banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Okt 2007, 19:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2007, 15:33
DA li vi smatrate da su Amerikanci sletili na Mjesec i da li smatrate da 30 godina poslje njihovog sletanja nije bilo niti jedne vise misije na Mjesec...ja smatram da je to jedna velika americka LAZ...nisu ni bili blizu mjesecu....cuj 30 godina je proslo niti jedna vise misija se nije organizovala jer govore kao da nema dovoljno sredstava...kao da je tesko naci sponzore dovoljno je da preko lunarnog modula napisu coca cola...i eto sponzora za misiju....aj sada vi opletite!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 19:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2007, 15:13
:lol: izgleda da na mjesecu nema nista.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 20:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2007, 20:42
pazi ovo-ja gledala,davno jednom,neakav dokumentarac,bas o tome-dal su prvi bili ameri,ili rusi...i...kazu,kao,to bila jedna velika amerova laz,da zezne rusa...
I sad,prikazu ti oni (u dokumentarcu) neke kadrove,njihovih,navodnih,"snimaka s meseca",za koje se tvrdi da su,u stvari snimani u neakvim studijima,ili gde vec,ko ce znat...iznose ljudi dokaze,tipa,odkud ova sena,ovog predmeta ovde,i odkud uopste sena predmeta,to je valjda,kako rekose nemoguce,na mesecu...pa onda fotografije nekih...rupa,ovih...kratera,il kak se vec zovu :) ,koje su identicne onim pronadjenim,negde tamo,na americkim poljanama...:lol:i slicne stvari.sve u svemu,vele da su ameri sve nas posteno zeznuli... :oops:

"Nema zveri koja za trun milosti ne zna...;
za milost ne znam,te ni zver nisam."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ma nisu. Donijeli su 3kg prasine sa Mjeseca i potvrdjeno je da je sa Mjeseca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 20:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2007, 20:42
.................ozbiljno?pa dobro...moze bit.mada...ipak su to ameri... :scratch:

"Nema zveri koja za trun milosti ne zna...;
za milost ne znam,te ni zver nisam."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ima ovde nesto http://www.ufos-aliens.co.uk/cosmicapollo.html

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
nEdA je napisao:
.................ozbiljno?pa dobro...moze bit.mada...ipak su to ameri... :scratch:

oni me bas nikad ne iznenadjuju...od njih mi je sve za ocekivati...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2007, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
cllipann je napisao:
DA li vi smatrate da su Amerikanci sletili na Mjesec i da li smatrate da 30 godina poslje njihovog sletanja nije bilo niti jedne vise misije na Mjesec...ja smatram da je to jedna velika americka LAZ...nisu ni bili blizu mjesecu....cuj 30 godina je proslo niti jedna vise misija se nije organizovala jer govore kao da nema dovoljno sredstava...kao da je tesko naci sponzore dovoljno je da preko lunarnog modula napisu coca cola...i eto sponzora za misiju....aj sada vi opletite!

а да ли је земља једна велика равна плоча, на леђима четири велике корњаче? не, мислим да није, мислим да је округла...

ти сматраш да је то једна велика лаж. одма пошаљи протестно писмо на све америчке институције и НАСУ, наравно, и реци им како ствари заиста стоје и шта ти уствари сматраш. и онда пошаљи браћи русима (јер совјета више нема), па им реци да си то урадио, па ће они да те чашћавају до краја живота и живјећеш лагодно на њихов рачун.

користи интернет...

ЕДИТ . да додам још коју, док ми се још даде... можда им (државама које имају свемирске програме) не треба људска посада за истраживање мјесеца? технологија је од апола узнапредовала? пошаље се мала беспилотна сондица којом се управља са земље (а можда има и какве роботике) и ондак директно, благо мени, шаље снимке на земљу, а донесе и узорке касније, мош мислит. ха, шта велиш?

ко што је мисија РОВЕР на марсу? можда мјесец више није у фокусу истраживања? или је све то једна веелика теорија завјере? срби су уствари први били у свемиру, ја сам неш начуо... јер лајка је уствари била српкиња, јес то знао. признај, ниси. и понијела је по киле шљивовице, поред оних костију за којима пси завијају кад је пун мјесец...

ал ето, пошто је доба глобализације и ја имам интернет, пронашо сам ово... а богами и ово... и тако даље...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Mjesec ustvari ne postoji... I to je jedna od velikih obmana zlocastih amerikanaca. Gledali ste svi Trumanov Shou, e pa tako to ti je na cijeloj zemlji, a amerikanci nas gledaju. Oni su izmislili taj prokleti mjesec. I sad se jebavaju sa plimom i osekom, jebeno je finansirati masine za mijenjanje vodostaja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Da, cuo sam da postoji sekta gdje ljudi kazu da je zemlja ravna. Kad su im pokazali slike zemlje iz kosmosa oni su rekli: "a budalastine kako ljudi mogu vjerovati da je zemlja okrugla" :lol: :lol: :lol:
Ovo me sve podsjeti na Miroljuba Petrovica koji osporava dosta stvari sto savremena nauka dokaze:

http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=1 ... c&start=20

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 12:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2007, 14:13
Mozda sam ja lakovijerna ali je mene onaj dokumetarac ''teorija zavjere'' Da li su amerikanci sletjeli na mjesec, poprilicno uvjerio da nisu...sama smrt svih astronauta...onda, onako cuvana americka vojna oblast 51..a da ne govorimo o ostalim stvarima koje su dokazali, svjetlost, gravitacija i ostalo, kontam ajde to mozda i moze da bude neka fotomontaza...ali ovo dvoje mi je totalno sumnjivo...da pod cudnim okolnostima nastradaju bas svi astronauti i to za samo 8 god....i da je svako ko je uspio da udje u oblast 51 bio ubijen???? eeee....u svakom slucaju, preporucujem svima da pogledaju dokumentarac! :hiding:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ja sam gledao dokumentarac po kom je area51 ustvari neka vrsta komandnog centra vanzemaljaca. Ne znam za vrijeme kog USA predsjednika je to bilo kad se formirala area 51, ali tada je ustvari uspostavljen prvi kontakt sa vanzemaljcima koji su trazili da im se napravi baza na zemlji. Posto su vanzemaljci jaci od nas, USA je to morala da uradi. I odatle vanzemaljci rade sta god hoce. Procurio je mali broj informacija, prilicno pouzdanih, (recimo, tetka covjeka koji radi facility management u zapadnom krilu jednog od objekata nije mogla da izdrzi da ne isprica svojim komsinicama scene koje je njen necak vidio... ubrzo potom je cijeli tetkin gradic opustosen nekakvim uraganom, a nikad do tada nije zabiljezen ni jedan uragan na tom podrucju. i niko nije prezivio) i u tim informacijama su neke jako sokantne stvari. Recimo, postoje tri (3) razlicita Majkl Dzeksona, mada je samo jedan pedofil. I sva trojica su sa planete Boytoucher.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
naravno da su bili.
a, zasto vise ne idu tamo?

te misije su skupe, mjesec vise nije toliko zanimljiv, dobro je istrazen i snimljen, u fokusu su neke druge stvari, i naravno sve to umjesto ljudi mogu obaviti bespilotne masine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 16:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
http://www.youtube.com/watch?v=mouUUWpEec0

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
vim je napisao:

A kako je potvrdjeno ako niko nije bio na Mesecu :lol: :lol: :lol:

Jesu to Ameri potvrdili

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Info je napisao:
vim je napisao:

A kako je potvrdjeno ako niko nije bio na Mesecu :lol: :lol: :lol:

Jesu to Ameri potvrdili

Pa potvrdile hemijske analize elemenata prasine. A prije toga se znao sastav mjeseca na osnovu spektra odbijene svjetlosti sa mjeseca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A za sve to treba zahvaliti kosmickoj policiji koja je smanjila uticaj vlage na srpsku knjizevnost :-? :-? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Da li je Zemlja okrugla?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 19:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da li mi ljudi uopste zivimo na Zemlji... :-? :-? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
NE vjerujem da su bili na mjesecu. Gledao sam 2 dokumentarca koji su ih poderali ko beba zvečku. Šta gledo? Držo ih u ruci!
"A funny thing happened on the way to the moon" i "Did we land on the moon?"
Postoje činjenice koje se nikako ne uklapaju u američku teoriju.
Naravno, Bog, vanzemaljci, miki maus, teorija evolucije, Adam i Eva, mali ljudi koji pokreću motor koje je Brzi video rođenim očima, tihe likvidacije, zavisi ko se za šta opredelio, brate...sve je to stvar ubjeđenja.
:drinking:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]