banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 17:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Apr 2008, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
PEDESETAK kilometara od Taj Mahala, na putu prema ružičastom gradu Jaipuru, autobusi s turistima prolaze prizor kakav se ne spominje ni u jednom od vodiča.

Niti dva kilometra od grada Bharatpura u Rajasthanu, gdje se autocesta širi na četiri trake, promet se usporava zbog radova na cesti. Ipak, pažnju radnika odvlači nešto drugo, a ne radovi - nakupina improviziranih skrovišta gdje nekoliko djevojčica sve redom mlađih od 18 godina, a neke mlađe i od 15 godina, sjede ili šetaju pored prašnjave ceste.

Jedna od njih, 14-godišnja djevica Suli, čeka svršetak žustrog cjenkanja oko prava na prvu noć s njom. Pripadnici 59 obitelji plemena Bedia koji žive pod tim skrovištima imaju dugu tradiciju prostitucije na osnovu kasti. Njihove djevojčice, da bi stekle pravo prelaska u odraslu dob, postaju prostitutke, što je za njih normalna stvar.

Normalna cijena prostitutke jest 13 kuna, ali djevice mogu postići cijenu i do 2600 kuna. Ako su stvarno prelijepe, u plemenu se nadaju čak i duploj cijeni od maločas navedene. Jednom kad djevojčica izgubi svoje djevičanstvo, više se ne može udavati, a taj izbor njezino pleme slavi kao njezinu noć ne-udaje.

Suli je ipak rekla kako je sretna što je ušla u te vode. "Ja sam to izabrala. Ne znam kako će biti. Otići ću s onim tko najviše plati", rekla je prije nego li je otrčala večerati na poziv svoje majke. Onaj tko dobije djevojku može je zadržati čak i tjednima, a kad mu dosadi, onda se upriličuje slavlje.

Djevojčica iz susjednog skrovišta po imenu Nita, ima samo 13 godina, ali se njeni nadaju kako će zbog svoje iznimne ljepote postići cijenu od 6,000 kuna. Nita ima četiri sestre i sve su prostitutke. "Neću morati raditi kućne poslove", zaključila je Nita.

B.V

http://www.index.hr/vijesti/clanak/maloljetne-djevice-na-prodaju-u-indiji/382528.aspx

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2008, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Baš sam htjela sad otvorit ovu temu... Koji užas.... Neće morat radit kućne poslove... Jadna djeca... I te njihove kaste su mi grozne... Najniža kasta mogu biti samo čistači ili grobari....
Ovdje ima dosta indijaca koji drže ili restorane ili net kafe-e. Pitam se kako su pobjegli iz Indije... Da li se smiju vratit tamo ili su ih se rođaci odrekli... Ne vjerujem da je situacija kao naši bauštelci što se vrate, pa kupuju aute i kuće.... Baš mi je žao ovih curica, što ne bježe jadne... Brrrr...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2008, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
EiLeen je napisao:
Baš sam htjela sad otvorit ovu temu... Koji užas.... Neće morat radit kućne poslove... Jadna djeca... I te njihove kaste su mi grozne... Najniža kasta mogu biti samo čistači ili grobari....
Ovdje ima dosta indijaca koji drže ili restorane ili net kafe-e. Pitam se kako su pobjegli iz Indije... Da li se smiju vratit tamo ili su ih se rođaci odrekli... Ne vjerujem da je situacija kao naši bauštelci što se vrate, pa kupuju aute i kuće.... Baš mi je žao ovih curica, što ne bježe jadne... Brrrr...

Ja sam takodje najvise zaprepastena toj trgovini ljudima i prostitucijom, a narocito ovakvi slucajevi su da se covjek zapita. Mentalitet jednostavno takav, zato ne bjeze. Za njih je to nesto normalno jer je kod njih takav obicaj. Potrebne su godine i vjekovi da se takvo stanje promijeni.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2008, 15:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2008, 13:24
Ne moramo da idemo cak do Indije da bi vidjeli takve stvari, eto je Rumunija gdje su jos gori...
Roditelji svjesno pustaju u prostituciju djevojcice i djecake od po desetak godina.
Strasno za povjerovati ali istinito, tako me Indija ili neka od takvih zemalja uopste ne cudi.
Ja zivim u zemlji koja je najpoznatija, nazalost, po pedofiliji, pa me vise nista sokirati ne moze.
Kazu svi da je cijeli svijet okrenut naopacke i da se nenormalne stvari sve vise desavaju, ali ja mislim da je to tako oduvijek bilo, samo se nije pricalo o tome, nije nam bilo dostupno, vidljivo, pa samim tim i nezamislivo.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2008, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
Bizaran slučaj dobio je sud u Jemenu, budući da 8-godišnja djevojčica traži razvod, a optužuje svog muža 30-godišnjeg Faez Ali Thamer za seksualno uznemiravanje, fizičko zlostavljanje i silovanje! Točnije, Nojoud Muhammed Nasser, obratila se sudu u Sani kako bi podigla tužbu protiv svog oca koji ju je prisilno udao za 30-godišnjeg muškarca. Prema pisanju Yemen Timesa, Nojoud je došla sama na sud, tražeći suca da riješi njen slučaj protiv oca Muhammed Nasser koji ju je prije dva mjeseca, protivno njenoj želji udao za 22 godine starijeg muškaraca.

Cijeli tekst na http://www.index.hr/vijesti/clanak/osmo ... 82584.aspx

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2008, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Indijci, Šiptari i Afganistanci... isti po zatucanosti :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2008, 21:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Ima uvijek nešto gore... Sad ne mogu da se tačno sjetim naziva zemlje, možda se radi o Nepalu. Elem, i tamo maloljetnu djecu prodaju javnim kućama za cijenu jednog tranzistora. Stvar je u vjerovanju dijela stanovnika te zemlje da se sida liječi seksualnim odnosom sa nevinom djevojčicom. :angry1:

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 08:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Grozno :angry4:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 02:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Narode, zar ovaj svijet ne podsjeca na Danteov pakao?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]