banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 19:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Maj 2008, 01:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Kraj vremena ili astronomski fenomen

Još nas samo nešto više od četiri godine dijeli od astronomskog fenomena koji se događa jednom u 230 milijuna godina. Naime, 21. 12. 2012. je datum kada će se ravnina Sunčevog sustava izjednačiti s ravninom Mliječne staze, a prema nekim astronomskim istraživanjima istovremeno će još dvije galaksije biti poravnate s našom.

U teorijama geofizičara spominju se i radikalne promjene elektromagnetskog polja Zemlje, pa čak i zamjena polova. Tog datuma završava i drevni kalendar Maya pa su ga mnogi katastrofičari spremno prihvatili kao ‘kraj svijeta’. No, nema razloga za paniku. Prema vjerovanju Maya, riječ je o početku šestog doba u ukupnom ciklusu od 26.000 godina. Maye su imale vrlo precizan kalendar i nisu imale linearan nego spiralan koncept vremena, a poravnavanje koje će se dogoditi 2012. godine doživljavali su kao spajanje s utrobom ‘Velike majke’.

Naime, prema njihovoj percepciji, svaki je svemirski objekt bio živ. Kako je opisano, ulazak u to doba obilježit će odbacivanje tehnologije, vremena i novca, ulazak u petu dimenziju, galaktička sinhronizacija s ostatkom Univerzuma, pojava novog sunca u našem sustavu i promjena ljudske DNK. Majanski Šesti svijet zapravo je prazan i bez uvjetovanosti te ovisi isključivo o kreatorima nove civilizacije. Prema njihovom kalendaru, trenutačno se nalazimo između Petog i Šestog svijeta, u dobu Apokalipse, u kojem ljudi individualno i kolektivno doživljavaju velike promjene.

Apokalipsa o kojoj se govori u spisima Maya označena je kao ‘otkrivanje skrivenoga’. Mnogi poklonici ezoterije u 2012. vide početak svojevrsnog ‘Neba na zemlji’, velikog skoka u svijesti čovječanstva, koji će zauvijek transformirati ljudsku civilizaciju. Zanimljivo, neki teoretičari naftne krize predviđaju njezinu kulminaciju upravo oko 2012. godine, a sve su bučniji i glasovi koji pozivaju na korjenite promjene za spas planeta. Bez obzira na sve te teorije, jedno je sigurno - ako se 2012. baš ništa drugo ne dogodi, još uvijek nas očekuju Olimpijske igre u Londonu.
Datum: 18.04.2008.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2008, 01:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Zvuči odlično.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2008, 08:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Jesul' to Maje imale novac i nekakvu tehnologiju kada predvidjaju nestanak pomenutih. Mozda se latinoamerikanci navuku na ovo, ko sa prelaskom u treci milenij. Dobro, ovo je malo zanimljivije...
A mozda se otvori wormhole negdje u blizini i povezu nas sa drugim krajem galaksije?? Al ovo ne bi valjalo nikako.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2008, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Zamjena polova? Eto mi šanse da neplanirano budem i ja jednom u životu na južnoj polulopti... možda na nekom egzotičnom mjestu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2008, 18:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Juzna polulopta ostaje juzna polulopta. Samo se mozda promjeni magnetski pol :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2008, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
A mozda mi svi promijenimo pol! :lol: Pa ce biti ,,Hej da sam musko samo jedan dan...'' :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2008, 21:00 
Veteran
Veteran

I ranije je bilo raznijh nagadjanja, ali ovo mi se cini nekako najozbilojnije, pa nisam bas rasvnodusan, jer cetiri godine veoma brzo prodju. A sta bi sve moglo biti drukcije poslije cetiri godine mozemo samo da nagadjamo.Nek bude bilo sta, samo da ne bude smak svijeta.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2008, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Na svakom 4umu se razglaba o tome
a i na ovom je bila nekolicina slicnih tema...

Citiraj:
2012 Unlimited philosophy

1. Humanity and Planet Earth are currently going through a huge change or shift in consciousness and reality perception.

2. The Mayan civilization of Central America was and is the most advanced in relation to time-science knowledge. Their main calendar is the most accurate on the planet. It has never erred. They actually have 22 calendars in total, covering the many timing cycles in the Universe and Solar System. Some of these calendars are yet to be revealed.

3. The Mayan fifth world finished in 1987. The sixth world starts in 2012. So we are currently "between worlds". This time is called the "Apocalypse" or revealing. This means the real truth will be revealed. It is also the time for us to work through "our stuff" individually and collectively.

4. The Mayan sixth world is actually blank. This means it is up to us, as co-creators, to start creating the new world and civilization we want now.

5. The Mayans also say that by 2012-
- we will have gone beyond technology as we know it.
- we will have gone beyond time and money.
- we will have entered the fifth dimension after passing through the fourth dimension
- Planet Earth and the Solar System will come into galactic synchronization with the rest of the Universe.
- Our DNA will be "upgraded" (or reprogrammed) from the centre of our galaxy. (Hunab Ku)
"Everbody on this planet is mutating. Some are more conscious of it than others. But everyone is doing it" - Extraterrestrial Earth Mission.

6. In 2012 the plane of our Solar System will line up exactly with the plane of our Galaxy, the Milky Way. This cycle has taken 26,000 years to complete. Virgil Armstrong also says that two other galaxies will line up with ours at the same time. A cosmic event!

7. Time is actually speeding up (or collapsing). For thousands of years the Schumann Resonance or pulse (heartbeat) of Earth has been 7.83 cycles per second, The military have used this as a very reliable reference. However, since 1980 this resonance has been slowly rising. It is now over 12 cycles per second! This mean there is the equalivant of less than 16 hours per day instead of the old 24 hours. Another intrepetation is - we, or rather Consciousness have been down this same road seven times before over the last 16 billion years. Each of these cycles of Creation runs 20 times faster than the last one. The same amount of Creation is paced 20 times tighter. This is why time seems to be going so fast. It is not "time" but Creation itself that is accelerating. (see Mayan Calendar Central)

8. During the Apocalypse or the time "between worlds" many people will be going through many personal changes. The changes will be many and varied. It is all part of what we came here to learn or experience. Examples of change could be- relationships coming to an end, change of residence or location, change of job or work, shift in attitude or thinking etc.

9. Remember, in any given moment we are making small and large decisions. Each decision is based on LOVE or FEAR. Choose love, follow your intuition, not intellect and follow your passion or "burning inner desire." Go with the flow.

10. Thought forms are very important and affect our everyday life. We create our reality with thought forms. If we think negative thoughts of others this is what we attract. If we think positive thoughts we will attract positive people and events. So be aware of your thoughts and eliminate the unnecessary negative or judgemental ones.

11. Be aware that most of the media is controlled by just a few. Use discernment! Look for the hidden agendas. Why is this information being presented to you? What is "their" real agenda? Is it a case of problemreactionsolution? Do "they" create a problem so that "we" react and ask for a fix, then "they" offer their solution? The "solution is what "they" really wanted in the first place.

12. Remember almost nothing happens by accident. Almost all "events" are planned by some agency or other. Despite this, it is a very exciting time to be alive!
The truth shall set you free!

http://www.youtube.com/watch?v=D6wI3Pbolbw

http://www.youtube.com/watch?v=-wIMRV-NjsY

http://www.youtube.com/watch?v=YSg8ouxZOy8

http://www.youtube.com/watch?v=8fPcGvCgPb0

8)

Odgledati Zeitgeist

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2008, 22:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
zah, odlican post!

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2008, 10:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hmmm ako se Zemlja okrene, znaci li to da cemo spasti sa planete? :)
Sala, text je odlican, mada ne pridajem neku preveliku vaznost tome. Jedino mozda malo vise razmisljanja o promjeni polova tj. da li ce to proci neopazeno ili ce biti burno u vidu nekih zemljotresa, poplava, uragana,...?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2008, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma magnetski polovi se neprestano pomijeraju citao sam u NG da se zadnjih 100 i nesto godina od kada se vrse mjerenja pomjerio nekoliko stotina kilometara (trenutno se seta po bespucima sjeverne Kanade), nisam siguran da li sa sjevera na jug ili obrnuto, potrazicu na kamari :D
S tim da se na sjeveru nalazi juzni magnetni pol a kod juznog sjeverni mp. Pa nisam siguran koje bi bile posljedice da se polovi obrnu. mozda samo u koristenju kompasa.
Jel' radi kompas kada si daleko na sjeveru, blizu magnetnog pola?

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2008, 18:30 
Veteran
Veteran

Vjerujem da ce doci do nekih promjena, samo je pitanje kako ce se to odraziti na nas zivot. Da li ce biti vise ili manje zemljotresa, vulkanskih erupcija, polava, tornada, kao i gdje ce se to sve dogoditi??????

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
goci master je napisao:
Ma magnetski polovi se neprestano pomijeraju citao sam u NG da se zadnjih 100 i nesto godina od kada se vrse mjerenja pomjerio nekoliko stotina kilometara (trenutno se seta po bespucima sjeverne Kanade), nisam siguran da li sa sjevera na jug ili obrnuto, potrazicu na kamari :D
S tim da se na sjeveru nalazi juzni magnetni pol a kod juznog sjeverni mp. Pa nisam siguran koje bi bile posljedice da se polovi obrnu. mozda samo u koristenju kompasa.
Jel' radi kompas kada si daleko na sjeveru, blizu magnetnog pola?

Ne radi. Mislim da se ovdje ipak misli na neka veca, nagla pomjeranja, i ukoliko dodje do njih vjerovatno ce imati velike posljedice na kretanje struja, vrijeme, erupcije, zemljotrese... Ma pitanje je da li ce uopste doci do toga! A prezivjelo se 2 svjetska rata, prezivjece se i to.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
zah je napisao:
I ranije je bilo raznijh nagadjanja, ali ovo mi se cini nekako najozbilojnije, pa nisam bas rasvnodusan

Koliko sam ja primjetio mnogim imaju takav utisak, i među onima koji inače ne vjeruju u nikakva proročanstva i predviđanja. Sve se više o ovoj temi priča. Vjerujem da to ukazuje na nešto.

Neko je pomenuo prelazak u treći mileniju, često se navodi da se tu ništa nije desilo pa neće ni 2012. godine. Treba znati da baš nikakva predviđanja nisu postojala za prelazak u treći milenijum, nikakva iole ozbiljna, to za prelazak u milenijum je neko lupio a masa prihvatila jer se radi o okruglim cirfama pa se mislilo da će biti ne znam ni ja šta, ali oni koji se ozbiljnije bave duhovnošću i prate i proučavaju ovakve stvari nisu ništa očekivali na prelasku milenija.

Mada s druge strane taj "treći dan" (po Svetom Pismu Božiji "Dan" traje 1000 ljudskih godine) jeste itekako zanimljiv, i postoje zanimljiva proročanstva za treći milenijum u Svetom Pismu, ali se ne govori ili bar ja nisam pronašao da se nešto govori za strogi početak tog "trećeg dana", dakle na ulasku u njega, pa ništa nisam ni očekivao i ništa nije ni bilo. Ali se spominje nešto značajno što će se desiti i što će itekako odjeknuti u "jutro trećeg dana", pa bi se to vrlo lako moglo odnositi i na ovu 2012. godinu jer je to jutro trećeg milenijuma, i dalje je to pri početku uzevši u obzir da milenijum traje velikih 1000 godina. I na ostalim mjestima u Svetom Pismu gdje se spominje "treći dan" se mogu uočiti poklapanja sa ovim drugim novijim poročanstvima i najavama, taj period je vidno izvodjen kao poseban, kao period kada će nastupiti nešto novo. Koga više zanima o "trećem danu" može pogledati tekst koji sam svojevremno napisao.

Ali ovde bih se osvrnuo na tekst koji je Sassy postavila, na engleskom. Kome se možda nije dalo da čita predlažem da pročita jer je dosta zanimljiv.

Tačka 3 je veoma zanimljiva, obe navedene godine su dosta zanimljive, kao i komentar iza njih.

Posljednja teza u tački 5 je dosta zanimljiva.

Što se tiče tačke 6 volio bih čuti da li postoje zvanične naučne potvrde toga što je navedeno. To ujedno piše na početku teme, obavljeno je u zadnje vrijeme na sajtovima sa vijestima.

Na tačke 8, 9 i 10 bi trebalo ozbiljno obratiti pažnju.

Sve ove stvari koje su tu navedene su mi poznate sa drugih strana, i njihovo potenciranje upravo u ovom periodu. Dosta toga se poklapa.

A što se tiče tih zemljotresa, vulkana i sličnog, mene taj aspekt 2012. godine najmanje zanima. Mislim da fokus uopšte nije i ne treba biti na tome već na ovim duhovno-psihološko-mentalno-genetskim promjenama. Na kvalitativnim promjenama u nama samima. Prave kataklizme će biti tu.

Možda ovih globalnih kataklizmi uopšte ne bude, možda se desi suptilna ali značajna promjena koji ljudi uopšte (u počektu) neće ni primjetiti, već će možda samo manjina osjetiti "nešto". Vrlo značajane stvari se mogu desiti i dešavaju se uvijek u tišini, a ne tako da to svi odmah vide i osjete. Niti je to da svi vide i osjete preduslov da bi se moglo reći da se nešto značajno zaista i desilo, i da su se proročanstva ispunila. Možda i 2012. bude upravo takva. Mene najviše zanimaju ove kvalitativne promjene u svijesti ljudi, i to priželjkujem. To je ono što ljudima treba, vjerovatno danas više nego ikad. Mnogi prateći stanje u svijetu vide da je ono dosta loše, da su ljudi dosta loši, ljudi se svakodnevno šokiraju vijestimam koje pristižu, konkretno ovo najnovije sa ovim austrijancem što je silovao zatočenu kćerku, a tako šokantnih stvari o ljudima danas imamo svakodnevno, ko prati vijesti mogao je to da vidi. Još u Svetom Pismu je najavljeno da će u "posljednja vremena" ljudi biti katastrofalno loši, da će se mnogo iskvariti, da će biti stanje kao pred potopom kada su ljudi bili dosta loši, sve to u periodu pred neke promjene.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
4. The Mayan sixth world is actually blank. This means it is up to us, as co-creators, to start creating the new world and civilization we want now.

A zasto je blank? I sta su naveli da ce se desiti u prethodnih 5 ? Ako su ista i naveli ili su se samo bavili izradom kalendara, zvjezdanih karti i sl. Ili jednostavno nisu stigli da popune 6. svijet zato sto su nestali (mislim civilizacija dozivjela propast).

Za 5. tacku, ponovo kazem da su baratali sa pojmovima novac, tehnologija i sl. i dali je to tacno? Oko pete dimenzije isto meni nema bas smisla, nakon sto prodjemo kroz cetvrtu, ucemo u petu. Znaci prolazimo kroz vrijeme (ili izvan vremena) i ulazimo u nesto nepoznato. Zasto nisu pojasnili o cemu se tu radi malo poblize, posto su ocigledno bili obdareni mnogim znanjima.

Citiraj:
8. During the Apocalypse or the time "between worlds" many people will be going through many personal changes. The changes will be many and varied. It is all part of what we came here to learn or experience. Examples of change could be- relationships coming to an end, change of residence or location, change of job or work, shift in attitude or thinking etc.

Ovo mi izgleda prilicno naivno. da ne duzim puno, zar se sve ovo ne desava svaki dan? To me podsjeca na ono kada je neki svetac i nesto neobicno ili lose se desi, to se pripisuje crvenom slovu u kalendaru, a lose stvari se desavaju svakodnevno i neprestano, a potvrda za ovo je i citat u sljedecoj tacki
Citiraj:
9. Remember, in any given moment we are making small and large decisions.

Gore sam napomenuo da ce se na ovo vjerovatno navuci najvise latinoamerikanci, pomalo u sali i to ne samo zato sto su Maje iz L.Amerike nego i zbog jedne price od prije 7-8 godine, pred ulazak u 2000. ili bi 01. U nekom manjem mjestu ne mogu da se sjetim u kojoj zemlji (Juzna Amerika) lokalni sef policije je bio ubijedjen da slijedi smak svijeta da je pustio sve "stanovnike" svog zatvora kako bi proveli posljednje dane ne Zemlji u slobodi. Lik je naravno dobio otkaz, ali to govori kolika je kolektivna paranoja je vec bila zavladala. :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2008, 01:54 
Veteran
Veteran

Evo jedan dobar tekst na naslovljenu temu, samo ga treba prpocitati do kraja. Nece biti tesko, slusajuci izvanrdnu muziku.
Pozdrav Zah
http://64.233.169.104/search?q=cache:1U ... cd=7&gl=us

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2008, 08:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ovo je zanimljivo ( iz linka sto je zah postavio ) :

... Mozda najspektakularniji dogadjaj koji se veze za Maje je njihov "nestanak" 830 g.n.e. Na vrhuncu razvoja, sa vec izgradjenim piramidama, hramovima i gradovima, bez straha od vanjske opasnosti, velika vecina Maja netragom nestaje. Njihove gradjevine su poruka onima koji dolaze iza njih. Naravno, nama je trebalo dugo da pocnemo da razumijevamo o cemu su to oni pisali. Kako smo sirili vlastite spoznaje tako smo mogli vise da shvatimo dosege ove bizarne civilizacije koja je za sebe tvrdila da je "posjet Planeti Zemlji njihova cetvrta misija" i "po kompletiranju ce otici na slijedeci zadatak"!? ....

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2008, 08:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
MonaLisa je napisao:
A mozda mi svi promijenimo pol! :lol: Pa ce biti ,,Hej da sam musko samo jedan dan...'' :lol:

Liso nemoj da me strasis sa svojim izjavama :tongue3:
:wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2008, 01:18 
Veteran
Veteran

Na internetu sam nasao ovaj tekst, ali nema podataka odakle je preuzet, sto bi moglo ukazivati da je napisan da pokrene razmisljanja ljudi vezano za ovaj dogadjaj koji uskoro slijedi.
Pozdrav Zah

Pismo norveskog politicara 2012

"Ja sam političar iz Norveške. Želim reći da će se teške stvari desiti između 2008. i 2012. godine.
Norveška vlada pravi sve više podzemnih baza i bunkera. Na to pitanje su jednostavno odgovorili da je to radi zaštite ljudi u Norveškoj. Tražio sam informaciju kada će to biti završeno, a odovorili su: "Prije 2011. godine".
Izrael čini istu stvar, kao i mnoge druge države.
Dokaz, da je ono što govorim istina, su fotografije sa ministrima koje sam upoznao. Oni sve ovo znaju, ali ne žele stvarati uzbunu i masovnu paniku.
Planet X dolazi i Norveška je počela skladištiti hranu i sjemena u području Svalbard i sjevernom polu uz pomoć SAD-a i EU. Oni će spasiti samo one koji pripadaju eliti i imaju moć, kao i ljekare, naučnike i sl. koji su potrebni za novi početak.
Ja već znam da ću prije 2012. godine otiči u područje Mosjoen, gdje se nalazi duboka podzemna vojna baza. Tamo smo podijeljeni u sektore: crveni, plavi i zeleni. Njima je ovo već naznačeno, a kampovi su već odavno napravljeni.
Ljudi koji će ostati na površini i umrijeti zajedno sa drugima neće dobiti pomoć. Plan je da 2 miliona Norvežana bude osigurano, a ostalih 2,6 miliona će umrijeti.
Svi sektori i arke su povezani tunelima i imaju vozila kojima se može preći sa jedne arke na drugu. To je iz razloga da mogu biti u kontaktu jedni sa drugima.
Veoma sam tužan. Često plačem sa drugima znajući da će toliko mnogo ljudi saznati istinu prekasno. Vlada laže ljude od 1983. godine do sada. Svi važniji političari Norveške znaju za ovo, ali samo mali broj njih će to reći drugima zbog straha da bi mogli propustiti NOAH 12 vozila koja bi ih odvezla na sigurno mjesto.
Ako kažu ikome, zasigurno su mrtvi. Ali, ja više ne brinem za sebe. Čovječanstvo i druge vrste moraju preživjeti. Ljudi to moraju znati.
Sve vlade svijeta su zabrinute zbog ovoga. Za ljude koji se žele sami spasiti mogu samo reći da potraže pećine na visokim mjestima gdje mogu napraviti zalihe hrane za najmanje 5 godina, uključujući konzerviranu hranu i vodu.
Posljednji put govorim: "Bože, pomozi nam svima...", ali znam da nam Bog neće pomoći. Samo svaka osoba pojedinačno može nešto učiniti. Probudite se, molim vas...!
Mogao sam vam pisati koristeći drugo ime, ali više se ne bojim ničega. Kada znate ovo pouzdano, postajete nesavladivi i nikakvo zlo vam se neće dogoditi kada znate da je blizu kraj.
Uvjeravam vas 100% da će se ovo desiti. Četiri godine su preostale do kraja. Nabavite oružje, napravite grupe za preživljavanje i pronađite mjesto gdje možete biti sigurni sa hranom.
Pitajte me bilo šta - ja ću vam odgovoriti koliko god znam o povezanosti Norveške sa ovim slučajem. Samo pogledajte okolo, svugdje se prave podzemne baze i bunkeri. Ljudi, otvorite oči. Pitate li vlade šta to prave, samo će odgovoriti: "To je samo skladište za hranu". Zasljepljuju vas lažima.
Znaci prisustva vanzemaljaca su takođe tu i često vidim norveške elitne političare koji nisu ono što govore. Čini se kao da su kontrolirani u svakom pogledu.
Zapamtite da oni koji će biti u gradu i okolini su oni koji će biti prvi umrijeti. Kasnije će vojska počistiti ostatke preživjelih i imat će naređenje da ubiju bilo koga ko se usprotivi odvođenju u kampove gdje će svi biti označeni brojem.
Vidim da je na vašoj stranici spomenuta Benazir Bhutto. Njena smrt je tragična. Kao što vidite, sastao sam se s njom. Takođe sa fotografija ćete vidjeti da sam upoznao brojne političare i svjetske vođe.
Javnost neće znati šta se događa do pred sami kraj, jer vlada ne želi stvarati masovnu paniku. Sve će se desiti mirno, a vlada će samo nestati.
Ali ja kažem: "Ne idite mirno u noć. Preduzmite mjere da budete sigurno sa vašom porodicom. Dođite zajedno sa ostalima. Radite zajedno da nađete način rješavanja problema sa kojima ćete se suočiti".

S poštovanjem,

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2008, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ovaj zadnji tekst mi djeluje previse .. djetinjasto :)
a inace ovo sto se tice za 2012. ima nekog smisla jer je bas dosta drugih dogadjaja u nekoj vezi s tim ..
ne znam, sjedimo i cekajmo .. jos 4 godine ..
a jebemu, taman kad zavrsim fakultet ... :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]