Izgled trga danas i trga prije nesto vise od pola godine,ne moze se porediti.
Trg danas djeluje mnogo cistije i urednije, nego ranije, stare ploce su bile ocajne (jednom sam iskrenula nogu na onim plocama, sva sreca prosla sam bez gipsa! )
Sto se tice ploca, jeste da izgledaju sumorno zbog boje ali bitno je da se nimalo ne klizu! Svidja mi se rasvjeta, niklovani rukohvati, fontane su fino zamisljene, samo mogla je biti jaca rasvjeta u fontanama!
Klupe izgledaju skroz moderno, samo nekulturna djeca je vec ostavila traga po njima....
Vrlo fino je sredjen i onaj drvored, koji ce tek na proljece da olista, i da malo veseliju atmosferu
Mnogi kritikuju trg, mislim da je arhitektonska zamisao super, medjutim veliku ulogu igraju i izvodjaci (Subasic)
Lako je kritikovati,uvijek s enekome nesto ne svidja,no mogu samo reci da je rekonstrukija trga veliki pomak u sredjivanju gradske infrastrukture!
I ja bi vise voljela da su napravljene fontane sa svjetlecim efektima, koje se pale u ritmu kompozicija Mozarta ili Bacha(kao u Barceloni) , ali boze moj, sve u svoje vrijeme
U planu je da se dovrsi hotel Palas ove ili sledece godine tako sam cula, konacno da se i to desi!
Sve u svemu banjaluka postaje jedan savremenen i moderan grad!