SÄFFLE je napisao:
Nisam bas toliko opsjednut,pa da citam profile i izucavam pojedince,rekao sam ,nije mi to profesija(a zreli su ti komentari). Zasto su Srbi ucinili zlocin u Srebrenici? Navodno ,odmazda zbog pljackaskih pohoda iz iste,kad su Naserovi pocinili zlocine. Opravdano? Po meni ne,ni jedan ni drugi zlocin. Zasto je zivotinja oslobodjena? Da je meni ubio ikog bliznjeg,sam bi ga ovjerio,sudovi i sranja su politika,kako vjetar puse,nazalost. Znam da je naser zivotinja i njegova sloboda je pljuvanje po ubijenim,kako Srbima,tako i Bosnjacima,te daje prostora za lazi,iskoristavanja i dalju mrznju.
Није у питању опсједнутост, немој се превише узбуђивати. У питању је обична култура да видиш нечији профил кад је то постављено у ту сврху, да се могу неке основне личне информације ставити и да се, колико-толико, може нешто сазнати о некоме с ким расправљаш преко форума. Да нема ни тога, то би било као кад би на улици разговарали о нечему и стојали један наспрам другог, а између нас био таман параван да не можеш ни да видиш саговорника. Зар би по твом мишљењу била опсједнутост да видиш с ким причаш?
А што се тиче Насера, ето самим својим ријечима "
Navodno ,odmazda zbog pljackaskih pohoda iz iste,kad su Naserovi pocinili zlocine" си ми дао до знања шта мислиш о томе. То је
доказано, о томе постоје извјештаји и сведочења и војника и цивила. И шта кажеш..."овјерио" би га,а? Стварно ти не леже такви коментари мудри човјече. Ал' нек сам ја плитак, па нек иде све у П.М...
Више с тобом нећу расправљати. Довољно сам сазнао. Уздравље.