banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 20:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Maj 2009, 10:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
malka je napisao:
E,vidis,slagali te,to ti vazi za one sa manje strpljenja i zivaca i naravno za one koji su naucili tako :(

mislis da su me slagali :-? moze biti da si u pravu ali ja i dalje mislim da djete treba znati postovati roditelja pa koliko bilo pametno i bistro....jednom sam slucajno gledao na tv program oko djece kad im se pusti puno toga i kad se prica sa njima...ne kazem da ga treba gaziti ali od jedne iza uha nece mu nista biti ali samo kad zasluzi,da se zna cija je zadnja......

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
od roditelja zavisi kakvo ce dete ispasti. ako roditelj nema dovoljno strpljenja za svoje dete, onda ce naravno da pribegava batinama, nego razgovoru ili nekim drugim kaznama. postoji mnogo nacina kako vaspitati dete i kako reagovati u nekim situacijama. ali ne, vecina se opredeljuje za metod koji je jednostavniji za njih, batine! a to kako ce dete to da shvati ikakav efekat na njega ima, to ih ne interesuje. nestrpljivi roditelji su losi roditelji, a njihova deca, krajnje nevaspitana! ili uzasno bojazljiva!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

veverushka je napisao:
nestrpljivi roditelji su losi roditelji, a njihova deca, krajnje nevaspitana! ili uzasno bojazljiva!

ako je iko bio strpljiv i umjeren to je bio moj otac pokojni.....pricao,slusao itd sve sta sam ja srao i radio ali za sve ima granica veverushka...ja sedmicu za sedmicom kehane nizem i svaki put ista prica "popravicu do iduceg puta" a iduci put bar jos jedan u nizu...kazne tipa nema napolje ili nema tv to nije pilo vode kod mene,oni na vrata ja kroz balkon i tako u nedogled...ali kad me je jednom osarafio onda mi doslo iz guzice u glavu i to ti je to sto ja zelim reci...da se razumijemo ne treba tuci djecu,ja sam protiv toga ali ipak im treba pokazati ko je ko......ovo sto ja kazer roditeljska preko usiju je vise figurativno,nijedan normalan roditelj nece svoje djete odvaliti punom snagom ali povuci za kosu ili uho to je za mene dozvoljeno i normalno...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hrnce, ja se potpuno slazem sa tobom. i svi smo, verujem, prosli kroz takve i slicne faze. ja sam aludirala na roditelje koji bukvalno lemaju svoju decu, jer ne znaju drugi nacin. a ne shvataju ili ih nije briga, da tim rezimom samo pogorsavaju stvari. to je sve sto sam mislila onim postom. ni u jednom trenutku se nisam obracala tebi! hocu to da znas!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

veverushka je napisao:
hrnce, ja se potpuno slazem sa tobom. i svi smo, verujem, prosli kroz takve i slicne faze. ja sam aludirala na roditelje koji bukvalno lemaju svoju decu, jer ne znaju drugi nacin. a ne shvataju ili ih nije briga, da tim rezimom samo pogorsavaju stvari. to je sve sto sam mislila onim postom. ni u jednom trenutku se nisam obracala tebi! hocu to da znas!

ma nema frke veverushka :cat: ja sam samo govorio o nelim stvarima svojim iz djetinjstva....nema ljutnje samo pricamo :wink: :cat:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
cvox je napisao:
... ja sam samo govorio o nelim stvarima svojim iz djetinjstva....

Slika E pile moje malo... odsad ću te zvati tučeno vrhnje. Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
veverushka je napisao:

ma nema frke veverushka :cat: ja sam samo govorio o nelim stvarima svojim iz djetinjstva....nema ljutnje samo pricamo :wink: :cat:

pa zar bi ti mogao da se ljutis na mene? i ja na tebe? :D

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 22:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
Znate sta,ja sam roditelj,borim se sama sa sobom da ih ne tucem i ubi se razgovarajuci sa njima ali iskreno ponekad ih i istucem po dupetu ali im istog trena objasnim zasto su dobili batine,najnormalnije porazgovaramo i uopste me ne dozivljavaju kao ...recimo nekoga ko im je nanio bol jer shvataju sta se i zasto desilo.Nije sto su moji ali su mi djeca izuzetno pametna i inteligentna i to zna biti veliki problem i roditeljima takve djece nije ni malo lako,narocito ako su uz to i hiperaktivna sto obicno ide zajedno.Sve to iziskuje puno vise truda i strpljenja ,ljubavi i zivaca,i vrlo je bitno shvatiti ih i dati im do znanja da su shvaceni bez obzira sto su djeca (ovo vazi za svu djecu ) i zaista ne treba ih tuci

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]