski narod svega ti- to nikoga vise ne zanima

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 23:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zaboli mene što tebe zaboli. :o Ti imaš svoju piramidu i uživaj. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ja se kasno ukljucih u raspravu... Vidim otislo se off topic...
Al posto bas mrzim U2 da napisem par stvari, vjerovatno vec recenih, al mi se nije dalo da citam sve postove:

1. U2 je grupa prosjecnih muzicara koja svakodnevnim preseravanjima i ''zalaganjem za mir u svijetu'' nastoji da stekne status velikog benda... muzicari ne bi trebalo da se bave politikom jer ih to moze samo kompromitovati kao umjetnike a humanitarac se moze biti i bez tolikog medijskog izlaganja... ako ti je stalo do sirotinje pomazi im a nemoj se time hvaliti...

2. U ratu je srao po Srbima jer su to radili i zapadni mediji pa je bilo zgodno i za njega i za medije da se cuje rijec ovog "provjerenog humaniste"...

3. Bona boli qurac za Bosnu i za Etiopiju i za jos kojekakve vukojebine... Sve sto radi, radi u svrhu vlastite promocije i to nije jasno samo debilima...

4. Bono ne zna sta znaci biti uboga i napacena sirotinja...

5. Bosanski pasos imaju i brojni Osamini frendovi pa se pitam da li je irski smrad ponosan i na tu cinjenicu :evil3:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 00:31 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jul 2009, 13:20
Walker je napisao:
Ja se kasno ukljucih u raspravu... Vidim otislo se off topic...
Al posto bas mrzim U2 da napisem par stvari, vjerovatno vec recenih, al mi se nije dalo da citam sve postove:

1. U2 je grupa prosjecnih muzicara koja svakodnevnim preseravanjima i ''zalaganjem za mir u svijetu'' nastoji da stekne status velikog benda... muzicari ne bi trebalo da se bave politikom jer ih to moze samo kompromitovati kao umjetnike a humanitarac se moze biti i bez tolikog medijskog izlaganja... ako ti je stalo do sirotinje pomazi im a nemoj se time hvaliti...

2. U ratu je srao po Srbima jer su to radili i zapadni mediji pa je bilo zgodno i za njega i za medije da se cuje rijec ovog "provjerenog humaniste"...

3. Bona boli qurac za Bosnu i za Etiopiju i za jos kojekakve vukojebine... Sve sto radi, radi u svrhu vlastite promocije i to nije jasno samo debilima...

4. Bono ne zna sta znaci biti uboga i napacena sirotinja...

5. Bosanski pasos imaju i brojni Osamini frendovi pa se pitam da li je irski smrad ponosan i na tu cinjenicu :evil3:

Ako ti kao vrhunski muzicar kazes da je U2 prosjecna grupa, onda je sigurno tako :roll: :lol:
Bona itekako boli qrac za Bosnu i Sarajevo, da nije tako, ne bi '93 novu godinu proveo u opkoljenom Sarajevu, nego bi na Bahamima gladio muda...
Njemu nikakva promocija nije bila potrebna u malenoj Bosni...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opkoljenom, spaljenom, poravnatom Teheranu i heroj Booonooo. :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 00:59 
Voajer
Voajer

Opkoljenom, spaljenom, poravnatom Teheranu i heroj Booonooo. :lol:

Upravo, samo nije Teheranu nego Sarajevu...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 01:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sarajevo se kaže na turskom, a na perzijskom se kaže Teheran.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 01:30 
Voajer
Voajer

Sarajevo se kaže na turskom, a na perzijskom se kaže Teheran.

A na srpskom?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 01:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
:roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Kako se vise ne umorite? :confused3:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 09:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
To sto je serator bio u Sarajevu stvarno je pomoglo ljudima tamo... Spasio je mnogo zivota... Bas je divan... Al kad bi se zajebavali... Nije ljudima do pjesme tamo se ginulo... A siguran sam da gospodin Vox nije bio bas na liniji vatre i da je njegova guzica bila dobro zasticena... A koliko vremena je proveo tamo... Dan, dva... Kakav heroj :fist: A onda je otisao da gladi jaja na Bahamima :D

Kad smo vec kod toga: Sto nije dosao u Beograd kad je NATO bombardovao??? Ili sto se bar nije oglasio. Selektivni humanizam... :fist: Ili sto sad ne ide u Irak, da vidi kako je tamo veselo...

Bosna jeste malena, ali je tad bila u centru paznje svih medija...

To sto on hoda po zabitima i drzi propovjedi sustinski ne mijenja nista... Meni je licemjerno da covjek koji ima kolekcuju naocala koja vrijedi kao bolnica u Africi prica o siromastvu, gladi... :angel13:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]