banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 19:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2008, 11:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2008, 11:15
:lol: Ima dobre sege :)

Ali konstantno pravite gresku jer se tamo ne radi o paradi, nego o festivalu, sto je ogromna razlika. Nece biti nikakve parade, niti je planirana. Bice diskusije, prikazivanje dokumentaraca, izlozba i sl.

I stvarno je degutantno kako se na sve strane prica o ljudskim pravima, a onda se pljuje na ovakve stvari.
Moze li mi iko objasniti u cemu je razlika izmedju samoopredjeljenja na pravoslavlje ili jos bolje na islam (posto je sve u Sarajevu i bune se Cerici i ostali) i samoopredjeljenja na homoseksualizam, bilo koje vrste?
Da se ne lazemo, od kada postoji sex, postoje i homoseksualci. A sex je zasigurno "nastao" prije religija.
I na koji to nacin homoseksualizam vrijedja vjernike? Hajmo malo realno pricati.
Kazu - Ramazan. I? kakve to veze ima sa bilo cim? Znaci, ako je Ramazan tada se ne smije odrzavati nista drugo u tom periodu? Sta bi bilo da je SFF padao na Ramazan? Da li bi i to bilo otkazano jer, kao sto je opste poznato, to je kosmopolitski dogadjaj na kojem se desava i radi sve i svasta - od sado-mazo grupnjaka do potrosnje enormnih kolicina kokaina i svih ostalih droga, koje cak za svoje goste iz "civilizovanog svijeta" nabavljaju sami organizatori. Zasto se tada ne pojavi Ceric da kaze - e, to ne moze!

Dvolicnost i cinizam su cudo, zar ne? A s druge strane, ko god je vjernik radi nekoga ili necega drugog osim samog sebe, taj onda i nije vjernik.
A bila je i vrlo dobra replika na komentar da "i medju homoseksualcima ima vjernika" - "prije da i medju vjernicima ima homoseksualaca".

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 12:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Hrna je napisao:
ajkula je napisao:
kad se dvije cice lizu onda je to super sexy i super mocno

Mnjam,mnjam gdje je ta parada :D :D :D :D

Javite i vrijeme, pa da i ja liznem. :P

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Kad vidim ko je sve "urban",prosto mi dodje da budem sto zatucaniji mogu.Samo jedno pitanje za ove "urbane"...da li je IKO IKAD OD VAS BIO NA NEKOM GAY PARTY-JU!?Da li je iko od vas vidio kakva je to "borba za ljudska prava i slobodu"?Lako je "ta trane" govoriti da sve zivo opravdavas.Ja na osnovu poslova kojim se bavim imam prilicno dosta desavanja i okupljanja tog tipa iza sebe.I samo cu vam reci da to NIJE BORBA ZA ELEMENTARNA LJUDSKA PRAVA.Na kraju,niko od nas "protivnika i necivilizovanih" nije rekao da ih treba pobiti pa da se sa takvim tonom obrusite.Nema smisla dalje raspravljati.Ko zeli,shvatice.Za kraj,evo jedan mali video/reklama!!! :lol: :lol: :lol:
Citiraj:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
:lol: :lol: :lol:

O mama, mama, šta će biti s nama?!? :D

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 10:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Daljac je napisao:
:lol: :lol: :lol:

O mama, mama, šta će biti s nama?!? :D

ne znam, nadji na internetu, sigurno ima neki forum za vas neopredjeljene :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Eto, jesam li rekao? Sada je neopredjeljen onaj ko nije peder ili onaj ko ne podržava pederluk??? Cccc, od tolike "proevropske otvorenosti" me boli glava, a daj bože da one koji podržavaju ove nakaradne budalaštine uskoro ne zaboli i guzica...

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 12:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
neopredjeljen - biseksualac..to ti je bio odgovor na tvoje doista jako inteligentno smisljeno pitanjce..
za sva druga pitanja imas wikipediju.. ja dade svoje misljenje :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 13:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2007, 22:30
LIVE AND LET LIVE 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Mamma:) je napisao:
neopredjeljen - biseksualac..to ti je bio odgovor na tvoje doista jako inteligentno smisljeno pitanjce..
za sva druga pitanja imas wikipediju.. ja dade svoje misljenje :wink:

(lepa sela lepo gore): ja bih, kume, da mi to.........goozimo(koljemo-autorska sloboda)

Citiraj:
@drug stari je rekao:sve te gejove,kad ga vec vole primati u guzu treba nataketi na neomascen kolac,
da umru u slatkim mukama!

(banovic strahinja)(nabijen na kolac):
strahinja: alija, daj srk hasisa....
alija: sikter kaurine
naravouchenije iz poslednjeg primjera: na ovim prostorima nikad nije bilo razumjevanja za nabijene....

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
manitu uci da svira je napisao:
(banovic strahinja)(nabijen na kolac):
strahinja: alija, daj srk hasisa....
alija: sikter kaurine
naravouchenije iz poslednjeg primjera: na ovim prostorima nikad nije bilo razumjevanja za nabijene....

:lol:

Pa ko voli da ugoscuje u svom rektumu strana tijela-organe neka "ugoscuje"...to nema nikakve veze s tobom ili sa nmom ako i mi nismo iz te grupe ljudi...Necu imati nista protiv toga sve dok mi ne zapale stan, porodicu, psa, hrcka, ribice,istuku na ulici ili nesto deseto...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 00:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2008, 21:15
otjerajmo pedere 8) :lol: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 11:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
каквих овдје индијанаца има то је чудо......
прво, овај доказани кретен дј тц који на теми о геј паради у сарајеву у сваком свом посту гнусно пљује по свештеницима и православљу.... то ником не смета, али смета кад неко каже за педера да је педер.... и још мислим да је он једини толико идиотан, кад се појави још неко ко ми пореди православље и хомосексуализам. кретен... елем, дј тц стварно бих те волио срести уживо да мало поразговарамо....
даље, пун ми је ***ац ових изфрустрираних либерала бораца за људска права, типа наташе кандић, пацијената који промовишу наказне и изопачене ствари... а о овим европљанима да не причам. отишли сте, сад живите у некој европској земљи, глумите европу, можда и не глумите , све је то фино. али, како се усуђујете и ко вама даје за право да говорите мени, или људима који живе у БЛ уопштено, како да живим, које су вриједности које ја треба да гајим, шта је исправно а шта не. моја претпоставка је да сте вјероватно толико фрустирани чињеницом да сте не прихваћени у том европском друштву, па су вам онда криви индијанци и примитивци који вас стављају на лош глас. мука ми је од вас! присјетите се само Крваве бајке, (ако сте је икад прочитали) и добићете неку представу шта је европа...
ако је европа, хомосексуализам, секташтво, педофилија, инцести, сатанизам и још многе дивне ствари које имамо прилику да видимо ових дана, немам жељу да будем дио тога, а искрено само изопачени и озбиљно поремећени људи не виде шта је ту лоше.
и за крај, пошто видим да све који не прихвате хомосексуализам као нормалну ствар осуђујете и називате сељацима (мада не видим шта је погрдно у ријечи сељак, али ваљда вас који се стидите својих коријена то дубоко вријеђа) и примитивцима, шта да кажем .....
примитивац сам који никад неће прихватити никакве "сексуалне оријентације" осим једне, као нормалне...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 12:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2006, 17:24
Dakle, pravoslavni sveštenici nemaju nikakve veze sa homoseksualizmom, ali zato homoseksualizam ima nekakve veze sa sektaštvom i pedofilijom. Da, sad mi je sve jasno.

Citiraj:
Moze li mi iko objasniti u cemu je razlika izmedju samoopredjeljenja na pravoslavlje ili jos bolje na islam (posto je sve u Sarajevu i bune se Cerici i ostali) i samoopredjeljenja na homoseksualizam, bilo koje vrste?

Razlika je u tome što se niko nije "samoopredjelio" za pravoslavlje ili islam.

P.S.

E, zaista, ko naziva homofobe "seljacima" stvarno je liberalni kreten. Vidim da se ova tema polako pretvara u svađu između liberalnih i fašističkih lakeja buržoazije, gdje su glavni argumenti "evropejstvo" i "srpstvo".

Провери обим злонамере непријатеља
и његову снагу о кремени брид своје.
— Oskar Davičo

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
DJ-TC je napisao:
Razlika je u tome što se niko nije "samoopredjelio" za pravoslavlje ili islam.

Pa i da nije niko i to je njihovo pravo i samoopredjeljenje. A obzirom da je vecina iz pravoslavlja i islama ipak znaci da se vecina opredjelila za njih. A za sto ce se ko opredijeliti to je njihov izbor.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 14:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
дј тц, ти си такав трол да је то невиђено...
стварно ме насмијавају ти твоји бесмислени покушаји да доведеш у било какву везу та два појма...... теби као да је једина сврха на овом форуму да вријеђаш људе и пљујеш по нечему што је њима драго... интернет трол...
и молим те реци гдје сам ја навео да хомосексуализам има везе са секташтвом ...
ова тема је стварно отишла у погрешном смијеру...
и да ја сам се сам одлучио да будем православни хришћанин, тако да твоја тврдња да се нико није самоопредјелио не стоји више....
толико људи има на овом свијету који стварно требају помоћ и подршку, који су стварно обесправљени, а ваши испрани мозгови се боре за права "јадних" хомосексуалаца.... туга.. туга..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 16:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2006, 17:24
Duffman je napisao:
и молим те реци гдје сам ја навео да хомосексуализам има везе са секташтвом ...

Napisao si: "ако је европа, хомосексуализам, секташтво, педофилија, инцести, сатанизам и још многе дивне ствари које имамо прилику да видимо ових дана, немам жељу да будем дио тога, а искрено само изопачени и озбиљно поремећени људи не виде шта је ту лоше."

Koliko sam shvatio, to je sve za tebe ista "bolest", i ko nema problem sa makar jednom stvari, onda je "poremećen".

Duffman je napisao:
толико људи има на овом свијету који стварно требају помоћ и подршку, који су стварно обесправљени, а ваши испрани мозгови се боре за права "јадних" хомосексуалаца.... туга.. туга..

E, upravo je stvar u tome što miješaš stvari, i ne znaš protiv čega i sa čim se treba boriti da bi se obespravljenima pomoglo, i što ne kontaš ko je obespravljen i na koji način, nego samo lupaš po svojim izlizanim šovinističkim dobošima.

Ja znam nekoliko homoseksualaca koji nisu liberalne seronje, nego su radnici, sindikalistički borci i internacionalisti, a ujedino veliki protivnici i pedofilije i sektaštva.

Sa druge strane, velika većina sveštenika su prevaranti (ne govorim samo o pravoslavnim; da je neki revni musliman postovao na ovoj temi dobio bi isti tretman s moje strane) a mnogi su pedofili i gotovo svi imaju sektaško ponašanje i djelovanje (sektaški u širem smislu riječi).

Ti si umislio da su homoseksualci "problem" i "bolest", bez ikakvog posebnog razloga, ali si zato spreman - kao srpski nacionalista (ili možda srpski fašista) i "samoopredjeljen pravoslavac" - gledati kroz prste sveštenicima koji varaju i lažu ljude i zlostavljaju djecu. Isto tako neki "revni musliman" toleriše to što će njegov komšija svoju kćerkicu poslati na odstranjivanje klitorisa. Isto tako se, što možemo vidjeti na ovom forumu, neki revni pravoslavac nada neće li neki revni musliman izvršiti teroristički napad na "bolesnu" gej paradu.

Onaj ko je spreman to da radi spreman je da toleriše svaku vrstu stvarne nepravde zarad svojih ideoloških iluzija - koje su mu nametnuli drugi. To je pokazatelj koliko ste ti i tvoji istomišljenici zbunjeni i glupi.

Провери обим злонамере непријатеља
и његову снагу о кремени брид своје.
— Oskar Davičo

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 17:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2006, 15:38
zar svaka tema ljudi mora završiti na isti način majku mu jebem, dajte se saberite i prepucavajte preko PP-a...... :roll: :roll: :x

sa više dece igrao,kada bih život ponovo pred sobom imao.
Ali vidite,imam 85 godina i znam da umirem.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2008, 12:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Slazem se...prepucavanje na PP, a ovdje ako moze normalno i argumentovano.

Ja cu samo kratko prokomentarisati gore nabrojane kategorije (gay, sekte, pedofilija, incest, satanizam i sl.) gdje su sve osim homoseksualizma - krivicna djela. Samim tim, mislim da trpanje svega ovoga u isti kos jednostavno ne ide.

Ja sam hetero, da se razumijemo, imam i djecu, ali zaista mi nije jasna mrznja prema nekome ko ima drugacije sexualno opredjeljenje...
Hajde da malo banalizujem i ne mijesam sa vjerom (koja je takodjer stvar opredjeljenja, licnog. Stice se rodjenjem, ali se moze i mijenjati po zelji kasnije, pa samim tim spada u kategoriju stvari za koje se svaki pojedinac moze samoopredijeliti), pa cemo ovako - ja, recimo, volim velike dzipove, a neko drugi voli male trkalice, a i jedan i drugi sebi mozemo priustiti i jedno i drugo. Da li to sto ja kupim dzipa (dakle - moj licni izbor) treba da znaci da moram mrziti onoga koji je kupio Mazdu X5 (njegov licni izbor)?

Nemojte...prvo, vrijeme se mijenja, svijet se mijenja, stvari koje su ranije bile tabu sada jednostavno vise nisu. Postaju javne, vidljive i jasne svima. Ali, istovremeno, uvijek treba imati na umu da svakoga od nas sutra moze snaci isto ovo protiv cega se borimo ili sto mrzimo (obicno je tako u zivotu - stigne te ono sto najvise mrzis). I, sta onda? Kaze kletva "Da Bog da ti sin kuci zeta doveo". I? Hoce li neko ovdje ubiti svoje dijete ako se to desi? Ja svoje, iskreno, ni pod razno. Ako ga to cini sretnim, pa neka onda uziva. Njegov izbor. Slazem li se s tim? Naravno da ne. Ali, sta ja tu, realno, mogu? Svezat ga za radijator? Ne pustat ga napolje? Koja je svrha toga, osim maltretiranja vlastitog djeteta?

I na kraju, draze bi mi bilo da bude i peder, ali sretan kao takav, nego da bude pun heroina i umre sa 25...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2008, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Pozdrav Ness,

Kad neko stavi pedofiliju i homoseks. u isti kos ne smatra time da su oba slucaja kriminalna nego se na oboje gleda kao na devijaciju. Ja recimo poistovjecujem pedofiliju i homoseks. po pitanju (ne-)normalnosti, ali pedofiliju samu po sebi ne smatram kriminalom nego bolescu koja vodi u kriminal.
Recimo znate da ima ljudi koji vole seks sa zivotinjama, ne znam da li ste culi za nekrofiliju (Erich Fromm ima malo sire tumacenje nekrofilije). Kad bismo sve te seksualne sklonosti stavili na jednu skalu pa morali staviti zarez gdje nam postaje muka neko bi je stavio ispod a neko iznad homoseksualizma. Ja spadam u red ljudi kojima izaziva muku u stomaku kad gledam kako se dva muskarca ljube i to. Ona prica o tome kako smo lazovi (mislim da je to neka zenska osoba rekla) zato sto nam se svidja vidjeti lezbejke a ne muskarce po meni ne pije vode jer su one za nas jos uvijek suprotan pol koji nas privlaci.

Pozdrav!

The hell where youth and laughter go.

Poslednji put menjao Hristov dana 15 Sep 2008, 14:56, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2008, 13:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Slazem se u dijelu da su i homosekualizam i pedofilija devijacije, medjutim tu ipak postoji znatna razlika - prvo je, iako se radi o devijaciji, ipak na dobrovoljnoj bazi i tu nema zrtve, dok se u drugom slucaju na kraju sve svodi na prisilu, sto samo po sebi spada u nasilje i tu postoje i pocinilac i zrtva. Naravno, u prvom slucaju niko ne pati ni radi cega (osim ljubavnih jada), sto se nikako ne moze reci za drugi slucaj.

Naravno da znam sta je nekrofilija, i mislim da bi se ovo moglo svrstati u slicnu kategoriju kao i pedofilija. Nekome ce mozda ovo zvucati okrutno, bezdusno ili ne znam ni ja kako, ali to jeste tako. Mi smo evolucijski napredniji od, recimo, ovaca, ali pokusajte se staviti u polozaj ovce...mislim da ni njoj nije ni malo ugodno u takvoj situaciji, samo sto nam ona to ne moze reci...
S druge strane, i kod pedofilije i kod nekrofilije pocinilac je najcesce sasvim svjesna osoba (ako iskljucimo neke slucajeve gdje je postojao neki psihiski poremecaj, tipa sizofrenije), koji mucenju svoje zrtve pristupa sasvim racionalno i ciste svijesti. Ovo nam potvrdjuju mnogi slucajevi gdje su sve radnje pedofila, od pronalaska zrtve, pa nadalje do njenog mucenja, zastrasivanja svjedoka, itd. ocigeldno bile vrlo svjesne i dobro planirane, a to opet upucuje da su i sami vrlo dobro znali da cine nesto zaista pogresno.

St ose tice gledanja dvojice muskaraca prilikom sexualnog akta, tu dijelimo i stav i osjecaje. Dvije zene su vec druga stvar ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]