Duffman je napisao:
и молим те реци гдје сам ја навео да хомосексуализам има везе са секташтвом ...
Napisao si: "
ако је европа, хомосексуализам, секташтво, педофилија, инцести, сатанизам и још многе дивне ствари које имамо прилику да видимо ових дана, немам жељу да будем дио тога, а искрено само изопачени и озбиљно поремећени људи не виде шта је ту лоше."
Koliko sam shvatio, to je sve za tebe ista "bolest", i ko nema problem sa makar jednom stvari, onda je "poremećen".
Duffman je napisao:
толико људи има на овом свијету који стварно требају помоћ и подршку, који су стварно обесправљени, а ваши испрани мозгови се боре за права "јадних" хомосексуалаца.... туга.. туга..
E, upravo je stvar u tome što miješaš stvari, i ne znaš protiv čega i sa čim se treba boriti da bi se obespravljenima pomoglo, i što ne kontaš ko je obespravljen i na koji način, nego samo lupaš po svojim izlizanim šovinističkim dobošima.
Ja znam nekoliko homoseksualaca koji nisu liberalne seronje, nego su radnici, sindikalistički borci i internacionalisti, a ujedino veliki protivnici i pedofilije i sektaštva.
Sa druge strane, velika većina sveštenika su prevaranti (ne govorim samo o pravoslavnim; da je neki revni musliman postovao na ovoj temi dobio bi isti tretman s moje strane) a mnogi su pedofili i gotovo svi imaju sektaško ponašanje i djelovanje (sektaški u širem smislu riječi).
Ti si umislio da su homoseksualci "problem" i "bolest", bez ikakvog posebnog razloga, ali si zato spreman - kao srpski nacionalista (ili možda srpski fašista) i "samoopredjeljen pravoslavac" - gledati kroz prste sveštenicima koji varaju i lažu ljude i zlostavljaju djecu. Isto tako neki "revni musliman" toleriše to što će njegov komšija svoju kćerkicu poslati na odstranjivanje klitorisa. Isto tako se, što možemo vidjeti na ovom forumu, neki revni pravoslavac nada neće li neki revni musliman izvršiti teroristički napad na "bolesnu" gej paradu.
Onaj ko je spreman to da radi spreman je da toleriše svaku vrstu
stvarne nepravde zarad svojih ideoloških iluzija - koje su mu
nametnuli drugi. To je pokazatelj koliko ste ti i tvoji istomišljenici zbunjeni i glupi.