banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Sep 2009, 00:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Oni su se posrali na Hipokratovu zakletvu
1. Dr Vesna Bosanac
2. Dr Esad Mujaknović
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Biće dopunjavano,

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 07:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2009, 15:28
SVUDA U SVIJETU BI MU BILA DOZIVOTNO ODUZETA LICENCA ODN. DOZVOLA ZA RAD.
Ne bi se o tome raspravljalo, a o drzavi gdje on nastavlja da radi ne vrijedi raspravljati.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 07:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Aurrora je napisao:
SVUDA U SVIJETU BI MU BILA DOZIVOTNO ODUZETA LICENCA ODN. DOZVOLA ZA RAD.
Ne bi se o tome raspravljalo, a o drzavi gdje on nastavlja da radi ne vrijedi raspravljati.

pozdravljam!

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 09:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Avg 2009, 13:06
Neko je obrisao moj post zato sto sam rekao da treba strijeljat tog doktora, pa nije on Bog fakat da bi ga trebalo odstrijelit, dosta je bio jedan mengele.
Svakom doktoru koji odbije pruzit pomoc automatski treba da se oduzme licenca i da se nadere kuvanom grabovinom za primjer :evil3:

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 09:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Katastrofa! Sta se sve kod nas desava to je ludnica! Najgore od svega toga je to sto drzave nema, svugdje u svjetu on nikada vise ne bi bio doktor a najvjerovatnije ni cistac ulice posle ovoga a kod nas ce nastaviti raditi bez problema!!Fuj...ali sad smo sretni imamo demokratiju!cccccc

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 23:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ma mismo ti ljudi takvi nama nepase nikakav sistem :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 08:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Tom fašisti treba oduzeti LICENCU za rad!
Nadam se da sličnih bolesnika u zdravstvu nema više!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
http://www.banjalukalive.com/content/view/12719/204/

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 08:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ima mjesta u nasem KC samo navalite ljudi...kriminalac u HR nije kriminalac kad predje Savu...sve mu se prasta!ccccc

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
http://www.banjalukalive.com/content/view/12719/204/

Iako je skot stručnjak, mislim da mu ne bi trebalo omogućiti da radi. Kako zbog odnosa sa HR, tako i zbog njegove istorije, jer bi vjerovatno sa istom "praksom" nastavio i ovde.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 09:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Filozofe to i ja kazem...zasto neko ko je u HR dobio presudu i koji je kriminalac moze kod nas da radi?? Ako je covjek kriv i izrecena mu je kazna taj nema pravo da radi uopste nego fino zatvor pa se vidimo za 8 godina ili koliko vec.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 10:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Nadam se da će ovi papci iz bh parlamenta što primaju po 5000 KM za nerad pod hitno doneti zakon koji će sprečiti da nam osuđenici iz komšijskih država dolaze ovamo!
Ne treba mu dati posao u BiH jer više verujem da je KRIV.Nevin čovek ne beži!
Ako je nevin,neka to dokaže u svojoj državi uz pomoć pravnih mehanizama.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 11:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nemas ti Milo sta vjerovati tu ili ne...presuda je donesena i on treba 8 god da provede u cuzi, tako da je KRIV. Sve dok se sud ne izjasni covjek nije kriv ali od tog momenta kad se sud izjasni onda se zna dal si prekrsio zakon ili ne!! Ne znam sta je to da samo kriminalci koji imaju dvojno drzavljanstvo iz komsiluka nam dolaze u posjetu i traze prava...jebote kao da je ovdje Mexiko...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Значи немогуће...

Тај би свуда у свијету попио невиђене пенале и не би могао да ради више нигдје,
а будући да је човјек остао без ока, био би тужен са милионску одштету.
Тај умоболник ће лагано наставити да ради, без обзира на профашистичке изјаве
које је још поновио преко државне телевизије...

Не вјерујем...јбт...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2009, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
ОСОБИТОСТИ НАЦИОНАЛНОГ ОДГОЈА

Била је – а можда и још постоји — на једном од српских тв-канала петоминутна емисија у којој су одабраним политичким или јавним делатницима постављали идентична питања, а све у циљу истицања разлика у њиховом поимању друштвених и социјаних појава. Једно од обавезних за све госте питања звучало је отприлике овако: „Да ли би сте летовали у Хрватској?“. И гости би већином одговарали потврдно, чак се местимично чудећи неактуалности питања – ма шта вам је људи, од оног рата прошло већ добрих петнаестак година!?!
И то је у принципу разумљиво. Тешко да би се неко у бившој братској републици усудио да јавно увреди познату личност, па макар и трипут била српског порекла. А ја, ето, као мало познати носилац српског презимена, у догледној будућности на одмор у Хрватску сигурно нећу отићи. Немојте ме погрешно разумети – у принципу ништа против Хрвата немам. Али више волим да се са њима састајем на некој неутралној територији. У Москви, рецимо.
Летовање у једној од најлепших земаља света лако се може претворити у акт политичке борбе за право Срба на одмор, а понекад и у борбу за пуко преживљавање. Јер ако вас — не дај Боже – у неком хрватском камењару уједе змија, нико вам не гарантује да вам неки локални следбеник Хипократа неће, завиривши у ваш пасош, дијагностицирати обично лоше варење. Исту дијагнозу – ма ви сте се, човече, прејели – можете чути и случају можданог удара. Ако сте, пак, одлучили да на одмор поведете малолетну децу, позорност треба удвостручити — нечија случајно згажена кула од песка може се завршити повицима „Убиј Србина!“.
Параноја, рећи ће неко. Не баш сасвим. Недавни инцидент у Прагу, када су хрватски школарци опсели аутобус са младим београдским математичарима и узвикивали ове и неке друге популарне код њих пароле, наводи на питање — у каквој то атмосфери, побогу, расту хрватска деца? Уосталом, овај феномен разјаснио је градоначелник другог по величини града Хрватске — Сплита. На питање зашто се изјашњава против пословања са Србима, и зашто тврди да му Србин никада неће ући у породицу, Жељко Керим са дечијом наивношћу признаје: „Тако сам одгојен“.
И колико их „тако одгојених“? Не знам, и на својој кожи нисам спремна да проверавам. Али то није разлог да се не запитам о разлозима ескалације хрватског национализма. Јер, да будемо искрени, проблем Срба у Хрватској одавно је и сасвим успешно решен. Хрвати су чак и државни празник тим поводом увели — Дан победе и домовинске захвалности. И сваке године 5. августа, на дан када су последњих 250 хиљада Срба напустили Хрватску, прва лица државе држе патриотске, испуњене захвланости говоре. Сва прва лица, укључујући председника Степана Месића, тако забринутог за одржавање имиџа борца против свих врста националне дискриминације. Јер шта је то имиџ у поређењу са потребом да се изрази захвалност браниоцима домовине од доброг дела њеног становништва!
Ипак, у чему је ствар? Чему толика мржња према онима којих у земљи мал те не и нема? Ма, све је једноставно. Криза је. А у кризна времена најлакше је пучанству објаснити да су за све криви Срби. То консолидује друштво, јер супротном, пук би могао обратити позорност на делатност Владе.
Али постоји и други, на тако привремен разлог. Јер да би одрасла генерација слободна од мржње према онима, којима су њени очеви толико скривили, требало би у најмњу руку ту кривицу признати. И то најбоље знају Немци, који и дан данас воде своју децу и унуке у музеје Холокауста. Са Хрватском се у том смислу историја доста злобно нашалила – из свих ратова XX века Хрвати су неким чудом изашли као победници. И не само као победници — у овом последњем чак су успели да се представе као жртве. Па зашто је онда шала испала злобна? Зато што није тешко обманути међународну јавност, искористивши у свом интересу нову светску прерасподелу граница. Тешко је избрисати из генетског кода злочине предака, јако тешко. И зато морају да негују мржњу према онима који су очеве и дедове претворили у злочинце. Јер жртва, она је увек крива, зар не?
http://serbian.ruvr.ru/main.php?lng=scr ... 24.09.2009

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2009, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jako dobar tekst i nad njim neka se zamisle ovi što putuju tamo.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 01:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Interesuje me dali taj dok jos radi svoj posao?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 08:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Рус je napisao:
И то најбоље знају Немци, који и дан данас воде своју децу и унуке у музеје Холокауста.

Ovo je sustina svega! Odgoj djece je najvazni. Ali kao sto vidite u ovim nasim novokomponovanim propalim demokratskim drustvima nesto ne ide kako treba po ovom pitanju. Na balkanu je svako pobjednik i u istom momentu i zrtva. Djeca iz HR/BiH/SRB/MK/CG/SLO bi trebala da posjete svake godine (u vidu skolskog izleta) Jasenovac, kao sto svabo vodi svoju u razne muzeje holokausta, i da im se unese u gene da je to ZLO i da smo svi braca ali da se svako moli svome bogu ako hocemo da sacuvamo mir na Balkanu...ali nije tako...a za rezultat se ima to da pored pogresnog vaspitanja djece kod kuce (vidi Zeljko Kerun) imamo i drzavu koja pravda sve to i nikada necemo znati sta je dobro a sta zlo jer svako ima svoju istoriju i smatra ju jedinom istinom!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]