hvala
Molio bih da me netko zaštiti od napadača, ja dosad nisam niti namjeravam ikog napadati
Istina je da previše pišem ali to je da bih dostigao 200 postova radi politike, tad ću se valjda umiriti, a sumnjam da ću i politizirati...
Imponuje mi da sam pripravnikom postao
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 1%99%D0%B0Obrisali su mi urednici jedan post na psiholoogiji,a glasio je odprilike ovako:
KORUPCIJA U PSIHIJARIJSKIM USTANOVAMAŽelim da oglasim ovu opasnost za čovjeka. Kad u vlasti netko za nekog građanina kaže da je lud to je automatski signal psihijatrima i psiholozima da postupe po naređenju, kako bi očuvali radno mjesto. Psihijatri su korumpiirani , povodni mitu. Truju tabletama normalne ljude koji iamju određenih duhovnih tegoba. Tabletama se samo zamagljuje. Tablete ne ozdravljuju,a a ko neki pacijent kaže da se osjeća dobroo treba uči u analizu normalnosti života takve osobe. Psihijatri su iskompleksirani jer nikoga nisu izlječili.
Duh se lijeći konopljom, ta i Frojd je koristio kokain, pa i opijum da bi ublažio svoje bolove, ali danas ovo je zabranjeno, tako da smo psihijatrima oduzeli alat za rad iz ruku. Vidio sam te ljude što su pod tabletama i od njih nikakve vajde. Tablete bi od čovjeka trebale da ’’ozdravljenjem’’ naprave normalnog, savršenog čovjeka tipa Isusa Krista, ali daleko od toga. Tablete su štetne materije koje zaslepljuju,a li tko voli nek izvoli.