banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 18:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 245 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sledeća

Tito
Da 77%  77%  [ 33 ]
Ne 23%  23%  [ 10 ]
Ukupno glasova : 43
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2005, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...gade mi se i jedan i drugi. Nisam glasao jer ne znam sta bi stavio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2005, 08:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
hazoous je napisao:

Pa sto si ona uopste nesto i pisao na ovu temu??? Ako ti se ne svidja radije cuti, a nemoj omalovazavati druge...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2005, 13:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
daljac je napisao:
hazoous je napisao:

Pa sto si ona uopste nesto i pisao na ovu temu??? Ako ti se ne svidja radije cuti, a nemoj omalovazavati druge...

Prekucaj naslov u "Tito DA ili DA", da znaju svi koji bi se odlucili za "NE" da nisu dobrodosli sa komentarima. :roll:

Tito me ne odusevljava,..ni malo.
Jedna sam od onih koji vjeruju da nam je ucinio magarecu uslugu, ne ponovio se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2005, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mrvica je napisao:
Prekucaj naslov u "Tito DA ili DA", da znaju svi koji bi se odlucili za "NE" da nisu dobrodosli sa komentarima. :roll:
Tito me ne odusevljava,..ni malo.
Jedna sam od onih koji vjeruju da nam je ucinio magarecu uslugu, ne ponovio se.

Napisao sam to zato sto je on napisao da mu se gade i jedni i drugi i zaista mi nije jasno zasto bi takav komenatr uopste bio dobrodosao na bilo kojoj temi... Ako mu se gade razmisljanja pojedinaca sa ovog foruma ili ako mu se gade sami pojedinci neka ta svoja misljenja iznosi na drugom mjestu, a ne na forumu...

A sada - tema... Zasto mislis da nam je ucinio magarecu uslugu???[/i]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2005, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
da, ucinio nam je magarecu uslugu zato sto nam je dao sve, sto smo zivjeli ko lordovi ko niko nigdje na svijetu, sto smo imali predivnu drzavu, sto nam je dao pasos koji na granicama nisu ni otvarali da ti bar sliku vide, sto smo zivjeli u miru ( pazi, klucna rijeci je MIR ), sto su te svi uvazavali kad kazes da si from yugoslavia bilo gdje da odes...........................( a ne gledaju te ko posljednjeg divljaka, kao sada ), sto si mogao/mogla da se slobodno setas bez straha da te neko siluje i opljacka u samom centru grada............

'ebo taj tito mamu svoju...

jel treba jos nesto, ili..............???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2005, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
kakve zablude.
pravo ste smijesni. ko bi rekao da diktator i ubica ima toliko fanova. posebno medju srbima koje je unazadio za 100 godina. to je nasa srpska sramota.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2005, 17:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Tito je bio i prosao, al kuda dalje??? vise figurativno mislim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2005, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

acrobatico je napisao:
kakve zablude.
pravo ste smijesni. ko bi rekao da diktator i ubica ima toliko fanova. posebno medju srbima koje je unazadio za 100 godina. to je nasa srpska sramota.

ok. to je tvoje misljenje, kao sto je i moje da si ti smijesan. al to nije bitno.

pitanje je, a ko te to sada unapredjuje??? ovi danasnji politicari??? a ko se to od njih bori za srpski narod majke ti???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2005, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
I_am je napisao:
da, ucinio nam je magarecu uslugu zato sto nam je dao sve, sto smo zivjeli ko lordovi ko niko nigdje na svijetu, sto smo imali predivnu drzavu, sto nam je dao pasos koji na granicama nisu ni otvarali da ti bar sliku vide, sto smo zivjeli u miru ( pazi, klucna rijeci je MIR ), sto su te svi uvazavali kad kazes da si from yugoslavia bilo gdje da odes...........................( a ne gledaju te ko posljednjeg divljaka, kao sada ), sto si mogao/mogla da se slobodno setas bez straha da te neko siluje i opljacka u samom centru grada............

'ebo taj tito mamu svoju...

jel treba jos nesto, ili..............???

Ok, sad znamo da je I_am zhivela u malo lepshim delovima grada...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2005, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I_am ne mogu da verujem da ti smatrash da je sve tako crno-belo ?
Ti stvarno mislish da nema ni jedne mrlje na karijeri Josfina Franje Broza ??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2005, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
mladost - ludost....koliko osoba koja se nije ni rodila za vrijeme zivota "druga Tita" moze biti kompetentna da govori o istom i zivotu za vrijeme Tita?? Pustite vi to rekla - kazala....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2005, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

acrobatico je napisao:
kakve zablude.

Eto... Argumenti... Znas - to su one cinjenice kojima potkrepljujes svoje stavove... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2005, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:

Naravno da ima, ali mislim da je Tito uradio mnogo vise dobrih stvari...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2005, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:

naravno da ima!!!! prva - sto je pustio albance na kosovo!!!
sorry, al kad pogledas sta sada rade................. mislim na nase politicare, mogu samo da kazem: druze tito, ustani iz groba!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2005, 20:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

draga I am...

pa ti imas samo 22 godine i vrlo si mlada i zelena da sudis o nekim stvarima. posebno o drugu titu. cak ni pionir nisi bila.

dragi daljac...

jesi cuo za goli otok. znas li ko ga je osnovao. koliko je ljudi tamo ubijeno. treba li ti pomoc....

sta mislis ko je onoliko zaduzio sfrj. valjda ti je jasno da smo zivjeli od stranih kredita, a ne od nase snazne privrede...

ko je bez potrebe ubijao srpsku djecu po sremskom frontu...

ko je zivio bogat kao faraon dok su stotine hiljada ljudi umirali od bijede... treba pomoc oko odgovora?

zbog cega su stotine hiljada ljudi otisli iz sfrj u inostranstvo. zato sto im je bilo dobro u jugoslaviji. sumnjam.

ko je poslije rata pobio na hiljade tzv. klasnih protivnika, uglavnom srba kapitalista, bogatih domacina.

ko je srbe podijelio u sedam republika i pokrajina i srbiju ucinio nikada manjom, a hrvatsku nikada vecom.

ko je kovao lazno bratsvo i jedinstvo... koje nikada nije ni postojalo.

ko je sistematski unistavao crkve, manastire i duhovne skole.

ko nas je priblizio tunguziji, etiopiji i slicnim nesvrstanim nedodjijama, dok je u evropi trajao proces ekonomske i politicke integracije.

treba li ti jos pitanja za razmisljanje. ako treba, samo kazi, ima toga jos dosta. i jos dosta da naucis, sinko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2005, 21:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Pruge i tvornice koje je izgradio i koje su radile, ovi nesposobnjakovici ne mogu da stave u pogon.Yu je bila dobra i prespektivna drzava zahvaljujuci njemu. Ovi poslije njega, upropastili su sve ono sto je uradjeno. Ne tvrdim da nije bilo slabosti, ali sve se to dalo popraviti da je bilo dobre volje. Mislim, da je bio ne samo nas najbolji drzavnik, nego da je spadao u samu svjetsku elitu velikih drzavnika.YU je bila mala zemlja, ali svuda postovana. Svojevremeno smo se svi ponosili sto smo bili iz YU, jer je za YU i Tita znao, star i mlad svuda u svijetu.Moja ocjena je da.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2005, 06:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
zah je napisao:
Pruge i tvornice koje je izgradio i koje su radile, ovi nesposobnjakovici ne mogu da stave u pogon.Yu je bila dobra i prespektivna drzava zahvaljujuci njemu. Ovi poslije njega, upropastili su sve ono sto je uradjeno. Ne tvrdim da nije bilo slabosti, ali sve se to dalo popraviti da je bilo dobre volje. Mislim, da je bio ne samo nas najbolji drzavnik, nego da je spadao u samu svjetsku elitu velikih drzavnika.YU je bila mala zemlja, ali svuda postovana. Svojevremeno smo se svi ponosili sto smo bili iz YU, jer je za YU i Tita znao, star i mlad svuda u svijetu.Moja ocjena je da.

Sada cu se morati sloziti sa zahom,do nekog slijedeceg izliva nacionalizma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2005, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

acrobatico je napisao:
draga I am...

pa ti imas samo 22 godine i vrlo si mlada i zelena da sudis o nekim stvarima. posebno o drugu titu. cak ni pionir nisi bila.

dragi daljac...

jesi cuo za goli otok. znas li ko ga je osnovao. koliko je ljudi tamo ubijeno. treba li ti pomoc....

sta mislis ko je onoliko zaduzio sfrj. valjda ti je jasno da smo zivjeli od stranih kredita, a ne od nase snazne privrede...

ko je bez potrebe ubijao srpsku djecu po sremskom frontu...

ko je zivio bogat kao faraon dok su stotine hiljada ljudi umirali od bijede... treba pomoc oko odgovora?

zbog cega su stotine hiljada ljudi otisli iz sfrj u inostranstvo. zato sto im je bilo dobro u jugoslaviji. sumnjam.

ko je poslije rata pobio na hiljade tzv. klasnih protivnika, uglavnom srba kapitalista, bogatih domacina.

ko je srbe podijelio u sedam republika i pokrajina i srbiju ucinio nikada manjom, a hrvatsku nikada vecom.

ko je kovao lazno bratsvo i jedinstvo... koje nikada nije ni postojalo.

ko je sistematski unistavao crkve, manastire i duhovne skole.

ko nas je priblizio tunguziji, etiopiji i slicnim nesvrstanim nedodjijama, dok je u evropi trajao proces ekonomske i politicke integracije.

treba li ti jos pitanja za razmisljanje. ako treba, samo kazi, ima toga jos dosta. i jos dosta da naucis, sinko.

moracu da te ispravim. bila sam pionir, posljednja generacija.......
da, imam 22 godine i mlada sam, hvala bogu, i ne mora da znaci da nista ne znam.
a jel ti znas ko je sedamdesetih godina otisao u inostranstvo da radi??? otisli su oni sa 4 razreda osnovne i koji nista drugo u tadasnjoj YU nisu mogli da naprave.......
pozdrav

p.s. generalno protiv socijalizma i komunizma, ali za Tita - da!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

to da su u inostranstvo odlazili samo oni sa 4 razreda osnovne je takva ordinarna glupost da se vec 10 minuta tresem od smijeha. pa ti nisi ni svjesna sta si izvalila. moja porodica i ja znamo mnogo ljudi koji su sa visokim skolama otisli vani. bili su proganjani po nizu stvari.
draga moja, ipak ces morati jos mnogo toga da naucis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

acrobatico je napisao:
to da su u inostranstvo odlazili samo oni sa 4 razreda osnovne je takva ordinarna glupost da se vec 10 minuta tresem od smijeha. pa ti nisi ni svjesna sta si izvalila. moja porodica i ja znamo mnogo ljudi koji su sa visokim skolama otisli vani. bili su proganjani po nizu stvari.
draga moja, ipak ces morati jos mnogo toga da naucis.

Shto se tiche ovog za strance, tachno je.Da su u vecini vrhunski shkolovani ljudi odlazili iz Jugoslavije iz politichkih razloga..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 245 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]